De la: preci, la data 2010-07-13 20:26:19nu mai am nervi de o buna bucata de vreme... nici centrii nervosi? |
||
vuvuzela Postat pe 17 Iulie 2010 15:51 |
||
---|---|---|
Ma enerveaza ca unii vechi nu mai apar pe aici... Altii ziceau ca astia ar mai fi totusi prin zona, dar ca doar isi rad in barba, fara a mai posta. Nu cred ca la ce aberatii am mai vazut pe aici, alde Thor et comp ar fi rezistat sa nu improaste putin acid. |
||
victor68 Postat pe 23 Iulie 2010 13:50 |
||
ce griji au unii | ||
|
||
zambila Postat pe 23 Iulie 2010 13:59 |
||
Decat grija zilei de maine sau grija nervilor patronului, mai bine grijile de genul asta | ||
victor68 Postat pe 23 Iulie 2010 14:03 |
||
Toate-s vechi, si ,,noua-s'' toate!! | ||
m_ada Postat pe 23 Iulie 2010 14:03 |
||
nu te invidiez, stai linistit! | ||
zambila Postat pe 23 Iulie 2010 14:03 |
||
De la: m_ada, la data 2010-07-23 14:03:46Toate-s vechi, si ,,noua-s'' toate!! exact! poate daca toti aia "vechi "nu si-ar schimba id-urile tot la 3 luni, n-ai mai muri de grija lor, draga victor! |
||
zambila Postat pe 23 Iulie 2010 14:05 |
||
... ce treaba avem noi, daca unii simt nevoia sa se ,,reinfiinteze'' periodic ? | ||
m_ada Postat pe 23 Iulie 2010 14:09 |
||
noi n-avem nimic | ||
zambila Postat pe 23 Iulie 2010 14:09 |
||
De unde se vede ca am cam ramas in urma cu rebotezarile... Mda, ar trebui sa intru mai des pe aici... |
||
victor68 Postat pe 23 Iulie 2010 14:26 |
||
toti am ramas, da' te mai uiti? supravietuiesc si asa |
||
zambila Postat pe 23 Iulie 2010 14:37 |
||
...ma nervozeaza ca o sfarsit fi-mea faculta, o aruncat cu toacele, o dat si licenta si is incapabila sa samtasc bucurie sau mandrie... Va fi doar o alta "tampita"(zise din "marele" carmaci)produsa de scoala romana care ingroase nr.somerilor... | ||
daria_ Postat pe 25 Iulie 2010 23:43 |
||
dario.. relax,take it easy... sunt alte lucruri mai importante in viata... |
||
preci Postat pe 25 Iulie 2010 23:46 |
||
...pretioasa mica,tre sa fac si io riduri di la ceva... | ||
daria_ Postat pe 26 Iulie 2010 00:01 |
||
Am si io o dilema... Pe unde mai umbla wifa si cine mai sunt "noile" personaje care haladuiesc pe aici? Nu de alta da' mi-am mai consumat un pic din neuroni si nu poci pen' ca sa bibilesc amu dupe postari vechi, sa imi dau seama cine sunt "prospaturile"... Preci, lamuriri in privat, fetitza? PS: Pup si pe altii care ma lamuresc. Depinde insa de persoane... Don't push your luck! |
||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 19:16 |
||
Atunci nu risc. | ||
Doara Postat pe 26 Iulie 2010 19:17 |
||
Doruletz, tu poti, ca pe tine te stiu Sar'na! |
||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 19:19 |
||
Zi ce vrei sa stii si-ti spun. Pe cine ai ochit si nu stii cine e? Ca nu s-au schimbat prea multe. Doar Aleha si-a ras contul de cateva ori dupa ce ne-a injurat. Acum s-a reincarnat in scroafa de Vuvuzela. | ||
Doara Postat pe 26 Iulie 2010 19:22 |
||
Opaaa! Era una din capul listei Stai ca trebuie sa imi notez, nu de alta da' nu prea ma mai tine memoria, fata draga! La varsta mea... |
||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 19:25 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-07-26 11:20:05site-ul asta e virusat de muuuuult.traia si "mortul " pe atunci.baga si el la greu.noroc cu alcooolul,ca e tare,si tipa paharul la virusi. Asta ca sa se stie de ce e o scroafa. |
||
Doara Postat pe 26 Iulie 2010 19:26 |
||
Am uitat sa-ti zic. A fost un forum separat, cu mamici si cu copii, despre copii "kidz" care a fuzionat cu noi, asa ca ai sa gasesti multe topicuri despre bebei si mamici cu probleme de bebici. | ||
Doara Postat pe 26 Iulie 2010 19:29 |
||
Sar'na ca mi-ai spus. Acolo nu ma bag, daca e vorba de mamici si bebici, aura ii protejeaza. Numa' sa n-o prind pe careva ca vine cu topicuri d-alea ca isi uraste copchiii, ca sa le fereasca... | ||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 19:32 |
||
Nu mai. Astea-s dedicate. Si uite-asa s-a improspatat sangele lui Garbo. | ||
Doara Postat pe 26 Iulie 2010 19:35 |
||
Curate prospaturi, coane Fanica! Incercai sa-tz trimit o parte din lista in privat, da' vazui ca ai usa inchisa. Nu-i nik, bag aici pe cativa: ameno, moniq, blondina_X, gliani, tusioli, tymbark... Si lista ar continua. Mai putin "luptatoarea" lu' peshte... asta e inconfundabila! |
||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 19:40 |
||
Ameno, venita cu kidz-ul odata, ca si tusi oli. Fete de treaba. Moniq, eee, Moniq. Ce sa-ti zic de ea? Fata de la tara cum zice ea. Dar de fapt o bunaciune de fata. Blondina X nici nu prea merita luata in seama: o pustoaica care a terminat bacul la 21 de ani dat l-a cam terminat degeaba. De Gliani si Tymbarc nu pot sa iti spun prea multe. Sunt useri noi si nu prea stiu ce si cum e cu ei, ps. puteai sa bati. |
||
Doara Postat pe 26 Iulie 2010 19:46 |
||
thorele... ne miscam si noi mai cu talent,tati?! |
||
preci Postat pe 26 Iulie 2010 20:10 |
||
Preciliiiici! Bre, nici bine nu reinviai (ca doar ready_vivus fusei odata, nu? ), ca m-a si lovit una/ unu' cu bervi-n bot. Si atunci, cum dreaq sa nu ma 'nervez, ha? 'R-ar a dreaq de viatza care n-am avut io noroc! Iote acilishea ce ispite mi se aratara in privata: "Subiect: Esti in cautarea unui loc de munca usor si profitabil? Mesaj: Cautam colaboratori pentru Firma ******, o firma de telefonie cu renume international. Daca doriti un venit suplimentar, sau sa aveti un job de 1000 ron sau mai mult, din munca aceasta, va rog intrati in videoconferinta care se tine de luni pana sambata de la ora 20:00 pe linkul : ******** Aici e prezentarea firmei si cum puteti face parte din ea. Reguli de accesare: 1. La user scrieti numele dumneavoastra-orasul dumneavoastra- *** (atentie, trebuie respectat numai in acest format) 2. la parola nu puneti nimic 3. Indiferent ce va apare pe ecran, bifati tipul de internet pe care-l aveti si dati ok 4. In tipul teleconferintei ascultati, iar la sfarsit puneti intrebari in scris (pe chat) Nu sunteti obligati la nimic. Trebuie numai sa ascultati si daca vreti, puneti intrebari. Puteti sa mai invitati si prietenii dumneavoastra. Daca hotarati sa va inscrieti intrati pe adresa de e-mail (sau pe messenger) ****@yahoo.com" CONTINUAREA IN MESAJUL URMATOR |
||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 20:15 |
||
De la: preci, la data 2010-07-25 23:46:42 exceptional concertul de sambata veve, baga un ochi aci sa stii ce ai ratat : http://www.youtube.com/watch?v=1CjNyW7xWbo thorele, willkomen! da'mai inchide usa la privata aia, ca dau buzna razboainicele... |
||
anakin Postat pe 26 Iulie 2010 20:19 |
||
da' ce coifura ti-ai tras,bre thorel... bine c-ai ramas in aceleasi poale.. ad' sa pupe preci sor'ta uaifa si-a ras contu' si-a uschit-o din romanica... moniq,ameno,tusi oli,silfida e fete bune suc de copii cu pai nu servim... lupti are enshpe fetze... gliani e baiat bun... da-i mai tre' timp sa-nvete ce si cum p'acilea... pikanu' a trecut la un forum superior...net superior... |
||
preci Postat pe 26 Iulie 2010 20:24 |
||
Mda... asta fu si enervarea mea proprie si personala pe ziua de azi: scrisei si continuarea da' la un amarat de click pe "adauga mesaj", s-a adaugat in fix... paula! Bre, da' io de unde-mi recuperez bitzishorii pierduti am-poulea pe aici, ha? Ca neuronii - nu mai am nicio sansa! |
||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 20:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
:P | 13 | De la: tutankhamon 1 Februarie 2010 00:12 |
Ce sa fac? | 63 | De la: quasaria 13 Februarie 2012 11:37 |
Un sfat va rog frumos!!! | 58 | De la: joyz93 10 Ianuarie 2010 20:22 |
|
||
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? | 23 | De la: kyra 4 August 2009 19:36 |
A-s dori sa-mi gasesc jumatatea?? | 62 | De la: garbo_425429 23 Februarie 2016 19:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară