De la: cricat2002, la data 2010-10-22 22:44:47de ce dura? ca sa poata fi simztita, cri... ca sa poata fi simtzita eficient. desigur, la realitate ma refer...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Octombrie 2010 22:48 |
||
---|---|---|
cred ca o sa se enerveze cineva.......... Thor..... | ||
cricat Postat pe 22 Octombrie 2010 22:50 |
||
pai asta e si scopul... altfel, de ce ar fi deschis acest topic?!:P se enerveaza el (desi nu cred), dar... e "nu te supara frate", aici. cine se supara, radem de el:D :)) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 22 Octombrie 2010 22:52 |
||
fac o paranteza, cu o chestie care chiar m-a enervat, acu'... ca tocmai am auzit-o. cica basescu a declarat azi ca n-a stiut de acea femeie aflata de atata amar de zile in greva foamei... ce ordinaaaaaaaar!... mi-e silaaaaaaaaaa!!!! (puteti sa radeti de mine, ca tocmai ziceam... da' chiar nu e de ras, SUNTEM DE PLANS!) si atunci ma intreb: mai stie ceva presedintele de kkt al acestei tari despre ceea ce se intampla?... personal, nu ma-ndoiesc ca stie... dar i se rupe fix in paispe... de golan sinistru ce e... un criminal. |
||
eu_geminy Postat pe 22 Octombrie 2010 23:08 |
||
am pus aici, fiindca n-am putere, nici rabdare sa caut topicul ala cu boc... sau s-o fi sters, habar n-am. |
||
eu_geminy Postat pe 22 Octombrie 2010 23:11 |
||
dupa ei, potopul, Ge! | ||
esme Postat pe 22 Octombrie 2010 23:13 |
||
e clar ca nu exista nicio limita pentru inconstienta, cinism si imbecilitate voluntara... o banda de talhari la drumul mare si criminali de cea mai joasa spetza. au pus capac la tot. |
||
eu_geminy Postat pe 22 Octombrie 2010 23:19 |
||
mi-e teama ca suntem in capcana demult... capacul e pus demult. | ||
esme Postat pe 22 Octombrie 2010 23:25 |
||
mai rau este ca nu se vede cale de scapare. tot nu sunt bani.... ca fura ca/n codru.... in ianuarie va fi dezastru...... |
||
cricat Postat pe 22 Octombrie 2010 23:30 |
||
si conform unei legi nescrise a naturii, intotdeauna e loc de si mai rau... atunci cand crezi ca ai ajuns la fundul gropii, se deschide o alta, dedesubt...:D in fine... sper ca intr-o buna zi sa inceapa sa opereze si cealalta lege nescrisa... cea a compensarii. sau, dupa fapta, si rasplata. |
||
eu_geminy Postat pe 22 Octombrie 2010 23:30 |
||
cri... eu nu-i cred nici daca zic ca albul e alb. in mod cert, bani de furat mai sunt, si inca multi. altfel, nu ar tine cu dintii sa faca atata "bine" tarii, si inca pe termen lung. si daca pot, sa taie si din ajutoarele sociale ale ultimilor amarati/persoane cu handicap sau de la copii, cu atat mai bine ca si aia sunt bani, cel putin de buzunar, pentru ei. |
||
eu_geminy Postat pe 22 Octombrie 2010 23:33 |
||
de ce nu, Ge, atat vreme cat pot? | ||
esme Postat pe 22 Octombrie 2010 23:39 |
||
dap... putem spune ca sunt de nestavilit acum... ca sunt mult prea potenti... pentru o Doamna ca Romanica...:DDD |
||
eu_geminy Postat pe 22 Octombrie 2010 23:41 |
||
or sa se lase doborati atunci cand nu o sa mai fie bani de furat. si o sa fie in continuare, inca un imprumut, si altul, si altul. o sa se sparga buba..... problema este sa nu fie prea tarziu. Normal Ge .... ca nu ii crezi... nici eu nu/i cred. Base spune azi ceva, maine exact contrariu. Ceilalti la fel. |
||
cricat Postat pe 22 Octombrie 2010 23:46 |
||
Noapte buna tuturor ..... oriunde va aflati! | ||
cricat Postat pe 22 Octombrie 2010 23:54 |
||
nu, cri... nemernicul asta spune acum ceva, iar peste doar cateva secunde altceva. un exemplu: "nu, n-am lovit copilul.... sau cred ca a spus el ceva, m-o fi injurat." de ce acel "sau"?... contrazice cumva ceea ce spusese initial?? nu stiu, intreb si eu. "n-am fost la mogul niciodata...(interventie moderator)... sau de vreo 2 sau 3 ori, cred" sa mai zic?... PS: noapte buna, cri. sper sa nu preci cu ideile astea in vis...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 22 Octombrie 2010 23:55 |
||
noapte buna, Cri! | ||
esme Postat pe 22 Octombrie 2010 23:59 |
||
esme, scumpete... credeam ca ai fugit:P |
||
eu_geminy Postat pe 23 Octombrie 2010 00:05 |
||
nu inca, Ge, dar in curand! m-a rapus o nenorocita de raceala, care m-a secatuit! ... noapte buna, Ge! | ||
esme Postat pe 23 Octombrie 2010 00:23 |
||
ei, atunci am simtit bine ca esti cam schimbata in seara asta.... multa sanatate iti doresc!... sa revii in forma!... Noapte Buna!...:) |
||
eu_geminy Postat pe 23 Octombrie 2010 00:26 |
||
...geminy, �a spus copilu ceva...m-a �njurat� �nu am lovit copilul nici cu pumnul �n faț�, nici cu pumnul �n plex�(noaptea confrunt�rii)... ...cred c� și mai enervant� este �nu am auzit� de legea micsor�rii TVA-ului la produsele alimentare și neimpozitarea pensiilor de 2.000, da a vorbit cu șeful FMI �n urm� cu 2 zile despre asta și i-a promis c� legea nu va fi operant�.... ...adec�: șefu grupului parlamentar al psd a ridicat un deștuț pentru aprobarea micșor�rii tva și turma a urmat izemplu, da marinelu �i z�ce la fmi-st - stai, bre, lenistit c� �la o fost deștu care sembolizeaz� jumatea lu cinci... |
||
daria_ Postat pe 23 Octombrie 2010 01:40 |
||
...io acu chiar� m� nervozai la maxim....venii ș� io pentru c�teva z�le lebere acasa și ��știa micii�noaptea stau la karoke�la, iar z�ua cic� s� hodinesc....noroc c� doar �n ușchend fac asta ș� m�ine sar� o s�-i v�z și io la coloare.. | ||
daria_ Postat pe 24 Octombrie 2010 21:23 |
||
sa-i mut pe aia de la politia comunitara din tm, impreuna cu firma privata care "fura" masini din parcari, cu acordul politiei! |
||
zambila Postat pe 25 Octombrie 2010 14:36 |
||
zambilut...ce patisi mami???? |
||
eladaela Postat pe 25 Octombrie 2010 14:39 |
||
De la: zambila, la data 2010-10-25 14:36:29 zambi... daca reusesti, muta-i pe toti analfabetii de la comunitara... azi, putin a lipsit ca sa nu mi-o salte, deoarece intrasem jumate de metru pe spatiul alocat taxiurilor:D |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 14:42 |
||
ce alta treaba mai au ..............a ...sa zgorneasca babutele care se chinuie sa vanda cateva oua sau doi litri de lapte m-am luat de unii odata ......ramasesera cu gura cascata nu stiau ce sa mai zica .......... |
||
jeanette40 Postat pe 25 Octombrie 2010 14:47 |
||
aha...zambilutz...probleme, mami? ai ramas far' de masina? | ||
michelle_ Postat pe 25 Octombrie 2010 14:51 |
||
un militar sau un politist, nu poate umbla cum vrea cu arma la el... idiotii astia cu maxim 10-12 clase, facute si alea la ff, stau cu pistolul la ei dupa program, in carciumi... dai arme la toti imbecilii, de parca am fi prin America Latina a anilor 70-80:D mai lipseste sa scrie pe usa birturilor "interzis accesul golanilor cu arme de foc":D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 14:51 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-25 14:51:11aha...zambilutz...probleme, mami? ai ramas far' de masina? du-te mamy si descurca fata... fa-le alora un tambalau monstru, ca sa aiba cu ce plimba matzucii...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2010 14:53 |
||
De la: zambila, la data 2010-10-25 14:36:29 apropos de asta..mi-au blocat si mie masina in Eforie Nord, de fapt au blocat rotile de la vreo 10 masini odata cu a mea, semnul de stationare interzisa era intors...nu l-am vazut ...mi-a pus ,,caratiza " pe roti ..i-am chemat , am chemat si politia de la rutiera..si ii spun aluia ( mr agent ....) ca nu am vazut semnul de stationare interzisa ...dat fiind faptul ca tabla era indoita in asa fel incat nu as fi avut cum sa-l vad si stiti ce raspune ,,geniul "???!! trebuia sa ma uit dupa colt :-))))) |
||
reyya Postat pe 25 Octombrie 2010 15:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CUM TRECI PESTE PIERDEREA UNEI PRIETENE? | 2 | De la: Laura76 21 August 2018 23:32 |
Stiati ca? | 41 | De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37 |
ce face o relatie fericita? | 145 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
|
||
vreau sfaturi | 5 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 21:07 |
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri