De la: zambil, la data 2010-03-03 16:24:45crez ca te-au ginit astia si ti-au pus ban... di ce?? |
||
Ellada Postat pe 3 Martie 2010 16:33 |
||
---|---|---|
glumeste exista si topicuri inchise |
||
panty_C Postat pe 3 Martie 2010 16:35 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-03-03 16:35:08glumeste cu siguranta glumeste, dar .....lucrurile serioase se spun in gluma |
||
|
||
Ellada Postat pe 3 Martie 2010 16:36 |
||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 16:37 |
||
50, nu intotdeauna | ||
panty_C Postat pe 3 Martie 2010 16:38 |
||
De la: nelly05, la data 2010-02-25 20:13:32ma enerveaza tot ce se intampla in ultimul timp pe forum, s-a terminat putin cu irina si s-a inceput cu alexandra, ele monopolizeaza tot forumul. ai mai nelly oameni suntem ce dzeu! cine crezi k intr-aicia sa faca altuia educatie! eu zic ca fiecare se bucura daca se amuza cat poate! asta ii treaba adminilor sa inchida topice de prost gust si baneze oameni! ASTAAAA ii de fapt probleeemaa...eu asa zic |
||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 16:39 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-03-03 16:38:0950, nu intotdeauna ei si eu ........mi-am adus aminte ca exista o vb ......... |
||
Ellada Postat pe 3 Martie 2010 16:41 |
||
fleur, n-ai inteles. eu nu am treaba cu topicele de prost gust si de ce nu baneaza adminii pe unu si pe altu, mie cand nu-mi place discutia respectiva, ies de pe forum si gata, nu stau sa-mi fac nervi. eu am vrut sa subliniez un singur lucru, sunt multi care fac critici irinei si alexandrei si zic mereu ca s-au saturat de ele, dar tot ei sunt cei care le provoaca de cele mai multe ori si dau nastere la tot felul de situatii nasoale. |
||
nelly05 Postat pe 3 Martie 2010 16:46 |
||
nu stiu cat de placut sau, mai corect, pentru cine e placut sa ne distram unii pe seama altora... eu cred ca asta tine de alt domeniu... |
||
panty_C Postat pe 3 Martie 2010 16:46 |
||
corect nelly, dar te saturi sa tot iesi - nu vezi ca au momente cand sunt, cand una, cand alta, permanent online? atunci preferi sa nu mai intri cel putin pentru o perioada |
||
panty_C Postat pe 3 Martie 2010 16:49 |
||
da pante, te saturi dar asta e | ||
nelly05 Postat pe 3 Martie 2010 16:54 |
||
Am nimerit intr-un moment prost?????? Daca iti place intr-un loc stai daca nu.........il parasesti, fara discutii ....sau iti ei concediu pana te hotarasti cum sa actionezi. Ma dau si eu....desteapta. |
||
Ellada Postat pe 3 Martie 2010 16:56 |
||
da mai eu am inteles ce ai zis tu! da...eu recunosc ca nu pot sa ma abtin na! sa vb cu fitecine...ca de...nu intra nimenea sa...intra toti sa se amuze! si mai faci haz de necaz si aia...ca efectul e altul , aici ii alta problema! si io zic ca nu ai ce sa mai faci daca omu-i ..cum ii |
||
fleurdelis Postat pe 3 Martie 2010 17:02 |
||
nelly, in cazurile la care ne referim e cam asa: �- Ziua bun�, bab� Floare! - La Neac�u, cu dem�ncare, - Da ce, babo, ori e�ti surd�? - Are, da, �i ca� �i urd�. - Da ce, babo, e�ti pe-o parte? - Da, de mult, de la-nt�i marte!� |
||
panty_C Postat pe 3 Martie 2010 20:04 |
||
bai ma enerveaza ca nu mai gasesc un topic..... | ||
ladyDY Postat pe 4 Martie 2010 21:00 |
||
nelly...si eu am sesizat mai de mult aceasta problema si acest aspect.....de ce se insista sa nu le bagam in seamna si tocmai cei care tipa sa nu le mai bagam in seama, le zgandare si le fac sa posteze in draci.....dar mie mi s-a bagat pumnul in gura si mi s-a impus sa nu mai dau ordine.....de parca era prima oara cand propuneam eu chestia asta.....de parca eu aveam ideea asta mirobolanta.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 21:50 |
||
fleur, tu ai cam multe postari, vezi ca esti in pericol! | ||
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 21:59 |
||
tuth, am priceput aluzia. asa-i, irina posteaza-n draci daca e bagata-n seama... tu insa, si fara sa fii zgandarita, poti umple 4 pagini cu aceeasi postare, la foc automat. e o diferenta, nu? |
||
Tylly Postat pe 4 Martie 2010 22:04 |
||
de cutremur! stiu io | ||
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 22:05 |
||
CE sti,de cutremur,FLEUR | ||
scrichy Postat pe 4 Martie 2010 22:08 |
||
pas.....nu mai raspund la provocari...credeti ce vreti...la urma urmei mi se rupe.....si fleur...nu te mai chinui sa postezi.....ma retrag, ca am un film bun de vazut.....e mult mai interesant decat porcariile postate pe aici in ultima vreme pe mai toate topicurile....nu ti-e amenintata pozitia....stai calma.....vei ramane pe primul loc mult si bine....important e sa te simti tu bine... hai...noapte buna si sa va jucati frumos.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Martie 2010 22:09 |
||
ca vineee...si din bucuresti...nu mai scapam! si viata oricum ii scurtaaa |
||
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 22:10 |
||
mai stai aici, tuta, fie-ti mila de sot!!! | ||
pik_nik Postat pe 4 Martie 2010 22:11 |
||
ca-mi si pasa miee de postari ! iaca! ce ziceam....viata si=asa ii scurta da.... | ||
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 22:11 |
||
bai da si tu esti rau, auzi>??? ce mai pui paie pe foc acuma ai>>>?? | ||
fleurdelis Postat pe 4 Martie 2010 22:15 |
||
m-am enervat rrraaau...de la un stupid de telefon! ce ma enerveaza oamenii care te suna si te suna si te sunaaa domnne....de parca daca nu raspunzi la telefon se termina pamantul! e isterie generala cu telefoanele astea deja! e o...OBLIGATIVITATE sa raspunzi! de parca daca ai mobil e musai sa poti, e musai sa vrei...sa fii batit la cap mereu! |
||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 17:24 |
||
Fleur, nu te mai necaji. Daca �ntr-adevar vor sa vorbeasca cu tine mai suna. Iar �n cazul ca sunt insistenți sau chiar nu vrei sa vorbesti cu persoanele respective �nchide telefonul si spui ca sa terminat bateria.Si asa ai rezolvat problema. | ||
alex2007 Postat pe 5 Martie 2010 17:32 |
||
eiii...partea proasta e ca pana la urma am raspuns! si nu am facut-o deloc intr-un mod diplomat! bai dar ii urasc pe astia care suuuuuuuuunaaaa asaa la nesfarsit! eu cred k tre sa fii usor idiot sa suni in halul asta! | ||
fleurdelis Postat pe 5 Martie 2010 17:39 |
||
eu cred ca trebuie sa arunci telefonul , fleur. | ||
bluelight Postat pe 7 Martie 2010 10:47 |
||
blue, ma speriasi cand te vazui la nervi, ma gandeam cine oare a facut greseala fatala sa te supere duminica dimineata | ||
nelly05 Postat pe 7 Martie 2010 10:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? | 23 | De la: kyra 4 August 2009 19:36 |
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) | 1 | De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12 |
|
||
Prietenie cu ghilimele. | 56 | De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40 |
Votati albastreaua | 7 | De la: ameno 21 August 2010 11:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară