De la: tutankhamon, la data 2010-02-03 13:23:21ai vazut moavo...ca nu te-am incurajat degeaba....ti-am zis....doare ca o piscatura de tantar...atat...[/quote |
||
ultramoava Postat pe 3 Februarie 2010 13:26 |
||
---|---|---|
victoras...esti dus cu pluta...tu ai postat primul si eu am raspuns la postarea ta.....mai citeste si,daca nu vezi bine, foloseste si niste ochelari...daca vrei, iti fac eu cadou o pereche ....si nu te mai baga in viata altora....nu stii care e relatia mea cu ready si ce imi pot permite si ce nu....iar inteligenta ta mi-ai dovedit-o cata e.....esti jalnic...prostie cat cuprinde si tupeu cat casa...nu m-ar mira sa fii si tu clona unuia care si-a luat-o in freza de la mine... inteligentule...am zis "pas" pentru ca nu am ce discuta cu tine....cele cateva postari ale tale nu mi-au spus niciodata nimic si nu m-au atras...dar mi se pare ciudat ca tu vii sa ne critici pe noi si ready, care stie de aceste discutii, nu a intervenit....dar uite alta mostra de inteligenta de a ta... si iar mostra de inteligenta...nu am zis draga ta...ci draga...ca asa mi-ai zis..."draga forumista" dar e jale cand lipseste lecitina la unii... |
||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 13:30 |
||
da, ce va-nervati, mai draga? eu ma amuz de dimineata. vivus e in afganistan? mai sa fie si-am uitat sa-i zic sa-mi aduca un pui de ogar afgan. ca, l-o lasa ben ladenu. nu cred ca-l impusca , pentru o coada de catel . |
||
|
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2010 13:40 |
||
totusico, te-ai sucit? acuma vrei caine? cum era cu ignore-ul ala? |
||
zambila Postat pe 3 Februarie 2010 13:44 |
||
zambilici, asa ziceam si eu. nici o rama in casa. da, un afgan, la casa omului,parca-parca. astia-s bataiosi si ageri. ogarii, nu altceva astia au muscat felii, felii din ditamai ursu sovieteic, ca sa nu mai zicem de unchiul sam . e tari, nene ! |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2010 13:46 |
||
da, da... mai ales daca stai la bloc... | ||
Tylly Postat pe 3 Februarie 2010 13:48 |
||
nu-mi mai trebuie geam amtihotz saracu vivus, chiar mi-i mila. ce-o fi patind el acolo, cu afganele |
||
si_totusi Postat pe 3 Februarie 2010 13:51 |
||
ti-as putea recomanda si o pisica...pisica de paza si protectie cred ca-i cam cat afganu ala...ogar http://www.verismocat.com/htmscripts/leo-guinness.htm da' chiar, unde-i vidar? |
||
zambila Postat pe 3 Februarie 2010 13:55 |
||
vidaru e plecat in afganistan.....a anuntat pe forum acum cateva saptamani.....io marturisesc ca era o nebuloasa pentru mine de ce el nu mai posteaza pe aici.....dar acuma mi-am adus aminte...e plecat cu jobul poate...sau il cauta pe bin laden.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 13:57 |
||
n-am apucat sa citesc tot ce s-a scris - citisem in bula de pisica si m-am "zburlit" - credeam ca e la "misto", la adresa pisicutelor - da' m-am linistit | ||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 14:00 |
||
cred ca ready e plecat cu job-ul si speram sa scape cu bine de acolo - e ziua lui in curand | ||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 14:20 |
||
pantera, cum sa fac io misto de matze? doar le ador! si chiar am vazut si eu un exemplar de genu asta in expo, a rupt-o de spate pe proprietara cat l-a tinut in fata arbitrului |
||
zambila Postat pe 3 Februarie 2010 14:41 |
||
zambilo, am inteles chiar e splendid exemplarul - mai ales ca am eu asa...o slabiciune, acum..., pentru roscatele (pisici!), daca mai au si ochi albastri si sunt baietei... |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 17:43 |
||
la mine e viscol in toata regula cred ca pun eu iar de o hibernare... asta ca sa nu ma enervez |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 17:45 |
||
vad panteruto..ca deja "hibernezi" doar ieri si-o vazut ursul umbra.nu? | ||
LILO Postat pe 3 Februarie 2010 17:47 |
||
habar nu am, lilo, am perdut notiunea timpului... | ||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 17:49 |
||
eu ziceam de pisi-pisi "dormitor" pupa-l mamy | ||
LILO Postat pe 3 Februarie 2010 17:51 |
||
am inteles, lilo eu ma refeream la urs |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 17:55 |
||
aaaah1ce bine ca nu mai e cearta! mai!ma uit la Maruta!ma enerveaza! | ||
FRELID Postat pe 3 Februarie 2010 18:31 |
||
deci, ready, e plecat?! de-aia nu stiam de ce nu mai intervine sa ia apararea la fetele jignite de pe garbo?! |
||
sora_ilsi Postat pe 3 Februarie 2010 18:36 |
||
ma enerveaza mitocanii... exact: aia cu freza de manelisti, cu limbaj de mess, si cu un singur neuron, si-ala mort de plictiseala, si care cred ca nimeni n-a mai vazut specimene "inteligente" ca ei |
||
Anouk_Aimee Postat pe 3 Februarie 2010 18:39 |
||
De la: l_flory, la data 2010-02-03 03:05:13scuze!acum am vazut si ce era mai in spate postat.iubita mica,era vb ca ma enerveaza cum dau sfaturi cele care nu prea sint in masura!niciodata nu am corectat pe nimeni!si nici nu am de gand!poate sint nebuna dar nu proasta asa ca...de ce m-as apuca sa fac asa ceva?pipi contra vantului!noooo!citeam ce le enerveaza pe celelalte si ma gandeam "Doamne!ce bine ca nu sint singura!"a fost o intamplare sa postez chiar "sub tine"asa ca... stai linistita!nu sint genul certaret!iach!detest!De la: RELICOCO, la data 2010-02-01 16:56:58 ma uit pe forumuri!thoaaamne!cata rautate!care cui sa "dea in cap "mai repede!care e mai destept!toate tzoapele care n-au nici cele mai elementare cunostinte gramaticale dau sfaturi!stupide!ce ma enerveaza! |
||
FRELID Postat pe 3 Februarie 2010 18:41 |
||
sunt cazuri pierdute, anouk...si nu putem sa-i "eutanasiem" pe specimenul ala de la "tauri" l-am reclamat si eu si i-am si trimis in privat andrei link-ul |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 18:42 |
||
hihihi...m-ai ghicit, cori mai...pe mine ma 'nerveaza tot si toti si toate...si asta de o bucata buna de timp...depresia, doh... |
||
Anouk_Aimee Postat pe 3 Februarie 2010 18:44 |
||
De la: Anouk_Aimee, la data 2010-02-03 18:39:17ma enerveaza mitocanii... anouk ai toata dragostea mea, ce bine ai zis-o . lumea ii plina de din astia |
||
luiseadriana Postat pe 3 Februarie 2010 18:44 |
||
vreau si eu linkul ala | ||
luiseadriana Postat pe 3 Februarie 2010 18:46 |
||
eu am depasit faza - acum nu ma mai enerveaza nimic - o fi mai bine? o fi mai rau? ma duc sa iau "o portie" de viscol - poate ma mai inviorez ne mai citim! |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 18:48 |
||
De la: Anouk_Aimee, la data 2010-02-03 18:39:17ma enerveaza mitocanii...aham!sint agresivi!si te mai obliga sa le asculti si" muzica" prin pereti-vecinul meu- sau cand merg pe strada tinandu-si mobilul setat -la maxim-pe manea! |
||
FRELID Postat pe 3 Februarie 2010 18:49 |
||
cori, esti tzaca ? plimbare prin frigu' asta ? oalio... fetele, din pacate suntem nevoiti sa-i suportam...asta este...imi pare nespus de rau ca nu am rabdarea sotului meu...si nici calmul cu care trateaza el "fenomenul" ce vreti, nu-s perfecta |
||
Anouk_Aimee Postat pe 3 Februarie 2010 18:55 |
||
lasa mai, ca-i mai interesant asa | ||
bluelight Postat pe 3 Februarie 2010 19:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
fericire | 91 | De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53 |
nu stiu daca e buna decizia mea? | 28 | De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08 |
|
||
vindecare de iubire | 41 | De la: Elle2011 21 Ianuarie 2011 19:30 |
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? | 3 | De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară