si pe mine ma enerveaza faptul ca trebuie sa ma duc la serviciu azi, desi n-am nici un chef........ | ||
ana02 Postat pe 29 Iulie 2009 10:38 |
||
---|---|---|
la loc comanda! nu ma mai duc la serviciu azi, asa ca nu ma mai inervez! | ||
ana02 Postat pe 29 Iulie 2009 10:45 |
||
ma enerveaza cei care-si sustin parerea ca pe ceva tabu. de parca-au fost acolo cand...''la-nceput a fost cuvantul''. |
||
|
||
dune Postat pe 29 Iulie 2009 10:45 |
||
De la: ana02, la data 2009-07-29 10:45:46la loc comanda! nu ma mai duc la serviciu azi, asa ca nu ma mai inervez! oricum cand te inervezi esti un nerv toata... |
||
dune Postat pe 29 Iulie 2009 10:47 |
||
De la: dune, la data 2009-07-29 10:45:47ma enerveaza cei care-si sustin parerea ca pe ceva tabu. bravo! sunt intru totul de acord cu tine! |
||
ana02 Postat pe 29 Iulie 2009 10:48 |
||
De la: dune, la data 2009-07-29 10:47:05De la: ana02, la data 2009-07-29 10:45:46la loc comanda! nu ma mai duc la serviciu azi, asa ca nu ma mai inervez! cine, io? |
||
ana02 Postat pe 29 Iulie 2009 10:49 |
||
mda....se pare ca tocmai cand incepeam sa ma simt si eu bine...probabil prea bine.....tre sa merg la lucru ...si sincer acum nus daca ma enerveaza sau ma bucura ....in fine o sa imi dau eu seama..... | ||
salomeea Postat pe 29 Iulie 2009 11:35 |
||
De la: salomeea, la data 2009-07-29 11:35:37mda....se pare ca tocmai cand incepeam sa ma simt si eu bine...probabil prea bine.....tre sa merg la lucru ...si sincer acum nus daca ma enerveaza sau ma bucura ....in fine o sa imi dau eu seama..... vezi tu mai incolo, exact ce spuneam si io....... |
||
ana02 Postat pe 29 Iulie 2009 11:39 |
||
pe mine ma enerveaza astia care fac izolatia blocului,imi baga bormasina in pereti de la ora 8 ,nu mai suport galagia ... | ||
oniac22 Postat pe 29 Iulie 2009 13:41 |
||
pe mine ma enerveaza fraierii care intra in intimitatea noastra sub diverse pretexte si, daca nu le raspunzi cum se asteapta.....tot ei sunt fruncea...... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Iulie 2009 13:43 |
||
pe mine nu ma mai enerveaza nimic. am trecut de faza asta. acum, enervez eu lumea | ||
si_totusi Postat pe 29 Iulie 2009 14:48 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-07-29 14:48:12pe mine nu ma mai enerveaza nimic. am trecut de faza asta. acum, enervez eu lumea |
||
ana02 Postat pe 29 Iulie 2009 14:50 |
||
.....am fost la o nunta saptamana trecuta,unde s-au cantat numai manele ...pot spune ca m-au enervat la maxim | ||
jessu Postat pe 29 Iulie 2009 15:32 |
||
...si cat a mers darea? | ||
si_totusi Postat pe 29 Iulie 2009 15:33 |
||
pe mine m-a inervat azi un badaran! urasc proastele maniere si se pare ca-s foarte multi care au uitat sa se poarte. noroc ca am ceva mai multa minte si mi-am pastrat calmul... dar ce-mi venea sa-l pocnesc! | ||
alexal Postat pe 29 Iulie 2009 17:31 |
||
fetelor incercati sa va pastrati calmul, sincer fara sa vreau enervez pe cei din jur cu calmul meu, nu ca nu m-as enerva eu, dar nu o arat......si asta ii enerveaza la culme pe cei din jurul meu....invatati sa radeti chiar de va vine sa urlati....... | ||
camelia73 Postat pe 29 Iulie 2009 17:42 |
||
multa lume...nervoasa!!!!......ma intreb...merita...sa consumi...energie si...tot ce implica sa te enervezi? la ce foloseste? nu ca nu m-as enerva si yo...uneori...dar...zau...e prea pretios timpu`...sa-l ocupam cu...enervari fara motiv...si care nu ne afecteaza chiar atat de profund! de ce n-am face diferentza intre...a avea motive intemeiate sa ne consumam nervos...si...a incerca sa lasam tot ce nu ne atinge...pe noi...ca indivizi...si sa cautam sa folosim enrgia...in cu totu` alte scopuri...mult mai benefice! fac abstractie de...faptu` ca`s pe net!!...afirmand asta!!! deci...daca ceva nu-i ok...cum am putea oare sa facem sa fie? offfffffffffff........ce ma mananca deshtele...da mai las si pe altii sa-si expuna parerea!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Iulie 2009 17:50 |
||
ma enerveaza ca va enervati ca trebuie sa mergeti la serviciu... ma enerveaza ca am fost azi la ajofm si nu am gasit de lucru... m-a enervat masina care stropeste strada, ca m-a stropit si pe mine... ma enerveaza canicula si abia astept sa ploua... |
||
daria_ Postat pe 29 Iulie 2009 20:07 |
||
De la: daria_pet, la data 2009-07-29 20:07:00ma enerveaza ca va enervati ca trebuie sa mergeti la serviciu... daria...tu nu cumva........ai o pb cu...nervii? |
||
ovidiu42 Postat pe 29 Iulie 2009 20:10 |
||
de ce sa am o pb cu nervii? nu e normal sa te enerveze mai degraba ca nu ai un loc de munca si trebuie sa mergi pe canicula sa bati la usi inchise, decat sa te enerveze ca trebuie sa mergi la munca? |
||
daria_ Postat pe 29 Iulie 2009 20:23 |
||
ma enerveaza cand citesc tot felul de sfaturi cu trimitere la biblie (ex.ce a unit d-zeu omul sa nu desparta - parca ar fi acesta un baubau caruia ii place sa ne vada nefericiti)... ma enerveaza persoanele care pun in avatar poze cu sexi marioara si muschi fara creier... ma enerveaza persoanele care intra pe diverse topice doar ca sa-si faca reclama la te miri saloane de masaje, ghicit in stele si vindecari miraculoase.... ma enerveaza persoanele care dau copy/paste doar ca sa te enerveze.... ma enerveaza ca astazi sunt nervoasa rau... |
||
daria_ Postat pe 29 Iulie 2009 20:33 |
||
ma enerveaza cand citesc tot felul de sfaturi cu trimitere la biblie (ex.ce a unit d-zeu omul sa nu desparta - parca ar fi acesta un baubau caruia ii place sa ne vada nefericiti)... ma enerveaza persoanele care pun in avatar poze care nu le apartin.. ma enerveaza persoanele care intra pe diverse topice doar ca sa-si faca reclama la te miri saloane de masaje, ghicit in stele si vindecari miraculoase.... ma enerveaza persoanele care dau copy/paste doar ca sa te enerveze.... ma enerveaza ca astazi sunt nervoasa rau... ma enerveaza cand citesc tot felul de sfaturi cu trimitere la biblie (ex.ce a unit d-zeu omul sa nu desparta - parca ar fi acesta un baubau caruia ii place sa ne vada nefericiti)... ma enerveaza persoanele care pun in avatar poze care nu le apartin.. ma enerveaza persoanele care intra pe diverse topice doar ca sa-si faca reclama la te miri saloane de masaje, ghicit in stele si vindecari miraculoase.... ma enerveaza persoanele care dau copy/paste doar ca sa te enerveze.... ma enerveaza ca astazi sunt nervoasa rau... ma enerveaza cand citesc tot felul de sfaturi cu trimitere la biblie (ex.ce a unit d-zeu omul sa nu desparta - parca ar fi acesta un baubau caruia ii place sa ne vada nefericiti)... ma enerveaza persoanele care pun in avatar poze care nu le apartin.. ma enerveaza persoanele care intra pe diverse topice doar ca sa-si faca reclama la te miri saloane de masaje, ghicit in stele si vindecari miraculoase.... ma enerveaza persoanele care dau copy/paste doar ca sa te enerveze.... ma enerveaza ca astazi sunt nervoasa rau... ma enerveaza cand citesc tot felul de sfaturi cu trimitere la biblie (ex.ce a unit d-zeu omul sa nu desparta - parca ar fi acesta un baubau caruia ii place sa ne vada nefericiti)... ma enerveaza persoanele care pun in avatar poze care nu le apartin.. ma enerveaza persoanele care intra pe diverse topice doar ca sa-si faca reclama la te miri saloane de masaje, ghicit in stele si vindecari miraculoase.... ma enerveaza persoanele care dau copy/paste doar ca sa te enerveze.... ma enerveaza ca astazi sunt nervoasa rau... |
||
pik_nik Postat pe 29 Iulie 2009 20:35 |
||
- a sarit CD-ul! | ||
lady_corina Postat pe 29 Iulie 2009 20:38 |
||
pe mine ma enerveaza asa: ca nu m-am bronzat pe picioare mai tare ca am o vanataie care nu-mi trece ca ma doare capul si nu-nteleg de ce ca nu m-am mai hlizit pe-aici cu voi ca era apa rece la strand ca am nasul rosu ars de soare ca......of ! pe mine cine ma consoleazaaaaaaa |
||
blanca Postat pe 29 Iulie 2009 20:47 |
||
pik, ai facut sant la cd? | ||
daria_ Postat pe 29 Iulie 2009 20:48 |
||
Cate-o data avem prea multin nervi,....si nu are cine sa se ocupe de ei...... | ||
TEODORRD Postat pe 29 Iulie 2009 20:50 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-07-29 20:35:21ma enerveaza cand citesc tot felul de sfaturi cu trimitere la biblie (ex.ce a unit d-zeu omul sa nu desparta - parca ar fi acesta un baubau caruia ii place sa ne vada nefericiti)... |
||
ana02 Postat pe 29 Iulie 2009 20:50 |
||
mielutzo ca vad ca altii au disparut...in ceata |
||
lady_corina Postat pe 29 Iulie 2009 20:50 |
||
ma enerveaza ca ma las enervata! | ||
lady_corina Postat pe 29 Iulie 2009 20:54 |
||
corina, "altii" s-au repezit sa vada picioarele nebronzate ale lui mielutza ale tale cum sunt? |
||
pik_nik Postat pe 29 Iulie 2009 20:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PRIETENII MEI | 17 | De la: lilioara 25 Decembrie 2009 20:31 |
Marturisesc | 207 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
|
||
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
sunt singer singerel | 67 | De la: cricat 30 Octombrie 2010 16:57 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară