De la: Celleste_, la data 2010-02-02 12:37:05phoenix, nu aplauda degeaba.toti ne pierdem cumpatul daca ni se cere ,in rest ok |
||
phoenix Postat pe 2 Februarie 2010 12:41 |
||
---|---|---|
clarisse, sigur ca ai voie sa vorbesti despre orice, daca esti in cunostinta de cauza, sau sa taci daca nu ai nimic de spus. pari destul de noua aici, asa ca, nu cred sa cunosti prea bine userii in cauza. sau esti pe aici de multa vreme, sub alta forma? atunci as intelege... phoenix, pas... |
||
Tylly Postat pe 2 Februarie 2010 12:43 |
||
eu sunt eu si ATAT ..ma asociezi degeaba cu alte pers .e problema voastra .. | ||
|
||
phoenix Postat pe 2 Februarie 2010 12:44 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-02-02 12:43:33clarisse, sigur ca ai voie sa vorbesti despre orice, daca esti in cunostinta de cauza, sau sa taci daca nu ai nimic de spus.imi spui pas atunci fa-l si gata .nu iti bate ..capul |
||
phoenix Postat pe 2 Februarie 2010 12:46 |
||
De la: clarisse, la data 2010-02-02 12:40:05stai linistita ..e loc pt totiDe la: Celleste_, la data 2010-02-02 12:38:24clarisse, pe tine cine si de ce te-a acuzat, de sari asa ca arsa?nu sar ca arsa , spuneam si eu , sau nu am voie , |
||
phoenix Postat pe 2 Februarie 2010 12:48 |
||
ma dor ochii nu mai sunt in stare sa citesc nimic, care cu care, care a scris, care nu a scris, cine este si nu este , offffffff, descoperiti odata,... si mai lasati arsul fetelor,.... mai avem putin si intram in postul pastelui | ||
ladyDY Postat pe 2 Februarie 2010 13:18 |
||
care e diferenta intre cely, yanya, phoenix si dallia asta, care scrie de pe acelasi ip cu anterioarele doua nickuri? doar de nick, prostia e aceasi |
||
pik_nik Postat pe 2 Februarie 2010 13:19 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-02-02 13:19:59care e diferenta intre cely, yanya, phoenix si dallia asta, care scrie de pe acelasi ip cu anterioarele doua nickuri? Cred ca amandoua sunt pe RDS si marii se vorbira si se sfatuira,... sa va puna voua nervii pe moatze! Daca au acelasi IP inseamna doar ca intra pe rand de la acelasi calculator... nicidecum ca ar fi aceeasi persoana |
||
Romeo_Ex Postat pe 2 Februarie 2010 13:24 |
||
si ce imporanta are? ignori ce nu-ti place mai, la rds nu au IP din ala care se modifica? intreb si io sa ma aflu in treaba, ca oricum habar n-am ce-s alea IP-uri |
||
zambila Postat pe 2 Februarie 2010 13:25 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-02-02 13:19:59care e diferenta intre cely, yanya, phoenix si dallia asta, care scrie de pe acelasi ip cu anterioarele doua nickuri?esti dus rau cu pluta , faci acuzati nefondate , ca avem acelasi ip , demonstreaza ca avem acelasi ip , vezi ca ai devenit paranoic nu gluma , esti singurul care spui numai minciuni, dute omule si te trateaza , nu de alta dar poate faci o criza cu spume la gura, mie greatza si scarba cand iti citesc postarile , un lash care se ia de persoane care nu mai sunt pe garbo, si ca sa nu se faca de ras , arunca cu noroi si in altii, esti de rasul curcilor , trateazate tataie ,daca nu ai bani de medicamente , facem cheta |
||
Dallya Postat pe 2 Februarie 2010 13:26 |
||
asta e parerea ta, domnule romeo. eventual poti s-o intrebi pe dallya asta daca raspunde cumva la acelasi nick cu yanya in alta ordine de idei, pana acum noi ne-am ignorat reciproc si a fost totul ok. de ce am schimba ceva care functioneaza? |
||
pik_nik Postat pe 2 Februarie 2010 13:27 |
||
De la: zambila, la data 2010-02-02 13:25:27si ce imporanta are?foarte corect zambila , |
||
Dallya Postat pe 2 Februarie 2010 13:27 |
||
exact ce spuneam yanya, tu nu te poti ascunde in conturi false pentru ca-ti lipseste pana si neuronul pe care sa-ti usuci ciorapii |
||
pik_nik Postat pe 2 Februarie 2010 13:29 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-01 23:59:13moavooo....te fac bula auzi???? o sa scrie pe tine ultimele postari....pana la 12 si jumate soro....ca si eu pic de somn....Salve surato leatza cocoleatza e mai ghinisor da tot in reloare se misca. Ca doare cocoasa bre si soldu ala driptu ca dadui cu bucala stanga di trotoar |
||
garboleatza Postat pe 2 Februarie 2010 13:29 |
||
daca yanya si celelalte persoane tia dat ignor asta primestisi d ela mine , te poti balbai mult si bine , nu poti cere nimik de la tine, atat te duce mintea atat faci, si vorba lui celleste ....hai pas.........ca incurci lumea | ||
Dallya Postat pe 2 Februarie 2010 13:30 |
||
du-te mai bine si ingrijeste-ti cartofii, yanyo, sau goleste-i portofelul francezului tau, nu-i de tine scrisul | ||
pik_nik Postat pe 2 Februarie 2010 13:32 |
||
De la: Dallya, la data 2010-02-02 11:40:36pik esti dezgustator , prima data ai acuzat-o pe viva , apoi ai spui ca cely este phoenix, iar acu ataci o persoana care nu mai este eici pe garbo,daca crezi ca te contrazic , da inapoi pagini din topicul....ce ne enerveaza , si vezi-ti postarile, asa sa iti improspetezi memoriaesti cat se poate scarbos , vezti moshule postarile anterioare , vezi ca tu esti singurul care vezi cai verzi pe peretzi |
||
Dallya Postat pe 2 Februarie 2010 13:37 |
||
dalyo, zi sa mori tu ca nu esti yanya! | ||
pik_nik Postat pe 2 Februarie 2010 13:39 |
||
pe bune, astazi toata lumea este intoarsa... pe care topic intru numai jigniri si certuri,....au ma mai enerveaza si genuncghiul,... | ||
ladyDY Postat pe 2 Februarie 2010 14:36 |
||
pai, azi e marti. 3 ceasuri rele. |
||
si_totusi Postat pe 2 Februarie 2010 14:47 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-02-02 11:50:02 totusico, de acord cu tine! |
||
panty_C Postat pe 2 Februarie 2010 15:20 |
||
De la: Romeo_Ex, la data 2010-02-02 13:24:24 nu neaparat, romeo - pe RDS este IP dinamic si apoi mai exista si servere fake... oricum - cely sigur nu e yanya, despre phoenix nu ma pronunt ca n-am prea citit-o, in rest...ma abtin parerea mea |
||
panty_C Postat pe 2 Februarie 2010 15:36 |
||
Eu nu am zis altceva mai... mai citeste o data Pe mine chestiile de IP-uri, servere si alte fake-uri ma depasesc. Am ceva de reparat/lamurit/resetat am pe cine sa intreb... |
||
Romeo_Ex Postat pe 2 Februarie 2010 15:38 |
||
ma refeream la ideea de "acelasi calculator" - nu e neaparat necesar pai si eu la fel, doar ca...prin natura muncii mele m-am mai "lovit" si de asa ceva - deci m-as descurca dar nu ma intereseaza - in fond de ce sa urmaresc? - "fiecare pasare pe limba ei piere" - caracterul iese la suprafata precum uleiul, orice nou id si-ar pune |
||
panty_C Postat pe 2 Februarie 2010 15:44 |
||
romeo facuse o glumita . adevarul e ,ca si piku are dreptatea lui. prea multe conturi din acestea de atac. nu ma refer la cearta de azi. in general. sunt demultisor pe garbo si am vazut destui din astia , care au impresia ca-s caini rai si enerveaza. pana la urma cozii, sunt doar niste maidanezi. harmuie dincolo de gard de crezi ca-s zmei. cum te faci o leaca spre ei, apar scancetele, codita intre picioare, sinuciderile cu lacrimi, victimizarea . ca apoi, repejor alt cont , alte maraituri , alte atacuri. |
||
si_totusi Postat pe 2 Februarie 2010 15:54 |
||
Mai, si sunt al dracu de multi... dar sar gardu' din ce in ce mai multi, ceva de speriat!! | ||
Romeo_Ex Postat pe 2 Februarie 2010 15:57 |
||
oare chiar sunt asa de multi? | ||
panty_C Postat pe 2 Februarie 2010 16:04 |
||
nu-s multi, pantera. cam 3 pentru ca nu-mi place sa vorbesc la modul general, spun ce gandesc cu exemplificari: pasarea asta certareata. apare numai sa incite. i se pare ca reuseste. cand s-a bagat piku in ea cateva zile, a cam fost depasita de situatie. nu a mai avut acea aciditate afisata si acea ironie care se voia sarcasctica. dimpotriva. a devenit o tanti cu mainile in sold, care batea din picior la coltul strazii apoi, ar mai fi blondina . si ea se vrea lider de opinie. ea reprezinta curentul trendy. alt cont din acesta ciudat e cea irina. asta are alta tactica de a enerva. pedaleaza pe cele copy paste . ea are 3 sau 4 refrene. nu conteaza despre ce se discuta. pe astea le plonjeaza . se citeaza si se reciteaza, de se enerveaza singura. asta are gugutzul cu cea credinta . cel de sus, pentru ea e vecinul de la 6 cam astea-s personajele ce dau culoare pe aici. adica, tiganeala. |
||
si_totusi Postat pe 2 Februarie 2010 16:05 |
||
da' mai bine tac...cel putin deocamdata... si mie imi iesisera cam tot 3 la "socoata", da' unii "multiplicati"... |
||
panty_C Postat pe 2 Februarie 2010 16:09 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-02-02 16:09:34 da' mai bine tac...cel putin deocamdata... Mie imi da si cu virgula si cu rest... Nu cred ca apucam sa terminam discutia, ca mai rasar vreo cateva clone.. Razboiul Stelelor, nu alta... |
||
Romeo_Ex Postat pe 2 Februarie 2010 16:25 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! | 18 | De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05 |
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine | 83 | De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49 |
|
||
Vina mea....partea a doua | 41 | De la: crys14 28 Decembrie 2009 13:31 |
lumea | 40 | De la: ameno 13 Iulie 2010 12:45 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară