broder...fi-tz-ar mutra a' dreaq... ai fost la concert,bre?! |
||
preci Postat pe 26 Iulie 2010 20:26 |
||
---|---|---|
Normal, eram prin apropiere peste doua saptamani vine si nenea Tiesto |
||
anakin Postat pe 26 Iulie 2010 20:28 |
||
ai fost la concert? sa-ti fie rusine! |
||
|
||
zambila Postat pe 26 Iulie 2010 20:33 |
||
esti un rau... si ma 'nervezi cu nervii! ca sa stay on topic... |
||
preci Postat pe 26 Iulie 2010 20:35 |
||
Pai de-aia am si spus, ca sa fii on topic Bine naibii ca a batut ceva briza aia, ceva mai tare, ca altfel de devorau tantarii din zona.. nici la sprayuri nu li se aplica. zambi, vocea ii suna mai bine in live decat in orice alta inregistrare. Pana la urma, am inteles ca vocea lui atinge cinci octave, si crede-ma, chiar s-a cunoscut. Ce sa mai, a fost o placere sa il asculti. |
||
anakin Postat pe 26 Iulie 2010 20:39 |
||
dap, si mie imi place mika e deosebit! |
||
zambila Postat pe 26 Iulie 2010 20:41 |
||
Anakinu, senks, bre frate Oricum, n-oi sta prea mult pe acilishea, da' trebuia sa mai vad ce mai e nou... A, sa nu uit: ba p-a vecin-tii, bre, Anakinule! ( Ai vreo bunaciune de vecinica p-acolea? Sa nu iau tzapa). Pai vii sa ne enervezi pe acilishea cu alde Mika si matale te delectezi cu laivuri? Poi treaba-i asta? De piku' auzisem vineri sau sambata... fuse si se duse, nu ne-a mai asteptat si pe noi. Precilici, no problemo, care nu stie, il invatam sau ii dam la gioale |
||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 20:47 |
||
thorele....taicaaaa...inviasi??? 'aid sa ti pup bre.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Iulie 2010 20:49 |
||
Tuth, n-am inviat, bre! Batea vantu-n cavo' si, cum imi mai misca un pic chishioru', astia ai mei se gandira sa-mi puna o tastatura sub labe... Nush de ce sperau ca le divulg locu' nush' carei comori... | ||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 20:53 |
||
da thorelu ....stiu cum e cu cavou'....pe cuvant de onoare...si cu briza aia....na ca acuma nenea Hawass imi pusa si mie un computer d-ala si ma descurc mai usureanu....pup baiatu'.... esti bine, sanatos???? | ||
tutankhamon Postat pe 26 Iulie 2010 21:06 |
||
Binisor si nu prea sanatos... adica cu capu' tot ashea stau Deci nu m-am vindecat |
||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 21:28 |
||
lasa bre thorule caci cu masurili aiestea noi nu mai e nimeni sanatos cu capul in romanica... nu dispera taica.....estem toti la fel... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Iulie 2010 21:31 |
||
tutanko... io am cetit cum ca thorel se kk cu masura.... nu dadea! |
||
preci Postat pe 26 Iulie 2010 21:33 |
||
apoi si ce, precilici? care-i diferenta? tot romanica ne da, oricat ne chinuim noi ori ca-i "cu capu' ", ori ca se kk cu masura... | ||
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 21:35 |
||
veve.....nu dedeau maica...ca nu ma kk io....si thorelu'...el tre sa deie.....inca un rand de bere..... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Iulie 2010 21:40 |
||
...anakin, nu inteleg de ce, c�nd critic conducerea �i m�surile de kk, ai impresia c� te critic pe tine �i te acuz c� ai bani din nemunc�? Nu te cunosc �i nu-mi permit sa fac referiri la banii t�i �i modul in care �i faci...dac� cite�ti post�rile tale,vei vedea exact contrariu...o s� te luminez pt.ultima dat�:din 23 de ani lucrati, am 10 ca SC la o UM, 1 an �i 2 luni de �omer, iar 13 la privat.De fiecare dat� c�nd am r�mas in �omaj, am stat doar c�teva luni f�r� serviciu, apoi mi-am g�sit de lucru, chiar dac� asta insemna s� stau cu chirie departe de cas�.Acum sunt departe de casa �i ajung la 2-3 s�pt�m�ni, c� nu-mi permit mai des... | ||
daria_ Postat pe 26 Iulie 2010 23:41 |
||
Dario, bausi ceva??? unde panama vezi ca vorbesc eu despre tine aici? |
||
anakin Postat pe 26 Iulie 2010 23:57 |
||
...m� nervozeaz� micu muc care pl�ngea d� mil� pensonarilor �i celor cu salar minim(de...era in 2004)...m� nervozaz� chior�te care m-a prostit in 2004 (uni nu s-au trezit nici acu)...m� nervozaz� blonda di la drept care,mai nou, z�ce c� rom�nia e preg�tit� (?)de un pre�edinte fomie (s� refer� la ea sau la leana cea boluxat�,urma�a b�sist�?)...m� nervozaz� c�,dupe at�ta ani d� munc�,m� plimb prin Rom�nica cu sc�rbiciu-am �nceput plmb�reala din 2005-fata a ingro�at nr."t�mpitilor", b�iatul va fi "tampit"anu viitor,iar chiorate,dupe ce fecu marea descoperire c�"iarna nu-i ca vara" afl�, la Tu�nad, c� p�m�ntul e rotund(cre ca-i zas� popa toke�el s� reconoasc�, altfel ne kosove�te)... | ||
daria_ Postat pe 27 Iulie 2010 00:09 |
||
aoleo, nu mai da, vleau la mama! | ||
sora_ilsi Postat pe 27 Iulie 2010 00:19 |
||
De la: anakin, la data 2010-07-26 23:57:30Dario, bausi ceva??? |
||
daria_ Postat pe 27 Iulie 2010 00:27 |
||
...noapte bun�, forumi�ti! ...sper c�,in ciuda divergentelor de opinii, suntem destul de maturi pt.a nu confunda p�rerile politice cu un afront personal... | ||
daria_ Postat pe 27 Iulie 2010 00:36 |
||
ba e bine sa tii minte cum m-am adresat, fiindca este o formula neasteptat de politicoasa destinata celor care tin sa se baga in seama cu orice pret, acolo unde nu este nici cazul si nici discutia nu impunea interventia. | ||
anakin Postat pe 27 Iulie 2010 01:16 |
||
... "e�ti beat�"este o formul� de adresare "nea�teptat de politicoas�"pt.o persoan� pe care nu o cuno�ti, dar o jigne�ti mereu pt.c� �i"permite"s� aib� o p�rere proast� despre actuala guvernare(nu conteaz� pe ce topic)? ...asta spune multe...te credeam o persoan� matur� �i bine crescut�... Mii de scuze c� m-am �n�elat...am �ncheiat... | ||
daria_ Postat pe 27 Iulie 2010 18:33 |
||
Se vede treaba ca te afecteaza rau canicula asta. Eu te-am intrebat daca ai baut, nu am spus ca esti beata.. insa din asta inteleg ca o drojdie pe sub nas tot trebuie sa fi ai tras, ca asa mai fac bizonii care au traditie in a sta cu mana intinsa si a spune "s'il vous plait, monseiur!" Bine, treaba asta cu interpretarea reinterpretarii tine si de o apartenenta la o anumita scoala, speciala, cu mare priza la unele persoane "atent selectionate" pe vremea lui Siny si Oddy. Nu de alta, dar vad ca iti cam lipsesc vremurile cand aveam o singura emisiune la TV. Iar daca te nemultumeste Base ori de Boc, mi se rupe mie. Si mi se rupe de nemultumirile ori neimplinirile tale personale, fiindca nu am vreme sa chibitez pe margine si sa sparg seminte. Fiecare cu aia ma-sii, dar imi displac enorm elucubratiile celor ca tine, care nu isi mai gasesc locul in societate fiindca doi si un sfert s-a reorientat de la turnarea vecinilor la biznisuri adaptate economiei de piata. Si daca imi permit sa spun ca unii, in loc sa citeze aici din Motanul Felix, mai bine ar incerca sa mearga la munca, inseamna ca ii jignesc? hehehe, cat romanism ... |
||
anakin Postat pe 28 Iulie 2010 09:42 |
||
..."ai b�ut","e�ti beat�","ai tras pe nas","nu mai sta la �ntins m�na", "mergi la munc�", "e�ti frustrat�"...(mai ai �i alte formule de"alint"la adresa mea,dar, a�a cum am mai spus, sunt departe de cas�, intru pe garbo de pe telefon, se incarca greu paginile, mai imi d� eroare...) a�a te referi la mine c�nd spun ceva de chior(a�a il "alint�"apropiatii , c�nd nu este de fat�),nu�ica, boc etc. De aceea iti spun pentru ultima dat� (din respect pentru ceilalti forumi�ti): nu am stat �i nu stau la "�ntins m�na", ci am muncit �i muncesc (cea mai mare parte am fost angajat� in sistemul privat). La petreceri beam un pahar de bere sau �ampanie,iar in 2002 mi s-a extirpat colecistul �i nici m�car nu gust ceva. Dar, probabil, a�a sunt femeile din familia ta �i ai impresia c� toate beau, trag pe nas �i stau la "m�ncat seminte" �i "la �ntins m�na"la b�rbat sau autorit�ti. | ||
daria_ Postat pe 28 Iulie 2010 19:27 |
||
Eram gata sa nu iti mai zic nimic (fiindca e a nu stiu cata oara cand repet : mi se rupe de republicani, atata vreme cat eu de formatie sunt monarhist), pana cand ai inceput sa vorbesti de familie, iar chestia asta nu o inghit, fiindca deja nesimtirea ta devine crasa. |
||
anakin Postat pe 28 Iulie 2010 22:16 |
||
Incep prin a-ti spune ca mi se rupe de boc ori de base, cel putin in aceeasi masura in care mi se rupe si de tine, de problemele tale, sau de oricare fost activist purtator de hartii prin armata. Pana la urma, datorita mie mi-am desavarsit studiile pentru a atinge un nivel profesional pe care il consider multumitor, atata vreme cat conlucrarea mea cu companii mari, nu din Romania, mi-au adus satisfactie, inclusiv materiala - o chestie la care membrii familiei tale pot sa viseze, evident. Din punctul meu de vedere, intreaga lamentare a ta suna a bizonism de bugetar care in vremea lui Ceasca se descurca. Mai ciupea de ici, de colo, ba o canistra de benzina, ba un salam victoria sau un kent, si isi imagina ca ecuatorul le trece pe sub pat. Ba mai baga un voluntariat cu note informative, fiindca si asta era platit, iar nevoia de urechi a baietilor albastri era acuta. Iar faptul ca te-ai legat de femeile din familia mea (nu le cunosti, dar oricand mictioneaza pe tine, pe nivelul tau, pe educatia ta) denota ca ti-ai terminat argumentele si vocabularul, si trebuie sa treci la mitocaniile invatate in scolile de partid. |
||
anakin Postat pe 28 Iulie 2010 22:24 |
||
Daria, acum cateva luni, mai precis anul trecut, pe la sfarsitul lui noiembrie - inceputul lui decembrie, desi nu stiam mai nimic despre tine, ti-am spus ca pari a fi o fosta salariata care, prin cine stie ce concurs de imprejurari, a ajuns sa lucreze probabil intr-un secretariat de prin vreo unitate militara. Ieri am vazut ca tu singura ai spus ca ai fost "SC" (adica "salariat civil" intr-o unitate militara, pentru cine nu stie - de la femeie de serviciu la secretara, trecand prin personalul de la bucatarie si sali de mese, via contabilitate etc). Crede-ma, ti-o spun fara pic de rautate: chiar si penibilul are o limita pe care tu ai depasit-o demult ...Asta iarna scapai pe aici notiuni care nu ar fi trebuit sa ajunga te miri pe unde, pe site-urile astea, referitoare la categoriile de clasificare a informatiilor secretizate. Chiar daca bateai campii, ti-am atras atentia mai in gluma, mai in serios, sa fii un pic mai atenta la ce vorbesti. Acum o tii una si buna cu chioru', boc et company... vreau ca macar aici sa nu ma mai lovesc de numele acestor indivizi... ce zici, se poate? |
||
Thor_again Postat pe 28 Iulie 2010 22:37 |
||
pot sa ma "enervez" si eu? pot? sa nu dai, nea Thor! |
||
panty_C Postat pe 28 Iulie 2010 22:41 |
||
PS: il inteleg perfect pe Anakin. A ajuns si el la limita suportabilitatii, desi ti-a spus personal, ca si mine, de zeci de ori: 1. nu ne intereseaza aberatiile alea ale evolutiei care au ajuns la guvernare! cel putin, nu la modul in care procedezi tu, aducand vorba, netam- nesam, despre aia. 2. lasa, naibii, "limbajul" ala, ca nu e nici haios, nici generator de impresii ca persoana care il foloseste ar fi cine stie ce inteligenta. Parca ai fi cu picatura chinezeasca, zau asa! ti-ai propus sa ne trimiti la balamuc? |
||
Thor_again Postat pe 28 Iulie 2010 22:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am ajuns la o concluzie de-a dreptul idioata ! | 16 | De la: tutankhamon 22 Iunie 2009 22:07 |
fata blonda cu ochi albastri | 31 | De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45 |
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
|
||
Hello..!!! | 105 | De la: Eda 22 Ianuarie 2010 17:08 |
"Primul sarut" Povestea mea... | 10 | De la: dor72 11 Aprilie 2011 13:52 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară