Corina cu miile existaa cum sa nu | ||
cinezee Postat pe 25 Iulie 2009 12:52 |
||
---|---|---|
Ma enerveaza cata nedreptate si minciuna exista in aceasta lume fara Dumnezeu. iar diavolul e cu ochii pe noi fara discutie asa ca aveti mare grija !!! | ||
Luska Postat pe 25 Iulie 2009 12:56 |
||
De la: zambil, la data 2009-07-25 10:40:59cum zisei, pe mine nu ma enerveaza nimic... da' poate enerveaza pe altii: zambilule......cata dreptate ai dragule.....mai ca m-as cobora in fotoliul in care te odihnesti sa-ti cuprind fata si sa te sarut ca mare dreptate ai maica cu ce ai zis mai sus.....da...iti trage o flegma si dupa aia tot el e contrariat de ce te superi pe el....hai ca mi-ai facut ziua superba....am uitat si de canicula, si de foame, si ca am luat ca tampita un munte de vinete pe care tot eu le voi coace....si eu pe langa ele.... |
||
|
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 13:04 |
||
De la: corinadd, la data 2009-07-25 12:37:25Aaaaaaaaaaaa, uitasem - ma mai enervez ca sunt proasta...ca nu ma stiu pe videochat corinaaaaa...eu sunt mai proasta...ca am vrut acu cativa ani sa fac asa ceva si m-am rusinat toata...il luam si pe al meu si ne bagam picioarele, eu in medicina si al meu in economie bancara....acuma aveam vila in maiorca.....viata mea.... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 13:08 |
||
Ce ma enerveaza? Lista ar trebui sa fie lunga si nu vreau sa insir chiar tot acum. Am sa spun doar ce ma enerveaza acum foarte tare,se numeste minciuna. Cum pot sa fie unii oameni atat de mincinosi? Cum pot eu sa ma vindec de naivitate ?Alt lucru care ma calca pe nervi....naivitatea mea.Zilnic imi promit ca ma vindec,doar ca tot zilnic imi spun ca trebuie sa mai acord o sansa....Gata m-am hotarat,din acest moment nu mai vreau sa acord nici macar o sansa oamenilor care nu merita.Asta ca sa nu mai am motive de eenervare. | ||
clau_t Postat pe 25 Iulie 2009 13:08 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-25 13:08:48De la: corinadd, la data 2009-07-25 12:37:25Aaaaaaaaaaaa, uitasem - ma mai enervez ca sunt proasta...ca nu ma stiu pe videochat Ca bine zici! |
||
lady_corina Postat pe 25 Iulie 2009 13:10 |
||
Si tu ai stii ce sa faci cu ei??? Crezi ca pe insula pustie ti-ar folosi la ceva???? anta...tu da-mi-i...ca stiu eu ce sa fac cu ei pe o insula pustie.......se pare ca tu nu ai auzit de cumparaturi online si de card....asta e!!!!... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 13:11 |
||
Si pe mine ma enerveaza fumatorii care nu inteleg cata suferinta provoaca alergicilor ... Ma enerveaza grupurile zgomotoase,...dar noi ceilalti stim sa luam pozitie,..stim sa ne impunem???... Ma enerveaza hotii de buzunare, de genti... dar cei ce vad au curajul sa spuna ceva, sa sara in ajutor...si de politie... Nu stiu pe cine enerva chioscurile tigancilor cu flori,...dar voi ati mai vazut florarii???? Pe mine ma enerveaza cei ce conduc o tara redusa la o piata de desfacere... dar au pretentii ca au solutiile in buzunar.. Ma enerveaza ziaristii , analistii politologi care sustin cu ardoare o anumita grupare politica si ne fac prosti pe noi electoratul... |
||
anca_53 Postat pe 25 Iulie 2009 13:21 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-25 13:11:27Si tu ai stii ce sa faci cu ei??? Crezi ca pe insula pustie ti-ar folosi la ceva???? Cheltuieli online,..cheltuieli cu card...maruntisuri. Te refereai la Paris Hilton....fiecare cu destinul si norocul lui. destinul il poti ameliora dar nu ....schimba.. Mai mult te-ai legat de pacienti,... si eu sunt printre pacientii ermultumiti si pe mine ma enerveaza ...medicii... |
||
anca_53 Postat pe 25 Iulie 2009 13:29 |
||
De la: corinadd, la data 2009-07-25 12:47:54De la: ANTA, la data 2009-07-25 12:45:00De la: tutankhamon, la data 2009-07-11 00:30:15ma enerveaza ca trebuie sa ma duc la munca, in loc sa fiu acuma pe o insula pustie, cu marea transparenta langa mine si sa mi se rupa efectiv de bani......sa fiu o mostenitoare bogata.....cred ca merit eu banii lui paris hilton ca toanta aia nu stie ce sa faca cu ei.... Daca nu crezi priveste in jur.... |
||
anca_53 Postat pe 25 Iulie 2009 13:33 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-25 13:08:48De la: corinadd, la data 2009-07-25 12:37:25Aaaaaaaaaaaa, uitasem - ma mai enervez ca sunt proasta...ca nu ma stiu pe videochat pe mine ma enervezi tu , ca ma doare un dinte si nu vrei sa ma tratezi....:) |
||
Light_blue Postat pe 25 Iulie 2009 14:01 |
||
De la: micabis, la data 2009-07-11 00:44:22Ce ma enerveaza frate imputitele astea de indience care merg la piscina si intra in apa cu tzoalele pe ele., Am experimentat si eu faza asta...eram in luna noastra de miere in insula Mauritius , la un hotel de 5 stele, si am vazut o indianca cu sotul ei, care tocmai a intrat in piscina...imbracata... Aooooooleeeeuuuuuuu, m-am gandit eu, dar in India nu sunt la moda costumele de baie , sau nu s-au inventat... Asa ca nu esti unica persoana care o inerveaza chesti asta... |
||
AndreeaGraversen Postat pe 25 Iulie 2009 14:04 |
||
ANTA....nu e problema mea ca ai dat peste un neom.....nu eu te-am tratat, deci nu vad de ce ma urasti atat....daca vrei, poti veni la mine sa vad despre ce e vorba si vedem cum te pot ajuta sa rezolvi ceva....... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 14:49 |
||
ma enerveaza cand sunt buzunarita in milloacele de transport,ma enerveaza acele persoane care se cred atotstiutori,ma enerveaza lasitatea,ma enerveaza falsitatea,ma enerveaza laudarosenia ,ma enerveaza:bisericutele ;care se formeaza la locul de munca,chiar si cele dupa "Garbo",ma enerveaza statul la coada,ma enerveaza controloriiRATBsi multe multe altele.Cu toate acestea sunt o persoana foarte calma,uneori chiar mi se pune intrebarea'tu nu te enervezi niciodata?".Ba da,ma enervez. | ||
garbo001934 Postat pe 25 Iulie 2009 14:50 |
||
aleU....pe mine ma enervezi tu......nici macar nu mi te adresezi sa vedem ce putem face.... | ||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 14:55 |
||
De la: garbo001934, la data 2009-07-25 14:50:04ma enerveaza cand sunt buzunarita in milloacele de transport,ma enerveaza acele persoane care se cred atotstiutori,ma enerveaza lasitatea,ma enerveaza falsitatea,ma enerveaza laudarosenia ,ma enerveaza:bisericutele ;care se formeaza la locul de munca,chiar si cele dupa "Garbo",ma enerveaza statul la coada,ma enerveaza controloriiRATBsi multe multe altele.Cu toate acestea sunt o persoana foarte calma,uneori chiar mi se pune intrebarea'tu nu te enervezi niciodata?".Ba da,ma enervez.daca te eneveaza tot consulta si tu un pshiatru poate ai cevala cerebrel |
||
yanyacharberet Postat pe 25 Iulie 2009 14:57 |
||
Cel mai tare topic de pe toate forumurile | ||
no_identify Postat pe 25 Iulie 2009 14:58 |
||
momentan ma enerveaza netul meu la care am abonament pentru urmatorii 2 ani si merge mai nasol ca un melc.Sa nu mai spun ca cel mai rau ma enerveaza barbatii care au impresia ca femeile sunt mai prejos si ca ele trebuie sa faca mancare, curat, sa spele si pe deasupra sa le faca si masaj cand ei vin de la munca sau fotbal sau orice alta activitate la care ei participa dar fara tine..pai de ce? pentru ca esti femeie!!!ma enerveaza caldura insuportabila de la mare dar bine ca macar mai avem din cand in cand briza. ma enerveaza la culme taranii cu fite care evident(cum mai scria cineva:) isi cumpara haine din mall pentru ca sunt mai cool dar defapt sunt doar de cel putin 10 ori mai scumpe si au aceeasi calitate.si pe deasupra se stang toti in Mamaia si se pun in fata clubului Bamboo sa isi faca poze! ce idioti!! v-am zis o mica parte...dar in ciuda a toate astea sunt o persoana destul de calma sau poate doar foarte greu de enervat. va multumesc. |
||
omidutu Postat pe 25 Iulie 2009 15:02 |
||
Nu, nu o sa ma limitez doar la cele spuse de tine.... Dar cel mai mult uras INDIFERENTA, MINCIUNA, LIPSA DE BUN SIMT. Nu stiu cum, dar parca din ce in ce mai mult este gasita la romani. Hai, mai oameni, trezitiva, nu sintem noi urmasii lui Decebal, Mihai si Stefan? Ne mai plingem? De ce o facem? Pentru ca asa vrem noi sa fim si sa traim.....un popor de lasi.. | ||
flo_faby Postat pe 25 Iulie 2009 15:15 |
||
"Ridica-te Stefane si veziti fii"s-au ce-a mai ramas din ei. | ||
garbo001934 Postat pe 25 Iulie 2009 15:24 |
||
ptr.TUTAnkamon,chiar tu citezi"prea tanar pentru a fi rege" | ||
garbo001934 Postat pe 25 Iulie 2009 15:29 |
||
De la: garbo001934, la data 2009-07-25 15:29:22ptr.TUTAnkamon,chiar tu citezi"prea tanar pentru a fi rege" ha ha ha...imi placi, esti o dulce si o naiva.....citeste niste istorie si ai sa vezi de ce am zis asa.... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 15:39 |
||
vanya daca tu imi recomanzi un psihiatru,tu incotro te duci? | ||
garbo001934 Postat pe 25 Iulie 2009 15:41 |
||
Tutank.de ce ai spus tu asta (s-au mai bine spus de ce ai citat TU lucrul acesta,) chiar nu ma intereseaza | ||
garbo001934 Postat pe 25 Iulie 2009 15:44 |
||
Ma enerveaza la culme ca mi-e o lene care nu ma lasa sa-mi fac treaba... De care sa ma iau sa ma descarc? |
||
lady_corina Postat pe 25 Iulie 2009 15:46 |
||
De la: garbo001934, la data 2009-07-25 15:44:22Tutank.de ce ai spus tu asta (s-au mai bine spus de ce ai citat TU lucrul acesta,) chiar nu ma intereseaza nici pe mine parerea ta... |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 15:46 |
||
super tare!!! am stat putin sa ma gandesc cu ce sa incep...deci!!! ma enerveaza oamenii falsi, discutiile complezente, ideile preconcepute, ipohondrii, oamenii care se vaita mereu, rautatea gratuita, sistemul sanitar, politica, lipsa de bun simt, aglomeratia din autobuze, oamenii care vor sa-i schimbe pe cei de langa ei ca sa le fie lor bine, egoismul, sedentarismul, mizeria de pe strada, maneaua, parintii carora nu le pasa de proprii copii.... Nu stiu daca pasa cuiva dar eu sigur m-am descarcat este un fel de " loc de dat cu capul" | ||
anima Postat pe 25 Iulie 2009 16:10 |
||
ma enerveaza faptul ca...nu ma enerveaza nimic deoarece am o singura viata si vreau s-o traiesc din plin...asa cum este ea,cu bune si cu rele |
||
amrita Postat pe 25 Iulie 2009 16:11 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-25 14:49:47ANTA....nu e problema mea ca ai dat peste un neom.....nu eu te-am tratat, deci nu vad de ce ma urasti atat....daca vrei, poti veni la mine sa vad despre ce e vorba si vedem cum te pot ajuta sa rezolvi ceva....... Tratament online??? Tratament virtual...???? Am nevoie de tratament real... Cum transformam virtualul in real....??? |
||
anca_53 Postat pe 25 Iulie 2009 16:18 |
||
De la: ANTA, la data 2009-07-25 16:18:40De la: tutankhamon, la data 2009-07-25 14:49:47ANTA....nu e problema mea ca ai dat peste un neom.....nu eu te-am tratat, deci nu vad de ce ma urasti atat....daca vrei, poti veni la mine sa vad despre ce e vorba si vedem cum te pot ajuta sa rezolvi ceva....... draga.....ma referea, sa imi spui pe privat problema ta si, daca nu reuseam sa te lamuresc, stabileam si o programare...ce, vrei sa-ti spun aici locul de munca si telefonul??? eventual adresa mea de acasa nu vrei? |
||
tutankhamon Postat pe 25 Iulie 2009 16:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
M-a parasit pentru ca sunt slaba! | 96 | De la: garbo_1567 23 Decembrie 2013 01:19 |
:P | 13 | De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12 |
|
||
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară