wife_de_zmeu Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:23 |
||
---|---|---|
o zi buna fara nervi ... :sml-love003 | ||
phoenix Postat pe 7 Noiembrie 2009 16:23 |
||
....ma nervozaz acusa, matinal in catai de fecui bulbuci... ...bay, pe unde drak ati ascons toapicul ala cu prietenii mei anemalutali? ...asa ca va zac aici ce trebusoara aveam cu el : fecura rost copchilasii mei de un trichinez cat palma.... cica sa-l duca la socrela la teara ca i-o rugat mamos... ...noi az om avut actevitati gospodaresti: carat da lemne 4 etaje... ...asa ca am lasat trichinelu, mititelu sa-si faca da cap.... ...si si-o fecut: o tras hainele de pe fotol (ma schembasem in hainele de scandal ca treboia sa ajut la lemne)... ...o ros cablu di la modem de o trebuit sa-i chemam paia de la deranjamente ca sa ne schembe nush ce... ...o rastornat 2 ghevece de flori... ...o gasat un polover al progeniturilor si l-o tras intr-un colt si si-o fecut nevoile pa el... ....maine i-l duce la tara...tre sa fac coratenie generala de pe el...e fromos, dar prefer mata... |
||
|
||
daria_ Postat pe 8 Noiembrie 2009 01:04 |
||
dariaaa....pai tu ce crdeai mai...asa sunt puii de cutzu.....offf...lasat si singur.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Noiembrie 2009 01:28 |
||
vai daria, am ras cu lacrimi nu gasesc topicul cu china |
||
fleurdelis Postat pe 8 Noiembrie 2009 11:44 |
||
wifoooooo...unde ai deschis topicul cu china fata??? | ||
tutankhamon Postat pe 8 Noiembrie 2009 11:49 |
||
fleurdelis Postat pe 8 Noiembrie 2009 11:50 |
||
ati gasit china aia, mami ? la intalniri l-am pus | ||
wife_de_zmeu Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:23 |
||
wifo...ai ascultat melodia aia a lui daniel iancu de o pusei eu pe prima pagina la topicul cu china??? aia cu chinezoaica??? ia baga o auditie...ca te binedispui.... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Noiembrie 2009 12:27 |
||
...ma nervozeaza ca unii ne crede prosti... ...pana ma ma mai uit io la tembelezor va dau o terma de casa ...ceva foarte mamos http://www.mircea-badea.ro/blog/ |
||
daria_ Postat pe 8 Noiembrie 2009 21:58 |
||
..wife, pana ma-ntorc di la tembelizor, sa gasasti mata toapicu cu chbina ....acolo e mistoc...potem vorbe de subect, fara sobect..tare rau alegerea ta | ||
daria_ Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:01 |
||
dario, mai taci si tu cu badea, sa si asa am suparat-o azi pe iaso... ma duc sa-i pun o melodie! |
||
zambila Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:02 |
||
cu fanfara si cai mascati |
||
pik_nik Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:04 |
||
mai pik, tu ma enervezi daca vrei fanfara, uita-te pe antena 3, la sinteza zilei |
||
zambila Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:16 |
||
fanfara am. popi nu gasesc, ca cica au fost dati toti cu cracii in sus de o enoriasa focoasa rau | ||
pik_nik Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:19 |
||
..ba pardon, pik...or fost dat tat cu courul in sous.. | ||
daria_ Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:40 |
||
buuueyyy...fac cu capul daca o mai vad pe irinuca postand....fac rau cu capul....ma aveti pe constiinta....sa mor io... | ||
tutankhamon Postat pe 8 Noiembrie 2009 22:46 |
||
...thut, nu te nervoza asa tare ca straca la fromusete... ..hai sa va zac ceva de catai: am un dog german - o fromosete - mi l-o fecut cineva ca cado chind ave o luna, ca sa nu-i moara javra in batatura... ..veterinar...injeptii...bouline...nevoi fecute pren toata casa si tat tacamu...or promis copchiii ca-l duc la tara dupe ce sa face sanatos... ..ii amenajasam in baita culcusul, da copchii il loau cu ei in pat noaptea... ...m-am chenuit aproape o luna sa-l invat la wc...acolo ave asezata o tavita cu nasap...o inceput sa faca la locul unde trebe... ...tate bune si fromoase...da capatasa un obecei: dupe ce facea, lua tavita in gura si venea in sufra cu ea sa-mi arate ca e cominte... ....nu va povestesc ce nervozata eram cand vedeam nesep cu pisulica si cachita de cutu pren tata casa |
||
daria_ Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:14 |
||
...dupe ce l-am dous la tara, s-o impretenit la catarama cu maidanezul care ne pazaste... ...da aveam o problema: cum gasa usa deschisa, cum era in pat ...intr-o za ploua cu galeata si aveam obeceiul sa stam cu usa deschisa... ....m-am apocat sa schemb lenjeria da pat...am pus lengeria alba..proaspat apretata si calcata.... ....cand m-am intors sa iau telecomandiciu sa aprend tembelezorul, Don (ase il cheama) s-o urcat, ditai anemalu paros, plen de naroi si apa de ploaie,drept in varful patului... |
||
daria_ Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:20 |
||
heloo ,pupici nervosi la toti | ||
phoenix Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:24 |
||
..fionics, da ce tai mata, mamicule sa fii ..daca o sa sa ia oarescine da tine, sa nu te plangi ca nu t-aceptara aia vechii... |
||
daria_ Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:29 |
||
asa imi place mie .ce te-a mai deranjat iubita .. | ||
phoenix Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:30 |
||
ce ma enerveaza? irinuca. e dusa rau cu capul saraca. o tine in prostia ei ever forever si nu e corect. | ||
mcrinelam Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:31 |
||
ce am facut mai concret ... | ||
phoenix Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:32 |
||
va deranjezeaza pur si simplu prezenta mea ...nu e loc destul pe forum ptr toata lumea sau aveti simtul proprietatii prea dezvoltat ... | ||
phoenix Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:34 |
||
apropo nu imi mai stalci numele ,stii ce inseamna pet- sticla asa ca nici al tau nu suna prea bine | ||
phoenix Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:39 |
||
..nu, dragouta...da acilea e toapic de nervozali..acilea matale ne pupacesti...ne dai pescoate...cafele... ...intra pe tate topecele si vezi si meta unde avem crasne..unde ne nervozam...unde dam cu capu..unde facem secs..unde politica (oi gasasti pa secs ca tot suntem fufu de poletecieni)..inde ne cetim veeetorul in astre... |
||
daria_ Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:40 |
||
e, daca nimeri si eu ca musca in lapte ...ce problema ,tu ai facut reulamentul aici .. | ||
phoenix Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:42 |
||
..numele meu poa sa insemne si paula... ..da regulile nescrise sa respecta din bun samt...da unde nu-i nici dumnezeul irinucai nu cere... |
||
daria_ Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:43 |
||
tu crezi ca ai cand te iei de oameni nestiutori ca mine si nevinovati ca ingerii | ||
phoenix Postat pe 8 Noiembrie 2009 23:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
8 Martie | 7 | De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41 |
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! | 1 | De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29 |
|
||
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară