Ce ne enerveaza?

De la: tutankhamon, la data 2010-02-03 13:23:21ai vazut moavo...ca nu te-am incurajat degeaba....ti-am zis....doare ca o piscatura de tantar...atat...[/quote

...13 piscaturi!!!!....da ma rog !!!
ultramoava
Postat pe 3 Februarie 2010 13:26
victoras...esti dus cu pluta...tu ai postat primul si eu am raspuns la postarea ta.....mai citeste si,daca nu vezi bine, foloseste si niste ochelari...daca vrei, iti fac eu cadou o pereche ....si nu te mai baga in viata altora....nu stii care e relatia mea cu ready si ce imi pot permite si ce nu....iar inteligenta ta mi-ai dovedit-o cata e.....esti jalnic...prostie cat cuprinde si tupeu cat casa...nu m-ar mira sa fii si tu clona unuia care si-a luat-o in freza de la mine...

inteligentule...am zis "pas" pentru ca nu am ce discuta cu tine....cele cateva postari ale tale nu mi-au spus niciodata nimic si nu m-au atras...dar mi se pare ciudat ca tu vii sa ne critici pe noi si ready, care stie de aceste discutii, nu a intervenit....dar uite alta mostra de inteligenta de a ta...

si iar mostra de inteligenta...nu am zis draga ta...ci draga...ca asa mi-ai zis..."draga forumista" dar e jale cand lipseste lecitina la unii...
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 13:30
da, ce va-nervati, mai draga?

eu ma amuz de dimineata.

vivus e in afganistan? mai sa fie si-am uitat sa-i zic sa-mi aduca un pui de ogar afgan. ca, l-o lasa ben ladenu. nu cred ca-l impusca , pentru o coada de catel .
si_totusi
Postat pe 3 Februarie 2010 13:40

totusico, te-ai sucit? acuma vrei caine?

cum era cu ignore-ul ala?
zambila
Postat pe 3 Februarie 2010 13:44
zambilici, asa ziceam si eu. nici o rama in casa. da, un afgan, la casa omului,parca-parca. astia-s bataiosi si ageri. ogarii, nu altceva

astia au muscat felii, felii din ditamai ursu sovieteic, ca sa nu mai zicem de unchiul sam . e tari, nene !
si_totusi
Postat pe 3 Februarie 2010 13:46
da, da... mai ales daca stai la bloc...
Tylly
Postat pe 3 Februarie 2010 13:48
nu-mi mai trebuie geam amtihotz

saracu vivus, chiar mi-i mila. ce-o fi patind el acolo, cu afganele
si_totusi
Postat pe 3 Februarie 2010 13:51
ti-as putea recomanda si o pisica...pisica de paza si protectie
cred ca-i cam cat afganu ala...ogar

http://www.verismocat.com/htmscripts/leo-guinness.htm

da' chiar, unde-i vidar?
zambila
Postat pe 3 Februarie 2010 13:55
vidaru e plecat in afganistan.....a anuntat pe forum acum cateva saptamani.....io marturisesc ca era o nebuloasa pentru mine de ce el nu mai posteaza pe aici.....dar acuma mi-am adus aminte...e plecat cu jobul poate...sau il cauta pe bin laden....
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 13:57
n-am apucat sa citesc tot ce s-a scris - citisem in bula de pisica si m-am "zburlit" - credeam ca e la "misto", la adresa pisicutelor - da' m-am linistit
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 14:00
cred ca ready e plecat cu job-ul si speram sa scape cu bine de acolo - e ziua lui in curand
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 14:20
pantera, cum sa fac io misto de matze?
doar le ador!
si chiar am vazut si eu un exemplar de genu asta in expo, a rupt-o de spate pe proprietara cat l-a tinut in fata arbitrului
zambila
Postat pe 3 Februarie 2010 14:41
zambilo, am inteles

chiar e splendid exemplarul - mai ales ca am eu asa...o slabiciune, acum..., pentru roscatele (pisici!), daca mai au si ochi albastri si sunt baietei...

panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 17:43
la mine e viscol in toata regula

cred ca pun eu iar de o hibernare...

asta ca sa nu ma enervez
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 17:45
vad panteruto..ca deja "hibernezi" doar ieri si-o vazut ursul umbra.nu?
LILO
Postat pe 3 Februarie 2010 17:47
habar nu am, lilo, am perdut notiunea timpului...
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 17:49
eu ziceam de pisi-pisi "dormitor" pupa-l mamy
LILO
Postat pe 3 Februarie 2010 17:51
am inteles, lilo
eu ma refeream la urs
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 17:55
aaaah1ce bine ca nu mai e cearta! mai!ma uit la Maruta!ma enerveaza!
FRELID
Postat pe 3 Februarie 2010 18:31
deci, ready, e plecat?!

de-aia nu stiam de ce nu mai intervine sa ia apararea la fetele jignite de pe garbo?!
sora_ilsi
Postat pe 3 Februarie 2010 18:36
ma enerveaza mitocanii...

exact: aia cu freza de manelisti, cu limbaj de mess, si cu un singur neuron, si-ala mort de plictiseala, si care cred ca nimeni n-a mai vazut specimene "inteligente" ca ei
Anouk_Aimee
Postat pe 3 Februarie 2010 18:39
De la: l_flory, la data 2010-02-03 03:05:13
De la: RELICOCO, la data 2010-02-01 16:56:58 ma uit pe forumuri!thoaaamne!cata rautate!care cui sa "dea in cap "mai repede!care e mai destept!toate tzoapele care n-au nici cele mai elementare cunostinte gramaticale dau sfaturi!stupide!ce ma enerveaza!

...ok...cred ca-ti sunt datoare cu niste scuze.....dar si eu spuneam doar ce ma enervat....cand apare cineva si corecteaza pe altcineva(gramatical).....chiar daca mai jos spui ca nu ai nimic cu nimeni dar defapt te-ai referit la cele de pe garbo si poate imi sunt chiar prietene....
...si inca ceva .....cand ai postat mesajul eu eram chiar deasupra ta si nu ai spus exact la cine te referi ....asa ca imi cer scuze inca o data...si acum te rog pune-mi tu virgulele si corecteaza-ma unde nu am scris gramatical...
scuze!acum am vazut si ce era mai in spate postat.iubita mica,era vb ca ma enerveaza cum dau sfaturi cele care nu prea sint in masura!niciodata nu am corectat pe nimeni!si nici nu am de gand!poate sint nebuna dar nu proasta asa ca...de ce m-as apuca sa fac asa ceva?pipi contra vantului!noooo!citeam ce le enerveaza pe celelalte si ma gandeam "Doamne!ce bine ca nu sint singura!"a fost o intamplare sa postez chiar "sub tine"asa ca... stai linistita!nu sint genul certaret!iach!detest!
FRELID
Postat pe 3 Februarie 2010 18:41
sunt cazuri pierdute, anouk...si nu putem sa-i "eutanasiem"

pe specimenul ala de la "tauri" l-am reclamat si eu si i-am si trimis in privat andrei link-ul
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 18:42
hihihi...m-ai ghicit, cori

mai...pe mine ma 'nerveaza tot si toti si toate...si asta de o bucata buna de timp...depresia, doh...
Anouk_Aimee
Postat pe 3 Februarie 2010 18:44
De la: Anouk_Aimee, la data 2010-02-03 18:39:17ma enerveaza mitocanii...

exact: aia cu freza de manelisti, cu limbaj de mess, si cu un singur neuron, si-ala mort de plictiseala, si care cred ca nimeni n-a mai vazut specimene "inteligente" ca ei

anouk ai toata dragostea mea, ce bine ai zis-o .
lumea ii plina de din astia
luiseadriana
Postat pe 3 Februarie 2010 18:44
vreau si eu linkul ala
luiseadriana
Postat pe 3 Februarie 2010 18:46
eu am depasit faza - acum nu ma mai enerveaza nimic - o fi mai bine? o fi mai rau?

ma duc sa iau "o portie" de viscol - poate ma mai inviorez

ne mai citim!
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 18:48
De la: Anouk_Aimee, la data 2010-02-03 18:39:17ma enerveaza mitocanii...

aham!sint agresivi!si te mai obliga sa le asculti si" muzica" prin pereti-vecinul meu- sau cand merg pe strada tinandu-si mobilul setat -la maxim-pe manea!
FRELID
Postat pe 3 Februarie 2010 18:49
cori, esti tzaca ?
plimbare prin frigu' asta ? oalio...

fetele, din pacate suntem nevoiti sa-i suportam...asta este...imi pare nespus de rau ca nu am rabdarea sotului meu...si nici calmul cu care trateaza el "fenomenul"

ce vreti, nu-s perfecta
Anouk_Aimee
Postat pe 3 Februarie 2010 18:55
lasa mai, ca-i mai interesant asa
bluelight
Postat pe 3 Februarie 2010 19:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu inteleg ce se intampla........... 27 De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49
fericire 91 De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53
nu stiu daca e buna decizia mea? 28 De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08
vindecare de iubire 41 De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? 3 De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16
Setari Cookie-uri