pasarica, vezi ca razboiul pe aici s-a terminat cam demultisor. te-au uitat alde taica coloneii in transee. da tu, lupta,lupta! adica, enerveaza si sa nu zici ca-s pestrita la matze: ti-ai pupat prietenii? cica sunt .ai. detii. sau , acesta e un motiv ,de a mai zburaci ca o curca beata ? oricum, tu scrie ! enerveaza-ne !. fa-ne praf! distruge-ne. hai, ca poti |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2010 11:54 |
||
---|---|---|
tutusico.....am pretentii de la tine mama....tu nu ai auzit de ignore total? | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 11:56 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-02-03 11:54:36pasarica, vezi ca razboiul pe aici s-a terminat cam demultisor. te-au uitat alde taica coloneii in transee. da tu, lupta,lupta! adica, enerveazaasta ai inteles tu ,esti pe linga ..eu sunt aici cu alt scop pe care tu nu il stii .. |
||
|
||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 11:59 |
||
ai fi uimita! |
||
zambila Postat pe 3 Februarie 2010 12:01 |
||
asculta.!! .tu .continui si ii acuzi pe altii .. | ||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 12:01 |
||
te contrazici .si nu iti dai seama | ||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 12:02 |
||
uuuu cei aici cine cu cine se cearta??? | ||
hadassa Postat pe 3 Februarie 2010 12:04 |
||
nu este.. ..unii nu mai termina ..discutiile ... | ||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 12:12 |
||
da, da . ai un scop lasa, thut. ma mai conversez si eu cu pasaricile. saluta gheata de ea ,in fiecare zi prietenii si, nu-i raspunde decat ecoul? face fata zabale la gura, tot pupand monitorul. sunt umana, prietenoasa chiar. nu vezi ca, lucreaza sub acoperire? ma pun si eu bine. poate aflu scopurile acelea scunse, pentru care un om cu toate rotitele in cap, se inscrie pe garbo eu credeam ca aici e asa, un fel de site unde mai schimbi o vorba. da, nu. e treaba de treaba. adicalea, ceva ce tine de spioni,strategie si securitate nationala |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2010 12:17 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=ANugKzeYlIc...hai ,ca e loc pt toata lumea ,e forumul destul de mare | ||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 12:18 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-02-03 12:17:33da, da . ai un scopasa sa faci si in final o sa afli ,daca ai rabdare si nu te arunci ..asa ..ca .. te rog ,sa te pui bine ,ti-am zis poate te iau acasa |
||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 12:22 |
||
lasa baza mai usor si ironia si pupa tu intai ca sa fii pupat/pupata .de spionat nici vb!! ...de relaxat ,da ..e o sugestie ... | ||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 12:24 |
||
am prieteni destui!! ... dar nu strica unii mai aprinsi si mai ascutiti la limba | ||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 12:27 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=sANvSSa3MRk...ceau, ceau | ||
phoenix Postat pe 3 Februarie 2010 12:34 |
||
hai, pasarica, nu te nerva ! nu ma lua acasa. te rogggg ! da, uite . de acum, in semn de reshpect, nu-ti mai zic vrabiuta ci, Mata Hari cu pene . acu-i bine? de unde sa stiu eu ca , dupa retragere , ai ramas sa raspunzi cu lupta de rezistenta? zi si tu. n-aveam de unde.credeam ca te-au uitat pe acilea , ca pe soldatii prosti |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2010 12:40 |
||
tutusica...tu nu vezi cata rautate si cata dorinta de a provoca e la unii utilizatori??? sa mor eu daca inteleg ceva....de ce unii s-ar inscrie pe un forum de socializare pentru a provoca si ar isca discutii jenante, decat daca sunt psihopati sau au ceva la mansarda?? | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 12:40 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-03 12:40:51tutusica...tu nu vezi cata rautate si cata dorinta de a provoca e la unii utilizatori??? sa mor eu daca inteleg ceva....de ce unii s-ar inscrie pe un forum de socializare pentru a provoca si ar isca discutii jenante, decat daca sunt psihopati sau au ceva la mansarda??Tuth nu ai inteles mami ?chiar au ceva la mansarda ,ceva urat de tot. |
||
garboleatza Postat pe 3 Februarie 2010 13:09 |
||
Norocul vostru ca ready_vivus e in Afganistan Nu de alta dar nu va vedeam bine daca vedea ce ati facut din topicul lui... |
||
victor68 Postat pe 3 Februarie 2010 13:10 |
||
victoras mama...si pe tine ce te intereseaza??? esti cumva secretarul lui????cu cat te plateste??? | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 13:12 |
||
leato.....ma scarbeste chestia asta...pe bune.....faza cu latratul la luna si cu injuriile.....ma scarbeste.....in alta ordine de idei...tu esti ok? | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 13:13 |
||
Draga forumista Tuth, era doar o chestiune... la cate prostii ati debitat voi pe aici, ce mai conteaza si prostia debitata de mine? Si nu, nu sunt nici secretara, nici secretarul lui. Doar ca urmaream si postarile lui, pe langa cele ale altor forumisti Ca daca te uiti mai bine la mine, chiar daca nu prea postez, vei vedea ca urmaresc site-ul de un an de zile |
||
victor68 Postat pe 3 Februarie 2010 13:13 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-03 13:13:25leato.....ma scarbeste chestia asta...pe bune.....faza cu latratul la luna si cu injuriile.....ma scarbeste.....in alta ordine de idei...tu esti ok? ahammmm...de mn nu intrebi???... |
||
ultramoava Postat pe 3 Februarie 2010 13:15 |
||
no sa zicem. Un chicut mai ghini, vini ficamea sa faca curat ca io nu poci sa ma aplec | ||
garboleatza Postat pe 3 Februarie 2010 13:16 |
||
victoras...nu-mi aduc aminte sa fiu draga cu tine....pas... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 13:17 |
||
moavo...... ...stiu sigur ca esti ok...daca nu ai fost, m-ai fi sunat..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 13:18 |
||
Tulai doamne de moava uitaram, sa ni fie cu iertare, te salutam mumoaso | ||
garboleatza Postat pe 3 Februarie 2010 13:18 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-03 13:18:14moavo...... ...stiu sigura ca esti ok...daca nu ai fost, m-ai fi sunat..... ...pai mai ...e frumos ????...vb cu leatza ...si cu mine... |
||
ultramoava Postat pe 3 Februarie 2010 13:19 |
||
...fetele ...DA!!!....sunt bine si nu m a durut la scos de fire ...a ti avut dreptate si de data asta | ||
ultramoava Postat pe 3 Februarie 2010 13:21 |
||
ai vazut moavo...ca nu te-am incurajat degeaba....ti-am zis....doare ca o piscatura de tantar...atat... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 13:23 |
||
Nici eu nu imi amintesc sa iti fi zis "draga mea", deci... Ar fi bine sa iti reimprospatezi memoria recitind ceea ce ai scris. Poate ca asa iti vei da seama ca TU ai initiat dialogul cu mine si NU invers. Si ar mai fi bine sa iti vezi lungul nasului. "Pas" ii spui cui iti permite. Nu de alta dar chiar nu am chef sa imi insult inteligenta prin a polemiza cu tine |
||
victor68 Postat pe 3 Februarie 2010 13:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
eu pesti el scorpion? avem sanse? | 3 | De la: mia79x 12 Iunie 2009 17:15 |
salut | 2 | De la: Alexxandra 14 Martie 2010 17:08 |
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
|
||
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară