preci, norocul meu este ca internetul nu e de la ei - nici cu RDS-ul nu mi-e rusine - si fix-ul lor e mort de o saptamana dar am avut cel putin net si exista mobilele cu care poti vorbi... daca depindeam numai de Romtelecom eram complet izolata de lume pana cine stie cand... |
||
panty_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:16 |
||
---|---|---|
SALUT,e ceva cu romtelecomul,eu nu am platit,cam tarziu,cand mi-au deschis,internetul,m-au lasat fara fix,dar ca niciodata,au trimis o somatie,in care stipulau,ca imi reziliaza contractele{2},internet+fix,imi cereau despagubiri,de reziliera 535 euro,de contract | ||
scrichy Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:18 |
||
bre,io-s pe romtelecom la toate...da' n-am avut a ma plange pan' acu'... | ||
|
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:18 |
||
eu nu am avut probleme de genul, ce sa zic: am si internet si cablu de la ei, un pachet pe 2 ani cu telefon cu tot, in august imi expira...la internet e directoare mama unui fost elev de-al meu si ea mi-a sugerat oferta... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:19 |
||
pai,ce,eu am avut,probleme,pana acum,cu ei,nu | ||
scrichy Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:21 |
||
la mine problema cu telefonul a fost "cireasa de pe tort" asta m-a scos din fire - am convorbiri nelimitate si de acolo sun, de Sarbatori mai ales, pe toti ai mei - n-am putut - si daca suna ei - spune "post telefonic deranjat temporar" - si cand am reclamat si am insistat au fost de o marlanie crasa...iar cand am spus ca in acest caz ma simt obligata sa renunt la ei "madama" care era de serviciu a sarit in sus ca arsa ca: "nu aveti un pic de intelegere ca e sarbatoare si pentru echipa tehnica" - auzi - echipa tehnica de serviciu in aceste zile si care ia salar dublu tocmai pentru asta!!! si inca ceva - daca eu nu platesc la timp ei ma iarta? sau daca zic - n-am beneficiat de seviciu deci nu platesc abonamentul? |
||
panty_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:24 |
||
ei da, preci, ilsi si scrichy - depinde de oamenii de care dai la un moment dat...cei care erau la lucru in Oradea cand a aparut problema mea nu aveau chef sa lucreze | ||
panty_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:26 |
||
da' sa stii ca io le dau si ceva bani si mai ales ca era o zapada de s-au rupt firele cand a alunecat de pe casa si zapada si firul odata cu ea...mi-au multumit aia pana au iesit in strada... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:28 |
||
pantero...marsh d'acilea la dixtractie,ce pana mea?!? lasa,mami,nervii,da-i incolo... |
||
preciouss Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:29 |
||
PANTERITO,asa am zis si eu ca de 2 luni nu am avut,dar ei,ameninta,cu toate ca platisem,la ei in evidente ,nu aparuse nimic,am sunat,dar au dat drumul,numai la internet | ||
scrichy Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:30 |
||
DA,corect,la distractie,ca de nervi tociti,mai gasim si maine,dar cum,sa ne distram,o idee,pls | ||
scrichy Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:33 |
||
preci, nu pot ca fierb chestia cu telefonul - si mai e o chichita - prin lipsa de serviciu imi fura o sansa de a iesi la liman - nu spui ce - a fost picatura care mi-a umplut paharul ca de o luna si ceva numai de niste probleme din astea am parte din cauza unor nenorociti care nu-si fac treaba si baga mana in buzunarul meu cu nonsalanta si tupeu! si sunt lucruri foarte grave, crede-ma! |
||
panty_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:34 |
||
De la: scrichy, la data 2010-01-03 15:33:27[...]dar cum,sa ne distram,o idee,pls pentru inceput, reciteste-ti postarea. daca nu da roade, numara virgulele |
||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:35 |
||
lasa vivus ca facem o medie - transfera din ele, din virgule, la mine ca eu nici nu respir pana nu "scuip" tot ok, copii, la mine ninge viscolit si e zapada de cativa centimetri - ies sa ma linistesc un pic si revin mai pe seara! |
||
panty_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:38 |
||
imi plac virgulitele...sunt asa de dragalashe...ca si punctuletele... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:38 |
||
cori, da' promiti sa-ti revii, OK? | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:39 |
||
ilsi, n-am incotro - nu ma pot sinucide de "dragul" lor P.S. ready - imi place avatarul tau! |
||
panty_C Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:41 |
||
corinutzo, nush pe care il vezi matale... da' daca il vezi pe ala de-l pusei azi, apai sa stii ca e special pentru zambiluta, nu pentru tine | ||
ready_vivus Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:43 |
||
ieri..ma-nervara tati dar absolut tati cheli...azi nu mai ma 'nevrozeaza oarece..ca epuizai ieri subiectul aista asha ca la ATAAAC cu fortze noi pt 2010 |
||
LILO Postat pe 4 Ianuarie 2010 05:28 |
||
lasati reveria!!! gata, vacanta s-a terminat. la job cu voi! |
||
garbo_C Postat pe 4 Ianuarie 2010 07:06 |
||
'neata tuturor! | ||
garbo_C Postat pe 4 Ianuarie 2010 07:07 |
||
neatza cell....nervozata asa de dimineata?? va pup si va doresc o saptamana frumoasa si lasati naibii depresia post-vacanta eu mai am doua saptamani de concediu asta inseamna ca la mine va incepe abia peste doua saptamani....depresia |
||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 07:26 |
||
neata si La Multi Ani! cine da o cafea fierbinte? ca mie mi-e lene s-o fac? | ||
ana02 Postat pe 4 Ianuarie 2010 08:05 |
||
eu am facut-o ca nu avea cine am asteptat si eu sa faca cineva cafeaua dar cum la mine in casa eu sunt cineva..... am facut-o eu si ofer cu drag si altora |
||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 08:18 |
||
concediu, auzi... ru-si-ni-ca!!! io cu persoanele aflate in concediu, nu vorbesc azi... sau poate ca schimb o vorba, doua daca dau si ele o cafea... |
||
garbo_C Postat pe 4 Ianuarie 2010 08:54 |
||
cafeaua e gata ma vei putea ierta vreodata?? |
||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:03 |
||
ok, treaca de la mine, esti iertata... |
||
garbo_C Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:09 |
||
n-as fi putut trai cu aceasta povara pe suflet iti multumesc si hai la cafea |
||
eladaela Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:13 |
||
multumesc pentru cafea! m-am servit deja... sunt cu ea sub nas si cu batman la o aruncatura de batz. mai, n-ai idee ce eforturi fac sa nu-mi stric karma cu el... |
||
garbo_C Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:17 |
||
'neata, fetelor!! La multi ani!! sa fiti sanatoase si fericite |
||
zambila Postat pe 4 Ianuarie 2010 09:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
AFACERI | 1 | De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23 |
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
|
||
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
varsta uneori conteaza | 30 | De la: cicinel 2 Aprilie 2010 21:30 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară