Ce ne enerveaza?

'Neatza, zambi... ia-o usurel, nu te enerva de la prima ora, ca mai e timp pana deseara...:P
toate se invatza... sau nu se invatza, daca nu e cazul...
:)).
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 09:38
incerc sa raspund da in bulina roz ma arunca pe unde vrea ea sau incerc eu sa ajung
garbo173047
Postat pe 21 Octombrie 2010 09:38
De la: garbo173047, la data 2010-10-21 09:33:43buna dimineata si de ce spui ca esti refulat?

a, nu, mi-a placut doar cuvantul folosit de tine... vezi si tu ca am folosit niste ghilimele acolo...;)

dar o sa caut in DEX, sa vedem exact ce inseamna...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 09:42
offf, m-am lamurit, in sfarsit... ce ignorant pot fiii!!!...

REFUL�T, -� refulați, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj. (Despre imagini, tendințe, instincte, impulsuri etc.) Deplasat, c�zut, respins, �n subconștient. 2. S. m. și f. Persoan� care �și refuleaz� (1) dorințele, instinctele, impulsurile etc. � V. refula. Cf. fr. refoul�.

PS: da' parca nu suna chiar asa rau...:PP
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 09:52
adica .,...........te poti obisnui cu asa ceva .......
jeanette40
Postat pe 21 Octombrie 2010 09:58
jeanette... in existentza mea efemera, m-am obisnuit cu ALTELE... mult mai rele...:P
nu vad de ce mi-as face probleme dintr-un asemenea mizilic...:))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 10:05
tocmai .............la asta ma refeream si eu ......bine , cu trimitere la mine........
jeanette40
Postat pe 21 Octombrie 2010 10:07
ei nah... persoanele de fatza se exclud.:P
in privintza mea, poate ca de "rau" ce sunt, nu ma afecteaza ALTELE... mai rele...:))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 10:09
De la: eu_geminy, la data 2010-10-21 09:15:43alex... pari a avea ceva de spus... de ce nu o faci, daca ai cumva nelamuriri?:)
.
Nu stiu la ce te referi.
alex2007
Postat pe 21 Octombrie 2010 12:49
De la: eu_geminy, la data 2010-10-21 09:37:11alex... te-am suparat personal cu ceva?...:)

Scuze ca nu am putut sa-ti raspund deoarece am avut ceva treaba. Sincer nu mai suparat cu nimic si nu am nimic personal cu tine si nici cu alt cineva de pe aici, dar �n mesajul tau de raspuns catre Janette tu ai spus ca esti refulatul de serviciu atata tot . O zi minunata va doresc tuturor.
alex2007
Postat pe 21 Octombrie 2010 12:54
De la: garbo173047, la data 2010-10-21 09:00:29ma enerveaza mult rautatea si de obicei ii ocolesc pe cei refulati

Incearca sa nu folosesti termeni pe care nu ii stapanesti..ai auzit prin piata ,printre taraber acest termen si ti-ai spus ,,de ce nu ...de maine am sa incep sa-l folosesc..o sa creada lumea ca-s mult mai desteapta" :-)) good... Insa inainte de a-l folosi incearca sa citesti cate ceva despre problematica cu pricina :-)
O sa incep prin a-ti spune ca nu are legatura rautatea cu REFULAREA, aceasta genereaza stari de conflict la suprafata, este un tip de reac�ie de ap�rare a eului prin care o persoan� �ncerc� s� resping� sau s� men�in� �n subcon�tient diferite reprezent�ri (amintiri, emo�ii, g�nduri) pozitive sau negative, pentru a nu risca s� �i produc� o durere sau o nepl�cere sufleteasc�.

Ca sa afirmi ca ii ocolesti pe cei ,,refulati" se presupune ca ai sapat adanc in subconstientul lor sau ca ai sesizat anumite reactii in sfera eului..care au legatura cu refularea...
hai ca m-am distrat :-))) cu refulatii mai e cum mai e..astia-s mai pasnici , ..dar sa-i vezi pe aia ,,defulati" :-)) valeleu!!! :-))) cu aia sigur o pui de o corrida de toros :-)))
reyya
Postat pe 21 Octombrie 2010 14:15
De la: alex2007, la data 2010-10-21 12:54:12
De la: eu_geminy, la data 2010-10-21 09:37:11alex... te-am suparat personal cu ceva?...:)

Scuze ca nu am putut sa-ti raspund deoarece am avut ceva treaba. Sincer nu mai suparat cu nimic si nu am nimic personal cu tine si nici cu alt cineva de pe aici, dar �n mesajul tau de raspuns catre Janette tu ai spus ca esti refulatul de serviciu atata tot . O zi minunata va doresc tuturor.

Nu face nimic, alex... desi e bine sa stii ca stapanesc foarte bine SI comunicarea non-verbala (sper ca nu te indoiesti cumva de asta:P), e posibil sa mi se fi parut.

Imagineaza-ti ca esti undeva pe strada, cineva se chinuie "sa bata seaua ca sa priceapa magarul (sau magaritza, in functie de circumstantze)", pe un temei mai mult sau mai putin cunoscut sau clar, si imediat mai apar pe langa el vreo doi-trei chibiti din aia circumstantziali, neplatiti de nimeni, dar fara preocupare, care aproba zgomotos sau prin gesturi nearticulate, dar absolut usor de perceput pentru "magar/magaritza" (care a fost inzestrat/-a cu un minim de neuroni).

In acel moment, poti aprecia cat de cat, daca cei ce se raliaza au mai multa minte decat tine sau nu... sau poti avea o nedumerire, intrebandu-te... "dar asta/astia ce-or fi avand cu mine??"...

te las pe tine sa apreciezi, cu mentiunea ca gesturile de azi, ar putea avea efecte nebanuite candva, si ar putea fi de regretat. stii cum vine povestea cu "avocatul neplatit":)

si ca sa te scutesc de un inca un raspuns care te-ar putea in dificultate, voi adauga o intrebare retorica: avocat pentru cine, sau pentru ce?...

fiindca de regula, avocatul stie exact pe cine reprezinta si de ce il/o reprezinta, deci detine un minimum necesar de informatie corecta.
si fiindca, daca e vorba de parti aparent in conflict, dar care de fapt pot sa nu fie in conflict, acel "avocat" ar putea ajunge intr-o situatie absolut neplacuta, prin propria sa atitudine. de aia e bine sa-si faca treaba doar daca exista niste temeiuri, intre care si delegarea sa oficiala.;)

dar repet, sper ca doar mi s-a parut. chiar nu vreau sa-mi incarc neuronul firav cu asa ceva...

cu amabilitate o spun... si scuza-ma ca m-am deranjat ca sa scriu atat.:)

eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 16:08
exact, reyya... ma si intrebam... cu defulatii "din oficiu" cum ramane? nu aveam chiar niciunul pe-aici?!... aparent, nu, fiindca unora li s-au sters postarile penibile de asta noapte...:P
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 16:13
fireste, insa... ar putea sa se reabiliteze, cerandu-si scuze pentru momentele epileptice de asta noapte... fiindca si suferinzii de afectiuni cronice ar putea fi de inteles, pana la o anumita limita...dupa care doar angajatii spitalului de specialitate ii mai poate intelege.:P
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 16:36
eu nu ma ostenesc sa-ti scriu f mult ,dar eu zic sa nu �-ti chinui neuronul ramas asa cum ai zis, caci eu nu reprezint pe nimeni si pe mine nu ma intereseaza de problemele altora caci eu eu le am pe ale mele. Eu numai am citat ce ai scris. Da ma rog eu nu pun la suflet ca altii. Tu crezi ce vreii. Oricum limba romana are multe sub�ntelesuri.
alex2007
Postat pe 21 Octombrie 2010 16:38
sigur ca are multe subintelesuri, alex... plus ca mai depinde si de cat de corect o scrii... :P

chiar nu "�-mi" chinui neuronul, tot precum ti-am spus...
nu era cazul sa te ostenesti absolut deloc pentru mine, fiindca raspunsul strutzului, cel cu bagatul capului in nisip, dupa ce isi lasa fundul afara pentru cel putin o parte din lume, il stie absolut oricine. sper ca m-am facut inteles, si ca nu e cazul sa continuam aceasta discutie, daca "vreii"...

in orice caz,multumesc pentru "osteneala"...
eu nu vreau sa te mai retin (chiar imi cer scuze!), si iti doresc, alaturi de multa sanatate, numai succese in rezolvarea tuturor problemelor pe care afirmi ca le ai.:)
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 16:46
Ma enerveaza greselile de ortografie de pe forumuri.
All_right
Postat pe 21 Octombrie 2010 19:11
pe mine nu ma mai deranjeaza demult, dar imi place sa le evidentiez, ca sa vorbesc "pre limba" omului care face uz de ele...:P:))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 20:51
ma 'nerveaza brother

hell..o, fratele meu alb, mai intra si tu p-acilea, ca esti gazda...vin goshtii si e plin toapicu' de praf

...si de ganganii...
michelle_
Postat pe 21 Octombrie 2010 22:52
lasa mamy... ca i-am simPtZit lipsa si i l-am lustruit noi aseara...:)))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 22:54
l-am violat pe gemu' de enshpe ori azi...
ai simptit ceva,ge?!
preci
Postat pe 21 Octombrie 2010 22:58
���ɐʇıɹǝɯ ǝɹɐɔ ɐıɐ-d ıɹnʇns uı ɹɐı nɐı ı-ıs uıʌǝɹ ɐɔ 'ǝɹɐpqɐɹ ɔıd un ıʇǝʌɐ ıɐɯ ¿ıɔıɐ ǝd ʇɐɹʇuı ǝp ıs dɯıʇ ǝɹɐ ıɐɯ bɐǝɹp ǝuıɔ ,ɐp

Si zi ashe, precilicio... responsabila cu veoalele, ha?
Thor_again
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:02
lasa mamy cu ce-am simtzit eu... eu le fac, eu le trag, dupa principiul cauza-efect. adeca eu-viol de la preci, am vrut (pentru ca)sa zic:PP

deci ce conteaza ce-am simptzit... important e ca mi-ai auzit urletele...:))):PP
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:03
da nu stii alta, preci... cand tu mi-o trageai telepatic, me_reloaded ma calarea pe mess... unplugged, asa, vreo 2 ceasuri...:DDD
:)))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:06
Ge, despre ce vorbesti tu acilea?
Momente epileptice? Azi noapte??? AICI??? Pe toapicu' meu???
Ce dreaq, nu le mai ajungeau toapicu' florinelului si cele ale irinucai et vuvu?
Thor_again
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:07
eee, pacat ca nu am salvat, thorule... nu �I mai ajungeau... o "ea", care era un binecunoscut el... acelasi.
da' mai rau ca la usa cortului, nene...:D
in fine, Andra a dat cu maturica...:)
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:08
Andra? In sfarsit a aparut diavolul ala de Andra? Hmmm... nu-mi pica ea mie in labute, sa vezi ce mi ti-o smotocesc de zvarluga ce mi-e ea!
Da din an in paste pe aici si ne lasa pe noi sa ne chinuim cu tot felul de specimene...
Thor_again
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:14
da' timpul nu-i pierdut... oricand poate sa mai ofere o proba de sudalmi, travestitu' dement...:))
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:15
De la: Thor_again, la data 2010-10-21 23:14:27Andra? In sfarsit a aparut diavolul ala de Andra? Hmmm... nu-mi pica ea mie in labute, sa vezi ce mi ti-o smotocesc de zvarluga ce mi-e ea!
Da din an in paste pe aici si ne lasa pe noi sa ne chinuim cu tot felul de specimene...

de data asta chiar a fost prompta...
ieri i-a ras celalalt cont, si azi i-a ras mizeriile sinistre... urmeaza si raderea contului, daca va continua... cu toata fustitza lui scurta, de sub care nu are ce arata:P
eu_geminy
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:17
vuvuzela
Postat pe 21 Octombrie 2010 23:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
DEMISIE - asta vreau azi, sa demisionez 38 De la: cristina322 13 August 2010 16:24
lucruri de care ne-am saturat.... 111 De la: iasomia 27 August 2011 09:41
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... 53 De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
problema 9 De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25
Setari Cookie-uri