am da ma vrut naz....si mi o pus nyz!!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:18 |
||
---|---|---|
pai nu mai fa si tu naz...uri | ||
eladaela Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:19 |
||
De la: nazirra, la data 2009-11-18 13:18:12am da ma vrut naz....si mi o pus nyz!!!!!!!!!!!!! DA??? poi lasa ca ii asha mai... englezesc auzi...NYZ cu igrec |
||
|
||
LILO Postat pe 18 Noiembrie 2009 13:21 |
||
mai lilo...ea le vroias pe alea terminate cu sex....adica gen : B-69-SEX.... |
||
tutankhamon Postat pe 18 Noiembrie 2009 14:05 |
||
am revenit si eu dupa o scurta sau un pic mai lunga pauza si ma reped direct la rubrica asta de reclamatii... dar se pare ca ma enerveaza, si ma tot enerveaza diverse... ma enerveaza culoarea la semafor, ma enerveaza vecinii care-si parcheaza camioanele la scara blocului, ma enerveza dezbaterile de la televizor si ma enerveaza lumea care ma tot compatimeste si incearca sa-mi faca un rost... ma enerveaza tare sa fiu aliniata cu restul cand nici macar canoanele modei nu le respect: de exemplu nu port si nu suport blugii cu talie joasa si ciorapii cu port-jartier, na... si ma enerveaza RAU DE TOT oamenii ipocriti, dar mai ales barbatii mincinosi, cinici si nebuni... si numai de-astia atrag eu... si pana cum am zis ca nici eu nu sunt foarte ok la mansarda si de-aia, dar de vreo cativa ani incoace toti prietenii imi explica pe diverse tonuri ca sunt o tipa destul de sanatoasa si practica si ca singura noitune care se aplica la mine e naiivitatea... zau ca ma enerveaza ca vreau sa schimb lumea si ca lumea zice ca vrea si ea, dar de fapt minte... are vreun sens ce ma enerveaza? sau n-are sens ce-am scris? |
||
snowflake Postat pe 18 Noiembrie 2009 17:15 |
||
snow? dam cu banul ca sa aflam? | ||
LILO Postat pe 18 Noiembrie 2009 17:17 |
||
are, are | ||
melanie Postat pe 18 Noiembrie 2009 17:18 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-18 12:00:44clippy!! ce poti face azi,nu lasa pe maine.lasa pe poimaina,ca poate nu mai trebuie vorba era cam asa: "ce nu poti face azi lasa pe maine ca poate poimaine nu mai e nevoie"! daca le mai las ... se da tot de-a dura si se darama cosmelia. eu mai rezist...dar cei din jur nu prea cred. |
||
clippy Postat pe 18 Noiembrie 2009 19:35 |
||
Eu cu traficul pot spune ca am noroc: cand toti se duc, eu vin si cand toti vin, eu ma duc. | ||
Doara Postat pe 18 Noiembrie 2009 20:00 |
||
sper ca nu pe acelasi sens de circulatie ... | ||
ready_vivus Postat pe 18 Noiembrie 2009 20:49 |
||
Atunci n-ar fi fost noroc. | ||
Doara Postat pe 18 Noiembrie 2009 20:59 |
||
Mai exista o directie pe care circula mai putini, dar atunci se lasa cu un dor ceva mai mare. | ||
Ioana007 Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:56 |
||
noooo, la mine de cand mergeam cu autobuzul putea sa fie gol, toata lumea se inghesuia langa mine... daca merg pe o banda in mod sigur si ala din stanga si ala din dreapta vor simultan sa intre pe banda mea ca si cum as fi invizibila, barbatii ma injura ca nu ma dau la o parte din calea lor, femeile imi dau lectii de condus in timp ce blocheaza intersectia (ele, nu eu)... cineva mi-a zis ca sunt un pericol public pentru ca sunt un magnet pentru nebuni... si cand e drumul liber tot se gaseste cate un prost care nu se uita si da in mine, sau macar ma baga la bordura... in ultima vreme insa am devenit si eu mai jegoasa si daca imi baga faza mare in ochi sau da cu faruri si claxoane cand nu am unde sa ma dau la o parte ca banda cealalta e ocupata, le ard si eu cate o frana brusca in fata sa ma tina minte... aviz amatorilor!!!!!! cine s-a intalnit cu mine pe sosea sigur m-a tinut minte... unu si-a pus avariile si a asteptat sa ma duc vreo 2 km pana a plecat si el... si sunt tare mandra de mine, na... | ||
snowflake Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:39 |
||
As vrea sa corespondez cu tine ba chiar sa ne si cunoastem ca oameni seriosi,POATE DEVENIM PRIETENI - sa discutam cea ce am putea discuta in probleme de interes comun si nu putem spune altora, s-au sa cooperam in activitati la care ne sunt de ajutor - exemplu mie imi trebuie un detectiv si un avocat care sa nu ma tradeze deoarece ma lupt cu coruptia. Am apelat pe acest forum la anume Nicoleta Osiac si a inceput sa imi dea telefon pe firul prostituatelor 1544 si spunea ca se numeste DENISA PIRLOGEA de la TEATRUL DIN CRAIOVA. Asa nu-mi doresc sa-mi mai fac prieteni de acest gen si mai ales pe acest forum GARBO de care am crezut ca este ceva mai serios. Scuzama de toae cele scrise si alege numai ce trebuie ales ASTA SE INTAMPLA PE FORUM - GARBO - Aici se gasesc prostituatele telefonice |
||
Gerula Postat pe 19 Noiembrie 2009 16:27 |
||
netu fras am .... |
||
l_flory Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:38 |
||
mei flori..tu crezi ca tata lumea stie ce ii ala "FRAS"... ia sa vedem cine ce o priceput? |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:42 |
||
bre gerulo, ia-ti matale preshu` si muta-te la alta creanga, da? | ||
melanie Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:43 |
||
lilo....e un nerv deranjat ..... sau mai multzi de astia.... |
||
l_flory Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:44 |
||
melaniko...nu-i da idei...ca io n-am crengi...io nu i dau crengi de pe teritoriul nostru.... | ||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:46 |
||
bre gery.....tu stii mai ce fac aia seriosii.... asa ca tine....? |
||
l_flory Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:46 |
||
Gerula... ia-ti si bancul cu bascula... sa nu mi se scoale mie parul pe spate si sa dau cu tine in toate "prostituatele" alea telefonice de pe garbo, retardatule. | ||
ready_vivus Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:47 |
||
lilo, sa se mute la alta padure, recte forum . | ||
melanie Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:52 |
||
Gerula asta nu e forum de cuplaraie ..nici de servicii de ,,acompaniament"...Vezi cum faci ca aici nu ai nimerit bine. Drum bun!! | ||
reyya Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:54 |
||
da da..o gresit cararea.... stanga-mprejur...stang,drept...etc.. |
||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:55 |
||
da' lasati-l, bre, ca ca oamini seriosi vrea sa va cunoasca si sa va raspunda, ce dreaq? |
||
ready_vivus Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:57 |
||
nenea gerila vrea advocat ori prostituata?.. ca n-am prea inteles. drept e, ca nici el. | ||
bluelight Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:57 |
||
geruli....adica .....marsh... | ||
l_flory Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:57 |
||
iaca flori stie ce stie..asha se zike MARSH | ||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:59 |
||
flory..iar iti schimbasi "tinuta'? ioaaii ce m-am spariet | ||
LILO Postat pe 19 Noiembrie 2009 23:00 |
||
si io | ||
bluelight Postat pe 19 Noiembrie 2009 23:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
o fata ne atentioneaza....!!! | 339 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
|
||
nu stiu ce sa fac | 5 | De la: garbo_410675 28 Mai 2015 14:37 |
Hello..!!! | 105 | De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară