dap..dar tipa asta nu se afla in legalitate in aceste conditii, sunt niste prevederi speciale pt aceste tipuri de ip-uri | ||
reyya Postat pe 15 Februarie 2010 00:47 |
||
---|---|---|
reyya....ma faci sa rad.....pe bune.....eu am astfel de ip.....habar nu aveam .....pana cand undeva, pe un topik, s-a spus ca cei de la rd-rcs au asa ceva.....eu sunt la rds-rcs de 4 ani.....si nu am facut nici o cerere speciala....pur si simplu e metoda lor de a isi proteja clientii.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 00:50 |
||
bai in puii mei, da daca iti aperi jobul, biznisul crezul, stai si stergi aberatiile asteia de dimineata pana seara ! da deja vb generic, eu una stiu ca atunci cand te dedici unui lucruuu...dormni nene acolo daca e cazu' si faci tot ce poti PANA iti iese! ce amre lucru daca s-o cobora si ea sa steie dupa nebubna sa0-i stearga conturile de dimi pana seara pana se plictiseste?? ceeeee e asa de deosebit in kestia asta>>? | ||
|
||
fleurdelis Postat pe 15 Februarie 2010 00:52 |
||
Mey nu stiu, o sa studiez aspectul , nu ma pricep atat de bine la chestiile astea, stiu sigur ca in Germania sunt cu desavarsire interzise din cauza potentialelor infractiuni informatice. | ||
reyya Postat pe 15 Februarie 2010 00:53 |
||
reyya ...un ip dinamic este de la unitatea unde esti conectata..adik esti conecatat prin fibra optica ,si nu prin modem sau altceva | ||
garbo081936 Postat pe 15 Februarie 2010 00:53 |
||
oricum vb generic, zic, pt ca eu una numaaaaaa asa am rezolvat o groaza de kestii in viata! in fine | ||
fleurdelis Postat pe 15 Februarie 2010 00:55 |
||
da, stiu , e chestie de reteaua care iti este gazda | ||
reyya Postat pe 15 Februarie 2010 00:55 |
||
fleurdelis....te superi degeaba pe andra....treaba ei este sa stearga postarile aiurea....daca acum un an erau sa zicem 100 de postanti, acum sunt 1000...daca acum un an erau 100 de postari zilnice, acuma sunt 10.000...si sunt foarte multi care isi deschid cont aici pe garbo doar la bascalie.....si posteaza porcarii....nici eu nu inteleg de ce nu o sterge sistematic pe aceasta amoeba de aici.....pentru ca daca as fi in locul ei, ar deveni prioritatea mea numarul unu la cafeaua de dimineata...apoi imi vad de restul treburilor....marturisesc ca, la un moment dat, dupa nu stiu cate jelanii date la ea in privat si pe messul ei, la care nu am primit raspuns ...am crezut ca amoeba e de-a adminilor si e pusa sa intretina forumul....adica flacara vie.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 01:02 |
||
reyya...eu am semnalul pe fir...care intra in mod normal in calculator ....atat....fara modem, fara alte piese intermediare(sau o fi pe-acolo prin burta unul...)....iar la mine mai am o protectie...routerul....am doua..... unul static.....si unul wireless...ambele cu parola, pe care o stiu numai eu si sotul meu...iar routerul are si el posibilitatea de a schimba ip-ul la 15 minute....daca si amoeba asta are tot la fel....slabe sperante sa-i aflam adevarata identitate....deci stiu ce spun.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 01:08 |
||
pey asta ca in cazul unei chestii grave nu poate fi gasita ,mey nu stiu daca e chiar asa..stiti ceva , eu am un prieten politist pe parte de infractiuni informatice, am sa-l sun pe el zilele urmatoare sa-l intreb . | ||
reyya Postat pe 15 Februarie 2010 01:12 |
||
tuth, nu e numai ip-ul - se poate identifica masina (computerul). Nu cred ca are baba asteia sute de calculatoare in casa. Da'... in fine. |
||
quasaria Postat pe 15 Februarie 2010 01:13 |
||
ooooooo...ce veste minunataaaaa....... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 01:13 |
||
da, seria computerului | ||
reyya Postat pe 15 Februarie 2010 01:13 |
||
daca are router cu parola.....mai greu.....reyya...vorbeste mami cu nenea ala si lumineaza-ne..... ..nu-mi imaginez nemtalaii aia cu fire prin casa...ca automat trebuie sa aibe mai multe compuri.....ca pe unul il acapareaza amoeba....sa-si faca norma.... |
||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 01:16 |
||
mey, nu stiu foarte mult in domeniu asta, nu vorbesc unde nu ma pricep , o sa ma interesez , ceva , ceva trebuie sa se faca..nu se poate! Pt orice e o solutie. | ||
reyya Postat pe 15 Februarie 2010 01:21 |
||
decat ce cazui din copac!cu cine va certati si pe ce topic?luminati-ma:cine e amoeba?tuth,cine te-a suparat? | ||
FRELID Postat pe 15 Februarie 2010 11:23 |
||
relico....amoeba e aia la care nu i se poate spune numele...ca apare si inunda tot cu postari inutile si porcarii....stii tu....si sunt enervata ca adminii nu fac absolut nimic sa o potoleasca...macar sa-i mai diminueze numarul postarilor....pentru ca distruge tot ce am cladit noi...toti in ultimile 14-16 luni...pritenii si amicitii... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 11:28 |
||
tut, nu-i mai raspunde! nici tu, nici eu, nimeni... poate, poate... |
||
keks Postat pe 15 Februarie 2010 11:31 |
||
keks....nu pot promite o minune...dar pot promite ca pot incerca sa o ignor...daca nu-mi reusesc.....aveti clementa si incercati sa ma intelegeti... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 11:38 |
||
tuth,eu sint mai planta!nici macar n-am fost atenta cine naiba face asta!mie-mi place sa va citesc pt ca sinteti tare zapacite si de viata!dar nu credeam ca,de la simple postari,se ajunge la asa ceva!imi pare rau! | ||
FRELID Postat pe 15 Februarie 2010 11:38 |
||
tuth,eu sint mai planta!nici macar n-am fost atenta cine naiba face asta!mie-mi place sa va citesc pt ca sinteti tare zapacite si de viata!dar nu credeam ca,de la simple postari,se ajunge la asa ceva!imi pare rau! | ||
FRELID Postat pe 15 Februarie 2010 11:39 |
||
qvad erat demonstrandum!ete ca postai de 2 ori !ca nu vrea sa mearga netul! | ||
FRELID Postat pe 15 Februarie 2010 11:41 |
||
mmmmmaaaai.....m i s o blocat telefonu!!!!!!imi vine sa l omor!!!!!!!!!!!nou de 5 luni.....adevarat ca l am scapat pe juos de citeva ori....da nu i corect!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 15 Februarie 2010 12:40 |
||
nazi! o zi buna! ...bine ca nu l-ai pierdut ...restul "se rezolva" |
||
keks Postat pe 15 Februarie 2010 12:44 |
||
da mai....da di ci ?????ca i azi luni????acuma tre sa i caut garantia sa l duc la orange...si ce sti cind mil dau inapoi......al draq ....tel | ||
nazirra Postat pe 15 Februarie 2010 12:47 |
||
nazzi...vezi sa nu spui la orange ca-i scapt pi juos......oricum isi dau ei seama..... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 13:04 |
||
nu mai ....nu le spun nik!da s o blocat ecranu....n are taste.... | ||
nazirra Postat pe 15 Februarie 2010 13:06 |
||
pai na...i s-o fi deszlipit ceva inuntru..... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 13:13 |
||
nazi, ce-i drept te-ntreb?!da nu astept raspuns vezi ca daca ti-l ia, o sa-ti anuleze garantia si cu atat te alegi:(...cel putin eu atat am , ce-i drept...al meu era de 8 luni si facuse putina"baita".... |
||
keks Postat pe 15 Februarie 2010 13:17 |
||
nazzi...si io mi-am scapat telu pi jious....dar e numa o tzara ciobit intr-un colt...in rest merge brici.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Februarie 2010 13:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
8 Martie | 7 | De la: kyra 22 Iulie 2009 18:41 |
chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
What if ?? | 40 | De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58 |
|
||
in lupta cu gelozia si posesivitatea... | 15 | De la: 18 Iunie 2012 20:27 |
Liban | 17 | De la: Ana_Andreea 13 Septembrie 2015 15:34 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară