Ce ne enerveaza?

un pumn in el sa iti revii
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 14:01
uite ca-i prinde bine tratamentul pe care i-l aplica barbat-su, se pricepe
da' acum se explica si de ce e asa zdruncinata la mansarda
pik_nik
Postat pe 2 Decembrie 2009 14:04
gata, m-am nervat

ia treci phonex incoa, sa incercam miscarea. aliniaza-te si tu piku, ca am treaba cu niste taieri de limba ascutita.
si_totusi
Postat pe 2 Decembrie 2009 14:05
o dr de tara inculta ...a citit in piramide manuscrise vechi si ce vocabular de dr ,,,unde se studiaza asta in pestera
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 14:05
tu te faci de ras cu ranitidina ta care nu se mai fol de multa vreme in locurile unde oamenii stiu carte
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 14:06
esti zdruncinat din temelie de prostie vezi ca ai treaba la cules de capsuni
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 14:08
ntz, folosesc vacile la recoltare. te oferi?
pik_nik
Postat pe 2 Decembrie 2009 14:10
feonix, iti sugerez sa renunti la agresivitatea asta si sa te exprimi civilizat

daca nu esti capabila, renunta sa mai postezi

eu nu stiu ce pregatire medicala ai tu si nici nu ma intereseaza, dar cu siguranta atitudinea asta e departe de a demonstra bun simt si 7 ani de-acasa. nu intereseaza pe nimeni aici cat suntem de prosti sau de destepti, in general incercam sa ne acceptam asa cum suntem, fara sa ne dam cu diplomele de studii in cap

multumesc
Anouk
Postat pe 2 Decembrie 2009 14:49
si eu va sugerez de mult si nu vreti sa ascultati intai sa renunte ei si apoi eu ca am venit cu ganduri bune ...
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:09
dar atitudinea lor ce zici de ea ... e civilizata nu ?
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:10
uite de unde s-a plecat si unde s-a ajuns...

ma doare capul!!!!!
eladaela
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:13
pai vezi ..asta e cand oamenii sunt rautaciosi asta iese .si nu ii acepta pe altii cu bune si rele ...
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:16
nu, ai venit cu chef de cearta, ai jignit-o pe tut, facand aprecieri mai mult decat discutabile la adresa competentei ei medicale, clamand in schimb competenta ta medicala

ca sa nu mai vorbesc despre celelalte comentarii, de un gust indoielnic. plus agresivitatea cu care ai intervenit in discutiew

debutul tau aici a inceput cu stangu', asta ca sa ma exprim bland. si imi pare ca nu dai semne ca ai vrea sa-ti reconsideri pozitia.

pe mine, atitudinea ta nu ma deranjeaza prea mult, fiecare se poarta cum ii place, cum simte si cum a fost educat

in concluzie, poarta-te cum vrei, si spune ce vrei. dar s-ar putea sa intalnesti pe-aici useri care sa nu foloseasca un ton civilizat, asa cum am facut-o eu

Anouk
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:17
de unde ma cunosti tu sa vezi cat de competenta sunt ...
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:19
adelo, cum stai cu durerea? te mai doare ?
Anouk
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:19
Cine se mai "alinta" astazi?
Helen29
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:21
cine esti tu sa imi spui cu ce a debutat cu stg sau dr ce anume ti-am facut si sari repede cu sfaturi ..f bine ca te deranjeaza nu intra anapoda in discutie ...
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:22
feonix, daca ti-am raspuns de 2 ori asta nu inseamna nicidecum ca am sa intru in polemica cu tine, ca sa despicam firul in patru

vad ca vrei sa ma repet...NU ma intereseaza competentele TALE medicale

eu te-am rugat doar sa vorbesti civilizat

daca vrei, bine, daca nu...asta este
Anouk
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:23
roaga-i intai pe ei si apoi pe mine si citeste limbajul de dr si discutam dupa
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:24
nu sunt genul care sa fac plecaciuni si linguselisi asta supara ...nu vrei sa vb cu mine nu vb ..
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:27
pheonixo, n-ai umplut tu o pagina intreaga cu sfaturi "competente" pentru durerea de stomac a elei, cand nimeni nu ti le cerea?

Vezi... tu esti genul care se baga singura in seama...
garbo_C
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:32
ma enerveaza la culme ploaia, umezeala de afara, si coloana mea care se resimte
ma enerveaza masina de spalat ca tot imi da eroare
ma enerveaza ca a trebuit sa desfac filtrul sa il curat, si a curs apa si pe jos
ma anerveaza unu' caruia i-am imprumutat bani si nu mi-i mai aduce inapoi...asta in spiritul acelei vorbe romanesti cu facerea de bine
ma enerveaza centrala, ca nu duduie, indiferent cate lemne bag in ea

asa de rau m-am enervat, incat ma duc sa-mi fac o cafa

sis, sa nu dispari
Anouk
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:33
anouk,am luat un omez,am baut vreo doua ceaiuri,am mancat niste biscuiti graham si nu ma mai doare asa rau...

acum ma doare capu' de ce citesc
eladaela
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:35
adelo, si eu am aceleasi probleme

cateodata, dar nu intotdeauna, imi face bine painea prajita

cateodata nu...
Anouk
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:37
sis, da-i un restart la masina aia...
garbo_C
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:38
celleste am dreptul sa imi exprim parerea fie ea buna sau rea si asta nu e problema nu trebuie sa imi ceri tu asta ...suntem in romania anilor 2009 si pot sa ma exprim liber ...iar daca nu esti de acord putem discuta si fara sa facem pe desteptii .
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:39
De la: phoenix, la data 2009-12-02 14:06:37tu te faci de ras cu ranitidina ta care nu se mai fol de multa vreme in locurile unde oamenii stiu carte

Cine face pe desteapta, fetita?

Regleaza-ti tirul si vocabularul de mare "doamna", ca nu prostesti pe nimeni...

Stii vorba aia: "maimuta si imbracata in matasuri, tot maimuta ramane".
garbo_C
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:45
te rog sa termini si nu te baga in discutii pe care nu le stii citesti doar ce iti place ...si esti doar de o parte daca ai corecta ai vedea si cealalta parte
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:49
vezi ca esti agresiva fara sa vrei si mai dai si lectii
phoenix
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:52
De ce sa termin, fetita? S-a schimbat brusc regimul? Nu mai traim in democratie?

Uite ca si eu ma simt libera sa spun ce gandesc, si din unghiul meu asa se vad lucrurile...

Probleme?
garbo_C
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu inteleg ce se intampla........... 27 De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49
CIND,UNDE SI DE CE SE RASTOARNA CARUTZELE CU FILOZOFI ? 15 De la: nelly05 22 Septembrie 2010 21:16
Incertitudini!help 73 De la: deea_all 6 August 2009 18:15
sunt o prietena rea? 15 De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! 16 De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07
Setari Cookie-uri