Ce ne enerveaza?

mielu, te inseli. discutia e o continuare a celeilalte de pe topicul cu virtualul.

de cate ori am sarit eu aiurea si am raspuns fara sa gandesc sau sa analizez?
si_totusi
Postat pe 30 Iulie 2009 11:36
Poate ...asa cum spuneam.
Mai inainte am citit si partea de acolo ...oamenii uneori au un mod mai greu de descifrat in reactii.Se poate ca o discutie in contradictoriu de acum sa te duca cu gandul in alta parte la ceva ce seamana oarecum...
Eu ma gandeam ca love s-a referit la topicul cu poezii ...si la ceva intamplat acolo.
blanca
Postat pe 30 Iulie 2009 11:44
gagici...relax....a enervat-o piku azi-noapte....
tutankhamon
Postat pe 30 Iulie 2009 12:01
De la: si_totusi, la data 2009-07-30 11:16:20
De la: loveactually, la data 2009-07-30 11:00:27si...ma mai enerveaza ceva! oamenii care strica starile!
menirea lor in lume este sa adulmece cu coltii diabolici de dulai fiorosi, in turbarea frustrarilor lor, starile de bine, de pace de liniste, luminozitate, si sa faca pleoooooooosc! peste emotia lor! a acestor clipe fragile, cu un parfum de raritate!nici macar n-am putut s-o'nteleg niciodata invidia asta! e a vulpii care nu poate ajunge la struguri? e a inimiii intunecate, cu pretentie de real? e a noptii, in raport cu lumina zilei? e ca un urlet in biserica, a unei fiinte posedate! atata pot sa spun!

love, ai postat imediat dupa ce ai facut o afirmatie- de fapt o intrebare retorica- pe topicul cu lumea virtuala.

consider ca eu sunt cea care strica stari si tot eu vulpea

scriu pe garbo cu mult inaintea ta si cred eu ca mi-am castigat un oaresce respect al celor de aici.

imi place sa mi se spuna ceva direct, fara vorbe cu dublu inteles si fara a ma baga in discutii ce nu-si au rostul

daca ai de gand sa ma pui la colt, e alegerea ta. sa stii insa ca nu ti-ai gasit omul

controleaza-te cand esti nervoasa si faci spume

pot sa intervin?
totusi, de data asta nu e asa.
love era nervoasa de aseara de pe topicul cu visele.
eu mai sunt convinsa inca...de noncomunicare in toata treaba asta.
am incercat sa glumesc si acolo, dar love a luat-o drept dramoleta.

prea le luati in serios!
si ce spui tu? respect pe un forum? castigat?
eu nu cred in asa ceva.sunt doar simpatii de circumstanta, in scop determinat de a te face placut.sau aprobat cand iti dai cu parerea.sau nedat afara mitocaneste cum am patit eu.
dune
Postat pe 30 Iulie 2009 12:03
De la: tutankhamon, la data 2009-07-30 12:01:17gagici...relax....a enervat-o piku azi-noapte....

Light_blue
Postat pe 30 Iulie 2009 12:06
dune, din cate stiu , la momentul acela am spus asta. asa a fost. banuieli care apoi s-au dovedit nefondate.

poate nu m-am exprimat eu corect folosind cel cuvant" respect" aici ai dreptate.
si_totusi
Postat pe 30 Iulie 2009 12:08
dune....scuza-ma....gresesti.....are dreptate totusica.......cei care avem mai multe postari, ne cunoastem mai bine...ne stim ce gandim, ne cunoastem vietile, prietenii, poate avem chiar prieteni comuni, am comunicat in particular, poate chiar unii ne-am intalnit separat fara sa facem acele intalniri minune cu alti forumisti....

cu love da, ai dreptate.....a prins-o piku aseara intr-o pasa mai blue si, rautacios cum e uneori, a pus un pic de acid pe rana....cu toii avem zile mai proaste si aseara cred ca a fost "randul" lui love.....asta e...si eu am cazut la mijloc de multe ori.....totul e sa inveti sa-ti revii dupa aia si sa inveti sa nu pui etichete unor oameni....
tutankhamon
Postat pe 30 Iulie 2009 12:16
eu am respectat asta, tuth.
dar vezi tu, sunt atitudini diferite.
nu sunteti un forum de club, voi cei mai vechi aici.
trebuie sa acceptati ideea unor oameni noi.de altfel asta se si face aici. vin oamenii cu o problema. intreaba. voi raspundeTi. musai ca apoi sa fie dati afara?
nu-mi place aceasta posesivitate pe un forum public.
ma gandeam sa va propun unul, al vostru, inchis.ca sa nu mai fie certuri.
dar, v-ati plictisi ingrozItor fara ''noutati''.
asa ca...e bine sa invatati si voi ce inseamna ACCEPT daca
cereti RESPECT.
dune
Postat pe 30 Iulie 2009 12:32
dune...eu ti-am replicat frumos......chiar e cazul sa iti arati o rautate pe care nu cred ca o ai in suflet?????...de ce nu incerci sa te faci binevenita pe acest forum??? de ce nasti niste conflicte in loc sa le aplanezi.....nu ti-a spus nimeni ca nu esti binevenita decat in momentul in care ai inceput sa raspunzi acid si cu rautati....eu am incercat sa ma apropii de tine si atunci cand am raspuns pe acest topic, adu-ti aminte ca am spus clar ca am un mic dubiu in ce te priveste......uite cum aprobi cele spuse de mine.....repet...nimeni nu-ti cere sa pleci, nimeni nu se leaga nefondat de ideile tale...sau, mai bine spus, nimeni nu are nimic cu tine...dar incearca sa nu mai fii atat de radicala.....incearca sa intelegi ca oamenii sunt diferiti si au mai multe pareri despre acelasi lucru.....sincera sa fiu, nici mie nu-mi place eminescu....poate pentru faptul ca atat a fost de mediatizat incat m-am saturat de el....ca si beatlesii....nu-i suport neam....dar asta nu inseamna ca daca tie iti place, incerc sa te conving ca nu trebuie....te rog.....incearca sa vezi ca suntem toti, in felul nostru, diferiti....
tutankhamon
Postat pe 30 Iulie 2009 12:41
dune, tu ai sensibilitatea ta cu datul afara. te inteleg insa, nu pune pe toti oamenii in aceeasi oala. eu am stat intodeauna departe de discutiile de acest gen. nu m-am bagat unde nu mi-a fiert oala si nici nu am de gand sa fac acest lucru. de asta cer corectitudine in ce ma priveste si nu vorbe aruncate

nu ma intereseaza cine si pe cine a enervat azi noapte, nu e problema mea cine cu cine se cearta cum nici nu vreau sa stiu de discutiile ce circula prin private

insa, nu poti veni pe un forum cu gand clar de reglare a conturilor . ai dreptate.nu poti cere accept cand nu respecti. nu e asa, dune?

si_totusi
Postat pe 30 Iulie 2009 12:42
da, uite ca te retinem si tu ai garda pe cap.
si_totusi
Postat pe 30 Iulie 2009 12:43
tuta, esti fata intelegenta. nu avea nici o treaba eminescu in acel context. a fost folosit doar pe post de suport pentru intoarcerea discutiei la 180 de grade. pentru cine nu pricepe

si_totusi
Postat pe 30 Iulie 2009 12:47
totusico.....
tutankhamon
Postat pe 30 Iulie 2009 12:54
De la: si_totusi, la data 2009-07-30 12:47:20tuta, esti fata intelegenta. nu avea nici o treaba eminescu in acel context. a fost folosit doar pe post de suport pentru intoarcerea discutiei la 180 de grade. pentru cine nu pricepe

da. am garda pe cap.ma descurc, insa.

nu stiu ce sa zic...

dar faptul ca pe aici circula falsuri, hahalere, cum ziceam, nu v-ar justifica suspiciunile si saritul la gat la oricine.

sa stii totusi o treaba...eu iau oamenii mai intai cum spun ca sunt.apoi daca intervin modificari de imagine, le spun asta.
dar niciodata nu presupun.
ma ajuta enorm in comunicare.

cand tuth mi-a spus ca nu e rea ci doar suspicioasa...am crezut-o si o cred in continuare.

love ti-a spus ca n-a gandit intr-un sens rau atunci.
ar fi mai lipsit de nervi sa o crezi..zic si eu...tu alegi.

dune
Postat pe 30 Iulie 2009 13:05
De la: tutankhamon, la data 2009-07-30 12:41:48dune...eu ti-am replicat frumos......chiar e cazul sa iti arati o rautate pe care nu cred ca o ai in suflet?????...de ce nu incerci sa te faci binevenita pe acest forum??? de ce nasti niste conflicte in loc sa le aplanezi.....nu ti-a spus nimeni ca nu esti binevenita decat in momentul in care ai inceput sa raspunzi acid si cu rautati....eu am incercat sa ma apropii de tine si atunci cand am raspuns pe acest topic, adu-ti aminte ca am spus clar ca am un mic dubiu in ce te priveste......uite cum aprobi cele spuse de mine.....repet...nimeni nu-ti cere sa pleci, nimeni nu se leaga nefondat de ideile tale...sau, mai bine spus, nimeni nu are nimic cu tine...dar incearca sa nu mai fii atat de radicala.....incearca sa intelegi ca oamenii sunt diferiti si au mai multe pareri despre acelasi lucru.....sincera sa fiu, nici mie nu-mi place eminescu....poate pentru faptul ca atat a fost de mediatizat incat m-am saturat de el....ca si beatlesii....nu-i suport neam....dar asta nu inseamna ca daca tie iti place, incerc sa te conving ca nu trebuie....te rog.....incearca sa vezi ca suntem toti, in felul nostru, diferiti....

da, tuth.si eu te rog sa intelegi un lucru.voi raspunde la cum mi se scrie mereu.nu fac compromisuri si nici cersetorie.
atat timp cat eu ma adresez frumos si mi se raspunde urat, nu va asteptati sa zic vreodata sar'na.

pana cand cei care, gratuit, m-au jignit si dat afara din forum, fara sa aiba habar de ce scriam eu acolo intepat, nu-si vor cere scuze pubilc, aici, nu-i voi considera corecti.

si-i voi trata ca atare.
asta este.

ma duc la Garda!
dune
Postat pe 30 Iulie 2009 13:10
dune, du-te linistita si rezolva cu garda.

a, sa nu uit. nu ai vrea tu sa renunti la cel "v-ar", daca vrei sa te cred ca esti animata de bune intentii? suna ciudat in contextul in care spui de modul tolerant si corect in care judeci o anume situatie . mai ales ca esti adepta comunicarii .

si_totusi
Postat pe 30 Iulie 2009 13:43
Se poate ca eu sa fi fost cea vizata (initial vroiam o cafea, dar am gresit topicul)
eu inteleg ca putem sa spunem ce ne enerveaza, dar nu inteleg de ce ne enervam unii pe altii
cred ca scopul topicului este sa ne descarcam oful
ce mai.... ma enerveaza ca va enervati ca Pacala pe sat...
daria_
Postat pe 30 Iulie 2009 13:56
Sa speram ca s-au mai limpezit ceva ape !
..mi se pare ca azi v-ati enervat cu folos !!!
blanca
Postat pe 30 Iulie 2009 14:59
mielutzo, sau numai s-au enervat
atat.
Thor
Postat pe 30 Iulie 2009 15:03
Nu crez Thorule .Sunt femei destepte!
blanca
Postat pe 30 Iulie 2009 15:05
PE MINE AZI...MA ENERVEAZA SEFII!!!
walkiria
Postat pe 30 Iulie 2009 15:07
da-i afara

hai sa ve dezenervez eu cu un banc:
O romanca, la produs in Italia, este acostata noaptea de un client. El: - Cat e scurtu'? Ea: - 50 Euro. O baga in masina, ii da banii si isi face treaba. A doua noapte, figura se repeta... a treia noapte la fel... In a patra noapte... fata se uita la el si il intreaba: - Auzi ma, da tu de unde esti ca parca te cunosc? El: - Din Romania. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! De unde din Romania? El: - Din Dobroiesti. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! EL: - Coincidenta pa ma-ta... Mi-a dat tactu' 500 de euro pentru tine, dar mi-a zis sa nu ti-i dau toti odata, ca-i cheltui...
Thor
Postat pe 30 Iulie 2009 15:08
...le-ai spus ca ai puscoci?? ..sa se potoleasca!!
blanca
Postat pe 30 Iulie 2009 15:09
nu pot!!!Sunt plecati!!!Ma enerveaza prin mailuri si telefoane...
walkiria
Postat pe 30 Iulie 2009 15:10
pai ...sunt departe ...de aceea au tupeu
walkiria
Postat pe 30 Iulie 2009 15:10
enerveaza-i si tu ?? ai nevoie de sfaturi ??
blanca
Postat pe 30 Iulie 2009 15:11
se enerveaza maine
walkiria
Postat pe 30 Iulie 2009 15:12
pe mine azi ma enerveaza tot!!!!!!!!!!!!!!!!! imi vine sa fug in codru!!!!!!!!!!!!
sandy_bell
Postat pe 30 Iulie 2009 15:19
asa te vreau walki
blanca
Postat pe 30 Iulie 2009 15:20
hm...da ce cred ei...ca sunt asa...de capul lor!!???

o zi grea.Si eu ma gandeam la varianta cu codrul.
walkiria
Postat pe 30 Iulie 2009 15:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
lucruri de care n-o sa ma satur niciodata... 36 De la: Ciresica 23 August 2011 19:28
What if ?? 40 De la: quasaria 11 Aprilie 2010 16:58
cand o sa il uit ? 33 De la: minna 15 Februarie 2010 15:21
Am nevoie de Voi 15 De la: iasomia 19 Aprilie 2010 15:34
fata blonda cu ochi albastri 7 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33
Setari Cookie-uri