Ce ne enerveaza?

nu are, da' iesi el pres?!
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 18:08
ok, dar corupti sunt toti, nu ?
fata de presedinte ? asta nu mi se pare relevant. nu trebuie sa arati ca un gigolo

si totusi, ca sa revenim...de ce ti se pare normal sa fie atacat el pentru ca a botezat frate'su un pui de manelist ?

asta nu inteleg eu
Anouk_Aimee
Postat pe 4 Februarie 2010 18:10
ilsi...stiu..se facea carte pe timpul lui ceasca!! dar erau si multe tampenii pe care elevii trebuiau sa le digere! adica politizarea invatamantului...limba rusa....etc

acum elevul...nu mai are parte de asa ceva....dar nici nu mai invata deloc!
superbus
Postat pe 4 Februarie 2010 18:11
premilitaria,soimii patriei,defilarile (oribile0 lungi si plicticoase
LILO
Postat pe 4 Februarie 2010 18:12
anouk....pt ca un presedinte nu trebuie sa se inrudeasca cu un interlop!

nu are fatza...la figurat... pt ca nu e pregatit,nu e cult,diplomat,etc. e prea necioplit pt functia asta....nu are nici in clin nici in maneca cu presedintia!
superbus
Postat pe 4 Februarie 2010 18:16
De la: superbus, la data 2010-02-04 18:11:18ilsi...stiu..se facea carte pe timpul lui ceasca!! dar erau si multe tampenii pe care elevii trebuiau sa le digere! adica politizarea invatamantului...limba rusa....etc

acum elevul...nu mai are parte de asa ceva....dar nici nu mai invata deloc!

sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 18:18
asa ziceam si eu, superbule, dar mi-e frica sa mai zic ceva ca sunt multi probasescieni si fac urat...la mine, la scoala, spre exemplu...
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 18:20
si pi la mini...directoarea e basesciana...pdl-ista ... cam facea figuri cand am zis ca nu votez cu tampitul ei!! nici dupa alegeri nu i-a trecut supararea..cred ca au primit ordin de sus...sa se razbune pe adversarii politici
superbus
Postat pe 4 Februarie 2010 18:24
cred si io, ca incepusera unii sa ma intrebe cu cine am votat...si le-am raspuns ca votul e secret si atunci mi-au zis ca sunt siguri ca n-am votat cu Basescu...
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 18:37
mda..cea mai mare tampenie e asta..politizarea educatiei! si astia, pdl-istii, au dus-o pe cele mai inalte culmi, exact ca pe timpul comunistilor!!

oricum cei mai multi pdl-isti , in frunte cu tatucul lor, sunt fosti comunisti....si asta explica totul!
superbus
Postat pe 4 Februarie 2010 18:44
nu-mi vine sa cred ce vazui la TV...o fata de 15 ani si-a omorat mama adoptiva ca se saturase de bataile pe care i le dadea cand lua vreun 7 sau vreun 8 la scoala...nu pot sa cred ca cineva poate sa-si bata copilul pentru asta...si a altoit-o si ea pe maica-sa cu ce era si ea altoita: o toporisca...numai ca ea nu dadu cu coada, ci chiar cu fieru...
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 18:45
o lumeee nebuna,care o uitat sa traiasca SANATOS din toate punctele de vedere..
LILO
Postat pe 4 Februarie 2010 18:46
ilsiuco,te uitasi,mamy la stirile de la ora 5?
LILO
Postat pe 4 Februarie 2010 18:48
io nu prea ma uit la Tv, dar ma chema mama...deh, am si io fete...recunosc, pe-a mare am mai altoit-o, dar nu pentru note, era obraznica si ii mai inchideam pliscul...e obraznica si-acum...
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 18:52
ilsi, iti amintesti ce discutam noi aseara? despre mentalitatea parintilor ?se mai intampla ca si copii astia abuzati sa cedeze nervos, sa se sature...ori ajung ca mine, sa nu le mai pese, si sa se lupte cu demoni de-astia cand le e lumea mai draga...

biata fata...abuz fizic, abus psihic, si acum mai trebuie sa traiasca si cu povara ca a luat o viata de om
Anouk_Aimee
Postat pe 4 Februarie 2010 18:53
mama si-o facut-o cu mana ei!! parerea mea..copilul este oglinda parintelui(in oarecare masura)

s-o saturat si biata fata de atatea umilinte
LILO
Postat pe 4 Februarie 2010 19:01
traim vremuri tulburi, Anouk...vezi, si corectia cand o aplicam trebuie sa aiba o justificare normala...fiica-mea nu s-a vaitat niciodata ca am altoit-o, era o motivatie...cea mica intelegea de vorba...acum s-a obraznicit ca e adolescenta si se ia dupa cea mare...dar, vorba mamei, "tot pe tine te iubesc" si n-ar pleca de langa mine nici moarte...
sora_ilsi
Postat pe 4 Februarie 2010 19:01
Offfffffff! Ce buna mai era altoiala asta si pe la scoala cate putin....Dar cine indrazneste ??? Uneori e chiar singura metoda care ar da roade ...
eu_vio
Postat pe 4 Februarie 2010 19:31
vio, io nu-s de acord!
de ce sa-i altoiesti pe profesori? nu-s ei destul de altoiti de guvernanti?
pik_nik
Postat pe 4 Februarie 2010 19:34
De la: garboleatza, la data 2010-02-04 16:17:17Chiar crezi ca era cazul sa iti dai parerea de ''leu''oricum esti varza
Garboleata tu sa faci ceva vechime si apoi sa te iei de mine!
florin_c76
Postat pe 4 Februarie 2010 19:35
doamne da esti dus
garboleatza
Postat pe 4 Februarie 2010 19:58
cu repetare, adica redus
pik_nik
Postat pe 4 Februarie 2010 20:01
De la: garboleatza, la data 2010-02-04 19:58:02 doamne da esti dus
Da mai fata sunt dus la biserica.Tu unde esti dusa?
florin_c76
Postat pe 5 Februarie 2010 11:59
De la: pik_nik, la data 2010-02-04 20:01:10cu repetare, adica redus
Mai nik pitic ce muschii mei ai cu persoana mea?Iti e dor de mine?Hai la tata sa te strang in brate copil mic si rau ce esti!
florin_c76
Postat pe 5 Februarie 2010 12:00
ciao, florinele! ce mai faci?
te vad cam blue in ultima vreme... cumva n-a mai rezistat nevasta ta?
Tylly
Postat pe 5 Februarie 2010 12:03
Sunt bine in privinta starii sexuale!Doar ca unii ma calca pe coada cand ar trebui sa isi vada de ei!
florin_c76
Postat pe 5 Februarie 2010 12:44
florinucoo...ai prins glas???potoleste-te sau ia pastile sa te blegeasca......oricum, nimeni nu te ia in seama.....si vezi ca te iei de cine nu trebuie, da????iti sugi-erez sa te intorci la torturile tale si sa ne lasi cu mostrele tale de leu obosit.....a...apropo...vezi ca si eu sunt leu, cu ascendent in leu....asa ca shushaua ca nu-ti tine pe-aici....mai bine ia un sugus...cum bine zice cineva pe-aici...
tutankhamon
Postat pe 5 Februarie 2010 13:20
a!...si viata ta sexuala chiar nu intereseaza pe nimeni....asta ar trebui sa ramana numai pentru urechile tale....nu sa bati toba.....cvam imi miroase a minciunica.....
tutankhamon
Postat pe 5 Februarie 2010 13:22
Nu te-am intrebat ceva pe tine!De ce te tot ascunzi dupa alte poze?Eu macar mi-am aratat fata insa tu femeie stai ascunsa dupa tutankhamoni!Ha ha ha!Sa nu te mai iei de mine ca o sa ai numai bucurii
florin_c76
Postat pe 5 Februarie 2010 15:35
ce ma-nerveaza...
sora_ilsi
Postat pe 5 Februarie 2010 15:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... 36 De la: Ciresica 23 August 2011 19:28
voi credeti in prietenie? 31 De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48
conteaza virsta 308 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27
despre ce vorbim? 13 De la: tutankhamon 10 Octombrie 2009 03:25
pai trebuie sa ma despart de prietnea mea mine adica asa vrea ea.. ideei 14 De la: buna01 10 Ianuarie 2010 20:24
Setari Cookie-uri