nu am bula.....si daca dau compatibility view pierd toate postarile noi..... panterutzo.....nu ma mai pun la mintea oricui, mami....ii las sa spumege....pana se ineaca.....si le intra ignore-ul in fund... |
||
tutankhamon Postat pe 1 Februarie 2010 23:54 |
||
---|---|---|
gagici...hai mai stam pana la si jumate, si, dupa aia, merem in scutece, bine???? | ||
tutankhamon Postat pe 1 Februarie 2010 23:55 |
||
ultramoavo, , dar...maine ce ma fac? tuth, dar sa te tii de asta! |
||
|
||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 23:55 |
||
s-a facut, tuth! nici un minutel in plus! parol! | ||
panty_C Postat pe 1 Februarie 2010 23:57 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-01 23:55:31gagici...hai mai stam pana la si jumate, si, dupa aia, merem in scutece, bine????.......ok ..dar ???...care si jumate ?...nu ai specificat!! |
||
ultramoava Postat pe 1 Februarie 2010 23:57 |
||
io maine nu ma duc la munca, sic! | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Februarie 2010 23:57 |
||
mami...promit...'cross my heart! | ||
tutankhamon Postat pe 1 Februarie 2010 23:57 |
||
moavooo....te fac bula auzi???? o sa scrie pe tine ultimele postari....pana la 12 si jumate soro....ca si eu pic de somn.... p.s. ce face leata-cocoleata??? o mai doare buca? |
||
tutankhamon Postat pe 1 Februarie 2010 23:59 |
||
ultramoavo, , dar...maine ce ma fac???...te ajut si eu cu ce pot , dar dupa ce mi scot firele... ...ma va durea???? | ||
ultramoava Postat pe 1 Februarie 2010 23:59 |
||
doare ...da ce sa i fac ? ..daca nu a invatat sa patineze ?...eu i am spus sa vina cu noi !!!! | ||
ultramoava Postat pe 2 Februarie 2010 00:01 |
||
moavo.....vezi cum citezi, maica, ca am crezut ca ai innebunit - ca vorbesti cu tine insati.... ia si tu niste gheata la tine si pune pe piele inainte sa traga firele....teoretic nu te doare prea tare - e ca o piscatura de tzantzar sau de paianjen mai vartos....dar spune-le sa te dea cu kelen.....cu spray cu lidocaina....dar ai sa vezi ca nu te doare....sufla sora ta de la distanta, si trece....fii barbata!!!ai trecut prin dit-ai operatia si nu poti trece p[ste niste amarate de fire.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2010 00:04 |
||
cand iti scoate firele nu simti durere - ca si cum te-ar ciupi - atat! P.S. merci, trebuie sa ma ajut singura |
||
panty_C Postat pe 2 Februarie 2010 00:04 |
||
De la: phoenix, la data 2010-02-01 22:50:19De la: l_flory, la data 2010-02-01 15:17:23tut....io nu pot sa ma gandesc sa fie adevarat ...ma tii minte pana la adanci batranete ca sa iti dau sa treaca ...mda...se pare ca nu esti cine a sugerat pic ca ai fi.....asa ca de la tine ma pot astepta la orice. ...si inca ceva....daca tu asa te simti bine nu am nimic impotriva din contra imi place sa vad cum iese ce ai mai bun in tine.....iar daca nu stii despre ce este vorba afla ca nu ma deranjeaza deloc sa faci misto pt ca asa te-a facut mamicuta ta.o persoana fara nici o importanta ,mai ales pt mine. |
||
l_flory Postat pe 2 Februarie 2010 09:43 |
||
daca nu-i yanya, iata un rezumat nelly05 1158 mesaje Membru din: 12/08/2009 Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 22:27 Citeaza Raspunde tuth, nu stiu ce a fost intre voi si nici nu ma intereseaza sincer, dar daca zici ca a-ti fost asa bune prietene poate ar fi fost mai bine sa vorbesti cu ea si sa incerci sa intelegi de ce a facut asta......eu cred ca prietenia adevarata se obtine greu si e si mai greu de tinut, asa ca poate nu a-ti fost prietene asa bune cum ai crezut. oricum voi doua sunteti singurele care stiti cu adevarat ce a fost si eu nu am nici o treaba cu asta, doar am remarcat absenta ei.....si gata subiect inchis si pt mine, te pup yanyo, poate inca mai citesti si tu, te pup fata si pe tine pik_nik 13990 mesaje Membru din: 21/06/2009 Postat pe: 31 Ianuarie 2010, ora 22:28 Citeaza Raspunde a trecut pe aici in celalalt cont phoenix 824 mesaje Membru din: 10/10/2009 Postat pe: 1 Februarie 2010, ora 00:38 Citeaza Raspunde ma monitorizezi inseamna ca sunt interesanta |
||
pik_nik Postat pe 2 Februarie 2010 11:11 |
||
pik...fara suparare...e strict parerea ta.....eu raman la parerea mea ca yanya nu e aceeasi persoana cu phoenix, pentru ca am vorbit foarte mult cu yanya in particular si nu e deloc stilul lui phoenix de a vorbi....dar deloc....dar sa fie pacatul meu sa ma insel.....si, daca ai dreptate, si, intr-adevar, yanya e phoenix, atunci pacatul ei sa fie ca a fost atat de falsa si a jucat atata teatru in particular.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2010 11:17 |
||
ia mai lasati banuielile! yanya nu e in contul acesta certaret. punct | ||
si_totusi Postat pe 2 Februarie 2010 11:21 |
||
nici io n-am prea urmarit, si nici nu stiu ce-i cu phoenix asta, da' nici io nu crez sa fie yanya as avea io alta banuiala, mai degraba, da' ma abtin, ca nu pot sa demonstrez |
||
zambila Postat pe 2 Februarie 2010 11:26 |
||
inca nu v-ati obisnuit cu mizeriile unei persoane frustrate de propria-i prostie... | ||
pik_nik Postat pe 2 Februarie 2010 11:27 |
||
Zero around? Or what | ||
sierra_ig Postat pe 2 Februarie 2010 11:35 |
||
tutusica....si eu zic la fel.....clar yanya nu e aceeasi persoana cu phoenix....eu am vorbit mult cu yanya pe mess si CLAR nu e phoenix.....punct....poate piku sa se dea si peste cap ca nu-l cred.....si daca vrea sa provoace, eu nu intru in joc....pana nu vine cu dovezi clare, eu nu mai discut pe tema asta.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Februarie 2010 11:38 |
||
pik esti dezgustator , prima data ai acuzat-o pe viva , apoi ai spui ca cely este phoenix, iar acu ataci o persoana care nu mai este eici pe garbo,daca crezi ca te contrazic , da inapoi pagini din topicul....ce ne enerveaza , si vezi-ti postarile, asa sa iti improspetezi memoria | ||
Dallya Postat pe 2 Februarie 2010 11:40 |
||
am si eu un sfat. daca considerati ca e bun, il puteti lua in seama. daca nu, asta e nu mai discutati in mesagerii, nu va mai povestiti viata , nu mai faceti tot felul de confidente si mai ales, nu duceti vorba de la unul la altul. nu toata lumea isi tine gura , cum nu toti userii sunt ce par a fi. de multe ori , ce spuneti e folosit importiva altor useri sau chiar impotriva voastra in ultimul timp, ati vazut cate "sinucideri" au fost pe aici. motivul? lasca cu anumiti oameni sau increderea in asa zisii prieteni |
||
si_totusi Postat pe 2 Februarie 2010 11:50 |
||
scumpo ai dreptate, nimic nu e ceea ce pare si daca ai chef de discutii, fii sigur ca poti sa-ti asumi ceea ce spui |
||
zambila Postat pe 2 Februarie 2010 11:54 |
||
De la: l_flory, la data 2010-02-02 09:43:47eu nu sunt rautacioasa ca tine ,dovada ca ma amuza toata tarasenia asta ieftina ,si ma abtin de la comentarii ,nu de alta dar te vad o vedeta si eu cu vedetele ...nu ma punDe la: phoenix, la data 2010-02-01 22:50:19De la: l_flory, la data 2010-02-01 15:17:23tut....io nu pot sa ma gandesc sa fie adevarat ...ma tii minte pana la adanci batranete ca sa iti dau sa treaca |
||
phoenix Postat pe 2 Februarie 2010 12:22 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ChR9Xg2yDeM | ||
phoenix Postat pe 2 Februarie 2010 12:26 |
||
De la: clarisse, la data 2010-02-02 11:40:36pik esti dezgustator , prima data ai acuzat-o pe viva , apoi ai spui ca cely este phoenix, iar acu ataci o persoana care nu mai este eici pe garbo,daca crezi ca te contrazic , da inapoi pagini din topicul....ce ne enerveaza , si vezi-ti postarile, asa sa iti improspetezi memoria |
||
phoenix Postat pe 2 Februarie 2010 12:28 |
||
phoenix, da-ti mama adresa pe garbo sa vada cine esti cu adevarat, ca nu de alta dar o sa inebuneasca de atata "presupus" si de acuzatii nefondate | ||
Dallya Postat pe 2 Februarie 2010 12:35 |
||
phoenix, nu aplauda degeaba. vyva a avut ocazia sa se apere dar n-a facut decat sa se cufunde si mai tare. comentariile ei mizerabile au existat si nici nu s-a chinuit prea tare sa le dezminta. in ceea ce te priveste, si eu am unele banuieli, dar nu te asociez neaparat cu yanya. postarile ei demonstrau un caracter indoielnic, iar tu, cand iti pierzi cumpatul, si s-a intamplat nu doar o data, arunci in jur cu mizerii... de aici confuzia care se creeaza. |
||
Tylly Postat pe 2 Februarie 2010 12:37 |
||
clarisse, pe tine cine si de ce te-a acuzat, de sari asa ca arsa? . |
||
Tylly Postat pe 2 Februarie 2010 12:38 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-02-02 12:38:24clarisse, pe tine cine si de ce te-a acuzat, de sari asa ca arsa?nu sar ca arsa , spuneam si eu , sau nu am voie , |
||
Dallya Postat pe 2 Februarie 2010 12:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ingerii lui Daniel | 1 | De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38 |
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? | 73 | De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26 |
ajutati'ma:( | 3 | De la: krystyna17 9 Ianuarie 2012 15:30 |
|
||
nu stiu daca e buna decizia mea? | 28 | De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08 |
cu sufletul zdrobit ce sa fac | 31 | De la: caleidoscop 20 Ianuarie 2012 08:23 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară