e nicholas, desigur...dar eu vorbeam despre cel mai complex personaj al cartii, mama... nicholas e previzibil pana la plictiseala...si incapabil sa accepte ca exista si altceva in afara egoismului lui ti-aduci aminte de intalnirea finala cu alisson? nici macar atunci nu si-a putut depasi conditia. felul cum a reactionat vorbind de "tradare"...nu stiu...mie mi-a fost clar ca nu a inteles nimic din lectia pe care i-a dat-o conchis |
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 00:56 |
||
---|---|---|
sunt de acord cu tine... eu insa ori de cate ori parcurg cartea, nu ma pot transpune in pielea altcuiva, decat a lui Nicholas... fiecare pagina, o traire, tot zbuciumul lui, parca imi intra in piele... brrr...:) | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 00:59 |
||
si daca ar fi sa fortez putin nota, as spune ca nicholas nu a fost niciodata un "ales" remember intrebarea aia a lui conchis? "vrei sa bei apa, sau vrei sa bei valul?" intrebarea asta ma bantuie... |
||
|
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:00 |
||
si am o problema cu Magicianul, daca ma pune cineva sa o povestesc. in mare, pot face asta. insa daca e de intrat in detalii, mi-e practic imposibil... asa cum ai spus, de fiecare data, apare acel "altfel", sau "altceva"... iar asta, in pofida stilului curat, impecabil, in care a fost scrisa. | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:02 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-21 01:00:36si daca ar fi sa fortez putin nota, as spune ca nicholas nu a fost niciodata un "ales" da...:) "Tu ce bei? Apa sau valul?"... :) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:04 |
||
dap, si stii de ce? pentru ca o tot citim pe la diferite varste, si ni se schimba perceptia nu stiu...magicianul e o carte ce trebuie traita, e imposibil sa o povestesti sau sa o descrii |
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:04 |
||
eu? eu am ales sa beau valul...chiar daca nu sunt printre cei "alesi" | ||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:05 |
||
Mamy, dar de asta ce zici?... �Mortii traiesc� prin dragoste.� asta a propos de ceea ce discutam mai devreme, noi doi... |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:06 |
||
sau �Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei.� :) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:08 |
||
hmmmm...e creepy al naibi | ||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:08 |
||
eu o am si in format electronic, de aia mi-e la indemana si aici...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:09 |
||
Ma omorati cu cartea asta, maine o cumpar. Va las sa mai discutati. Somn usor si vise placute |
||
cricat Postat pe 21 Octombrie 2010 01:09 |
||
da...si allison...cum spusese ea despre carausul din Parnas? �de ce sa-i dau un pachet de tigari? mi-a placut de el pret de doua pachete�. si pe nicholas il iubise pret de o moarte� cri, neaparat...ai sa descoperi o lume acolo...eu stiu ca m-am descoperit pe mine citind cartea asta noapte buna, cri...am fumat 3 tigari in loc de una, he, he, he... |
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:12 |
||
cri, daca nu dai de ea, ti-o pot trimite in format PDF, a fost scanata, mai are si niste erori - asa am luat-o si eu de pe net - dar poate fi citita pe PC... e drept, e mult mai obositor decat sa citesti cartea propriu-zisa...:) Noapte buna!:) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:12 |
||
"Aici, la granita, frunzele cad. Desi vecinii mei sunt cu totii niste barbari si tu esti la mii de mile departare, pe masa mea se afla intotdeauna doua cesti de ceai.� :) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:14 |
||
ok. vorbim Ge.... daca nu o gasesc |
||
cricat Postat pe 21 Octombrie 2010 01:15 |
||
�Atunci am descoperit ce este dragostea. Atunci cand vezi omul cu care vrei sa fii impreuna razand fericit ca a scapat de tine.� un pic cam... zguduitor...:) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:15 |
||
corect. si eu o am in format electronic. so, cri...daca o vrei, ti-o trimit mintenas... gemy, suntem cu capu', este? nu-mi spune ca si tu stii pasaje intregi din cartea asta... |
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:15 |
||
De la: cricat2002, la data 2010-10-21 01:15:05ok. sigur, cri... oricand, cu multa placere...:) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:16 |
||
da...allison facea referire la plecarea lui nicholas, cand l-a urmarit la gara, si el si-a cumparat un ziar...a glumit cu controlorul...... bre mami...e clar...suntem dusi |
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:17 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-21 01:15:58corect. si eu o am in format electronic. so, cri...daca o vrei, ti-o trimit mintenas... mamy.. ti-am spus ca o am sub nas, pe ecran, in format electronic... imi amintesc pasajul aproximativ, si doar caut... nu-s inca suficient de nebun ca sa o stiu pe de rost...:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:17 |
||
�Cand ma iubesti, e ca si cum Dumnezeu ma iarta de toate greselile si neroziile mele.� :) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:18 |
||
�- Acum pot sa citesc si eu? - A putea,nu inseamna a avea permisiunea.� |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:19 |
||
...asa ca mine... da...si nicholas a luat asta ca pe un santaj...daca nu ma insel e dupa ce afla de sinuciderea ei, este? |
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:20 |
||
dap... si uite asta, care mi se pare tare de tot... �Exista unii dintre noi care gandesc ca moartea nu vine niciodata din fata, ci numai din spate: i-ar ajunge din urma in momentul in care s-ar opri sa gandeasca.� foarte valabila pentru cateva personaje "sinistre" de aici...:D :)))))) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:21 |
||
am omis ghilimelele, la "sinistre"... am corectat...:) | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:23 |
||
mie mi s-a parut fantastica scena " judecatii"...biciul...jocul de-a dumnezeu... | ||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:23 |
||
�Placerea fizica nu e decat o placere; poate ceva mai mare decat celelalte, dar, oricum, o placere ca oricare alta. El ti-ar spune ca nu reprezinta decat un aspect � si nu cel mai important � al relatiei pe care o numim iubire. Ti-ar spune ca lucrul esential este adevarul, increderea care se stabileste intre doi oameni, doua suflete, doua spirite� cum vrei sa-i spui. Ca adevarata infidelitate este cea care ascunde infidelitatea fizica. Pentru ca lucrul care nu trebuie sa existe niciodata intre doi oameni, care si-au oferit unul altuia dragostea, este minciuna.� | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:27 |
||
dap... "nu cred ca tu stii ce inseamna tristetea"... |
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:30 |
||
�Nimic nu este injust pentru to�i, de�i multe lucruri par injuste fiec�ruia �n parte.� | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
....e vina mea? | 18 | De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45 |
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
ANALIZA PE TEXT SI PRETEXT | 84 | De la: fleurdelis 24 Aprilie 2010 10:11 |
|
||
ce poti face cand un prieten nu vrea sa mai vorbeasca cu tine ? | 9 | De la: garbo005849 5 August 2009 11:41 |
Prietenii adecvate sau neadecvate! | 23 | De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară