Ce ne enerveaza?

ce poate sa te enerveze in tara asta si nu numai ????
p mn ma enerveaza ffff mult coruptia de peste tot ...din toate sectiile de la magazinul de al colt care da mita la opc sa nu inchida magazinul pana la cei mai sus oameni din stat ....dar cel mai mult ma enerveaza ca de vrei sa mergi la scoala trebuie sa platesti o suma imemnsa pt. un tanar student care se intretine singur...ma enerveaza ca politia se face ca isi face datoria dar ei tot vor sa aibe bani mai multi ...ma enerveaza ca de vrei sa lucrezi in timpul facultatii si te prezinti ca student iti tranteste usa daca ar putea si in cap ti-ar da ca na tu vrei cam multe dar nc la faculta nu te lasa sa lipsesti ca cica nui obligatorie de parca nu am sti dar mai stim ca e necesara ....offff dar cate ar mai fi de spus offf si cate nu ar mai fi de adaugat dar asta e nu puem face nimic,mai nimic ca traim in romania si asta n ocupa tot timpul......
garbo006989
Postat pe 26 Iulie 2009 00:48
fulgerele, qaldura, ploaiaaa...faptul k nu pot dormi!
programul stupid de la tv!
fleur_de_lis
Postat pe 26 Iulie 2009 03:22
Ce ma enerveaza ? Multe... Citesc si ma minunez... Si incep sa ma enerveze americanii... Da... Astia care si-au dat seama ca lumea a ramas fara cuvinte... (A se citi vocabular) Si pentru ca lumea a ramas fara cuvinte, au inventat emoticoanele. 75 % din mesaje sunt fara vorbe. Ma intreb cum ar arata o "scriere" clasica pe intelesul emotionistilor. Na, ca am inventat si eu un cuvant... si nici macar nu e licenta poetica. Offfff !!! Ma enerveaza prea multele emoticoane, ma enerveaza ca se deschide un topic cu o idee buna si gasesc 24 de pagini de raspunsuri... asa, de dragul raspunsurilor... ca si-asa n-avem ce face... ca si-asa n-avem ce spune... Si daca n-avem ce spune... bagam emoticoane... hi hi ...
Ma intreb cum suna o discutie intre "emoticonisti" ...

.... .... hai sa sa mai vrei ? - stai sa ma ..... - vai, ce ... pana atunci eu si .... hai ca te ... ne vedem la ....

Vai!!! Ce o sa ne facem ? O sa uitam cuvintele ? Imi vine sa vars.
Sau, pe intelesul altora ....
danastorm
Postat pe 26 Iulie 2009 08:01
ai pastrat frustrarea asta pt duminica dimineata?

naspa...

pe mine ma enerveaza ca.. desi a plouat,in casa este abur pur si simplu...

casele lu' ceasca,deh...
iasomia
Postat pe 26 Iulie 2009 08:04
'neata!
iasomico, incearca si matale cu polistiren pe exterior d-la de 10 cm grosime e mai bun.
Thor
Postat pe 26 Iulie 2009 08:07
poate candva...

acu' mi-e o lene de ma doare...
ma resimt al draq dupa focu' de zilele astea.
iasomia
Postat pe 26 Iulie 2009 08:09
Nu pastrez frustrari... Prefer sa pastrez altele... pozitive, frumoase...
Din cate imi amintesc topicul asta este despre ce ne enerveaza...
danastorm
Postat pe 26 Iulie 2009 09:09
714,

nu am spus cu rautate...

dar era prea dimineata pt atata vomitat....
iasomia
Postat pe 26 Iulie 2009 09:17
714, ai gasit solutia ideala ca sa nu pastrezi frustrari! incerci sa le arunci in spatele celorlalti
asta asa, mai mult in gluma, nu te supara
uite o parere - forumul asta se poate imparti in doua, cel putin teoretic. subiecte de interes special pentru femei, la care prea putine sunt postarile deviator-sabotoare, si subiecte pentru distractia generala. nu e un forum inscris in programa de invatamant a androneascai, si nici scoala de politiceni. poti sa postezi fara sa pui pe tine costumul cel de zile mari. chiar si fara sa faci intai un dush. lumea te ia sau nu in seama, in masura in care le provoci zambete, grimase sau curiozitate.
iar emoticoanele...sunt haioase, puse la locul potrivit. uneori chiar mai mascheaza ceva pete negre...pe ici pe colo
noa, mi-am pierdut ideea, da' cel putin m-am bagat in seama
pik_nik
Postat pe 26 Iulie 2009 09:23
Neata! Am citit primele 3 pagini de topic,si am trecut direct la ultima de nerabdare sa imi spun si eu of-urile...putem incepe?
Asadar,ma enerveaza job-urile prost platite intr-o companie de maaaare prestigiu(se pare ca e doar teoretic,nu si practic),ma enerveaza faptul ca desi e ditamai orasul,nu gasesti un loc dragut pentru a-ti petrece o seara de vara in liniste,fara sa fie vreun tigan,vreun smecher care sa se ia la hartza sau care sa asculte manele direct de pe telefonul care sta pe masa,ma enerveaza ca toata lumea se plange de cainii comunitari,dar nimeni nu ia atitudine in a deschide un centru pentru ei,unde sa fie ingrijiti ...mai bine platesc taxe si impozite pt ei ,decat sa cotizez involuntar la alocatia masei de puradei din care isi fac case de prost gust si tot in cort dorm...ma enerveaza pitzipoancele care isi flutura genele pe langa barbatii insurati(sau angajati in relatii stabile,dupa caz) constiente ca barbatul e tot barbat si trebuie sa cedeze...ma enerveaza femeile care tac din gura si inchid ochii de frica sa nu ramana singure...ma enerveaza lipsa banilor,care intradevar nu aduc fericirea,dar contribuie in mare parte la cladirea ei...ma enerveaza ca nu le pot multumi deocamdata asa cum as vrea parintilor pentru cat s-au zbatut sa ma faca ceea ce sunt acum(si Doamne,cat ii iubesc pt asta)...ma enerveaza ca in loc sa imi platesc casa mea,ii umflu unui strain buzunarul cu banii de chirie...ma enerveaza pana si vatmanii care nu stiu unde au invatat sa conduca asemenea chestii,din moment ce ne pravalim unii peste altii in tramvaie la cea mai mica frana...ma enerveaza ca trebuie sa pun la saltea cu greu niste bani pentru a pleca intr-o amarata de vacanta de o saptamana undeva LA MINE IN TARA!!...as mai continua...ca nu sunteti obligati sa cititi:))doar ca in loc sa ma eliberez,imi vin si alte idei,si ma enervez...o duminica minunata!(cat se poate)
oanastratescu
Postat pe 26 Iulie 2009 09:35
io am inteles, asa mai pe scurt, ca te enervezi singura
duminica placuta si pentru tine, si nu uita ca maine-i luni
pik_nik
Postat pe 26 Iulie 2009 09:39
De la: oanastratescu, la data 2009-07-26 09:35:53Neata! Am citit primele 3 pagini de topic,si am trecut direct la ultima de nerabdare sa imi spun si eu of-urile...putem incepe?
Asadar,ma enerveaza job-urile prost platite intr-o companie de maaaare prestigiu(se pare ca e doar teoretic,nu si practic),ma enerveaza faptul ca desi e ditamai orasul,nu gasesti un loc dragut pentru a-ti petrece o seara de vara in liniste,fara sa fie vreun tigan,vreun smecher care sa se ia la hartza sau care sa asculte manele direct de pe telefonul care sta pe masa,ma enerveaza ca toata lumea se plange de cainii comunitari,dar nimeni nu ia atitudine in a deschide un centru pentru ei,unde sa fie ingrijiti ...mai bine platesc taxe si impozite pt ei ,decat sa cotizez involuntar la alocatia masei de puradei din care isi fac case de prost gust si tot in cort dorm...ma enerveaza pitzipoancele care isi flutura genele pe langa barbatii insurati(sau angajati in relatii stabile,dupa caz) constiente ca barbatul e tot barbat si trebuie sa cedeze...ma enerveaza femeile care tac din gura si inchid ochii de frica sa nu ramana singure...ma enerveaza lipsa banilor,care intradevar nu aduc fericirea,dar contribuie in mare parte la cladirea ei...ma enerveaza ca nu le pot multumi deocamdata asa cum as vrea parintilor pentru cat s-au zbatut sa ma faca ceea ce sunt acum(si Doamne,cat ii iubesc pt asta)...ma enerveaza ca in loc sa imi platesc casa mea,ii umflu unui strain buzunarul cu banii de chirie...ma enerveaza pana si vatmanii care nu stiu unde au invatat sa conduca asemenea chestii,din moment ce ne pravalim unii peste altii in tramvaie la cea mai mica frana...ma enerveaza ca trebuie sa pun la saltea cu greu niste bani pentru a pleca intr-o amarata de vacanta de o saptamana undeva LA MINE IN TARA!!...as mai continua...ca nu sunteti obligati sa cititi:))doar ca in loc sa ma eliberez,imi vin si alte idei,si ma enervez...o duminica minunata!(cat se poate)
rautu_mihaela
Postat pe 26 Iulie 2009 09:39
Mai Oana,tu ai fost de noapte la urgente,mami???,odihneste-te putin si mai revina dupa-amiaza...
valentino
Postat pe 26 Iulie 2009 09:42
Oana draga, asta-i negativul autoportretului??
blanca
Postat pe 26 Iulie 2009 11:24
Eu am rezolvat cu jalujele parasolar sunt foarte eficiente luate de la horbarch
De la: iasomia, la data 2009-07-26 08:09:59poate candva...

acu' mi-e o lene de ma doare...
ma resimt al draq dupa focu' de zilele astea.
cinezee
Postat pe 26 Iulie 2009 12:07
De la: preciouss, la data 2009-07-11 00:20:10ma enerveaza soacra-mea cand ma pisalogeste de lesin de nervi! ma enerveaza omul injugat alaturea cu mine la atelajul casniciei cand isi lasa sosetele langa pat si cojile de seminte in ce apuca! ma enerveaza vecina de vis-a-vis ca,de cand a divortat,numa' pe umarul meu plange ..si urasc plangacioasele! ma enerveaza sefu'..n-are rost sa spun de ce...ma enerveaza snobismul,incultura,fitzele,rujurile rosu aprins,dualitatea,minciuna,prajiturile care se depun unde ti-e mai draga lumea,nu unde vrei tu!ma enerveaza ipocritii si ipocrizia lor ieftina,mirosul de naftalina,vidaru ca-i plecat la dreaq-un praznic for no important reason!ma enerveaza ca organismul,cearcanele si ridurile mele au nevoie de somn,ca altfel as continua asa toata noaptea!
garbo001220
Postat pe 26 Iulie 2009 13:44
MA ENERVEAZA ZGOMOTUL PRODUS DE PROPIETARII DE SUS CARE DIN LUNA OCTOMBRIE REPARA AP -SI TOT REPERA IN ORELE DE REPAUS -SAMBATA SI DUMINICA CU PREDILECTIE - MA ENERVEAZA CA PRIMARIA NU A LUAT ATITUDINE ,MA ENERVEAZA CA POLITIA NU A FACUT NIMIC ,MA ENERVEAZA CA SUNT OBLIGATA SA FAC REPARATII DUPA EI SI CURATENIE -NIMENI NU ARE INTERES PT REZOLVARE ACESTEI PROBLEME -DOAR TRAIM IN ROMINIA -E VINA NOASTRA CA EXISTAM AICI.
garbo001220
Postat pe 26 Iulie 2009 13:49
Numai asta va enerveaza...., pe mine prostia pe care o intalnesc pretutindeni,grosolania, lipsa educatiei elementare, ,,mizeria,,in care suntem obligati sa traim. Daca fac ceva ... asta nu!pentru ca ma complac si eu ca multi altii... astept doar sa se intample ceva... care probabil nu se va intampla.
getasv
Postat pe 26 Iulie 2009 15:04
caldura aastaa clar! ma enerveaza....! si mai ales faptul ca o suport in bucuresti si nu la mare!
fleur_de_lis
Postat pe 26 Iulie 2009 15:25
ma enerveaza tot si cel mai rau ma enerveaza persoana mea ca nu ma pot desprinde de tot si de toate
simteodo
Postat pe 26 Iulie 2009 16:29
De la: valentino, la data 2009-07-26 09:42:43Mai Oana,tu ai fost de noapte la urgente,mami???,odihneste-te putin si mai revina dupa-amiaza...

"Mami",nici mult nu mai aveam si ajungeam si la urgente din pricina unui accident casnic..dar nu despre asta e vorba...parca forumul e facut sa scrii ce te enerveaza,ok?uite ca am scris si eu...daca te surprinde,daca te uimeste,daca te revolta ceea ce am scris,problema ta,sorry!ce ti s-a parut atat de outrageous incat sa ai impresia asta?chiar sunt curioasa...pentru ca in general daca vrei sa critici,trebuie sa aduci atat argumente pro,cat si contra spuselor mele...asta inseamna critica...nicidecum o intrebare "intrebatoare" de genul AI FOST DE NOAPTE LA URGENTE?..anyway...chill...daca am scris ce am scris asta nu inseamna ca ma apuc acum sa scrijelesc cu dintii si unghiile varul de pe pereti sau ca mi-am capitonat camera ca sa nu ma ranesc singura in "disperarea" spuselor mele;)
oanastratescu
Postat pe 26 Iulie 2009 16:44
Dar de ce sunteti asa de nervosi duminica????
N-ati fost la biserica zi, nu-i asa?
Viata e frumoasa, e superba e....numai una!
Ia vedeti voi partea plina a paharului sii lasati partea goala in grija....neantului.
O saptamina buna va doresc!
Aemulus
Postat pe 26 Iulie 2009 17:26
Caldura e de vina. Luati o bere sa va reveniti.
Micass
Postat pe 26 Iulie 2009 17:44
Micass, eu le-am oferit cafea pe alt topic si nu am avut prea multi sa se bucure de asta.Poate o bere e mai bine venita, ai tu dreptate!
Aemulus
Postat pe 26 Iulie 2009 17:46
De la: tutankhamon, la data 2009-07-25 14:55:03aleU....pe mine ma enervezi tu......nici macar nu mi te adresezi sa vedem ce putem face....

Te rog.........
Light_blue
Postat pe 26 Iulie 2009 20:11
De la: mielutza, la data 2009-07-25 19:14:09da tu de ce-i bagi in seama?? nu stii ca asta vor ? ori te doare lipsa asta ?
rezolv-o.

Pai chiar ma doare ...si cred ca am si rezolvat-o ..., sau ma rog, in mare parte am rezolvat-o !
mile
Postat pe 27 Iulie 2009 00:02
Multumesc,mielutza, insa uneori este greu sa ignori !
mile
Postat pe 27 Iulie 2009 00:06
credeam ca iar esti nervoasa , ca te certam .
da-i in branza pe snobi! stii tu mai bine cine esti ..
blanca
Postat pe 27 Iulie 2009 00:15
De la: loveactually, la data 2009-07-26 15:25:20caldura aastaa clar! ma enerveaza....! si mai ales faptul ca o suport in bucuresti si nu la mare!

stai linistit ca nici la mare nu e mai usor.dar macar mai avem un pic de briza!!:P
omidutu
Postat pe 27 Iulie 2009 00:33
De la: oanastratescu, la data 2009-07-26 16:44:34
De la: valentino, la data 2009-07-26 09:42:43Mai Oana,tu ai fost de noapte la urgente,mami???,odihneste-te putin si mai revina dupa-amiaza...

"Mami",nici mult nu mai aveam si ajungeam si la urgente din pricina unui accident casnic..dar nu despre asta e vorba...parca forumul e facut sa scrii ce te enerveaza,ok?uite ca am scris si eu...daca te surprinde,daca te uimeste,daca te revolta ceea ce am scris,problema ta,sorry!ce ti s-a parut atat de outrageous incat sa ai impresia asta?chiar sunt curioasa...pentru ca in general daca vrei sa critici,trebuie sa aduci atat argumente pro,cat si contra spuselor mele...asta inseamna critica...nicidecum o intrebare "intrebatoare" de genul AI FOST DE NOAPTE LA URGENTE?..anyway...chill...daca am scris ce am scris asta nu inseamna ca ma apuc acum sa scrijelesc cu dintii si unghiile varul de pe pereti sau ca mi-am capitonat camera ca sa nu ma ranesc singura in "disperarea" spuselor mele;)

bine spus.ai totala dreptate.respecte-le mele!!!
omidutu
Postat pe 27 Iulie 2009 00:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salarizarea la administratiile locale ! 10 De la: Dor_marunt 13 Ianuarie 2010 19:14
retragerea prieteniei! 202 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29
bv 11 De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07
FWB sau prietenie cu avantaje sexuale 40 De la: fleurdelis 15 Mai 2010 20:42
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! 74 De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03
Setari Cookie-uri