Ce ne enerveaza?

CE M-A ENERVANT PE MINE LA CULME IERI :

donatorii de sange in bucuresti si in oricare alt centru din romania sunt prost informati

pe situl doneazasange.ro facut prost de altfel cat si informarea publicului in mod total eronat , iar pe fisa ce se completeaza cand esti chestionat la fata locului este altceva

exemplu ei scriu pe site a nu se manca si bea cafea [ care culmea este total eronat ] pe chestinar se recomanda un dejun lejer si ptina cafea

de ce , ptr ca aunci cand donezi te slabesti o idee , si daca mai esti si nemancat , risti sa te inmoi cam tare [ cum am patito eu , de mi-a trebuit 10 min sa imi revin]

asa ca dragilor , siturile romanesti si mai ales unu asa vital sunt ca deobicei prost facute si total dezinformare
cinezee
Postat pe 23 Iulie 2009 11:21
dunutzo....ai vazut mama unde gresisi???? deci, logic, daca nu stiu limba rroma, nu sunt tiganca, nu????
tutankhamon
Postat pe 23 Iulie 2009 12:45
Astazi m-am enervat foarte tare cand am facut o descoperire epocala.
Priviti si voi:

Paragraful pierdut din Geneza

Dumnezeu l-a �ntrebat pe Adam:

"Ce se �nt�mpl� cu tine?"
Adam a r�spuns c� nu avea pe nimeni cu care s� mai schimbe din c�nd �n c�nd c�te o vorb�.
Dumnezeu i-a spus c� o s� �i fac� lui Adam o companie, �i c� aceasta va fi o femeie.
Dumnezeu a zis:

"Aceast� persoan� bl�nd� �i suav� va aduna �i prepara hran� pentru tine iar atunci c�nd vei descoperi hainele, ea o s� �i le spele.

Ea va fi �ntotdeauna de acord cu orice decizie pe care o vei lua.

Ea ��i va face copii �i nu ��i va cere niciodat� s� te treze�ti �n mijlocul nop�ii ca s� ai grij� de ei.

Ea nu te va cic�li �i va fi prima care va admite c� a gre�it atunci c�nd tu nu vei fi de acord cu ceva.

Ea nu va avea niciodat� dureri de cap �i ��i va da �n mod liber dragoste �i pasiune ori de c�te ori vei avea nevoie de ele."

Atunci Adam L-a �ntrebat pe Dumnezeu:

"�i c�t o s� m� coste o astfel de femeie?"
Dumnezeu a r�spuns:

"Un bra� �i un picior".
La care Adam a �ntrebat:

"�i ce pot s� primesc dac� dau doar o coast�?"
... restul este o istorie pe care o cunoa�tem bine cu to�ii..

Morala: nu v� zg�rci�i la lucrurile importante ...
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 12:48

Vidaru'!?
o fii fost numai un adam ??
intreb si eu ...
blanca
Postat pe 23 Iulie 2009 12:53
foarte tare ,m-ai facut sa rad
rautu_mihaela
Postat pe 23 Iulie 2009 12:54
Tut, si daca erai, care era problema?
Si printre ei sunt destui OAMENI adevarati, nu cred ca ai nevoie de exemple, sunt cunoscute in toata lumea.

mielutzo, pe unde mai umbli, surioaro? tot pe acolo, tot?
grija la bere, cica nu e buna prea rece pe caldurile astea ca faci galci
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 12:54
V, eu cu berea... nici s-o miros. Si sunt acasa dus-intalnit- intors

dar aici pe forum ...sa cuuuuuurgaaaaa
blanca
Postat pe 23 Iulie 2009 13:02
pai cum, mielutzo, te-ai si intors?
asa scurt?
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 13:12
m-am is speeedy
blanca
Postat pe 23 Iulie 2009 13:16
ce ma enerveaza cel mai mult e prostia oamenilor care din 89 incoace desi traiesc tot mai rau,se lasa pacaliti si voteaza aceiasi trogloditi,excroci,care apar si ne rad in fata spunand ca trebuie sa strangem cureaua pentru a trai ei mai bine...ma enerveaza nesimtirea,hotia,faptul ca noile generatii au tot mai putine cunostinte generale,pentru ca scoala nu mai are cadre interesate...si faptul ca nu -mi gasesc un loc de munca.
Dalimi
Postat pe 23 Iulie 2009 13:27
azi nu ma enerveaza nimic...mi-au pus in sfarsit aer conditionat in birou, e racoare, liniste, muzica...
mielutza
zambila
Postat pe 23 Iulie 2009 13:28
daca ma pupi pe topicul cu nervii io ce sa inteleg ???

blanca
Postat pe 23 Iulie 2009 13:30
pai era lumea bine dispusa in ultimele postari, si am si uitat cum se cheama topicul...
zambila
Postat pe 23 Iulie 2009 13:35
De la: dalimi, la data 2009-07-23 13:27:07ce ma enerveaza cel mai mult e prostia oamenilor care din 89 incoace desi traiesc tot mai rau,se lasa pacaliti si voteaza aceiasi trogloditi,excroci,care apar si ne rad in fata spunand ca trebuie sa strangem cureaua pentru a trai ei mai bine

de acord cu tine, dar de unde vrei alti trogloditi, escroci etc. daca numai astia apar si ceilalti stau in umbra? ai?
cineva trebuie sa fie si votat, altfel cine ne-ar mai enerva pe noi?
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 13:39
vidare, eu cred ca pe voi barbatii va enerveaza ca s-a pierdut paragraful ala din Geneza
zambila
Postat pe 23 Iulie 2009 13:48
zambilutzo, floare mica, pai am sustinut eu altceva?

ia zi mai bine, iulius ce face, tot acolo e, unde l-am lasat eu, sau a pus careva vreo 10 bombe sa-l darame?
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 13:51
tot acolo, si se mai si extinde, parca nu era suficient de mare!!?
vesnic ma incurc intre scarile alea rulante

si din cat e de mare, nu gasesc mai nimic sa-mi placa...oi fi eu mai pretentioasa, cine stie?!
zambila
Postat pe 23 Iulie 2009 13:53
mielutzo, eu zic sa intelegi ca zambila pupa la nervi de nu ne vedem om cu persoana!

hmmm... oare ce-o face la veselie?

zambilo, nu cred ca esti tu prea pretentioasa, cred ca Dascalu a cam fost tras in piept cu studiul de fezabilitate facut in 2000, inainte de a se detona antenele alea radio, studiu din care reiesea ca va veni lume si tara din toata europa centrala si de sud-est...

acum se vad consecintele mai mult ca niciodata...
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 13:54

Da! ca bine zici ??
hai s-o intrebam pe ea !
blanca
Postat pe 23 Iulie 2009 13:55
hmmm, mielutzo... si s-o enervam?

de ce nu?

deci, zambilico, ia raspunde-ne mataluta la provocare
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 13:59
azi nici o sansa sa ma enervati!!
uite, eu va pup pe amandoi, sa nu va enervati
asa e bine!?
zambila
Postat pe 23 Iulie 2009 14:10
ah, si sti ce-am observat eu la mall?
desi, e criza, parcarea e plina toata saptamana, de dimineata pana seara...
desi e plina parcarea, nu prea se inghesuie lumea sa cumpere (nici nu prea ai ce)!!

in concluzie, ori lumea parcheaza acolo ca n-are unde altundeva, ori merg in mall numa' sa manance si sa stea la cafele cu gagicele!!
zambila
Postat pe 23 Iulie 2009 14:13
zambilutzo, sunt valabile ambele doua variante

testate pe pielea proprie si nu o singura data.

court-food-ul e plin cam tot timpul si bagatori de seama sunt o gramada pe holurile alea.
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 14:16
good point, zambila!
eu as mai spune ca mersul la mall e un fel de sport deja.De unde trag concluzia c-ar fii mai bune niste sali de ...
blanca
Postat pe 23 Iulie 2009 14:17
mielutzo, "sali de..." in Thailanda . Stiu eu vreo cateva.
sali de sport... nu prea mai merg, ca mai bine merge rumanu' la un mic la curmatura sau la sadu decat sa fuga pana scoate limba de doi coti pe banda aia...
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 14:20
buey io ziceam de sport ce rastalmacesti acilea

pai nu trebe sa fuga ca un nebun,mai sunt si alte modalitati de a face sport..sidaca tot ede fuga,sa dea o fuga si la curmatura .da'pe jos
blanca
Postat pe 23 Iulie 2009 14:25
ambele amandoua, ca bine zici!

eu m-am hotarat, nici la sala de sport nu merg, ca nu suport aglomeratia si mirosurile de pe acolo, dar ma apuc de alergat deseara! am gasit o prietena care vrea sa mearga,ca asa, de una singura mi-era urat!
top-modela o sa fiu!
zambila
Postat pe 23 Iulie 2009 14:50
fuga e cea mai buna!!!E si relaxanta,iti mentine tonusul ...doar ca eu sunt consemnata...anul asta nu am voie
walkiria
Postat pe 23 Iulie 2009 14:54
las' ca vine si vremea ta, walki! sa vezi atunci
blanca
Postat pe 23 Iulie 2009 14:55
iote-o si pe walkirica asta mica!
de ce plangi, soro? las' ca-ti trece tie agregatul si sa vezi ce joaghinguri ii tragi pe aleile alea din subarini de nici n-o sa mai vada oamenii vreodata asa o zvarluga zvelta si rapida ca o caprioara
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 14:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
conteaza virsta 308 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
Buna sa-ti fie inima. 2 De la: garbo085400 8 Mai 2010 13:32
Un tanar are nevoie de voi....il ajutam?? 28 De la: andrutza448 17 Aprilie 2011 03:32
In viata nimic nu e intamplator 21 De la: garbo_1505 1 Februarie 2014 17:09
fata blonda cu ochi albastri 7 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33
Setari Cookie-uri