Ce ne enerveaza?

Anakine , intra pe topicul deschis de el , intitulat ..cum altfel decat ,,Cicinel" si te vei convinge cu cine am avut de-a face
reyya
Postat pe 2 Februarie 2010 23:55
Multa lume nebuna, nene.. si in plus, accesul la net a devenit tot mai facil; pr example, virinuca si flocinelu' sunt dovezile vii ale trecerii bruste a neanderthalianului in secolul XXI.
anakin
Postat pe 2 Februarie 2010 23:56
sora_ilsi
Postat pe 2 Februarie 2010 23:59
m-am instalat si eu sa ma enervez pe-aici c-am incercat mai devreme cu maica-mea si-a reiesit ca mi-s tare proasta ca incerc sa le fac pe plac clientilor mei idioti... faza cu idioti a fost singurul lucru cu care am cazut de acord. da' sa ma inteleaga si ea pe mine, nik... ea cand povesteste de toti dobitocii peste care da in viata e o adevarata martira si nu trebuie decat s-o compatimesti ca e batrana si merita respect... io, sa fie al naibii, zici ca datorez la toata lumea

zici ca mi-am luat diplomele la coltul strazii sau la spiru haret, de-au ajuns clientii sa-mi spuna cum sa-mi fac meseria... si inca o pitipoanca proaspat scuipata din facultate, care crede ca l-a prins pe dzeu de-un picior ca are ma-sa bani... imi bag picioarele in ei de clienti si ma kk in ei de bani si i-am comunicat ca-mi stiu meseria si daca vrea ca mine, bine, daca nu... lumea-i mare... da' ce ba nene, io mi-s cuptorul lui Bula? sa ma sucesc cu gura ba spre apus, ba spre rasarit dupa vrerea vecinilor?...

ufffff... vb lui meat loaf: life is a lemon and i want my money back...
snowflake
Postat pe 3 Februarie 2010 00:00
De la: RELICOCO, la data 2010-02-02 23:48:10mda!si eu spuneam ieri ca MA ENERVEAZA anumite lucruri de pe forumuri si...mi-a sarit cineva la gat!ca si cum as fi avut ceva cu ea!nu stiu de ce si nici nu ma intereseaza!a fost prima experienta de acest fel si nici ca mai vreau alta!dupa ce ca ...vin tembela de la scarbici la cate aud...si repar,dupa ce ca am pacienti carora trebuie sa le suport nebunia mai trebuie sa ma si iau la cearta!si unde?pe forum?eu incerc-asa..cu neuronul meu obosit-sa inteleg motivatiile!de ce sare mustarul ala asa repede?am intrat aici sa-mi descarc nervii de peste zi!nu pe forumiste!dar aici e cearta mare!de ce?uite-asa!iar la faza cu"toti te stiu,toti te cunosc..."ai dreptate!si totusi:ce aveti fetelor?
acelasi..lucru zic si eu ..sa fie liniste ,dar daca se iau de tine fara motiv ...trebuie sa taxezi ,nu ?
phoenix
Postat pe 3 Februarie 2010 00:02
De la: sora_ilsi, la data 2010-02-02 23:51:53reyyuto, crez ca deja si-a schimbat nick-ul...da' stii cum e :"lupu-si schimba parul, dar naravul ba"... misoginu tot misogin...ca tot discutii de doi lei a starnit pe-aici presarate cu invective, jigniri, scabrosenii...
tu de cine vb?? ..ca nu te inteleg ..tragi si tu concluzii pripite ..asa de dragul de a spune ceva ...
phoenix
Postat pe 3 Februarie 2010 00:09
nu-mi place sa taxez!incerc dialogul dar daca vad ca n-am cu cineee!!!!!!cine dreacu sint eu sa scot lumea din mocirla?Dumnezeu!nop!poate par tampitica dar nu cred ca a murit kiar totul in oameni!eu inca mai cred in ei!
FRELID
Postat pe 3 Februarie 2010 00:10
Phoenix..mie mi se adresa postarea.
reyya
Postat pe 3 Februarie 2010 00:10
De la: RELICOCO, la data 2010-02-03 00:10:36 nu-mi place sa taxez!incerc dialogul dar daca vad ca n-am cu cineee!!!!!!cine dreacu sint eu sa scot lumea din mocirla?Dumnezeu!nop!poate par tampitica dar nu cred ca a murit kiar totul in oameni!eu inca mai cred in ei!
ai dreptate ,dar cui pe cui se scoate !!. vrem can -can ,asta se cere ..asta le servim !!
phoenix
Postat pe 3 Februarie 2010 00:12
snow:mare adevar graiesti cu diplomele alea!
FRELID
Postat pe 3 Februarie 2010 00:13
De la: reyya, la data 2010-02-03 00:10:43Phoenix..mie mi se adresa postarea.
atunci scz
phoenix
Postat pe 3 Februarie 2010 00:13
De la: phoenix, la data 2010-02-03 00:13:14
atunci scz

nu-i problema, era vorba de un nene de pe aici care s-a dat azi in stamba, despre ala vorbea sora-ilsi.
reyya
Postat pe 3 Februarie 2010 00:14
Cocoule, suparare mare, taicule?..
anakin
Postat pe 3 Februarie 2010 00:15
phoenix|:cum canta alti...nu juca!
FRELID
Postat pe 3 Februarie 2010 00:15
reyya
Postat pe 3 Februarie 2010 00:16
De la: anakin, la data 2010-02-03 00:15:33Cocoule, suparare mare, taicule?..
cine?io!nop!mai mult amuzament !
FRELID
Postat pe 3 Februarie 2010 00:17
snow...esti criminala...dar te iubesc.....si io dau peste martirii lui peste proaspat in fiecare zi, si ma enervez de-a-n paola....ca in kktul asta de romanie, mori cu hartia igienica in mana, ca nu ai ce se te kci....ca nu ai ce manca.....ca vin toti strainezii cu bani si fac o facultate taras grapis si pe banii lui mamica si ai lui taticu - in speta be betrolul lor....si be camile....si noua ne ramane chestia aia din bancul cu speratul....si castigurile noastre sunt minuscule, iar ei se duc de revelion in antalya si-si prajesc bucile si burtile la soarele turkiei....

am ramas acum 10 ani in rahatul asta de tara ca am sperat ca la meseria mea imi voi face un viitor si am ajuns ca un imputit de broscoi araboi bulbucat sa ma judece pe mine si sa imi spuna ca nu stiu cum sa ma port cu pacientii romani....in paola mea....oooof.....baga-mi-as picioarele in ea de facultate si de invatat ca daca stiam dracu ce avea sa vina acum 10 ani....faceam dracu agricultura.....ieseam mai castigata...sa mor eu...decat medicina .....sau faceam dracu centura doi ani si aveam acuma vileanu pe malul senei....

ooof...uneori imi vine sa-i strang de gat pe ai mei, ca nu au bagat mana pana la cot atunci cand au putut...altii au putut si pe ei ii vedea partidu'...vax...plm....iiih....dar ei sunt martiri ca au trait pe timpul lui ceasca....pixu meu....
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 00:18
De la: reyya, la data 2010-02-03 00:14:54
De la: phoenix, la data 2010-02-03 00:13:14
atunci scz

nu-i problema, era vorba de un nene de pe aici care s-a dat azi in stamba, despre ala vorbea sora-ilsi.
ok ...nu-i problema ..toti gresim
phoenix
Postat pe 3 Februarie 2010 00:20
tut, s-o mai zic o data pe-aia cu sper'...?!
sora_ilsi
Postat pe 3 Februarie 2010 00:21
la adresa strainezilor care ne ocupa noua locurile de munca si a parintilor care nu au furat pentru un statut mai bun si o viata mai "decenta"?????...dap....votez pentru.....mai zi o data...si inca o data...repetir....
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 00:27
si eu toot pe vremea lui ceasca am trait! si am un sef cu 2 clase mai mult catrenul care e bine infipt in scaun!si are pileeee...moama!asa ca nu trebuie sa fie neaparat strain si cu bani!trebuie sa aibe pile!
FRELID
Postat pe 3 Februarie 2010 00:27
reli...eu atunci m-am format pentru viata...cand a venit revolutia aveam 16 ani jumate....in pixu meu....si nu s-a gandit nimeni ca in douajdeani se va alege praful de tot in tara asta....
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 00:30
parca acum se gandeste cineva!
FRELID
Postat pe 3 Februarie 2010 00:33
De la: RELICOCO, la data 2010-02-03 00:15:38phoenix|:cum canta alti...nu juca!
sa joace ei cum cant eu
phoenix
Postat pe 3 Februarie 2010 00:35
De la: sora_ilsi, la data 2010-02-03 00:21:51tut, s-o mai zic o data pe-aia cu sper'...?!
ia zi ,ca ma faci curioasa ...si imi e frica sa nu mor asa ...
phoenix
Postat pe 3 Februarie 2010 00:38
poate ca "telectuala" yanya nu e si in contul caprei fionixte, da' cum mai ziceam, intre otrepe nu exista mari deosebiri. aceleasi caractere josnice, aceleasi mizerii, acelasi miros de hidrogen sulfurat.
vorba lui anakin, netul a ajuns prea accesibil, in timp ce jigodiile nu stiu cu ce se mananca.
pik_nik
Postat pe 3 Februarie 2010 00:40
bine ca a venit inteligenta !!!tineti bine de scaune ca iasa fasurile din el si iesiti din forum
phoenix
Postat pe 3 Februarie 2010 00:49
Phoenix...? ce faci ? intretii focul??:-)) Mai devreme tocmai se vorbea de ceva mai mult pacifism :-)
reyya
Postat pe 3 Februarie 2010 00:52
ce "iasa"?
bre ranitidina saracului, fugi dreaq si fa o baie
pik_nik
Postat pe 3 Februarie 2010 00:52
zoaiele sunt mediul ei familial, cred ca a fost conceputa la betie, in santzul din dosul caminului cultural
pik_nik
Postat pe 3 Februarie 2010 00:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez 38 De la: cristina322 13 August 2010 16:24
salut 2 De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? 9 De la: garbo005849 5 August 2009 11:41
reactia fiului meu ... 11 De la: utad 14 Martie 2010 18:34
Cum ar trebui sa ma comport? 28 De la: LadyLove 6 Iunie 2016 19:10
Setari Cookie-uri