ma 'NERVEAZA!!! pe mine,ma ,m... ca azi toate merg ca pixul mobilul ii pe butuci,si nici netul nu se simte pre'bine |
||
LILO Postat pe 15 Octombrie 2010 18:49 |
||
---|---|---|
pa mine ma 'nerveaza astia cu ruju' si rimelu' lor,fire-ar a' dreaq sa fie! |
||
preci Postat pe 15 Octombrie 2010 19:53 |
||
mda.. eu astept dansez pt tine,si vecinu' da gauri,daca nu se opreste pana la 20,30..plec la sor-mea.. |
||
|
||
iasomia Postat pe 15 Octombrie 2010 19:58 |
||
ok.. danseaza si pt mine floricico io am de lucru asta noapte |
||
LILO Postat pe 15 Octombrie 2010 20:12 |
||
ia la mama,ia uite cum dansez pt tine..ca tot ma bag la emisiune.. http://www.youtube.com/watch?v=YamDoDK71Ds spor la lucru,iubita.. |
||
iasomia Postat pe 15 Octombrie 2010 20:28 |
||
dar ce "unduitoare" esti...iasomico multumesc,pt dans si pt urare |
||
LILO Postat pe 15 Octombrie 2010 20:48 |
||
iasomico-iasomico.. azi avem in reluare emisiunea... dar nu prea am timp de ea... |
||
LILO Postat pe 16 Octombrie 2010 18:20 |
||
...si AZI,, AZI ploua |
||
LILO Postat pe 16 Octombrie 2010 18:24 |
||
ma nevrozeaza ..tastatura aiasta...mancatoarea de litere... dar am s-o schimb dar acum gata tzusthi pe topicul de dantuit pt destresare.. |
||
LILO Postat pe 16 Octombrie 2010 20:39 |
||
Ma enerveaza ploaia de afara...oamenii care nu se tin de cuvant,ca nu am chef sa invat desi sunt a 12-a ....oamenii care nu au auzit in viata lor de fair-play...sau daca au auzit nu se ghideaza dupa el...si faptul ca din pacate sunt prea multi cei ce renunta la persoanele care candva le-au intins o mana de ajutor ,in favoarea celor care acum le ofera o caruta de bani! O zi buna tuturor! |
||
Ancutzyka Postat pe 19 Octombrie 2010 14:11 |
||
pe mine ma anerveaza ca trebuie sa ma trezesc dimineata sa merg la facultate | ||
blondy_made_to_love Postat pe 19 Octombrie 2010 14:15 |
||
brother, 'ti-ar topicu'... am cautat dupa el de mi-a venit rau. ici sha l-ai bagat si tu...la relatii de prietenie ai un simt al umorului, my man... |
||
michelle_ Postat pe 19 Octombrie 2010 14:32 |
||
revin!!! ma enerveaza ruju' si rimelu' astora si ma enerveaza pretentiile pseudo-intelectuale ale unora |
||
michelle_ Postat pe 19 Octombrie 2010 18:45 |
||
hai ca te sustin eu, mamy... ii bag eu undeva de urgentza, pe astia cu ruju' si rimelu' mamii lor... sau o fi mai bine sa-i trimit mai intai in biserica?!...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Octombrie 2010 18:47 |
||
dap...de cate ori deschid pagina ma lovesc de ruju' ala...si mai are si o culoare oribila am uitat...ma enerveaza matza asta atomica. numai in poala mea poate sa doarma |
||
michelle_ Postat pe 19 Octombrie 2010 18:49 |
||
M I A U !!!! |
||
LILO Postat pe 19 Octombrie 2010 18:51 |
||
he, he, he...doarme ca poarca fara probleme si mie mi-a amortit couru' in scaun | ||
michelle_ Postat pe 19 Octombrie 2010 18:53 |
||
vezi ca si alde Boc e "atomic", cica... dar e pitic...:DDD :)) |
||
eu_geminy Postat pe 19 Octombrie 2010 19:36 |
||
ma 'NERVEAZA!!! reclama de la reifeisen... sa nu mai aud de aceasta banca nehalita se comit abuzuri daca esti pe mana lor |
||
LILO Postat pe 20 Octombrie 2010 12:58 |
||
ma cam enerveaza teatrul ieftin, prost regizat, cu figuranti de slaba calitate. e drept ca nu-l gust deloc, dar uneori se mai intampla sa vad asta si din treacat, pe scene amenajate la colt de strada, in pietze de zarzavat sau... in balciuri.:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 21:53 |
||
nu suport mitocania si, mai ales, acea pseudodoxa incununata abuziv cu lauri!! dar nu ma enervez, facand din asta un supliciu; pana la urma si natura se dovedeste a fi in unele secvente, limitabila, neputincioasa, caci nu poseda toate mecanismele de contracarare a tuturor tarelor! ca urmare, trebuie sa fim ingaduitori cu ea! pana la urma, intelepciunea isi are si ea meritele ei! ;) | ||
esme Postat pe 20 Octombrie 2010 23:08 |
||
heyyy, esmeeeee... cine te-a suparat?!...:) uite, vezi... indiferent din ce cont ai scrie, esti foarte usor de prins... fiindca stilul tau rafinat si elaborat e inconfundabil... fireste, asta ar putea fi aparent un dezavantaj, dar fiindca felul tau de a fi nu ti-ar permite sa te apuci sa joci teatru din conturi clona, o asemenea fapta din partea ta, pe langa jocurile proaste cu intentii murdare ale unora, pe acest forum, ar putea fi o binecuvantare...:) si fiindca n-am numai cuvinte de lauda la adresa ta, tin neaparat sa mai spun (a n-spea oara),fiind on topic, ca ma enerveaza la culme bunul simt de care dai dovada in fiecare clipa a existentei tale...:) :PP :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 23:20 |
||
ce pot sa spun?! e dreptul tau! cat despre prima parte a comentariului tau, da-mi voie sa ma abtin! ;) | ||
esme Postat pe 20 Octombrie 2010 23:35 |
||
a(h)...:P si ma mai enerveaza ceva rau de tot, la tine: asa cum te cunosc, ai mereu ceva frumos, interesant, non-banal, de spus. numai ca postezi prea rar. si postezi prea timid...:P poate gresesc, insa dai impresia ca parca te-ai teme de ceva, sau de cineva... iti garantez ca nu ai nici de ce, si nici de cine. fiindca ai si un foarte dezvoltat simtz al ridicolului.:) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 23:37 |
||
si gata, am terminat cu laudele, fiindca daca as continua, m-ai scoate din pepeni si cu modestia...:PP :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 23:39 |
||
si daca te enerveaza... ce??... nu cred ca trebuie sa-ti dau socoteala tocmai tie, exact asa cum nu iti cer socoteala nici pentru isteria si frustrarea ca nu incapi de mine. clar? asadar, n-ai decat!...:)) PA:) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 23:52 |
||
PS: "Fericirea te face dulce, �ncercarile te fac puternic, regretele te fac uman, esecurile te fac umil, succesul te face sa stralucesti, Dumnezeu te face sa continui." (Mahatma Gandhi) nu stiu de ce ti-ai pus cugetarea asta la avatar. nu e deloc valabila la tine, dupa cele ce scrii, dupa cum te porti fara sa fi avut vreodata ceva cu tine. sau ne cunoastem cumva, si nu stiam?:)) deh, ai si tu amarul tau, si nu stiam ca tocmai eu sunt acela...am inteles, ai vrut sa ma anunti, doar. bine!:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 23:57 |
||
De la: lazaroiu_loredana, la data 2010-10-20 23:56:38 daca incapeai de mine,nu te impiedicai de mine... cucoana, "cu pretentii" ce te dai...:P ba da, am vazut cum arati, dar... iarta-ma, vad nimic deosebit, nici de bine, dar nici de (foarte) rau... poate ai noroc in alta parte...:))) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 00:00 |
||
De la: lazaroiu_loredana, la data 2010-10-21 00:01:54 :)))))) ce frumos visezi... tot la fel precum si vorbesti....:)))))))) :PPP |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 00:06 |
||
oh doamne, oh doamne... iar clone? devine al dreaq de enervant bro, tu pe unde bantui? mai ia carpa aia si mai sterge pe aici de praf, ca ne sufocam |
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 00:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
bai ....vedeti imi caut si yo un amic de 12 ani exista paici ? | 8 | De la: Helen29 10 Decembrie 2009 12:25 |
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... | 114 | De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36 |
|
||
voi credeti in prietenie? | 31 | De la: Ioana007 22 Aprilie 2009 16:48 |
Greu cu dragostea asta.. | 18 | De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară