Azi imi propusesem sa merg la plaja... si tocmai azi s-a umplut cerul de nori si a-nceput sa bata vantul... Ce ma enerveaza!!!! |
||
Tylly Postat pe 29 August 2010 11:27 |
||
---|---|---|
De la: Achmed, la data 2010-08-23 00:58:45Daga gineba enerbam Achmed, dzigeam "silence!! i kill you!!" http://www.youtube.com/watch?v=-gZ6-6RbSEg |
||
panty_C Postat pe 29 August 2010 13:02 |
||
Cell, esti sigura ca n-ai asteptat o zi noroasa ca sa ai scuze? | ||
|
||
panty_C Postat pe 29 August 2010 13:03 |
||
Ma enerveaza ca in alte parti ale tarii (pe Transfagarasan, par examplu) e zapada de 15 - 20 de centimetri si nu pot sa merg acolo! Ma enerveaza ca un job asa zis bun se gaseste, invariabil, la cateva sute de kilometri de casa. Ma enerveaza ca, volens-nolens, de cate ori deschid forumul asta, ma impiedic in "cafelutze", "prajiturele", "ceiucuri" si alte diminutive d-astea folosite in general in comunicarea cu adulti retardati ori copilasi... Ma enerveaza ca traiesc in Romania si ca asta -vorba lui Stan-laptop - nu mai e demult o scuza! Intr-un cuvant - ma enerveaza!!! |
||
Thor_again Postat pe 4 Septembrie 2010 12:55 |
||
go to Congo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! run forest,run!!!!!!!!!!!!!! |
||
eladaela Postat pe 4 Septembrie 2010 13:00 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-29 13:02:10De la: Achmed, la data 2010-08-23 00:58:45Daga gineba enerbam Achmed, dzigeam "silence!! i kill you!!" |
||
LILO Postat pe 5 Septembrie 2010 20:05 |
||
Tot ceea ce spui ca te enerveaza ,ma enerveaza si pe mine ,doar ca nu le mai iau in seama ,caci nu asface decat sa-mi consum energia de pomana ,caci singura nu rezolv nimic.Daca toata aceasta tara ,om cu om ,s-ar uni pentru a avea un guvern care sa aiba grija de populatia acestei tari si de tara insasi ,caci avem o tara de invidiat ,ca si peisaj,fauna ,flora,atunci s-ar merita nervii.Dar ,cata vreme fiecare este doar pentru el insusi ,nu merita!...........nervii!!!!! | ||
vb_violeta2YAHOO_COM Postat pe 6 Septembrie 2010 19:30 |
||
mda...avem o tara minunata...pacat ca e locuita | ||
eladaela Postat pe 6 Septembrie 2010 20:22 |
||
sbscriu | ||
garbo074997 Postat pe 6 Septembrie 2010 20:28 |
||
A, uitasem ceva data trecuta, dar nu-i nimic, o zic acum: ma mai enerveaza rumanu' care se baga-n seama ca proasta-n targ, fara sa aibe habar pe ce lume traieste. Il gasesti oriunde, fie ca esti in tren, in tramvai, pe strada ori in caruta... | ||
Thor_again Postat pe 6 Septembrie 2010 20:38 |
||
ocolestei esti baiat destept si poti sa faci ocolul | ||
garbo074997 Postat pe 6 Septembrie 2010 20:44 |
||
si fa-l luuuuunnnngggggg!!!!!!! | ||
eladaela Postat pe 6 Septembrie 2010 20:48 |
||
ma'NERVEAZA haosul di pi la nooi o singura data vreu si io sa ma calatoresc cu mijloacele de transp cfr...si aflu cu stupoare ca multe trenuri s au suspendat si inca nu ii pus cu totul pe butuci cfr ul ce mai asteapta ai nostri neputinciosi cu zeci de masini personale puna i pe bietii romanasi sa circule per pedes ca si apostoli... |
||
LILO Postat pe 15 Septembrie 2010 14:49 |
||
ma enerveaza pur si simplu ca m-am nascut si ca traiesc in Romania | ||
cory_emy Postat pe 21 Septembrie 2010 02:52 |
||
cory, asta cred ca ne enerveaza pe toti. aceasta e referinta. vorbim de portii de nervi sanatoase, nu gluma... :)) | ||
eu_geminy Postat pe 21 Septembrie 2010 03:31 |
||
ma enerveaza ca m-am nascut in 1966 si nu in 1900 | ||
tymbark Postat pe 21 Septembrie 2010 11:25 |
||
ma enerveaza site-ul asta ca ma tot scoate..... cred ca e o conspiratie..... sau poate ar trebui sa ma duc sa gatesc???? |
||
eladaela Postat pe 22 Septembrie 2010 08:54 |
||
ela nu te grabi cu gatitul, la urma urmei si maine e o zi | ||
nelly05 Postat pe 22 Septembrie 2010 18:53 |
||
Azi ma enerveaza, ca de cate ori doresc sa intru pe profilul meu, cei de la Garbo ma directioneaza spre alte profile,. Mai multa disciplina domnilor! Ce , doar ne logam cu propriul ID si propria parola, nu ne mai puteti identifica? |
||
m_ada Postat pe 22 Septembrie 2010 18:55 |
||
ce ne enerveaza?!?....ca de fiecare data cand pasesti in tara ta,venind de pe alte meleaguri...vamesul iti face cu ochiu" asa complice..si-ti spune sa-i dai de-o cafea mare...chipurile sa nu te controleze!Si asta chiar daca tu ai doar o traista cu haine la tine,aaaaa si daca camera video din traistuta se intoarce cu tine pe meleaguri straine sau o comarcielizezi cumva in Romania...... Asta asa in loc de bun venit acasa! | ||
chanty Postat pe 22 Septembrie 2010 23:37 |
||
pe mine ma enerveaza numai si numai persoana mea... care reuseste asta de minune...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 23 Septembrie 2010 00:17 |
||
Cel mai tare ma enerveaza sa sumtem condusi de niste CEOCOFLENDERI corupti si mincinosi pina la D/ZEU,dar nu stiu pina cind,asta/i mai rau,poate ma lamureste careva sper la vreo metoda sa nu mai enervez la o adica. | ||
53_nono Postat pe 24 Septembrie 2010 21:29 |
||
De la: eladaela, la data 2010-09-06 20:22:15mda...avem o tara minunata...pacat ca e locuitamai pacat ca este condusa de cine nu trebe |
||
53_nono Postat pe 24 Septembrie 2010 21:39 |
||
pe mine ma enervea TOT , ai acum , dupa ce am citit rp la aceata intrebare , inclusiv acestea , si-n acest inclusiv , inclusiv al meu! sanatate ! |
||
vali_kro Postat pe 26 Septembrie 2010 10:41 |
||
Ma enerveaza ca nu pot incepe cursul de pregatire pt. ca cretini astia de Unguri nu-mi accepta diploma din Romania, cu toate ca platesc inpozitele de 13 ani cind am nevoie de ceva sau prezint diplomele obtinute in Romania intotdeauna trebuie sa platesc ceva sau o noua traducere sau autentificare sau sa-i ia ca m-am saturat de ei. Deci dragilor nervi sunt si aici nu numai la voi.O zi buna fara nervi. | ||
garbo134266 Postat pe 29 Septembrie 2010 17:38 |
||
Ma enerveaza teribil frigul de afara ...si din case.. ! Ma enerveaza chipul posomorata a oamenilor dimineata ! Ma enerveaza negativismul de pe fata romanilor intr-o dimineata de luni ! | ||
GlaMourios Postat pe 4 Octombrie 2010 07:35 |
||
Ma enerveaza ca am serviciul la cateva sute de km de casa...ma enerveaza ca trebuie sa fac,odata la cateva saptamani, aproape 10 ore pe drum (avem cea mai scumpa infrastructura din lume, dar drumuri ioc)...ma enerveaza ca muncesc in mai multe locuri si tot ma descurc greu...dar stau linistita ca, daca ma imbolnavesc, o sa ma trateze un medic din Afganistan (exemplu dat de ministrul) ca ai nostri se duc... | ||
daria_ Postat pe 7 Octombrie 2010 22:14 |
||
..nu imi modifica mesajele!!!!! |
||
LILO Postat pe 8 Octombrie 2010 19:48 |
||
Ma enerveaza una de la HR department, mancauar raiul sa o manance, ca face noii veniti in companie sa se simta aiurea si rade de ei. Ma enerveaza felul in care se fac angajari acum based on DISC, un test idiotic il numesc eu. Ma enerveaza ca prietenei mele nu i -au prelungit contractul pentru ca este un I nu un C ca mine ( eu sunt mai norocoasa ca sunt un C cica) desii muncea din greu si isi facea foarte bine treaba. Pur si simplu ma enerveaza directia in care se indreapta omenirea. Si faptul ca nu pot sa fac nimic, ma enerveaza mai tare. |
||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2010 19:49 |
||
Hai sa ma si "naravez" un pic aici - merge Garbo ca... prastia rupta N-am rabdare de asa ceva - mananc o pita pana mi se incarca o pagina P.S. Daria, merg eu in locul tau si zic si "bogdaproste" - zau asa! |
||
panty_C Postat pe 12 Octombrie 2010 16:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? | 3 | De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16 |
fata blonda cu ochi albastri | 31 | De la: garbo248441 16 Noiembrie 2011 21:45 |
bv | 11 | De la: tutankhamon 31 Octombrie 2009 21:07 |
|
||
Pritenul meu bisexual | 21 | De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22 |
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? | 2 | De la: Laura76 21 August 2018 23:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară