Ce ne enerveaza?

dap... niste demni urmasi ai vajnicilor militieni, de odinioara.
oricum, comunitarii pun capac la tot.
peste noapte, din paznici contractuali (ex-gardieni publici), s-au trezit politisti...:D
eu_geminy
Postat pe 25 Octombrie 2010 15:08
pai normal, reyya, ce-i fi vrut sa zica? sa-si ceara scuze si sa-ti dea banii inapoi??
io m-am dus ca omu la facultate la un curs, si cand ies, minune! masina mea se evaporase!
ma gandeam sa sun la politie, s-o dau furata, pt ca nu incurca pe nimeni, nu era nici pe trotuar, nici pe strada, era in parcarea universitatii, efectiv!
dar in portiunea aia n-au mai pus oamenii dale din beton, asa ca domnii comunitari l-au considerat spatiu verde si ca atare mi-au dat o amenda de 250 ron...buuun!
as intelege daca ar fi fost doar atat!
dar mai trebe sa platesc si 560 ron pt ca mi-au furat practic masina, desi nu incurca pe nimeni acolo

acuma, io am incercat sa vb cu masinutza mea, da' ea nu si nu! cica nu poate sa leviteze! si io ce draq sa fac?
zambila
Postat pe 25 Octombrie 2010 15:11
....reya, trebuia s�-i trimiți și tu dupe blocuri, unde le era locul...
daria_
Postat pe 25 Octombrie 2010 16:29
De la: tutankhamon, la data 2009-07-11 00:23:45MA ENERVEAZA DE MOR CA MANAC CA O VRABIE SI SUNT GRASA CA UN ELEFANT....VREAU SA POT MANCA CIOCOLATA CU ALUNE PANA CRAP FARA SA SE PUNA PE MINE.....ma enerveaza barbata-miu ca baga in el ca disperatu' ciocolata in fiecare zi si e batz....soacra-mea, la care nu-i tace gura un minut alea 3 zile cat vine pe capul nostru....ma enerveaza ca nu au gasit-o pe elodia inca.....ma enerveaza fusta alba si ciorapii negrii....URASC SUTIENUL NEGRU PE SUB BLUZA ALBA SPUMA.....

CREDEAM CA ESTI SILUETA DE ATITA STAT LA PASTRARE
KNIGHT_31
Postat pe 25 Octombrie 2010 18:58
Pe straduta noastra, in cartier, este si un camin pentru copii mici. Dimineata mamicile si taticii se grabesc sa isi lase puii la camin si se grabesc la servici. Si eu m-as grabi, dar trebuie sa gandesc si pentru pieton (adica soferul sa conduca preventiv, chiar daca pietonul este gura-casca). Astazi n-am mai putut suporta, ca prea de mult aveam of-ul asta. Am oprit masina in dreptul unui copilas care se tot smulgea din mana maica-si si am intrebat-o pe aceasta (care se mai uita si aiurea) cum MAMA NAIBII POATE MERGE PE STRADA SI LASA COPILUL IN PARTEA PE CARE TREC MASINILE! Mi-a explicat ca il tinea bine de manuta (copil mic, de 3-4 ani) si, de bine ce-l tinea, noroc ca m-am pus eu in fata lui, ca se si smulsese din mana ei.

Concluzia: ma enerveaza iresponsabilii.

PS - si cei care, desi stiu de termenul unei lucrari, nici de-ai naibii nu se apuca macar cu o zi inainte, ca sa isi lase o marja de siguranta. In conditiile in care mai depind si altii de ei.
Doinita201
Postat pe 25 Octombrie 2010 19:34
gemy!!! maiiii...barbatule!!! io acu' vaz ce-ai scris ici sha de masina zambilutei...

cum sa le fac mama scandal la aia? pai tu crezi ca matzi ceia se plimba cu bemveul? ei au limuzina personala, mami
michelle_
Postat pe 25 Octombrie 2010 19:49
deh mamy... de un' sa stiu eu cum ii obiceiu'la m�tzuci in Cimishora...
o is mai ge la marjine de Banat, nooo...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 25 Octombrie 2010 20:11
hmmm...vezi ca-s turbata acu' si musc...ma enerva rezistentu' atomic cu superioritatea barbatilor

in juma' de ora tre' sa fiu la parastas, priveghi, ce-o fi ala, si mie imi vine sa sar la beregata cuiva, he, he, he...
michelle_
Postat pe 25 Octombrie 2010 20:27
mushka-ma shi fii dura, mamy!!
=))
eu_geminy
Postat pe 25 Octombrie 2010 20:30
nebun mic... tie ti-e dor de-un jviol, este?
michelle_
Postat pe 25 Octombrie 2010 20:32
ehe,... ce vremuri bune, mamy...:)))))
eu_geminy
Postat pe 25 Octombrie 2010 20:42
marca Alice Cooper (House on Fire)...:PPP
eu_geminy
Postat pe 25 Octombrie 2010 20:43
mami, tu ma mituiesti cu alice cooper ala, este?

of, of...cum stii tu ce-mi place
michelle_
Postat pe 25 Octombrie 2010 21:54
mamy, eu stiu ce-mi place mie...

da' daca iti place si tie, poate vine si orgazmu' simultan:)):PP
eu_geminy
Postat pe 25 Octombrie 2010 22:06
multiple...de-alea multiple

he, he, he...hai c-am descoperit-o si io pe duduia cu alex cela...

povesti cutrenuratoare azi...s-a zgaltait garbo de atatea drame
michelle_
Postat pe 25 Octombrie 2010 22:14
deaaaaa... precum ti-am zis, de la prima ora a cafelei aromate...:P
eu_geminy
Postat pe 25 Octombrie 2010 22:17
io nu-mi stric ritualu' cafei citimd sandra brown, mama...abia reusesc sa ma suport pe mine...abia de la a doua cana devin umana
michelle_
Postat pe 25 Octombrie 2010 22:20
De la: eu_geminy, la data 2010-10-22 22:52:35pai asta e si scopul... altfel, de ce ar fi deschis acest topic?!:P
se enerveaza el (desi nu cred), dar... e "nu te supara frate", aici.

cine se supara, radem de el:D

Aha! Va sa zica ashe, criminali de neuroni si asasini de stari zen ce-mi sunteti voi! Radeti de ei, ha?
Thor_again
Postat pe 25 Octombrie 2010 22:24
pai si ce-ai vrea, mey thor...
cand dau de-un prost, ori de vreo frustrata isterica, sa-mi tai venele?
scuze, da' io nu-s emo...:)))
eu_geminy
Postat pe 25 Octombrie 2010 22:28
Nu esti?
Rezolvam, Ge, rezolvam ...
Thor_again
Postat pe 25 Octombrie 2010 22:36
bine, mey thorule... ma sacrific.
de jale, moshule...
maine imi scurtez rau de tot paru'... cat mai am...:D:)))

PS am vrut sa zic p�ru'... a nu se intelege gresit.:P
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 01:12
mami, eram cu masina mea, nu cu bemve-ul
era asa de mica, nici nu stiu cum de au observat-o!
da' stai sa vezi ce-o scris pe P-V
cica am oprit pe spatiul destinat amenajarii spatiului verde
cred ca intre 10 si 10 si un sfert aveau de gand sa amenajeze si n-aveau loc de trotineta mea!
ah, si le fac contestatie, ca au dat masina altcuiva , nu mie!
macar ii ziceam ceva de bine domnului care a dispus ridicarea
zambila
Postat pe 26 Octombrie 2010 08:48
zambilici, iote d-aia n-are ursu' coada si romanu' malai de-o mamaliga: nu va cunoasteti drepturile, nu aveti curaj sa-i luati de gat prin instante, da' stati si shushotiti, mamica. Pai cine-i vinovat? "Ei" is multi, mami, da' daca ii iei la bani marunti, se sparg in indivizi numai buni de pus la plata.
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 09:30
thor, nu-i asa!
ca sa te judeci cu ei, iti trebe bani!
ca sa-ti iei masina, iti trebe bani!
sa zicem ca eu m-am descurcat, dar poate era un om care n-avea salariul pe luna cat o fost taxa, ce facea?
pierdea masina, nu??
ei, problema e ca eu ar trebui sa contest legea in sine, care e abuziva!
si apoi, cuantului taxei e ilegal de mare!

o sa fac contestatie oricum!
amenda era mai mult decat suficienta in cazul asta, avand in vedere ca nu era nici macar spatiu verde, ci spatiu destinat amenajarii spatiului verde, plus ca nu incurca circulatia, dar nah...asa o considerat retardatu ala!
zambila
Postat pe 26 Octombrie 2010 09:43
no, uite legea, ma rog, hotararea consiliului local:

Poli�ia Comunitar� Timi�oara reaminte�te c� potrivit HCL 371/2007, art. 28, constituie contraven�ie �i se sanc�ioneaz� cu amend� contraven�ional� �i dup� caz, cu lipire de colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor, precum �i cu ridicarea sau blocarea autovehiculelor cu plata contravalorii presta�iei efectuate, oprirea �i sta�ionarea vehiculelor pe zone �i spa�ii verzi, parcuri, spa�ii �i locuri de joac� pentru copii; oprirea �i sta�ionarea autovehiculelor pe trotuare, piste obligatorii pentru pietoni �i / sau bicicli�ti, scuaruri, insule de dirijare a circula�iei, �n alveole �i �n sta�iile mijloacelor de transport �n comun; oprirea �i sta�ionarea autovehiculelor pe locurile de parcare rezervate pentru diferite activit��i, �i c�ile de acces ale unor obiective sau pentru persoanele cu handicap, marcate �i semnalizate corespunz�tor; parcarea �i sta�ionarea autovehiculelor �n zona de protec�ie a �an�urilor, dac� aceasta ar putea duce la deteriorarea sau func�ionarea necorespunz�toare a �an�urilor; circula�ia, oprirea �i sta�ionarea vehiculelor �n zona Pia�a Victoriei, Pia�a Unirii, Pia�a Traian, strada Alba Iulia, strada �tefan cel Mare, �ntre Pia�a Traian �i strada Aurel Vlaicu, f�r� avizul Comisiei de Circula�ie din cadrul Prim�riei Municipiului Timi�oara. Amenda contraven�ional� pentru nerespectarea acestor prevederi este cuprins� �ntre 500 � 1000 pentru persoanele fizice �i 1000- 2000 pentru persoanele juridice.

Autovehiculele depistate ca fiind oprite, sta�ionate sau parcate �n situa�iile prev�zute �n HCL 371/2007 �i prezentate mai sus, �ncurc�nd circula�ia pietonilor sau a mijloacelor de transport �n comun ori distrug�nd spa�iul verde, sunt ridicate de poli�i�tii comunitari �n colaborare cu inspectorii de la Administrarea Domeniului Public SA. Persoanele ale c�ror ma�ini se afla �n aceast� situa�ie se pot interesa dac� ma�ina le-a fost ridicat� la telefon 0256.246.112 � Dispeceratul Poli�iei Comunitare Timi�oara sau la 0770.604.042 � ADP Ridic�ri. Orarul de la depozitul ADP de pe str. Ion Ionescu de la Brad nr. 1/E, unde sunt transportate �i depozitate autovehiculele depistate ca fiind parcate neregulamentar este �ntre orele 08.00 �i 20.00.

Purt�tor de cuv�nt Poli�ia Comunitar� Timi�oara,

Consilier Daniela Seracin

caut avocat!
zambila
Postat pe 26 Octombrie 2010 09:51
zambila, nu-i asa! pe parerea asta preconceputa se bazeaza toti cei care fac abuzuri -multi dintre ei le fac din incompetenta, nu neaparat cu buna stiinta
nu e nevoie de ce stiu eu ce resurse pentru actiunea aia in contencios. si ca sa fie tacamul complet, ia unific-o tu cu o actiune penala. macar asa, sa le tzatzaie couru' un pic cand vor fi chemati sa dea cu subsemnatul la parchet pentru furt calificat si abuz in serviciu contra intereselor persoanei
chiar daca in final vei obtine doar un castig de cauza pe contencios, iti garantez ca aia care au dat cu subsemnatul nu prea vor mai ridica nici macar masinile parcate ilegal...
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 09:51
De la: zambila, la data 2010-10-26 08:48:04da' stai sa vezi ce-o scris pe P-V
cica am oprit pe spatiul destinat amenajarii spatiului verde

ah, limba asta romaneasca! as scoate ceva banuti de pe urma lor cu procesul asta verbal
deci nu era pe spatiul verde, era pe spatiul DESTINAT AMENAJARII spatiului verde... hmmm! deci tu ai fost sanctionata pentru ca nu ai consultat oracolul din Delphi privitor la intentiile celor de la spatii verzi...
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 09:53
haideti sa va spun cum e in Targoviste..........primarul a desfiintat multe parcari .....unele le-a facut spatii de joaca , altele le-a concesionat firmelor (lui) care se ocupa cu "administrarea parcarilor "...........adica cu strangerea taxei de parcare ........iar , masinile parcate in locuri interzise sunt ridicate de firmele ....... .............tot ale lui , binenteles............
jeanette40
Postat pe 26 Octombrie 2010 10:01
haideti sa va spun cum e in Targoviste..........primarul a desfiintat multe parcari .....unele le-a facut spatii de joaca , altele le-a concesionat firmelor (lui) care se ocupa cu "administrarea parcarilor "...........adica cu strangerea taxei de parcare ........iar , masinile parcate in locuri interzise sunt ridicate de firmele ....... .............tot ale lui , binenteles............
jeanette40
Postat pe 26 Octombrie 2010 10:01
jeano,
in orice oras care se vrea cat de cat civilizat, parcarea e pe bani. nu-ti convine, n-ai decat: foloseste transportul in comun.
in Timisoara am apreciat foarte mult sistemul de parcare, bazat pe tichete si pe zone, primul de acest gen implementat in romanica. era o franciza cumparata de la ungurii din Szeged.
acum, ca firmele care aduna banii sunt ale lui x sau ale lui y, asta e... cineva trebuia sa le aiba si pe alea
dar de la a pune parcarea pe bani pana la a face tot felul de abuzuri pe tema asta, e cale lunga...
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 10:07

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
prietenie sau iubire 236 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28
cat de superficialii sunt unii? 13 De la: garbo_2178 7 Mai 2012 21:25
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
nu stiu daca e buna decizia mea? 28 De la: eu_geminy 20 Decembrie 2011 23:08
Stiati ca? 41 De la: pitiTa_ 12 Aprilie 2014 14:37
Setari Cookie-uri