va pupicesc pe toate! elodio - nu mai am mila fata de mine! nazirrutzoooooooooooo! sunt bine...relativ...merci |
||
panty_C Postat pe 29 Decembrie 2009 16:54 |
||
---|---|---|
si eu va pupicesc abia acuma ca nu am mai intrat ca-mi mere netu ca paula..... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 19:57 |
||
paula seling? | ||
|
||
sora_ilsi Postat pe 29 Decembrie 2009 20:00 |
||
he he...paula iasomicai......platim copy-right la ea.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 20:08 |
||
deja? | ||
sora_ilsi Postat pe 29 Decembrie 2009 20:10 |
||
pai daca ii folosim termenul..... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 20:28 |
||
Pe mine ma enerveaza: - toti analfabetii care se cred destepti ( inclusiv seful meu, care nu stie sa scrie corect romaneste ( nici engleza, evident), desi a terminat o facultate cu nota 10) - toti cocalarii si toate pitipoancele din toata tara, ca pe unde ma duc ii vad peste tot!!! - toate femeile care nu stiu sa se imbrace, care n-au pic de simt estetic. De ce oare nu le spune nimeni ca arata penibil? Ma irita de-a dreptul! - femeile care nu se ingrijesc si sunt nespalate - femeile care au aceeasi coafura timp de multi, multi ani - ca mi-e somn mereu si nu apuc sa fac multe lucruri din cauza asta ( sa citesc o carte, sa vad un film, sa fac dragoste etc) - sa ma trezesc dimineata la 6 jumate! Serviciul ideal pt mine ar trebui sa inceapa la ora 12 si sa se incheie oricand in noapte. Nimeni nu intelege ca am un randament mai bun seara... - cand vreau sa-mi cumpar ceva ( geanta, rochie etc) si n-am bani in momentul ala - cand trebuie sa ma prefac ca plac pe cineva, doar pt ca asa trebuie si ca e frumos - soferii care incalca regulile de circulatie si niciodata nu-si asuma vina, in special taximetristii din buc Etc etc etc etc.... |
||
Just_a_girl Postat pe 30 Decembrie 2009 11:05 |
||
ioi, ce viata amara ai! greu asa... |
||
garbo_C Postat pe 30 Decembrie 2009 11:11 |
||
ei, si pe mine ma enerveaza multe, in special azi, da' ma abtin, e mai bine asa | ||
zambila Postat pe 30 Decembrie 2009 11:11 |
||
nervoasa rau frate.... grija la riduri |
||
eladaela Postat pe 30 Decembrie 2009 11:12 |
||
ma enerveaza ca azi n-am filme da' o rezolv eu si p'asta |
||
eladaela Postat pe 30 Decembrie 2009 11:13 |
||
ma enerveaza ca si azi is la job! da' o rezolv si eu, dupa ora 17... |
||
garbo_C Postat pe 30 Decembrie 2009 11:14 |
||
si ma mai enerveaza ca tre' sa ma duc la cumparaturi oare asta inseamna ca azi sunt nervoasa??? da'las' ca-mi trece |
||
eladaela Postat pe 30 Decembrie 2009 11:16 |
||
pe mine ma-nerveaza ca nu pot ca sa spun ce ma'nerveaza | ||
zambila Postat pe 30 Decembrie 2009 11:16 |
||
neata fetili...pe mine ma enerveaza acu einspe mii de colindatori ai lui peste care repeta la nesfarsit aceleasi versuri - plugusoru lu' peste prajit, capra penei mele, ursu pacalit de criza.....oooff.....nu de alta dar cateaua mea, de la pocnituri, sta numai sub birou, speriata, si nu o mai pot scoate de acolo nici cu troliul.. | ||
tutankhamon Postat pe 30 Decembrie 2009 11:26 |
||
buna, tuth la mine nu-s nici colindatori, nici petarde ioi, da' am io altele pe cap acum |
||
zambila Postat pe 30 Decembrie 2009 11:29 |
||
vaaaaii zambi...de 5 zile parca au innebunit frate.....si repeta over and over aceleasi versuri, de mai am un pic si le invat si eu pe de rost....bine la un cantec sunt tare grele versurtile....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Decembrie 2009 11:33 |
||
mda....tre' sa ma duc la cumparaturi offff....viata mea nu ca nu mi-ar place shopingu' da' nu asta si nu in perioada asta |
||
eladaela Postat pe 30 Decembrie 2009 13:08 |
||
mda - si trebuie sa merg. si tot la cumparaturi si pe mine chiar ma enerveaza ca nu-mi place shopingul | ||
panty_C Postat pe 30 Decembrie 2009 13:14 |
||
nu esti singura..nici mie nu-mi place la cumparaturi.. | ||
LILO Postat pe 30 Decembrie 2009 21:01 |
||
nici mie...si ziceam ca asa femeie ca mine, mai rar... | ||
sora_ilsi Postat pe 30 Decembrie 2009 21:10 |
||
he he....noi am scapat anul asta de shopping....l-am facut pe 23 si 24.....ca banuiam ca va fi nebunie....avem camara si congelatorul burdusite......numa zapada de patru metri sa fie..... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Decembrie 2009 21:11 |
||
Pe mine ma enerveaza pocnitorile. Si ma refer aici chiar la pocnitorile celea care fac zgomot in perioada asta a anului si nu la altceva. | ||
Doara Postat pe 30 Decembrie 2009 21:14 |
||
ihi..intr-un an l-am mustruluit zdravan pe un minor care aruncase o pocnitoare in tramvai.. apoi i-am cetit io o predica pana am coborat |
||
LILO Postat pe 30 Decembrie 2009 21:18 |
||
doruletz.....de la aceleasi petarde sta cutza mea sub birou de dimineata pana seara...ca atunci cand avea 6 luni, statea la nevoi, si i-o aruncat un cretin o pocnitoare langa ea....si acuma e speriata si panicata....oooof.....daca prind pe vreunu' cu pocnitori, in fund i le bag...aprinse.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Decembrie 2009 21:19 |
||
LILO Postat pe 30 Decembrie 2009 21:20 |
||
degeaba......ar trebui politia sa-si faca datoria ....pentru ca pocnitorile sunt interzise prin lege de la comercializare catre persoane neautorizate......dar pe 23 erau in piata veterani cu pocnitorile la vedere...si aveau si achtunguri din alea care bubuie urat de tot..... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Decembrie 2009 21:21 |
||
Mi-e si frica sa trec pe langa ei sa nu li se para ca fac "o gluma" buna si sa-mi arunce una in ochi. La cat de prosti sunt pustii din ziua de azi poti sa te astepti la orice din partea lor. | ||
Doara Postat pe 30 Decembrie 2009 21:24 |
||
eu ii evit cat pot de mult.... | ||
tutankhamon Postat pe 30 Decembrie 2009 21:33 |
||
tuth, stai prin apropierea pietei veterani? | ||
nelly05 Postat pe 30 Decembrie 2009 22:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce oare oamenii sunt asa nepasatori unii fata de celalti? | 106 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:12 |
SIMPLU | 75 | De la: wife 19 Septembrie 2009 09:50 |
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! | 1 | De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29 |
|
||
buna..vreau si eu un sfat | 2 | De la: garbo232166 20 Martie 2012 23:43 |
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară