si versul lui seferis..."in rodia rupta in doua se afla numai stele" sper ca am citat corect, din amintire... |
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:31 |
||
---|---|---|
� � Colegi de suferin��? � M� rog, depinde cum �i numi�i pe cei pe care-i face�i s� sufere f�r� voia lor. � Mi se pare o manier� excelent� de a defini omul.� |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:33 |
||
gemy...mai ca-mi vine sa deschid un topic despre magicianul lui fowles da' mi-e ca o sa fiu intrebata iar daca fowles e o strada, he, he, he... gata, o sterg la somn, ca am intrat pentru cinci minute si am stat o ora noapte buna... |
||
|
||
michelle_ Postat pe 21 Octombrie 2010 01:33 |
||
ei nah... vrei sa se isterizeze iarasi "prietena" de mai devreme? ai vazut ca n-are nicio rezerva de a insulta si femeile absolut nevinovate... ma intreb daca apartine speciei umane...:P ma rog, ar merita sa incerci...:) pasajul era asa (fiindca merita): "Farmecul s-a risipit. Trecutul meu s-a risipit �i el. Exist� un vers al lui Seferis: ��n rodia rupt� �n dou� se afl� numai stele". A�a a fost �i atunci. Ea a disp�rut, eu m-am a�ezat la loc, dar mi-a fost imposibil s� citesc. M-am dus la zidul de l�ng� cas� �i am auzit vocea unui b�rbat �i ni�te voci argintii de femei care au disp�rut dup� o u�� �nchis�." :) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:39 |
||
eh, mamy... ti-am zis ca nefericita asta nu are nici pace, si nici somn...:)))))))))) | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:45 |
||
si un ultim pasaj, cu dedicatie speciala, de aceasta data... �Aflarea este umbra unei umbre �i totu�i naviga-vei etern c�tre a afla Afl�nd mai pu�in dec�t o fiar� beat�.� :)) :P |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 01:58 |
||
bueyyy... marcelino.... aaaaa, pardon, ""Doamna Loredana"...:PPP te-ai culcat, piticanie refuzata? ti-ai asezat frumos fustitza pe umeras?:)) hai mai zi ceva, pana nu ti se inchide si contul asta, pe care l-ai tinut "la dospit". fireste, tot in mod "neortodox", asa cum te-ai obisnuit deja...:D :=))=))=)) PS: ce-mi place, cum iti aduci singur elogii, cand te referi la alealalte doua jafuri de conturi care ti-au fost suspendate recent.... care de fapt au fost chiar trei, si mai multe...:)) si cum faci tu referire la propriile tale postari... "inteligente", cica... si "decente""...:)) si cum nu te poti tu abtine sa te referi vesnic la fel de fel de "trecuturi" ale userilor, la familiile lor, inventate de tartacutza ta bolnava, in care creierasul ti-e precum chifteaua in tigaie:PP sa mai zic cum te-ai demascat? neah... iti ajunge, fraierica!...:)))) nenica... du-te de te cauta. sau mai bine, impusca-te, ca bine nu te mai faci... dar macar iti scurtezi suferintza. |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 03:15 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-10-21 01:27:47�Placerea fizica nu e decat o placere; poate ceva mai mare decat celelalte, dar, oricum, o placere ca oricare alta. El ti-ar spune ca nu reprezinta decat un aspect � si nu cel mai important � al relatiei pe care o numim iubire. Ti-ar spune ca lucrul esential este adevarul, increderea care se stabileste intre doi oameni, doua suflete, doua spirite� cum vrei sa-i spui. Ca adevarata infidelitate este cea care ascunde infidelitatea fizica. Pentru ca lucrul care nu trebuie sa existe niciodata intre doi oameni, care si-au oferit unul altuia dragostea, este minciuna.� what????????!!!! am vazut ghilimelele ulterior..ma pregateam sa te intreb daca esti ok Geminy :-)) |
||
reyya Postat pe 21 Octombrie 2010 03:29 |
||
e din carte, reyya... eu nu-s asa destept...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 03:31 |
||
da cine-i doamna in minijup?? ce-s ,,emanatiile astea intelectuale"?? | ||
reyya Postat pe 21 Octombrie 2010 03:35 |
||
"Doamna Loredana_Lazaroiu", sau cum mama dracului a scris ca "o" cheama, e de fapt un "Domn"(LOL:))))), care a simtit ca-i sta mai bine travestit, la agatzat pe renumita strada Stefan Furtuna, din Bucuresti:PP si care a crezut ca injura mai eficient daca e invelit cu fusta, dupa ce contul 122 i-a fost suspendat. :)) cata dreptate a avut badia romy (fie iertat!), cand a spus ca individul asta e nebun de legat... si ca e vai de stelutza lui zbuciumata.:D eu rad, dar nu e de ras... fereasca Dumnezeu... |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 03:40 |
||
Ach so.....ma gandeam eu :-) | ||
reyya Postat pe 21 Octombrie 2010 03:48 |
||
Ach so... sehr gut!... Ich bin einen zufrieden Krokodil...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 03:49 |
||
Wirklich?! Wunderbar!!! Diese ist nicht vernachl�ssigt :-))) |
||
reyya Postat pe 21 Octombrie 2010 03:55 |
||
Aber Mr ,,Loredana." ist sicherlich kein gl�ckliches Krokodil | ||
reyya Postat pe 21 Octombrie 2010 03:57 |
||
Ja, Wunderbar... aber wie schade weil ich bin sehr mude... Ich muss nach schlafe gehen...:) Tchuss! Gute Nacht!... oder Guten Morgen ist es besser?!:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 04:02 |
||
Tsch�ss! | ||
reyya Postat pe 21 Octombrie 2010 04:07 |
||
PS: Was fur "Tante" Loredana... er ist egal fur mich... aber ich habe geschrieben nach Garbo Verwalter:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 04:09 |
||
Oricum mi se pare ca si-a ales bine poza. Are fata de tarabagista. | ||
Doara Postat pe 21 Octombrie 2010 06:36 |
||
Ce sa-i faci, Doara... nimeni nu-i perfect...parca asa spune ultimul slagar la moda:P :)) | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 08:53 |
||
ma enerveaza mult rautatea si de obicei ii ocolesc pe cei refulati | ||
garbo173047 Postat pe 21 Octombrie 2010 09:00 |
||
alex2007 Postat pe 21 Octombrie 2010 09:11 |
||
Foarte frumos din partea ta... da'parca esti un pic cam prea dura, pentru cineva care abia a intrat aici. Da' e doar o parere...poate mi se pare mie...;) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 09:14 |
||
alex... pari a avea ceva de spus... de ce nu o faci, daca ai cumva nelamuriri?:) | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 09:15 |
||
eu am o nelamurire Geminy .......... tu nu dormi noaptea ??????? buna dimineata !!!!!!!! glumeam ...........vom avea timp pentru somn , mult prea mult timp vom avea.........apoi viata trebuie traita ....... |
||
jeanette40 Postat pe 21 Octombrie 2010 09:20 |
||
jeanette, uneori nu dorm, intr-adevar... dar imi fac programul in functie de cum am chef...:) iar fiindca am si mult de lucru la calculator, mai arunc cate o geana si aici... cum altfel as putea descoperi, mai mult sau mai putin intamplator, fantomele care "ne bantuie"uneori?:P si-apoi viatza chiar merita traita... fiindca vom avea timp berechet sa si dormim...:) PS: Buna Dimineata,.. iti spune "refulatul" care sunt!...:))) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 09:27 |
||
buna dimineata si de ce spui ca esti refulat? | ||
garbo173047 Postat pe 21 Octombrie 2010 09:33 |
||
Poate asa simte �n momentul de fata. Uneori avem momente cand avem anumite stari si ne simtim altfel de cat suntem. | ||
alex2007 Postat pe 21 Octombrie 2010 09:35 |
||
pe mine ma enerveaza ca trebe sa prezint un referat la neuro si mi se pare macar chineza da' io-s de vina!! vorba lu' mama: scoala ti-o trebuit tie??! |
||
zambila Postat pe 21 Octombrie 2010 09:35 |
||
alex... te-am suparat personal cu ceva?...:) | ||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 09:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
caut | 2 | De la: mcrinelam 10 Ianuarie 2010 13:02 |
.....am nevoie de un dictionar....:D | 12 | De la: crys14 21 Decembrie 2009 10:05 |
Am indragostit de cel mai bun prieten .... | 26 | De la: Ciresica 12 Iunie 2011 07:49 |
|
||
AFACERI | 1 | De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23 |
Cum scap de albine | 5 | De la: Ciresica 21 August 2011 08:14 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară