Ce ne enerveaza?

garboleatzo, nici la mine - cred ca suntem pe aceeasi masura...

gata - am iesit!
panty_C
Postat pe 3 Februarie 2010 23:43
panterutzzo.....cartofii unguresti sunt asa - cartofi fierti in coaja, curatati, taiati felii si se arunca peste ceapa tocata si undita in ulei-cam 2-3 cepe rosii sanatoase la un kil de cartofi...

la nudli alea mama le zice putisoare...si la galuste gombotz...
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 23:44
sora, nu cred ca trebuie sa fii dintr-o anumita zona a tarii, ci trebuie sa ai inclinatie pentru a prepara bucate.daca nu-ti place bucataria, mai bine iti angajezi o bucatareasa,.. asta daca iti permiti...
ladyDY
Postat pe 3 Februarie 2010 23:47
De la: luiseadriana, la data 2010-02-03 23:37:51garboleanzo , ciocolata strica forma bodi-ului

luise.......leata nu are forme mami....e slaba si mananca de sparge si nu pune pe ea....e femeia snur....moooama si ce ma oftica chestia asta.....am vazut-o eu sambata la intalnire....asa ca poate manca cata ciocolata vrea.....o strang de gat!!!!

si luise...mama mea ii din ardeal si e deliciul ei sa manance spuma rece de la lapte cu mamaliga fierbinte, apoi in cana pune lapte rece dulce si un linguroi mare de mamaliga fierbinte si un praf de sare....
tutankhamon
Postat pe 3 Februarie 2010 23:48
si bag si bericioaoca cat cuprinde. sac ca acum bag un mar mai nou de cand cazui mananc ca un porc ,toata ziulica si noaptea ma trezesc si bag cate o cutie de after eight
garboleatza
Postat pe 3 Februarie 2010 23:51
De la: garbo048253, la data 2010-02-03 23:47:52sora, nu cred ca trebuie sa fii dintr-o anumita zona a tarii, ci trebuie sa ai inclinatie pentru a prepara bucate.daca nu-ti place bucataria, mai bine iti angajezi o bucatareasa,.. asta daca iti permiti...

cu mine vorbeai? nu stii ce vorbesti atunci...te-nteleg ca e ora tarzie...
sora_ilsi
Postat pe 3 Februarie 2010 23:54
tut pana o strangem noi de gat, pentru formele snur, noi sa fim sanatoase,... am o matusa care ajunsese pe la varsta de 57 de ani la 77 de kg.facea glume pe seama kg -lor ei zicand ca are sapsa kg.etee...e si dupa silutin, tarate, si multe alte sacrifii a ajuns acum sa o bata vantul.mai bine mai plinute, ca sa avem de unde da jos si sa nu ne bata vantul.
ladyDY
Postat pe 3 Februarie 2010 23:57
BUNA NOAPTE,la fete
scrichy
Postat pe 3 Februarie 2010 23:59
da ce soro, adica cum nu stiu ce vorbesc,...adica crezi ca-i noapte? cu ce gresisi bre?
ladyDY
Postat pe 4 Februarie 2010 00:00
De la: garbo048253, la data 2010-02-03 23:57:48tut pana o strangem noi de gat, pentru formele snur, noi sa fim sanatoase,... am o matusa care ajunsese pe la varsta de 57 de ani la 77 de kg.facea glume pe seama kg -lor ei zicand ca are sapsa kg.etee...e si dupa silutin, tarate, si multe alte sacrifii a ajuns acum sa o bata vantul.mai bine mai plinute, ca sa avem de unde da jos si sa nu ne bata vantul.
Nui vina mea ca sunt asa ,eu vreau mai multe da ii fieru rau sau cum mai zice bebelu meu e fieru al dracu
garboleatza
Postat pe 4 Februarie 2010 00:00
253...in ultima perioada, cu supararile astea, multe kile am pus pe mine(am vorbit ca yoda din starwars, dar nu schimb nimic - mi-e lene)....sunt rotunda ca un mar copt...mai am un pic si pic din pom....feri doamne sa nu pic pe gheata....ca paraie tot....si fundul meu si gheata si asfaltul....ooofff....
tutankhamon
Postat pe 4 Februarie 2010 00:01
unde fugi mai schriciule?
deja dai bir?
garboleatza
Postat pe 4 Februarie 2010 00:01
garboloto tu sa fii sanatoasa si cand dai gurii de mancare si beutura sa te gandesti ca altele femei fac sacrificiii.. fac...
ladyDY
Postat pe 4 Februarie 2010 00:03
lasa tuth ca cin te place te place asa cum esti. Io deja te plac
garboleatza
Postat pe 4 Februarie 2010 00:04
ilsu...253...fetele...a fost un missunderstanding.....hai, va rog...e prea frumoasa seara....va rooooog......
tutankhamon
NU,soro, asa salut eu noaptea,cum te mai simti
scrichy
leato....nu-i corect, pui...io abia mananc, de frica sa nu ma ingras...si pentru fiecare patratica de ciocolata mancata o data la trei zile imi fac procese de constiinta....ooof...multumesc ca ma placi...am vazut ca mi-ai citit sufletul si nu ambalajul....
tutankhamon
Postat pe 4 Februarie 2010 00:07
Apoi daca sez si va postez ii di ghini nu?
nu pe bune mult mai bn da acu mie o lene sa incep munca si sa bat iar la alea ca la fasole de ma ia si greatza.NU VREAU LA MUNCAAAAAAAAAAAAAA
garboleatza
Postat pe 4 Februarie 2010 00:07
apropo de gk tut, stiu cum este, mai ales ca trece ziua si kila.si unde mai pui ca m-am molipsit si cu o gognartroza.m-a bagat in draci luni doctorul de la foisor.
ladyDY
Postat pe 4 Februarie 2010 00:09
missu era ca io vorbeam cu tine, tut...cine nu intelege incepe sa vorbeasca aiurea...ca si-asa e pe topicu de-nervare...
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 00:10
TUTANCO,a zis Ana,ca pentru KFC,nu-i mai faci procese de constiina,o bucata de ciocolata nu face cat o portie de pe acolo
scrichy
Postat pe 4 Februarie 2010 00:10
leatzo...la munca cu tine...pai e corect???? unii muneste....si altii leneveste????la muncaaaa...nu la-ntins mana......
tutankhamon
Postat pe 4 Februarie 2010 00:15
SCUZE ILSI- nu tin neaparat sa vorbesc singura, si nici sa vorbesc aiurea sau sa te enervez, te voi ocoli, iti inteleg felul intepat,...
ladyDY
Postat pe 4 Februarie 2010 00:16
ilsuca.....e doar un miss.....253 a crezut ca nu-ti place sa gatesti....mai exista femei care nu au tangenta cu cratita.....si fata iti sugerase sa ma iei bucatareasa......pe mine....
tutankhamon
Postat pe 4 Februarie 2010 00:19

Mai am catesva zile de conced,di luni mer la munca si sa te ti atunci slabit la mine cu fiecare ora trecuta datus kilus jos dupa moa
garboleatza
Postat pe 4 Februarie 2010 00:20

tut, nu te pun io la treaba pe tine...il am pe iubi...da nu trebuie sa fie nimeni geloasa pentru asta...oricum io mi-s a mai tare bucatareasa, da' sunt modesta...
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 00:20
scrichule...nu-mi fac probleme cu kfc-ul pentru ca acolo ma prinzi o data la cateva luni...ultima data am papat la kfc cand ne-am intalnit cu dihoritzza...ma feresc de, mancarea asta de fast food din cauza stomacului si ficatului.....
tutankhamon
Postat pe 4 Februarie 2010 00:22
da, buey, 253, intepat rau...esti o dulce...fara chip...
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 00:22
te iau io cu mare drag de bucatareasa da mie ca face bebelu urat. ca e domeniu ei io nus chiar asa afon in bucatareala da imi era mai simplu sa gatesc afara decat acilea
garboleatza
Postat pe 4 Februarie 2010 00:24
EIII,Tutha glumit Ana cu tine,un pic,eu cred ca o sa retrag,sunt foarte obosita
scrichy
Postat pe 4 Februarie 2010 00:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Destin 9 De la: machiajtatuaj 22 August 2013 12:53
Am ramas fara prieteni si fara viata sociala 6 De la: Tzantzarika 1 August 2009 23:56
fata blonda cu ochi albastri 5 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16
Mici probleme cu albinele. 4 De la: garbo_464852 21 Mai 2017 13:58
garbo_3060 5 De la: ristea26 24 August 2012 20:03
Setari Cookie-uri