Ce ne enerveaza?

hello!....hm...ce ma enerveaza?pai,cred ca pt inceput ,traficul din bucuresti,persoanele care fumeaza in lift si,soferii care zboara din masina diferite obiecte ...bineinteles ca ar fi mai multe...de spus,dar fug la o tigara....sa fiti iubiti.
jessu
Postat pe 23 Iulie 2009 23:16
vezi numai sa nu fugi in lift cu tigara... ca iar te enervezi
Thor
Postat pe 23 Iulie 2009 23:18
De la: Vidar, la data 2009-07-23 23:18:27vezi numai sa nu fugi in lift cu tigara... ca iar te enervezi

lady_corina
Postat pe 23 Iulie 2009 23:20
in primul rand,imi pare bine de cunostinta!la capitolul "nervi",ar fi multe si marunte de zis!ma enerveaza la culme oamenii cu aere de superioritate,oamenii prosti,ca vorba aceea,"prostul nu e prost destul,daca nu e si fudul",taranii de mall-uri,care se inghesuie sa prinda numai ei marfa la reducere,pitipoancele cu fuste scurte si machiate prost...fara nici o firimitura de creier...si multe altele.in speranta ca nu te-am plictisit,iti urez o zi racoroasa!
maya21
Postat pe 24 Iulie 2009 10:27
maya, si pe noi toti permanentii de aici ne enerveaza tot ce te enerveaza pe tine... te simti mai bine ca nu esti singura in cauza asta?
gianiblue
Postat pe 24 Iulie 2009 10:36
giani, giani te rooog trimite-mi pozele!!!
ca ma nervez!
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 10:40
mielu', mii de scuze. le trimit in seara asta. am un handicap sever... lipseste lumea din birou si eu muncesc cat zece... amnezie temporara..
gianiblue
Postat pe 24 Iulie 2009 10:41
da,intr-un fel ma simt bine,sa inteleg ca ma incadrez in limitele normalitatii din moment ce parerile mele coincid cu ale altora...
maya21
Postat pe 24 Iulie 2009 10:42
glumeam .ia-l ca pe un reminder!
blanca
Postat pe 24 Iulie 2009 10:42
mielu, multumesc de reminder.
maya, aici suntem normal de putin luati...
gianiblue
Postat pe 24 Iulie 2009 11:22
deja a devenit enervanta durerea mea de cap astazi ma scoate din sarite
cinezee
Postat pe 24 Iulie 2009 12:37
cinezee, toarna pe gat un Manhattan
gianiblue
Postat pe 24 Iulie 2009 13:04
hmmm...
cinezoaico, daca-i vorba de dureri de cap, cui pe cui se scoate!
ia incearca mataluta o marie din aia sangeroasa, cu un pic de gheata, sare si piper. face bine si la stomac, nu numai la dureri de cap
Thor
Postat pe 24 Iulie 2009 13:06
....stau la curte ,draga vidar....cel mult pe terasa pot fuma pt ca la capitolul (ce ne enerveaza)mai este un lucru care ma scoate din minti si acela de-a se fuma in casa ...sa fiti iubiti!!!
jessu
Postat pe 24 Iulie 2009 15:14
vidare....spune drept.....tu iar ma inseli?
yanyacharberet
Postat pe 24 Iulie 2009 15:19
Ma enerveaza fitosii sau fitosele care depasesc linia continua ,iti "taie fata " si tot ei sunt cei suparati.
Ma enerveaza rautatea gratuita si indolenta celor cu "putere" (financiara sau vocala )
........si ma enerveaza multe altele.
garbo020568
Postat pe 25 Iulie 2009 09:53
Ma enerveaza indiferenta celor care nu iau atitudine atunci cand sunt martori directi la ceva concret. Toata lumea spune: ce sa faci ... n-ai ce face ... asa a fost intotdeauna ...
Nu se ia o atitudine concreta in cazul celor care sunt alcoolici (se spune doar ... toata lumea bea ... nu exista barbat care sa nu bea), in cazul violentei conjugale - verbale sau fizice (nu stiu cum se face ca intotdeauna se spune ... ca femeia este de vina ... ea "cere" bataie ... cine nu-si bate nevasta nu e barbat ... CE MA ENERVEAZA ASTA).
Nu mai continui ca ma enervez rau de tot!!!
lady33
Postat pe 25 Iulie 2009 10:01
bre lady...

de cand e luma asta, femeile sunt tari in clantza si barbatii tari in pumn... bine-nteles ca femeia e de vina cand o ia la muzicutza, deoarece incearca sa-si foloseasca avantaju' verbal ca sa-l umileasca p-ala...

cand intri-n meciuri d-astea intersexuale, trebe sa-ti pui problema ca mai si pierzi...
zambil
Postat pe 25 Iulie 2009 10:04
ma duc seara la o mica gradina de vara,"trei castani" asa ii zic eu,intruna din seri,acu' vreo luna, le-am facut observatie unora,vorbeau toti la telefon,toti tipau...
m-am intors spre ei si le-am zis:

alo! baietii! stau si eu la un suc,de ce trebuie sa va aud voua conversatiile la telefon?

buuun,de atunci de cate ori am fost,era o atmosfera ok.

aseara..intru in gradina,liniste...vine ospataru' la mine,cica:

va stiu astia de frica,da' va simpatizeaza...

barbatii au nevoie de mamoante...dap...

iasomia
Postat pe 25 Iulie 2009 10:05
Ma enerveaza falsitatea,ipocrizia,rautatea oamenilor!Ma enerveaza persoanele care folosesc deodorante fara a se spala in prealabil.Ma enerveaza cei care se vaita intruna ca n-au ce le trebuie dar nu fac nimic pentru a schimba situatia.Ma enerveaza persoanele care nu-s in stare sa si asume propriile greseli!Ma enerveaza,si ce?!...E treaba lor pana la urma...Mie nu mi ramane decat sa-mi vad de ale mele!...Sunt convinsa ca si eu,la randul meu,ii enervez pe altii!
wilderose
Postat pe 25 Iulie 2009 10:05
wilderose, ma enervezi
pik_nik
Postat pe 25 Iulie 2009 10:08
pik, sigur ma enervezi!
gianiblue
Postat pe 25 Iulie 2009 10:09
ma enerveaza caldura asta insuportabila,ma enerveaza ca mi s-a stricat masina de spalat,ma enerveaza -,ma enerveaza,ma enerveaza
garbo001934
Postat pe 25 Iulie 2009 10:16
ma enerveaza ca e caldura mare afara deja de la ora asta si trebuie sa ma duc in piata si cu fata la vaccin....sunt curioasa daca ea are chef sa mearga sau o arde asfaltul la labutze....
tutankhamon
Postat pe 25 Iulie 2009 10:22

Ma enerveaza ca nu mai am zile de concediu, ca asa mi-as pune cortu-n spate si as pleca la munte... Ce placut trebuie sa fie acum in padure!
Ella34
Postat pe 25 Iulie 2009 10:34
un subiect interesant....la care ai ce scrie...mai ales in ziua de astazi...ce ne faceam daca subiectul era ce ma calmeaza...cateva pastile acolo..si atat In fiecare min..ora zi ne enerveaza ceva..cineva..pe mine ma enerveaza acum de ex..caldura de afara...trb sa stai in casa....ma enerveaza ca trb sa platesc o gramada de taxe la stat si statului nu-i pasa de nimic...ma enerveaza subiectele astea de la telev..divorteaza nustiu care..monica columbeanu a baut pana a cazut pe jos...ma enerveaza nepasarea..nesimtirea...indolenta...minciuna care a cuprins aceasta tara...ma enerveaza ca muncesti de dimineata pana seara si nu-ti permiti un CO ...ma enerveaza ca de cele mai multe ori nu am timp si pentru mine...ma enerveaza de cele mai multe ori ca desi esti casatorit...esti singur...nu ai cu cine vb...si as putea sa scriu mult si bine despre ce ma enerveaza dar astazi este sambata...si nu vreau sa-mi stric sf de saptamana.. pa si distractie placuta la toti
garbo017339
Postat pe 25 Iulie 2009 10:35
nu te enerva......!!!...gindeste, virsta de pensionare 65 de ani...
trebuie sa traim fara nerv
bine
daca nu ne ia
sau valurile.....
fede1954
Postat pe 25 Iulie 2009 10:36
,,mai fratilor,, lasati nervii,,,mai ginditiva si la lucruri frumoase,,,ca nervi sint peste tot,,,chiar asa ?? trebe sa-i bagam atit in seama,,
garbo016434
Postat pe 25 Iulie 2009 10:37

Ia uite ce de frustrari ies la iveala astazi... O fi ceva in atmosfera...
Topicul asta are efect terapeutic.
Ella34
Postat pe 25 Iulie 2009 10:40
Eu ma enervez destul de greu...asa ca am astepatat mai multe zile sa gasesc ceva de comentat!

Pe mine m-a enervat Grigore Cartianu ( de la adevarul) care se crede portavocea romanilor si si-a cerut scuze Europei in numele tuturor romanilor ptr o mana de hooligans care au scris o mizerie pe un banner pe stadion!

A vorbit in numele meu fara sa aiba dreptul legal sau moral sa o faca si asta m-a enervat rau!

In rest...ma enerveaza ca benzile cu ceara la rece pe are le-am cumparat ieri nu sunt bune de nimic si ma enerveaza ca dupa ce am invatat vreo 3 limbi straine acum rezulta ca mi-ar fi fost de folos o a patra pe care inca nu o stiu (germana)! asa ca trebuie sa ma apuc iar de invatat! in ritmul asta nu mai am nici o sansa sa ajung colega cu EBA ptr ca la noi criteriile de selctie sunt IQ-ul sa fie cu minus!

Cam atat ptr moment...
elisa557
Postat pe 25 Iulie 2009 10:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce ne pasa de cei de laga noi,noua sa ne fie bine!bunul crestin... 19 De la: luptatoareacurajoasa 3 Mai 2010 23:00
cu sufletul zdrobit ce sa fac 31 De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23
Ce sa fac? 63 De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37
preludiu,dar dupa ramanem amdoi dezbracati si el nu mai face nimic 78 De la: eu_geminy 24 Aprilie 2011 16:24
fata blonda cu ochi albastri 31 De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45
Setari Cookie-uri