Ce ne enerveaza?

e nicholas, desigur...dar eu vorbeam despre cel mai complex personaj al cartii, mama...

nicholas e previzibil pana la plictiseala...si incapabil sa accepte ca exista si altceva in afara egoismului lui

ti-aduci aminte de intalnirea finala cu alisson? nici macar atunci nu si-a putut depasi conditia. felul cum a reactionat vorbind de "tradare"...nu stiu...mie mi-a fost clar ca nu a inteles nimic din lectia pe care i-a dat-o conchis
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 00:56
sunt de acord cu tine... eu insa ori de cate ori parcurg cartea, nu ma pot transpune in pielea altcuiva, decat a lui Nicholas... fiecare pagina, o traire, tot zbuciumul lui, parca imi intra in piele... brrr...:)
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 00:59
si daca ar fi sa fortez putin nota, as spune ca nicholas nu a fost niciodata un "ales"

remember intrebarea aia a lui conchis? "vrei sa bei apa, sau vrei sa bei valul?"

intrebarea asta ma bantuie...
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:00
si am o problema cu Magicianul, daca ma pune cineva sa o povestesc. in mare, pot face asta. insa daca e de intrat in detalii, mi-e practic imposibil... asa cum ai spus, de fiecare data, apare acel "altfel", sau "altceva"... iar asta, in pofida stilului curat, impecabil, in care a fost scrisa.
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:02
De la: me_reloaded, la data 2010-10-21 01:00:36si daca ar fi sa fortez putin nota, as spune ca nicholas nu a fost niciodata un "ales"

remember intrebarea aia a lui conchis? "vrei sa bei apa, sau vrei sa bei valul?"

intrebarea asta ma bantuie...

da...:)

"Tu ce bei? Apa sau valul?"...

:)
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:04
dap, si stii de ce? pentru ca o tot citim pe la diferite varste, si ni se schimba perceptia

nu stiu...magicianul e o carte ce trebuie traita, e imposibil sa o povestesti sau sa o descrii
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:04
eu? eu am ales sa beau valul...chiar daca nu sunt printre cei "alesi"
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:05
Mamy, dar de asta ce zici?...

�Mortii traiesc� prin dragoste.�

asta a propos de ceea ce discutam mai devreme, noi doi...
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:06
sau

�Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei.�

eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:08
hmmmm...e creepy al naibi
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:08
eu o am si in format electronic, de aia mi-e la indemana si aici...:))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:09
Ma omorati cu cartea asta, maine o cumpar.

Va las sa mai discutati. Somn usor si vise placute
cricat
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:09
da...si allison...cum spusese ea despre carausul din Parnas? �de ce sa-i dau un pachet de tigari? mi-a placut de el pret de doua pachete�. si pe nicholas il iubise pret de o moarte�

cri, neaparat...ai sa descoperi o lume acolo...eu stiu ca m-am descoperit pe mine citind cartea asta

noapte buna, cri...am fumat 3 tigari in loc de una, he, he, he...
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:12
cri, daca nu dai de ea, ti-o pot trimite in format PDF, a fost scanata, mai are si niste erori - asa am luat-o si eu de pe net - dar poate fi citita pe PC... e drept, e mult mai obositor decat sa citesti cartea propriu-zisa...:)

Noapte buna!:)
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:12
"Aici, la granita, frunzele cad. Desi vecinii mei sunt cu totii niste barbari si tu esti la mii de mile departare, pe masa mea se afla intotdeauna doua cesti de ceai.�

eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:14
ok.
vorbim Ge.... daca nu o gasesc
cricat
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:15
�Atunci am descoperit ce este dragostea. Atunci cand vezi omul cu care vrei sa fii impreuna razand fericit ca a scapat de tine.�

un pic cam... zguduitor...:)
eu_geminy
corect. si eu o am in format electronic. so, cri...daca o vrei, ti-o trimit mintenas...

gemy, suntem cu capu', este?

nu-mi spune ca si tu stii pasaje intregi din cartea asta...
michelle_
De la: cricat2002, la data 2010-10-21 01:15:05ok.
vorbim Ge.... daca nu o gasesc

sigur, cri... oricand, cu multa placere...:)
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:16
da...allison facea referire la plecarea lui nicholas, cand l-a urmarit la gara, si el si-a cumparat un ziar...a glumit cu controlorul......

bre mami...e clar...suntem dusi
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:17
De la: me_reloaded, la data 2010-10-21 01:15:58corect. si eu o am in format electronic. so, cri...daca o vrei, ti-o trimit mintenas...

gemy, suntem cu capu', este?

nu-mi spune ca si tu stii pasaje intregi din cartea asta...

mamy.. ti-am spus ca o am sub nas, pe ecran, in format electronic... imi amintesc pasajul aproximativ, si doar caut... nu-s inca suficient de nebun ca sa o stiu pe de rost...:))))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:17
�Cand ma iubesti, e ca si cum Dumnezeu ma iarta de toate greselile si neroziile mele.�
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:18
�- Acum pot sa citesc si eu?
- A putea,nu inseamna a avea permisiunea.�
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:19
...asa ca mine...

da...si nicholas a luat asta ca pe un santaj...daca nu ma insel e dupa ce afla de sinuciderea ei, este?
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:20
dap... si uite asta, care mi se pare tare de tot...

�Exista unii dintre noi care gandesc ca moartea nu vine niciodata din fata, ci numai din spate: i-ar ajunge din urma in momentul in care s-ar opri sa gandeasca.�

foarte valabila pentru cateva personaje "sinistre" de aici...:D
:))))))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:21
am omis ghilimelele, la "sinistre"... am corectat...:)
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:23
mie mi s-a parut fantastica scena " judecatii"...biciul...jocul de-a dumnezeu...
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:23
�Placerea fizica nu e decat o placere; poate ceva mai mare decat celelalte, dar, oricum, o placere ca oricare alta. El ti-ar spune ca nu reprezinta decat un aspect � si nu cel mai important � al relatiei pe care o numim iubire. Ti-ar spune ca lucrul esential este adevarul, increderea care se stabileste intre doi oameni, doua suflete, doua spirite� cum vrei sa-i spui. Ca adevarata infidelitate este cea care ascunde infidelitatea fizica. Pentru ca lucrul care nu trebuie sa existe niciodata intre doi oameni, care si-au oferit unul altuia dragostea, este minciuna.�
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:27
dap...

"nu cred ca tu stii ce inseamna tristetea"...
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:30
�Nimic nu este injust pentru to�i, de�i multe lucruri par injuste fiec�ruia �n parte.�
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 01:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
....e vina mea? 18 De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45
fata blonda cu ochi albastri 30 De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT 84 De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? 9 De la: garbo005849 5 August 2009 11:41
Prietenii adecvate sau neadecvate! 23 De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17
Setari Cookie-uri