multam..... | ||
nazirra Postat pe 12 Februarie 2010 14:44 |
||
---|---|---|
bre, nu prea e frumos ce zici acolo de lei, nea zambile la mine o fi predominant ascendentul ca nu prea le am cu teatrul... scorpionii cum sunt? |
||
panty_C Postat pe 12 Februarie 2010 15:30 |
||
pai cum sa fie, scorpionii?... La capitolul obsesii si frustrari, Scorpionul detine suprematia. Este cel mai framantat si suspicios semn din zodiac. Vesnic nemultumit, sufera de obsesia perfectiunii. E extrem de exigent, atat cu sine, cat si cu ceilalti. Investeste totul, dar vrea totul in schimb. Are insa un dispozitiv intern hi-fi pentru detectarea fisurilor, si reactioneaza intens la ele. Vesnic in garda, se amorseaza instantaneu (chiar inainte de a aparea motivele reale, pe care parca le presimte) si ramane amorsat. E adevarat ca are mania secretelor, ii place sa manipuleze lumea, e gelos, usor paranoic, obsedat sexual, distructiv si autodistructiv. Dar are o personalitate fascinanta si plina de resurse, fiind capabil de performante uluitoare. Asa ca merita sa-l admiri si sa incerci sa-l intelegi, in ciuda "umbrelor" sale. Daca i-ai gresit, nu te amagi crezand ca va uita. Nu uita niciodata si ti-o plateste cand ti-e lumea mai draga. |
||
|
||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 15:33 |
||
fratilor, v-a lovit de la flacara violeta a lu' madam Geoana... care cum mai discuta un pic da vina pe stele, pe zodii, pe alea-alea... la multi ani, ready... panteruto, toate zodiile e naspa, ca-i zloata afara si e urat... si te indeamna la depresie... ca la Bacovia.. De-at�tea nop�i aud plou�nd, Aud materia pl�ng�nd... Sunt singur, �i m� duce-un g�nd Spre locuin�ele lacustre. �i parc� dorm pe sc�nduri ude, �n spate m� izbe�te-un val - Tresar prin somn, �i mi se pare C� n-am tras podul de la mal. Un gol istoric se �ntinde, Pe-acelea�i vremuri m� g�sesc... �i simt cum de at�ta ploaie Pilo�ii grei se pr�bu�esc. De-at�tea nop�i aud plou�nd, Tot tres�rind, tot a�tept�nd... Sunt singur, �i m� duce-un g�nd Spre locuin�ele lacustre. |
||
snowflake Postat pe 12 Februarie 2010 15:35 |
||
mamma mia... gata, stiu - am luat numai partile bune din ambele zodii - cele urate...nu recunosc nimic |
||
panty_C Postat pe 12 Februarie 2010 15:37 |
||
zambilule... lasa scorpionii ca te tin minte ca le-ai zis ca-s frustrati.. si ei se dau de optimisti, zau... | ||
snowflake Postat pe 12 Februarie 2010 15:37 |
||
fain la varsareti. taur este?? si scorpioni?? |
||
bluelight Postat pe 12 Februarie 2010 15:38 |
||
snow nu recunosc nimic - da' nimic, stii? sunt vesela bre, asta o fi teatrul ala care mi se trage de la leu? |
||
panty_C Postat pe 12 Februarie 2010 15:39 |
||
asaaa.. este si taur... Taurul e un semn solid, perseverent si de incredere. Dar se ataseaza atat de tare de lucruri, persoane si idei, incat ajunge, obligatoriu, sa faca fixatii. Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca este la adapost doar daca acumuleaza. De aici vine atat lacomia lui proverbiala, cat si simtul de posesiune exagerat. Majoritatea Taurilor nu gandesc decat in termeni ca bani, case, masini, haine si bijuterii. Atasamentul fata de oameni (familie, partener de cuplu, prieteni, colegi) e la fel de puternic si de obsesiv, si are la baza aceeasi teama de schimbare.Prejudecatile si ideile fixe au un mecanism putin diferit: Taurul gandeste practic si temeinic, dar cam incet - si odata ce si-a format o parere (fie ea buna sau rea) nimeni nu i-o mai poate schimba. Nu are flexibilitate si nici capacitatea de a nuanta. Taurul poate deveni periculos daca isi canalizeaza forta pe fagasul fanatismului (exemple - Hitler si Marx). |
||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 15:41 |
||
nu zice rau . mai am o curiozitate: fecioarele. |
||
bluelight Postat pe 12 Februarie 2010 15:44 |
||
deci, ceea ce vedeti nu este adevarat |
||
zambila Postat pe 12 Februarie 2010 15:46 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-02-12 15:39:19snow panteruto, da' ce eu recunosc... singura data cand mi s-a potrivit porcoscopul a fost cand mi-a zis sa fiu atenta la degete si mi-am prins un deget de la picior in usa de la bloc... si de atunci eu cu porcoscopul/scoapa suntem certate... bani nu-mi da, da-mi strica deshtele... treaba-i asta? |
||
snowflake Postat pe 12 Februarie 2010 15:46 |
||
snow - ai avut ideea in cap - bagata de predictii - si ti-ai creat conditii sa se realizeze hai mai, ca nimeni nu-i perfect! na bine, va las cu horoscoapele si cu...litania, obisnuita deja, a "sfitei intelijente" - ne mai citim! |
||
panty_C Postat pe 12 Februarie 2010 15:51 |
||
bai, la mine la horoscop nu scrie ca era sa-mi rup picioarele azi pe scari eram si io mai atenta ah, si ca era sa plec cu tot cu fatza de masa dupa mine, cand m-am ridicat de la masa...dupa ce m-am impiedicat pe scari |
||
zambila Postat pe 12 Februarie 2010 15:57 |
||
ia nene, fecioare... La cate manii (mai mici sau mai mari) are, Fecioara s-ar mai putea numi si "zodia micilor maniaci". Totul izvoraste din atributele semnului: spirit de observatie (care detecteaza chiar si cele mai marunte defecte), simtul amanuntului, puternice tendinte critice, gandire analitica, dragoste pentru ordine, punctualitate si curatenie, tentatia de a clasifica si cataloga. Toate astea sunt bune in munca, dar in relatii devin destul de enervante. Experta in despicatul firului in patru, Fecioara mai sufera de ceea ce am putea numi "obsesia perfectiunii", "fixatia restului" si "sindromul furnicii". Pe rand, ar veni cam asa: vrea ca totul sa fie perfect si iti scoate ochii pentru orice fleac, cat de mic. Apoi, econoama, tine socoteala pana la ultimul sfant. In plus, aduna mereu, colectioneaza, stocheaza. Cu cat imbatraneste, cu atat devine mai tipicara si mai pisaloaga. I se iarta insa multe, fiindca e inteligenta, practica, harnica si devotata. |
||
zambil Postat pe 12 Februarie 2010 16:01 |
||
Vivus LA MULTI (B)ANI, sa fii fericit si sanotos | ||
lala_cri Postat pe 12 Februarie 2010 18:13 |
||
Ia uite Vivus. Zi si tu daca asta nu e destin? Ieri seara imi pica netul si azi il gasesc ok, numai bine sa iti spun "La multi ani". Unde mai pui ca esti si Varsator. De aia ne intelegem noi asa bine. Hai ti pup si numai bine sa ai in viata. | ||
Doara Postat pe 12 Februarie 2010 19:27 |
||
READY LA MULTI ANI!Zambil,omule,mare dreptate ai in privinta varsatorilor!uneori sint si mai rau! | ||
FRELID Postat pe 13 Februarie 2010 00:26 |
||
deci...ready.....niste falafel si niste cus-cus sigur iti fur...restul nu sunt sigura....aaa...poate un pahar de chestia aia din butoi.....imi scapa cum ii zice... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Februarie 2010 02:37 |
||
m-am trezit cu noaptea in cap am visat numai "predici" aberante si bla-bla-uri irinucesti - cosmaruri in toata regula nu mai zis de ready ca ne facu pofete si... |
||
panty_C Postat pe 13 Februarie 2010 05:32 |
||
pante...io ma culcai la ora aia ca la 3 cand m-am bagat in pat n-avui somn.....si bagai un film.... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Februarie 2010 11:36 |
||
ce film? | ||
FRELID Postat pe 13 Februarie 2010 12:17 |
||
dr. house.....sezonul 4...episoadele 1-5.... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Februarie 2010 12:21 |
||
aoleoo!ce-mi place tipul! | ||
FRELID Postat pe 13 Februarie 2010 12:32 |
||
vezi ca "ruleaza" acuma pe hbo un film din 2007 cu keanu reeves si cu hugh laurie....ceva cu strazile.....nu stiu cum...e bunicel filmu... | ||
tutankhamon Postat pe 13 Februarie 2010 12:41 |
||
mercic de pont!din pacateeeee n-am hbo!idioata firma la care sint abonata l-a scos din programe!asa ca...mai iau de pe net filme! | ||
FRELID Postat pe 13 Februarie 2010 12:46 |
||
mai!dar kiar dorm cu totii?!doar noi 2? | ||
FRELID Postat pe 13 Februarie 2010 12:50 |
||
hai sa va spun un banc: la Paris s-a deskis un magazin unde femeile pot alege si cumpara un sot!La intrare sint afisate regulile de functionare ale magazinului:-poti vizita magazinul O SINGURA DATA!-sint 6 etaje si caracteristicile barbatilor se imbunatatesc pe masura ce urci la etajul superior!-poti alege orice barbat de la un etaj,sau poti urca etajul urmator.-nu te poti intoarce la etajulinferior!O femeie decide sa viziteze magazinul pt a gasi un barbat care sa ii tina companie!la etajul 1,pe usa este urmatorul afis:acesti barbati au loc de munca!femeia decide sa mearga la etajul urmator.pe usa celui de al 2-lea etaj era afisul:acesti barbati au loc de munca si iubesc copii!femeia hotaraste sa urce la etajul urmator....unde afisul era asa:acesti barbati au loc de munca,iubesc copii si sint extrem de frumosi!wow!isi spuse femeia!si continua sa urce!pe usa celui de al 4-lea etaj era afisul:acesti barbati au loc de munca,iubesc copii,sint frumosi de mori,si ajuta si la treburile in casa!incredibil!exclama femeia,cu greu pot rezista!insa decide sa mearga la etajul urmator!unde gaseste afisul:acesti barbati au un loc de munca,iubesc copii,sint frumosi de pici,ajta la treburile din casa si sint extrem de romantici!femeia este tentata sa ramana si sa aleaga unul!insa...pana la urma decide sa mearga la ultimul nivel!la etajul 6 se afla urmatorul afis:esti vizitatoarea cu nr.31.456.012 a acestui etaj1aici nu sint barbati,acest etaj exista numai p[t a demonstra ca este imposibil sa satisfaci o femeie!multumim ca ati vizitat magazinul nostru!vis a vis de acest magazin s-a deskis unul asemanator de unde barbatii isi pot cumpra o nevasta!la primul etaj sint femei inebunite dupa sex!la etajul 2 sint femei care sint inebunite dupa sex si care nu te bat la cap!etajele 3si 4 nu au fost niciodata vizitate de barbati!happy shopping everyone! | ||
FRELID Postat pe 13 Februarie 2010 13:17 |
||
cate zile are vivus? trei? noh hai "La multi ani"!,multi bani si ce-ti mai doresti si din partea maimutelelor |
||
LILO Postat pe 13 Februarie 2010 13:27 |
||
RELICOCO fain banc. | ||
alex2007 Postat pe 13 Februarie 2010 13:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am nevoie de Voi | 15 | De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34 |
Credeti ca exista prietenie adevarata intre un barbat si o femeie? | 73 | De la: MonitaBonita 26 August 2011 15:26 |
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
|
||
imi e frica sa ma mut cu ea | 22 | De la: garbo_2177 16 Iunie 2012 11:30 |
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară