helado, ia cu inghetata de capsuni | ||
pik_nik Postat pe 2 Decembrie 2009 13:04 |
||
---|---|---|
fa-ti un test pt HELICOBACTER PYLORY daca pot ajuta cu placere | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:05 |
||
phoenix...esti cumva medic???? | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 13:09 |
||
helado....fa-ti mami un ceai cald.....nu clocotit...dar cat suporti de cald.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 13:09 |
||
nu ,dar lucra in domeniu...dupa cum am zis lucrez cu medicii | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:11 |
||
lucrez .. | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:12 |
||
sofer pe salvare? | ||
pik_nik Postat pe 2 Decembrie 2009 13:13 |
||
asta faci tu pik si nu am nevoie sa iti comfirm tie ok | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:14 |
||
phoenix...eu sunt medic si stiu ce spun......asa ca lasa medicii sa isi spuna cuvantul si nu te mai baga cu sfaturi aiurea sa mai bagi si oamenii in sperieti....cand apare o durere de stomac, primul lucru la care trebuie sa te gandesti e o alimentatie aiurea sau o hiper-aciditate gastrica....de multe ori helio nu prea are simptome si se descopera absolut intamplator...asa ca eu zic sa ramai la ceea ce ai pregatire sa faci si sa nu te mai dai ceea ce nu esti.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 13:15 |
||
bueyyyy...m-ati omorat... inghetata de capsuni cu ceai fierbinte.... va rog eu,sunati la 112!!!!!! |
||
eladaela Postat pe 2 Decembrie 2009 13:15 |
||
nu-mi "comfirma" puteai sa fii si brancardier. sau chiar brancarda |
||
pik_nik Postat pe 2 Decembrie 2009 13:15 |
||
stai draga ca nu am dat sfaturi...am gesit ca am scris repede si gata ai luat foc confirm e bine | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:18 |
||
eladooo....ma asculti???? am aceeasi problema ca si tine.....ia un ceai cald....face minuni.....dilueaza si acidul.....pun pariu ca te-ai enervat cu ceva la munca si ti-a crescut cantitatea de acid gastric si acuma stomacul sufera.....sau ia un nectar de fructe- cel mai bun e ala de la prigat de banane si capsuni.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 13:19 |
||
mai "geseste" omu', da si parca aduci si a portar de clinica rurala |
||
pik_nik Postat pe 2 Decembrie 2009 13:20 |
||
nu am bagat oamenii in sperieti cu test care il stii si tu daca esti medic si in afara sa spui lucruri urate mare lucru nu stii sunt si medici slabi in romania ... | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:20 |
||
Asa, asa!... Enervati-va!!! | ||
ready_vivus Postat pe 2 Decembrie 2009 13:21 |
||
cel mai bun e ala de ananas cu struguri | ||
pik_nik Postat pe 2 Decembrie 2009 13:21 |
||
gresesc tu nu gresesti esti mare destept ..am tastat prost si ....cei cu asta | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:22 |
||
phoenix...repet...vezi-ti de treaba ta si nu cauta cearta...esti total pe dinafara si te-as sfatui sa nu mai continui in prostia ta....iti raspun asa cum vorbesti tu.....asa cum te arati tu importanta si plina de tupeu.....tot asa iti raspund.....nu-ti convine, nu??? | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 13:22 |
||
tuth, phoenix e deshteapta, da' are tastatura pe shushtar | ||
pik_nik Postat pe 2 Decembrie 2009 13:25 |
||
nu ma deranjeaza ca raspunzi tu..daca ai fi medic ai putea sa ii intelegi si pe altii eu nu ma dau ce nu sunt dar te vad plina de venin si e pacat pt um asa zis medic sa se poarte asa iar testul e valabil ... | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:26 |
||
vino sa o repari tu ca le stii pe toate | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:28 |
||
pe tine nu te repara nici creatorul | ||
pik_nik Postat pe 2 Decembrie 2009 13:30 |
||
pik sa fii tu portar ca mine ai vrea tu ..dar la fata ta nici sa stergi pe jos nu te-as pune | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:31 |
||
gata buey...mi-am facut un ceai de sculatoare..aaaa,de sunatoare daca nu-mi trece....zama de lopata multumesc ptr sfaturi |
||
eladaela Postat pe 2 Decembrie 2009 13:31 |
||
phoenix...esti cu mintea intr-o dunga, nu te-ai trezit din betia de ieri sau esti suparata pe viata????...unde vezi tu inteligento ca nu-mi pasa de altii???? din cate vad nici ranitidina nu stii la ce foloseste...asa ca vezi-ti de treaba ta si nu te mai da rotunda ca tot cu mintea in deplasare esti....si tot tu te faci de ras...io ti-as sugera sa te abtii....nu mai pune etichete oamenilor atata timp cat tu insati nu stii sa te porti cu ei... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 13:31 |
||
ce sa ii ceri unuia cu fata de taran te-am vz si nu imi spune nimic mutra ta decat o mare tampenie dang ... | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:32 |
||
n-am nici o fata, si as putea sa te iau pe tine, numai ca pentru sters pe jos eu folosesc carpe curate | ||
pik_nik Postat pe 2 Decembrie 2009 13:33 |
||
greaco...sunatoarea e pentru ficat mai mult....dar e bine ca bagi un ceai cald....ai grija inca......iti spun din experienta...daca durerile se intensifica.....s-ar putea sa ai pietre la vezica biliara......si atunci singurul care-si face efectul de calmare e nospa-ul de 80 mg... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Decembrie 2009 13:35 |
||
ranitidina se fol in ulcer si tocmai ca face rau ..forme benigne | ||
phoenix Postat pe 2 Decembrie 2009 13:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? | 106 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12 |
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
|
||
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
in dilema ... din dragoste | 37 | De la: lizandra 10 Martie 2012 03:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară