Ce ne enerveaza?

mai, proasta am fost ca am platit, trebuia sa fac plangerea de ieri, dar nah...timpul asta!!
dar nu-i bai!!!
m-am documentat, am timp 15 zile sa depun contestatia si am s-o fac, pt ca in lege prevede clar ca se dispune ridicarea doar daca incurca circulatia sau distruge spatiul verde!
nu era nici un indicator de spatiu verde sau vreun fir de iarba acolo pe care sa-l distrug!
si ma indoiesc ca ieri au venit sa planteze iarba
so, azi merg sa-i trag o poza locului si ma prezint frumos cu p-v minune sa cer banii inapoi!
zambila
Postat pe 26 Octombrie 2010 10:08
zambilici... pai vezi, mamica, cum te-ai desteptat?
eu unul as cere ceva mai mult decat amenda aia platita
daune morale de 1 ron si daune materiale de 10.000 roni. Gasesti tu o motivatie... masina a fost zgariata, a fost ridicata, transportata si depozitata necorespunzator, ori a suferit un soc nervos cand s-a vazut siluita de o gashca de straini negriciosi la coloare...
Important nu e daca vei avea castig de cauza, ci stress-ul pe care l-il vei provoca si, mai ales, iritarea pentru ca au dat de cineva care nu are paie in loc de creier si apa in loc de sange-n pix.
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 10:16
pai de ieri am vrut eu sa fac contestatie, dar cum nu m-am dus eu sa ridic masina pt ca eram la job, n-am stiut exact care-i procedura, puteam sa nu le platesc deloc daca le faceam plangere!
dar oricum, s-au ars, ei nu mi-au dat mie masina, ci iuibitului meu
as putea delcara masina furata
ioi, ce-o sa ma dixtrez!
zambila
Postat pe 26 Octombrie 2010 10:19
zambilici,
treaba cu furtul trebuia sa o faci inainte de a lua masina. ai grija cu distractia, sa nu il coste pe viking, c-ar fi pacat de el sa stea stresat pana se rezolva
da' pentru contestatie si plangere penala pentru abuz in serviciu nu e timpul pierdut
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 10:21
chiar asa!
cum ar fi sa merg maine sa-mi ridic masina!??
avand in vedere ca el pleaca deseara din tara, n-o sa-l gaseasca nimeni!
ascund bine masina si ii dau pe domnii in judecata ca au dat masina altcuiva decat proprietarului, corect??
zambila
Postat pe 26 Octombrie 2010 10:22
ma enerveaza filtrul de cafea

scoate cafa cum vrea el, cand slaba, cand tare...de parca are viata proprie

azi a scos o cafa numai buna de aruncat

i need coffee
michelle_
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:43
ete nene, ce face dependentza din om...:P
ce faci, mamy??:))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:45
Thorele nu ma deranjeaza ca platesc parcare ..........ci faptul ca nu sunt nici asa locuri de parcare........si faptul ca tocmai firmele abilitate sunt ale primarului ......eu zic ca e un abuz.......
apoi , eu , oricum ma descurc ........am o masinica ,mica ......mica ( Polo)........e aproape imposibil sa nu gasesc loc de parcare.............
jeanette40
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:49
jeano, faza aia cu deranjatul era un principiu general, nu ti se adresa neaparat tie. iar faptul ca firmele abilitate sunt ale primarului nu e neaparat un abuz decat doar in masura in care alte firme nu au acces la cashcaval in favoarea acestora (bine, la noi in romanica ar fi anormal sa fie altfel)... a, si mai e un caz, dar de incompatibilitate: daca primarul inca mai e in carti la firmele alea (oficial, ca neoficial e clar ca este dar, vorba aia, prinde orbul, scoate-i ochii )...
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:53
ce sa fac? ma' nervez cu filtru ala io nu pricep...pun aceeasi cantitate de cafa de fiecare data, adica 3 lingurite varfuite la o cana de apa. cum dreaq imi scoate posirca asta?
michelle_
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:53
me_ nu incalzeste apa suficient .de aia iese cafeaua proasta..........

apoi , Thor .........unde s-a terminat normalul incepe Romania.......
jeanette40
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:55
:))))))))) parca ai fi nevasta-mea... si ea are limba arsa de la cafea...:DDD

eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 11:57
he, he, he...imi place de nevasta matale. daca bea cafa ca mine, e de-a mea
michelle_
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:00
De la: me_reloaded, la data 2010-10-26 11:43:57ma enerveaza filtrul de cafea

scoate cafa cum vrea el, cand slaba, cand tare...de parca are viata proprie

azi a scos o cafa numai buna de aruncat

i need coffee

ia o cafa de aici una bunaaaaaaaaaaaaaa
tusi_Oli
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:01
intai am fost tentat sa cred ca a intrat in contu'tau, ca si ea se rasteste la filtru, inlok sa se rasteasca la mine:))))

ca ashea mai zvarle saitu'oamenii buni... dintr-un cont in altu'cica.:D

numa' ca vaz ca e cumintzica, e la a treia cana uriasa de cafea, cu ale ei...ceea ce inseamna ca azi filtrul a fost OK... si mi se pare corect, ca spalasem sita aia aseara:P

:)))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:04
la a treia cana, zici? si se mai rasteste si la tine? mai mami...zi-i sa-si faca un cont ici sha. musai trebe s-o cunosc

oli, multam...acu' am pus de-o cafa la celalalt filtru. ala mere mai bine ca e filips, da' nush ce dreaq are si-ala ca mi se lungesc urechile asteptand cafa aia. crez ca are depuneri de piatra, nush...si nush nici ce dreaq sa torn in el sa-l curat, ca (sic!!!) cu otetu' nu a mers
michelle_
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:06
Mai, mai .... ce harnic esti? Ge
sau poate ai vrut un moment de liniste.... pe forum?
cricat
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:08
credeam ca numai eu beau cafea multa.........
jeanette40
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:08
neee, janette...la mine ratia e de 4 cani la zi...cani de-alea de ceai, of course
michelle_
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:10
aia ziceam, mamy, ca la mine nu se rasteste, ceea ce inseamna ca nu-mi gaseste utilitatea - asta insemnand ca e foarte bine asa...:))))

iar cont are, mamy, noi sa fim sanatosi... insa acuma vaz ca nu citeste.:P
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:11
o sa va ia corasonul la trap.... si o sa spuneti ca este din vina cafelei ..... fetelor.

va

merg la munca, asteapta nenea Base sa produc bani la buget. Ei de unde sa mai fure.
cricat
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:13
pai da,,,, ca berbatii e porci si bagabonti,,,, si le spala creeru la bietele fomei

mai, ce dreaq sa bag in filtru ala, ca huruie de zici ca e personalu' cenad-cimisoara
michelle_
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:13
mamy... esti sigura ca e filtru' si nu e cumva mixeru'???:))))))))))
eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:15
sis, io zic sa te gandesti ce dreag sa bagi in cafa aia, ca zici ca o iei pe urmele irinucai
ce-ai bre cu personalu' cimisoara - cenad? ca i-o l-am folosit de fo' doo ori in tinerete si in nici un caz nu facea ca filtru' lu' matale!
Thor_again
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:15
cel mai bine sa cumperi altul.................... ...........zic
jeanette40
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:16
De la: cricat, la data 2010-10-26 12:08:08Mai, mai .... ce harnic esti? Ge
sau poate ai vrut un moment de liniste.... pe forum?

pai poti sa stii... daca stau des pe-aici, nu inseamna ca nu e dat cu aspiratoru', ca nu-s facute cumparaturile, ori ca nu merge robinetu'de la baie...:P

eu_geminy
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:16
inca ceva... pana plec....
invatati-ma si pe mine cu bula... aia.. de forum.
este activa in profil dar tot nu merge...

sa stiu pe unde bantuiti
cricat
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:18
mai...huruie ca dreaq de la apa aia...scoate cafa tzapana, da' astept dupa ea juma de ora...filipsu lu peste fript, cu enshpe butoane si nush cate programe...

jeanette, am deja 2 filtre mama...daca mai iau unu nu stiu unde sa-l mai pun

mai bine sa-mi zica careva cum sa scot piatra aia din el
michelle_
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:19
ei, 4 cani e acceptabil, io am citit ca pana la 3 cani face chiar bine
zambila
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:19
incearca cu otet
jeanette40
Postat pe 26 Octombrie 2010 12:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj