Ce ne enerveaza?

iote,banc...
cica barbatii rosesc original decat de doo ori in viatza lor amarata:
-prima data rosesc cand nu mai pot a doua oara
-a doua oara rosesc cand nu mai pot nici prima data...

femeile,in schimb,rosesc de 5 ori in viatza:
-prima data cand e dezvirginate
-a doua oara in ziua nuntii
-a treia oara cand isi inseala prima data barbatu'
-a patra oara cand o fac prima data pt bani
-a cincea oara cand platesc pt prima data...

care de cate ori a-ti rosit?!?
preciouss
Postat pe 10 Februarie 2010 20:58
mai ce panca sunt, il citii de doua ori ca nu intelesei nimic din prima
nelly05
Postat pe 10 Februarie 2010 21:01

ioi, mor...
wife_de_zmeu
Postat pe 10 Februarie 2010 21:03
poti rosi si de mai multe ori daca intre doua roseli e un episod amnezic
bluelight
Postat pe 10 Februarie 2010 21:03
Un profesor de filosofie stãtea �n fata clasei av�nd pe catedrã c�teva lucruri. C�nd ora a �nceput, fãrã sã spunã un cuv�nt, a luat un borcan mare gol, pe care l-a umplut cu mingi de tenis.

I-a �ntrebat pe studenti dacã borcanul este plin si acestia au convenit cã era. Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat �n borcan, scutur�ndu-l usor.

Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de tenis. I-a �ntrebat din nou pe studenti dacã borcanul era plin iar acestia au fost de acord cã era.

Profesorul a luat dupã aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat �n borcan.. Firesc nisipul a umplut de tot borcanul. I-a �ntrebat din nou pe studenti cum stãtea treaba iar acestia au rãspuns �n cor "pliiin"!

Profesorul a scos de sub catedrã douã cesti cu cafea pe care le-a turnat �n borcan umpl�ndu-l de aceastã datã definitiv.

Studentii au r�s..

Dupã ce hohotele s-au domolit, profesorul spus: "Acum as dori sã �ntelegeti cã acest borcan reprezintã viata voastrã.

Mingiile de tenis reprezintã lucrurile importante pentru voi: familie, copii, sãnãtate, prieteni si pasiunile voastre.

Dacã totul ar fi pierdut �n afarã de acestea, viata voastrã ar fi tot plinã.

Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteazã pentru voi: serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor mãrunte.

Dacã veti �ncepe cu nisipul, nu veti mai avea unde sã puneti mingile de tenis si pietricelele.

La fel si �n viatã, dacã �ti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodatã timp pentru lucrurile importante pentru tine.

Acordã atentie lucurilor importante pentru fericirea ta.
Stai cu cei dragi, vei avea suficient timp altã datã sã faci curat sau sã repari cine stie ce dispozitiv.

Ai, �n primul r�nd grijã de mingiile de tenis, ele conteazã cu adevãrat. Stabileste-ti prioritãtile, restul e doar nisip.."

Unul dintre studenti a ridicat m�na interes�ndu-se ce reprezentau cele douã cãni de cafea. Profesorul a z�mbit:

"Mã bucur cã �ntrebi asta, ele vor doar sã arate cã, oric�t de plinã ar pãrea viata ta, e loc �ntotdeauna pentru douã cãni de cafea, �mpreunã cu un prieten."
Begonia
Postat pe 10 Februarie 2010 21:05
preci,bun banc
begonia,al tau f subtil
mrs pt. amandoua
altrate
Postat pe 10 Februarie 2010 21:28
da super!amandoua "bancurile".
pt ca ele sunt mai mult niste adevaruri decat...
fleurdelis
Postat pe 10 Februarie 2010 21:33
FRELID
Postat pe 10 Februarie 2010 21:35
mistoooooo begonia!
FRELID
Postat pe 10 Februarie 2010 21:36
fetelor...ma pregatesc de nani...mi-e somnic...va sarut si va doresc o noapte cat mai buna

Begonia
Postat pe 10 Februarie 2010 21:37
noapte buna tuturor!!
altrate
Postat pe 10 Februarie 2010 21:37
deci .....aaaaaaaa.......:
1....imi place badea de ma omor dupe el......sa nu aud pe cineva ca comenteaza ...da???...si sa nu afle barbata-miu ca ma rade din portie.....
2. prefer tigara.....finetti merge numnai la alea scoambe...si cum eu m-am ingrasat ca vaca in iarna asta.....zic pass la cioco...si trag o tigara....
3. nul suport pentru ninic in lume pe gheorghe.....e un ingamfat si jumatate...dar aici e putin cam exagerata durerea de cap a lui tanti......cred ca o palit-o brusc durerea cand i-o vazut nasul lui gheorghe....si cand s-o gandit citi "para" are vedeta in cont....
4. mai e ceva de comentat???

noapte una begonia...
tutankhamon
Postat pe 10 Februarie 2010 22:02
mie-mi place gheorghe asa ingamfat si narcoman cum e!
dar la badea...lesin de ras!
FRELID
Postat pe 10 Februarie 2010 22:21
Mie nu-mi place nici unul. Ha, ha, ha.
Doara
Postat pe 10 Februarie 2010 22:24
si mie imi place badea, tut
sora_ilsi
Postat pe 10 Februarie 2010 22:25
ilsuca.... le zice bine mama.....si uneori lesin de ras...baga niste texte ...moooama......
tutankhamon
Postat pe 10 Februarie 2010 22:28
de cele mai multe ori,tut, parca imi citeste gandurile si-mi fura ideile...
sora_ilsi
Postat pe 10 Februarie 2010 22:31
nici mie
bine...mie nu=-mi place nimeni!
afara de fp
fleurdelis
Postat pe 10 Februarie 2010 22:33
of doamne ce-i aicea ce au patit toti?Hai linistitiva si dimineata o la ocafea cu forte proaspete o sa fiti mai ok.E hai nu va incruntati ca e usor nu trebuie sa ne injuram si aici doar intram si noi sa zambim si sa mai descretim fruntile ca si asa e destul de greu fara sa ne mai punem piedici.
garbo074997
Postat pe 11 Februarie 2010 00:43
nu vreau sa supar pe nimeni, dar daca tot se discuta aici despre badea, care il place si care nu, o sa spun si eu ca nu-mi place badea deloc, niciodata nu mi-a placut, nu-l suport si nu ma uit la el niciodata.
nelly05
Postat pe 11 Februarie 2010 14:29
gusturile nu se dicuta. mie imi place mirecea badea. e un tip intelegent si are un umor simpatic.
si_totusi
Postat pe 11 Februarie 2010 14:31
corect, gusturile nu se discuta
in alta ordine de nervi...aseara a fost o adevarata furtuna de zapada la mine, de dimineata nu am putut scoate masina sa duc copilul la gradi si in podul casei aveam gramezi de zapada, a suflat-o vantul pe sub olane, nasol cu iarna asta pe bune, chiar m-am saturat.
nelly05
Postat pe 11 Februarie 2010 14:37
la mine batea vintu....s o oprit centrala....io in pijama,coboram in pivnita sa o apind..raminea aprinsa pina ajungeam sus.....la ,mansarda ...dau drumu la apa....binenteles ca ma dezbracasem.....venea rece.....deci de ;la cap...ma imbrac....cobor in pivnita aprind centrala.....merge brici....ajung sus dau drumu la apa...astept sa vina ....vine fierbinte....iute ma dezbrac......si ba bag in vana....si ghici.....rece.....am crezut ca fac cu nerviii........
nazirra
Postat pe 11 Februarie 2010 14:45
vai nazi....brrrrr....
lala_cri
Postat pe 11 Februarie 2010 14:47
cam da lala plus ca din viteza ...am alunecat pe scari......si m am julit la genunchi....la amindoi...zici ca am 16 ani
nazirra
Postat pe 11 Februarie 2010 14:50
naziro..dar stii ca ce ai facut tu,este f f f..f sanatos
alergatura si bai reci

sa stii ca nu fac mistho..
dar ati vazut cati oameni fac baie in lacuri inghetate ,prin rusia..
LILO
De la: nazirra, la data 2010-02-11 14:50:08cam da lala plus ca din viteza ...am alunecat pe scari......si m am julit la genunchi....la amindoi...zici ca am 16 ani

vezi,deja te simti ca la 16 ani
LILO
adevarat......
nazirra
Postat pe 11 Februarie 2010 14:51
ninge intruna si stratul de zapada tot creste, e frig si io merg de noapte
lala_cri
Postat pe 11 Februarie 2010 14:51
nazi ai calcat stramb cumva
lala_cri
Postat pe 11 Februarie 2010 14:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua virtuala 13 De la: after 10 Septembrie 2009 09:14
fericire 91 De la: garbo032036 15 Decembrie 2009 07:53
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur 1 De la: garbo005849 12 August 2009 13:48
mistere neelucidate 90 De la: LILO 13 Decembrie 2009 17:30
reactia fiului meu ... 11 De la: utad 14 Martie 2010 18:34
Setari Cookie-uri