Ce ne enerveaza?

mmmaaai......jur ca nu i am facut baie.....da nu l am mai scapat pe jos numa ca ii blocat ecranu.....nu mai vrea sa faca nici o chestie.....am intrebat pe un ETI,si o zis ca io fi cazut ca la calc nu stiu ce ...ca jur ca o vb in alta limba cu mine la tel.....
nazirra
Postat pe 15 Februarie 2010 13:26
pai nazzi...asa vorbeste ETI astia mey.... ...e dashtepti......
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 13:29
da mai....klingoniana.....zic io....are muuult mai multe litere!!!!!cind vorbesc cu ETI ai mei...ma chinui sa mi tin ochii amindoi....sti tu chestia aia ca la americani.....focalizeaza.....
nazirra
Postat pe 15 Februarie 2010 13:32
si pana la urma nu ti se incruciseaza????.....ca mie asa mi se intampla.....
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 13:47
nu mai....ca tot zic ....fooocalizeaza......imi cam fuje unu da nu mult.....
nazirra
Postat pe 15 Februarie 2010 13:50
la mine fuje bine....mdeh..batranetea.....baierile slabe....
tutankhamon
Postat pe 15 Februarie 2010 13:56
am venit sa ma "deconectez" de la cotidianul zilei..si cand (in) colo...de ce dau?

de GAINA JUJI pa vreo destul de multe topice..

ufffffffff!!!!

fetele ca iar ne intoxica cu prostii
LILO
Postat pe 15 Februarie 2010 15:28
Cinei guina aia lilo?????
nazirra
Postat pe 15 Februarie 2010 17:00
naziro..."stiti voi cine" ca nu avem voie sa ii pronuntam numele..ca apare

ii o creatura "ucigasa" de topicuri de calitate...sssssssssssttttt
LILO
Postat pe 15 Februarie 2010 18:29
Bine, eu inteleg ca Andra are treaba si nu mai reuseste sa stearga atatea postari, desi "buna" sau "omulsincer" cum isi spune acum, a reusit sa stranga 2 mii si ceva de postari, lejer, fara sa i se stearga userul. Asta nu mi se pare normal. Daca Andra ar sterge de fiecare data userul, poate se va plictisi vreodata sa isi faca noi adrese de email pentru logare. Si inca ceva: daca Andra, chiar nu mai face fata la cat de multe se intampla pe forum, atunci ar trebui poate sa puna 2 moderatori care asta sa faca, sa stearga postari si sa ii comunice ei ce useri sa stearga. Hai ca daca vrei ca un forum sa mearga bine, atunci faci un efort, daca nu, gasesti scuze. Parerea mea, care este. Eu una nu prea vad miscare la admini.
Doara
Postat pe 15 Februarie 2010 19:02
dorulet, forumul se misca, iar proprietarii sitului nu din calitatea postarilor traiesc ci din publicitate si numarul de clicuri
pik_nik
Postat pe 15 Februarie 2010 19:06
Inteleg ca nu ii intereseaza nici calitatea forumului si nici daca pleaca useri cu mii de postari? Oricat de multe clik-uri ar da irina, nu cred ca ne acopera pe noi, cei care ne sictirim si plecam.
Doara
Postat pe 15 Februarie 2010 19:08
netul, asa virtual cum apare, nu e chiar o lume idilica. tot noi, cei de pe strada, facem lumea asta.
daca in orasul tau apare cineva pe care nu-l suporti, te muti in alt oras?
pik_nik
Postat pe 15 Februarie 2010 19:13
Nu. Dar ii fac viata amara impreuna cu prietenii pana pleaca el.
Doara
Postat pe 15 Februarie 2010 19:16

nu-i mai simplu sa ignori? poate ca si persoana aia, asa nesuferita de tine, are nevoie de un acoperis, o recreere, are bucurii si necazuri ca oricare altul, are oameni la care tine, care au nevoie de ea...
pik_nik
Postat pe 15 Februarie 2010 19:19
Glumeam Pik. Io-s pasnica. Chiar sunt. Nu stiu daca ai observat, dar nu cred ca eu m-am adresat ei m-ai mult de 5-6 ori. Problema e alta. Daca persoana aia e nesuferita pentru ca intra pe peluza mea si imi calca iarba, se aseaza in fata geamului meu si vorbeste tare atunci cand eu ma odihnesc, face petreceri monstruase cu manele la maxim si cu cocalari ingradindu-mi mie libertatea de miscare. Cum as putea sa il ignor atunci? Ii sparg scafarlia.
Doara
Postat pe 15 Februarie 2010 19:22
nu-i bine sa fii violenta, dorulet. foloseste mai bine un pistol
pik_nik
Postat pe 15 Februarie 2010 19:26
are bucurii si necazuri ca oricare altul,
dap..ce ar fi,daca..
FIECARE postant ar incepe sa improaste si sa se comporte asa cum face DUMNEAEI?
de ce sa SUFERIM toti actiunile barbare ale unei singure persoane?

ce ar fi daca..
am copia in nestire oricand,orice...doar sa ne aflam in treaba?
LILO
Postat pe 15 Februarie 2010 19:28
Daca tot ai facut comparatia asta, irina se potriveste mai mult cu nouvenitul in oras, varanta mea. Atunci incepi cu plangeri, amenzi, dat in judecata, pana se cere singur din oras. La asta ma refeream si eu ca ar putea face adminii pe forum, daca le-ar pasa.
Doara
Postat pe 15 Februarie 2010 19:29
pai nu le pasa, cum nu le-a pasat nici de alti "dusi".
asa ca faci astfel incat sa te afecteze cat mai putin. ce ne impiedica sa trecem peste userii si postarile care nu ne plac?
pik_nik
Postat pe 15 Februarie 2010 19:33
De la: Dor_marunt, la data 2010-02-15 19:22:48Glumeam Pik. Io-s pasnica. Chiar sunt. Nu stiu daca ai observat, dar nu cred ca eu m-am adresat ei m-ai mult de 5-6 ori. Problema e alta. Daca persoana aia e nesuferita pentru ca intra pe peluza mea si imi calca iarba, se aseaza in fata geamului meu si vorbeste tare atunci cand eu ma odihnesc, face petreceri monstruase cu manele la maxim si cu cocalari ingradindu-mi mie libertatea de miscare. Cum as putea sa il ignor atunci? Ii sparg scafarlia.

poti sa o impusti direct, dupa o somare prealabila , orice se petrece pe teritoriul tau e violare de domiciliu, so...u decide :-)
reyya
Postat pe 15 Februarie 2010 19:37
Doamne ,ce as impusca-o si eu daca as putea...sunt momente cand o pot ignora pe "parata",insa am si momente cand mi se pun pitici pe creier cand ii citesc postarile...Doamne iarta-ma,pacatuiesc barfind-o..
Roxxynela
Postat pe 15 Februarie 2010 19:47
pik_nik
Postat pe 15 Februarie 2010 19:51
De la: Roxxynela, la data 2010-02-15 19:47:44Doamne ,ce as impusca-o si eu daca as putea...sunt momente cand o pot ignora pe "parata",insa am si momente cand mi se pun pitici pe creier cand ii citesc postarile...Doamne iarta-ma,pacatuiesc barfind-o..

Pey invit-o pe la tine si schimbi pe blat ora intalnirii, cum ora nu mai corespunde , se presupune ca vine neavenit..
reyya
Postat pe 15 Februarie 2010 19:54
nu mai bine punem mana de la mana si luam un pistol?
Tylly
Postat pe 15 Februarie 2010 19:57
n-am bani!!
LILO
Postat pe 15 Februarie 2010 19:59
si autorizatie pt folosirea lui
reyya
Postat pe 15 Februarie 2010 20:00
buna idee! si se poate folosi apoi pentru obtinerea de imprumuturi nerambursabile de la banci!
pik_nik
Postat pe 15 Februarie 2010 20:00
nu pot sa cred tot la subiectul asta sunteti??
fleurdelis
Postat pe 15 Februarie 2010 20:01
nu-i nevoie, cunosc eu niste persoane.

lilo, imprumuta-te si nu comenta! e pentru un scop nobil.
Tylly
Postat pe 15 Februarie 2010 20:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
plan de cont : soc.com. de asigurari 1 De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16
fata blonda cu ochi albastri 5 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
vreau sfaturi 5 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07
Setari Cookie-uri