Ce ne enerveaza?

stau pe timisoara....cabinetul unde lucrez e la piata veterani...
tutankhamon
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:12
nu stiu unde e timisoara, de fapt nu stiu nici o strada din bucuresti doar piata veteranilor ca acolo stau eu si iuliu maniu ca acolo lucrez
nelly05
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:19
am crezut ca suntem vecine
nelly05
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:20
De la: nelly05, la data 2009-12-30 22:20:24am crezut ca suntem vecine
nelly esti vecina cu mine
yanyacharberet
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:21
nellly.....hi hi hi...timisoara e paralel cu iuliu maniu.....e bulevardul pe care e mallul plaza romania .......bine, una dintre iesiri......bulevardul cu tramvaiul 25, 8, 47, care se intersecteaza cu 41.....timisoara trece pe deasupra pasajului lujerului......in partea opusa crangasiului....
tutankhamon
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:23
yanya, super tare
tuth, m-ai bagat in ceatza cu tramvaiele ca eu merg numai cu metroul momentan(de la lujerului la politehnica) stiu unde e maretzul mall ca lucrez chiar langa el, la vechea apaca (asa am inteles ca se numea)
nelly05
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:30
De obicei ma enerva circulatia din Bucuresti. Astazi insa a fost extrem de lejera, de la Piata Muncii la Spitalul Floreasca si apoi la Fundeni am facut doar o jumatate de ora. Surprinzator as putea spune. Aglomeratie mare doar pe la Bucur-Obor, ca multi intrau la Kaufland-ul de acolo, in rest.. boboc.
anakin
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:39
trebuie sa ai nervii tari pt a merge cu masina prin bucuresti, eu inca nu am avut curaj, dar in curand nu o sa ma mai pot fofila

dar cum reusesc oare soferii de taxi??
nelly05
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:43
he he...cum reusesc??? taie calea, se baga in fata, trec pe rosu, o iau inaintea tramvaiului, merg pe contrasens.....fara nici o regula si fara nici o spaima.....doar sunt regii soselelor ce pl...lor...
tutankhamon
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:47
De la: tutankhamon, la data 2009-12-30 11:33:43vaaaaii zambi...de 5 zile parca au innebunit frate.....si repeta over and over aceleasi versuri, de mai am un pic si le invat si eu pe de rost....bine la un cantec sunt tare grele versurtile....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....tza tza tza capritza tza....

oare o stiu chiar pe toata??
LILO
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:48
Se circula cat de cat corect prin Bucuresti, soferii se respecta in trafic.. mai putin taximetristii, multi dintre ei nu se asigura la schimbarea benzilor, unii forteaza si rosul, merg pe banda de tramvai, iti taie calea... in rest se circula ok, probleme sunt doar in privinta fluidizarii traficului. Aaa, sa nu uit si cauza blocajelor din trafic: sunt fff.multe semafoare pe bulevardele mari.
anakin
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:49
asta cu semafoarele multe a fost primul lucru care ne-a enervat si pe noi (eu si sotul meu) cand am circulat prima data prin bucuresti si mai grav ca nici nu stiam unde sunt plasate doar ne trezeam cu ele in fata si....frana
nelly05
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:54
lilo, asta stiu asta canta...de unde mai mult
nelly05
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:55
Asa s-a facut acum si in Craiova, in zona Universitatii: semafoare din 150 in 150 de metri.. nu mai ajunsesem pe acolo de peste doua luni si initial am crezut ca nu vad bine.
anakin
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:57
dap...nelly..e greeele
LILO
Postat pe 30 Decembrie 2009 22:58
pai solomon vrea sa fie la moda cu semafoare si giratorii , dar oricum arata mai bine craiova in ultimul timp, mult schimbata fatza de acum 7 ani cand am terminat eu facultatea.
nelly05
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:09
ce faceti mey? vine anuuu nou si voi despre nebunia din buscuresti discutati?? vaaaaaaaaaaaaaaiii
fleurdelis
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:17
ce faci sis???? nu ai lumina si incurci tastele???
tutankhamon
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:19
fleur, tot la iasi sau acasa la tine?
nelly05
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:20
De la: ride_it, la data 2009-12-30 11:05:36Pe mine ma enerveaza:

- toti analfabetii care se cred destepti ( inclusiv seful meu, care nu stie sa scrie corect romaneste ( nici engleza, evident), desi a terminat o facultate cu nota 10)
- toti cocalarii si toate pitipoancele din toata tara, ca pe unde ma duc ii vad peste tot!!!
- toate femeile care nu stiu sa se imbrace, care n-au pic de simt estetic. De ce oare nu le spune nimeni ca arata penibil? Ma irita de-a dreptul!
- femeile care nu se ingrijesc si sunt nespalate
- femeile care au aceeasi coafura timp de multi, multi ani
- ca mi-e somn mereu si nu apuc sa fac multe lucruri din cauza asta ( sa citesc o carte, sa vad un film, sa fac dragoste etc)
- sa ma trezesc dimineata la 6 jumate! Serviciul ideal pt mine ar trebui sa inceapa la ora 12 si sa se incheie oricand in noapte. Nimeni nu intelege ca am un randament mai bun seara...
- cand vreau sa-mi cumpar ceva ( geanta, rochie etc) si n-am bani in momentul ala
- cand trebuie sa ma prefac ca plac pe cineva, doar pt ca asa trebuie si ca e frumos
- soferii care incalca regulile de circulatie si niciodata nu-si asuma vina, in special taximetristii din buc
Etc etc etc etc....
asa da motive de suparare ...ce viata nasoala
phoenix
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:26
fionnix iubito, pe tine cine te-o suparat asa??

mai eu sunt intr-un taram de basm acum...afara pomi impodobiti si zapada... , mama face cozonacii iar afara latra margelutza...ce pot sa-mi doresc mai muuult??
fleurdelis
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:35
nu eu sunt suparata , raid-it se plinge ...eu sunt ok ..astept noul an .
phoenix
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:43
sa faca mama ta margelutza si sa latre cozonacii?
pik_nik
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:44
fionicso, iar imprastii pe aici parfumurile de capra statuta si analfabeta?
pik_nik
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:45
fleur.....sa-i dai un pupic de la mine margelutei si sa-i spui ca imi e tare dor de ea......
tutankhamon
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:49
piiik
ei lasa, k a venit astazi vb si despre tine
vrei satzi spun cum??
fleurdelis
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:50
fleur, in mod natural?
pik_nik
Postat pe 30 Decembrie 2009 23:51
ai sosit leule in calduri mars in cusca
phoenix