Pante? | ||
nuti_vio Postat pe 4 August 2010 18:47 |
||
---|---|---|
cine? sa "intelegem", adica? bre, io ma nevrozez aiclea de ale mele! Nuti, io azi nu stiu decat sa marai si sa scuip ca pisicile asa ca... |
||
panty_C Postat pe 4 August 2010 18:49 |
||
Si eu sunt supi....tocmai ce a fost o furtuna...a plouat cu piatra.....merg la stare... Lilo... Ioana are timp pentru prieteni....e o fecioara de-a mea.... Daca stii sa atingi si sa patrunzi in sufletul unei fecioare....vei ramane vesnic acolo.... |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 4 August 2010 18:52 |
||
aham.... | ||
LILO Postat pe 4 August 2010 18:53 |
||
gandul ca.... | ||
fleurdelis Postat pe 5 August 2010 19:32 |
||
De la: nuti_vio, la data 2010-08-04 18:52:35 Si eu sunt supi....tocmai ce a fost o furtuna...a plouat cu piatra.....merg la stare...nutii nu mai fii suparata,piatra sau ghiata de la voi a ajuns si pe la noi,cea cazuta din cer ma refer |
||
53_nono Postat pe 5 August 2010 21:43 |
||
53 imi pare nespus de rau.... | ||
nuti_vio Postat pe 5 August 2010 21:49 |
||
Bre, ce-i aici? Enervari sau mangaieri? Io n-am zis sa ve enervati ca pe urma sa fiti dezenervate aici! | ||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 21:51 |
||
nuti_vio Postat pe 5 August 2010 21:54 |
||
e bine asa? |
||
panty_C Postat pe 5 August 2010 21:55 |
||
Pante.... | ||
nuti_vio Postat pe 5 August 2010 21:57 |
||
Deci e topic cu enervari... si frustrari si d' astea... buuuun ... gooood god, cu care sa incep... le scriu pe toate odata altfel risc sa le mai si " ceteasca " lumea .... intai... ma seaca vecinu' ce-si incepe activitatea de dobitoc la sfanta ora 6 dimi cu niste batai de cuie'n grinzile ****originii lui ... ma enerveaza ca ma trezesc cu niste ochi gen broasca high... ma dispera sor'mea cu rasu' ei isteric ... aaah si fiindca ma trezeste dimineata cand pleaca la job , doar sa ma intrebe daca i se asorteaza hainele, iar pt asta o sa fac crima de om ... ma enerveaza ca sunt la cheremul familionului... ma seaca tara asta condusa de inculti [sorry, dar alt 'epitet' nu'mi vine acum in minte]... ma enerveaza cand imi striga strumfii pe strada " sar'na dna profesoara !!" si nu'mi zic pe nume... ce altceva oare imi mai ofenseaza creierasul.. hmm.. ah da... mai grav ca toti, acei dobitoci ce se cred ATAT de destepti ca bubuie de atat de multa intelepciune ... NOT ! ... sau aia care 'mi repeta la nesfarsit sfaturile lor [-ce la naiba, cat de usor se dau si cat de aiurea pot fi...dar se dau ca noah, d'aia se hraneste gurita, sa nu taca.... sau mai exact , cei care nu's interesati, normal, dau sfaturi de kko ]... crunt ma enerveaza aceia ce isi cred neuronul superdotat cu toata stiinta posibila ever , si de fapt, cultura = 0 ...deci, zeeeerooo... ma enerveaza aia ce 'mi arunca la poarta gunoaie... ma enerveaza vecinu cu magazinu lui din colt ca nu gasesc nimic la magazinul lui din ce am nevoie ..si la naiba ce ma dispera barbatii ce poarta sandale cu sosete !!! .. dar mai mult, ma enerveaza ca am stat cu ochii in calcu' aproape toata ziua si n'am gasit un job ca lumea... job care il caut ..sa tot fie de aproape un an... hmmm... deja incep sa ma simt mai bine... eh na... si ma enerveaza ca mi se scurg ochisorii dupa un laptop si "la naiba " nu'l pot achizitiona ... ma enerveaza ca nu'mi pot prinde ghemotocul de pisic nou nout primit [si scapat practic de la o soarta de toata jena ] ... si ma dispeeeera astia care'mi tot cer ajutorul te miri pt ce, si rasplata.... in ceruri [ desi aici inca am dubii ] ... ooo..si la culme ma enerveaza reclamele alea tipatoare care'mi tot deranjeaza pupila angro... si sa nu'i uit pe aia ce sustin sus si tare ca numai judecata lor e de valoare [..ok, deci asta a sunat gen manea].. ceea ce imi aminteste cat de muuuuult urasc manelele [ mai are rost sa mentionez soferii de taxi sau si mai si .. acei asa supranumiti " bazati" cu namile de masini sau altele gen "trocute" dar in care se schiauna de zor o manea iesita parca din fundu' fundului lui fundu'... whatever ] [sorry pt cei care intr'adevar indragesc acest ...gen-sa i zic- de muzica... daca e muzica... ]... sau ipocritii care se dau mari stiutori de carte sau mari crestini [cand de fapt, judecand dupa unele aspecte din trecutul lor patat... eh.. ] asa numai pt impression ... si nu in ultimul rand, strumfii astia din ziua de azi, de 13... 16 ani , care cica iubesc trup si suflet [mai mult trup ... am zis 16 ani? ohooo, inca am dat prea mult ] .... si lista ar putea continua... deci am scris prea mult, zice lumea ca's vre o frustrata , ceva de genu' ... deci, seara faina, I guess ca mi'am achizitionat toane chiar bunicele | ||
Strumfette Postat pe 6 August 2010 22:18 |
||
..poi..nu ma mai 'nerveaza nimic toate is ok!!! nimic nu este intamplator sub soare si atunci de ce sa imi"nenorocesc" neuronii??? |
||
LILO Postat pe 7 August 2010 15:15 |
||
..ce bine ca exista... incultura,mitocanie,toleranta la prostie ,indolenta,lene,minciuna,ipocrizie. dar noi tre'sa privim pozitiv... sa ne facem(cu alte cuvinte) ca acestea toate nu exista... si atunci... la ce sa ne ENERVAM privim pozitiv...gata.. relax total nu exista nici criza...doar niscaiva crizati offfff viatza mea |
||
LILO Postat pe 7 August 2010 15:18 |
||
Lasa bre, maimutzico, de banane inca nu ducem lipsa prin hypermarket-uri Asa ca de ce vorbesti de criza tocmai matale? |
||
Thor_again Postat pe 7 August 2010 15:20 |
||
ihi..chiar asa..de ce tocmai eu? da ce eu nu in romanica traiesc? daca m-am "costumat" in maimutza..nu inseamna ca si traiesc intr-o tara cocotiera.. hm..de banane nu ducem lipsa....nu inaca |
||
LILO Postat pe 7 August 2010 15:25 |
||
De la: Strumfette, la data 2010-08-06 22:18:21Deci e topic cu enervari... si frustrari si d' astea... buuuun ... gooood god, cu care sa incep... le scriu pe toate odata altfel risc sa le mai si " ceteasca " lumea .... intai... ma seaca vecinu' ce-si incepe activitatea de dobitoc la sfanta ora 6 dimi cu niste batai de cuie'n grinzile ****originii lui ... ma enerveaza ca ma trezesc cu niste ochi gen broasca high... ma dispera sor'mea cu rasu' ei isteric ... aaah si fiindca ma trezeste dimineata cand pleaca la job , doar sa ma intrebe daca i se asorteaza hainele, iar pt asta o sa fac crima de om ... ma enerveaza ca sunt la cheremul familionului... ma seaca tara asta condusa de inculti [sorry, dar alt 'epitet' nu'mi vine acum in minte]... ma enerveaza cand imi striga strumfii pe strada " sar'na dna profesoara !!" si nu'mi zic pe nume... ce altceva oare imi mai ofenseaza creierasul.. hmm.. ah da... mai grav ca toti, acei dobitoci ce se cred ATAT de destepti ca bubuie de atat de multa intelepciune ... NOT ! ... sau aia care 'mi repeta la nesfarsit sfaturile lor [-ce la naiba, cat de usor se dau si cat de aiurea pot fi...dar se dau ca noah, d'aia se hraneste gurita, sa nu taca.... sau mai exact , cei care nu's interesati, normal, dau sfaturi de kko ]... crunt ma enerveaza aceia ce isi cred neuronul superdotat cu toata stiinta posibila ever , si de fapt, cultura = 0 ...deci, zeeeerooo... ma enerveaza aia ce 'mi arunca la poarta gunoaie... ma enerveaza vecinu cu magazinu lui din colt ca nu gasesc nimic la magazinul lui din ce am nevoie ..si la naiba ce ma dispera barbatii ce poarta sandale cu sosete !!! .. dar mai mult, ma enerveaza ca am stat cu ochii in calcu' aproape toata ziua si n'am gasit un job ca lumea... job care il caut ..sa tot fie de aproape un an... hmmm... deja incep sa ma simt mai bine... eh na... si ma enerveaza ca mi se scurg ochisorii dupa un laptop si "la naiba " nu'l pot achizitiona ... ma enerveaza ca nu'mi pot prinde ghemotocul de pisic nou nout primit [si scapat practic de la o soarta de toata jena ] ... si ma dispeeeera astia care'mi tot cer ajutorul te miri pt ce, si rasplata.... in ceruri [ desi aici inca am dubii ] ... ooo..si la culme ma enerveaza reclamele alea tipatoare care'mi tot deranjeaza pupila angro... si sa nu'i uit pe aia ce sustin sus si tare ca numai judecata lor e de valoare [..ok, deci asta a sunat gen manea].. ceea ce imi aminteste cat de muuuuult urasc manelele [ mai are rost sa mentionez soferii de taxi sau si mai si .. acei asa supranumiti " bazati" cu namile de masini sau altele gen "trocute" dar in care se schiauna de zor o manea iesita parca din fundu' fundului lui fundu'... whatever ] [sorry pt cei care intr'adevar indragesc acest ...gen-sa i zic- de muzica... daca e muzica... ]... sau ipocritii care se dau mari stiutori de carte sau mari crestini [cand de fapt, judecand dupa unele aspecte din trecutul lor patat... eh.. ] asa numai pt impression ... si nu in ultimul rand, strumfii astia din ziua de azi, de 13... 16 ani , care cica iubesc trup si suflet [mai mult trup ... am zis 16 ani? ohooo, inca am dat prea mult ] .... si lista ar putea continua... deci am scris prea mult, zice lumea ca's vre o frustrata , ceva de genu' ... deci, seara faina, I guess ca mi'am achizitionat toane chiar bunicele |
||
chanty Postat pe 7 August 2010 15:33 |
||
Back ! | ||
Strumfette Postat pe 7 August 2010 23:28 |
||
ma enerveaza totul si, mai ales, propria-mi persoana! | ||
panty_C Postat pe 8 August 2010 12:26 |
||
pe mine ma enerva ceva, dar m-am razgandit sa mai spun ce | ||
persidadamian Postat pe 8 August 2010 12:55 |
||
Mi-e lene sa ma enervez... | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 17 August 2010 08:39 |
||
Un topic cu titlul "pic de somn..." n-avem? |
||
Tylly Postat pe 17 August 2010 08:53 |
||
momentan nu.......da n ar strica!!!!!!!!!di ci nu putem sa vinim la lucru cind ne trezim???????? | ||
nazirra Postat pe 17 August 2010 09:14 |
||
prea devreme pentru o intrebare asa grea........ | ||
jeanette40 Postat pe 17 August 2010 09:18 |
||
de icsemplu....trebuia sa viu la 8...am ajuns la 9 fara un sfert....si inca nu poci sa ma apuc de lucru.....nnnnaaaasssspha ....ma duc sa mai imi iau o cafea!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 17 August 2010 09:28 |
||
o nunta in vecini cu "highede cu goarna" daca stiti ce-i aia... cam asta aud eu: http://www.youtube.com/watch?v=4LBiBr7ECWI&feature=related |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 14:45 |
||
nici nu mi-am imaginat ca pot fi perceputa ca "pasarica mica" adica anosta, plata, ipocrita, falsa, lasa, etc... cred ca ar fi cazul sa tac mai mult sau sa ma indrept spre alte zari... |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 14:48 |
||
o nunta in vecini cu "highede cu goarna" asta si pe mine m ar enerva si chestiunea cu pasarica mica dar ce ma nervozeaza ca primesc in ultimele zile mesaje aiurea de la cei pe care ii credeam apropiati de sufletelul meu ghinion!!! iar m am inselat a cata oara?? oare o fi iar lilith in actiune?? isi face de cap??? |
||
LILO Postat pe 22 August 2010 13:43 |
||
Daga gineba enerbam Achmed, dzigeam "silence!! i kill you!!" | ||
achmed Postat pe 23 August 2010 00:58 |
||
bluelight Postat pe 23 August 2010 17:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Am indragostit de cel mai bun prieten .... | 26 | De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49 |
Ce parere aveti despre site-urile de dating? | 6 | De la: garbo_1502 12 Aprilie 2012 13:30 |
nu inteleg ce se intampla........... | 27 | De la: DaMarkus09 25 Iunie 2009 21:49 |
|
||
cand o sa il uit ? | 33 | De la: minna 15 Februarie 2010 15:21 |
o fata ne atentioneaza....!!! | 339 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară