ce ma enervez... cine ma crede? |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 23:21 |
||
---|---|---|
e din cauza foamei, cori... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Februarie 2010 23:22 |
||
eu pizza am facut ieri..maine adica azi(dar pe zi) voi face frantuzestii | ||
|
||
LILO Postat pe 3 Februarie 2010 23:22 |
||
panterutzzzo.....mama ii din ardeal..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 23:23 |
||
sa ai pofta,... | ||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2010 23:23 |
||
ilsi, gata, nu-mi mai este foame - am mancat da' cre' ca mi-e cam somn... asa se explica, tuth |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 23:23 |
||
LILO Postat pe 3 Februarie 2010 23:24 |
||
io voi face pizza pe lipie sambata....am o poftaaaaaa....miii-ammmm....cu sunculita taraneasca taiata bete de chibrit si cascaval razaluit.....cu porumb si ciuperci.....si niste felii de slana afumata.....si deasupra torn ou batut cu pasta de tomate si oaresce cimbru pisat...si piper.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 23:26 |
||
253, te invit la o felie de pizza. fetelor, unde-i fazanul ala, sa-i mai jumulim vreo doua pene... |
||
Tylly Postat pe 3 Februarie 2010 23:26 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-02-03 22:56:44si o farfurie cu lapte rece, cu putina sare, si o bucata de mamaligutza fierbinte! mancarea asta.... dumnezeu sa o ierte , mama ne-o dadea mie si surorii mele ......nu am mai mancat asa ceva de ani de zile , de parca ar fii ceva extravaganta ...la cate e de simpla e cu atat mai placuta cand e facuta de cineva cu drag Mama era olteanca , ca prin alte parti ale romaniei nu am mai vazut |
||
luiseadriana Postat pe 3 Februarie 2010 23:27 |
||
somnusor,...vise placute,.. | ||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2010 23:27 |
||
si pante....de la mami mai stiu cartofii unguresti - cu ceapa, si mamaliga fierbinte pusa intr-o cana de lapte rece cu un praf de sare si papat asa....si faimoasele mele galuste cu prune tavaite prin pesmetul facut in unt cu scortisoara....mii-am....si snitelele de pulpa de miel de pasti.....ardeii murati umpluti cu varza rosie data pe razatoare si capaciti cu felii de morcov....mii-am.... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 23:28 |
||
tut, esti tare priceputa in bucatareala...ca iubi al meu... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Februarie 2010 23:29 |
||
luise, ce anume? mamaliguta cu lapte? ba si la noi se mananca, sau mamaliguta cu branza si smantana... |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 23:29 |
||
Cell la ora asta am facut snitele din piept pui in seara asta mami, nu mai pot la ora asta o lasam pe alta seara, multumes de invitatie. | ||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2010 23:30 |
||
luise, ca intotdeauna, cele mai bune lucruri sunt si cele mai simple. | ||
Tylly Postat pe 3 Februarie 2010 23:31 |
||
mama face mamaliguta cu branza, unt, oua fierte si oua batute, bagate la cuptor si apoi cu smantana pe deasupra...miam-iam | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Februarie 2010 23:31 |
||
ilsuca ...ce sa fac....mostenesc talentul culinar a doua zone ultra-recunoscute din romania - ardealul - sibiu si bucovina - suceava....fac mancarea dupa ureche si al meu linge si farfuria....apoi imi zice ca tre' sa concediem bucatareasa, ca il doare burta de cat a mancat.... si la mamaliguta aia cu branza la cuptor....in oala in care o faci, prajeste intai niste carne cu grasime si niste coaste afdumate...scoti apoi totul, scurgi bine untura in altceva si pui carne si picuri untura printre paturile de mamaliga.... |
||
tutankhamon Postat pe 3 Februarie 2010 23:32 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-02-03 23:28:53si pante....de la mami mai stiu cartofii unguresti - cu ceapa, si mamaliga fierbinte pusa intr-o cana de lapte rece cu un praf de sare si papat asa....si faimoasele mele galuste cu prune tavaite prin pesmetul facut in unt cu scortisoara....mii-am....si snitelele de pulpa de miel de pasti.....ardeii murati umpluti cu varza rosie data pe razatoare si capaciti cu felii de morcov....mii-am....Tuth mama esti rea. De abia ce terminai masa si deja imi facusi pohta si foame. No tulai doamnne cred ca ma duc sa bag iar vreo doua ciocolate in mine |
||
garboleatza Postat pe 3 Februarie 2010 23:32 |
||
253, snitzel de pui la ora asta? dar la ficatul tau te-ai gandit? baga un iaurt si lasa caloriile! |
||
Tylly Postat pe 3 Februarie 2010 23:32 |
||
tuth, cartofi unguresti - nu cunosc dar galustele alea la noi se numesc "gomboti cu prune" si, pe langa se mai fac si "nudli" - aluatul ramas, bucatele mici se freaca in palme si apoi, baghetutele (cam de un deget), se tavalesc prin pesmet si se pun in tigaie - aceeasi preparare ca si gombotii sau papanasi - inghit in sec... |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 23:33 |
||
De la: Celleste_, la data 2010-02-03 23:31:17luise, ca intotdeauna, cele mai bune lucruri sunt si cele mai simple. asta asa-i , noi complicam totul |
||
luiseadriana Postat pe 3 Februarie 2010 23:34 |
||
pai cum sa-ti spun Cell, daca eram singura, dar cum am un copil (tata) pe care il rasfat, mai ciugulesc si io care un pic.cand nu este la mine, uit sa gatesc | ||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2010 23:34 |
||
mai, va spun cu toata sinceritatea, mi s-a facut o foame!!! dau iama in frigider, bag un iaurt (ca asa am fost sfatuita ) si ma bag in pat, ca voi ma ucideti... is pofticioasa rau! va pup, fetelor! noapte buna! |
||
Tylly Postat pe 3 Februarie 2010 23:35 |
||
garboleanzo , ciocolata strica forma bodi-ului | ||
luiseadriana Postat pe 3 Februarie 2010 23:37 |
||
sunt multe, multe...dar...pe alta data, bine zice cell ma retrag si eu ca...mi-am cam facut de cap cu net-ul in ultimele zile... si nu e sanatos va pup si eu pe toate - noapte buna si somn linistit! |
||
panty_C Postat pe 3 Februarie 2010 23:38 |
||
norocul meu ca nu le am cu dulciurile, cum le fac asa le dau de pomana. | ||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2010 23:38 |
||
regret,dar pt cine ma cunoaste la mine nu are ce strica sic | ||
garboleatza Postat pe 3 Februarie 2010 23:40 |
||
vise placute,..dar fara pizzta, si alte fineturi... | ||
ladyDY Postat pe 3 Februarie 2010 23:41 |
||
tut, iubi e din zona Sibiului si maica-sa e sasoaica...iti dai seama ce mancare de mancare se mananca la ei?! | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Februarie 2010 23:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ati simtit? | 241 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
se poate? | 34 | De la: narcysa 7 Mai 2011 07:34 |
DECE FAC DRAGOSTE FETELE INTRE ELE | 68 | De la: dottoresa 23 Februarie 2012 09:32 |
|
||
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară