fiindca inseamna scosul limbii... fiindca am si de ce...:P :)))) dar :D ul stii ce inseamna?...;) nu sunt altceva decat reprezentarile grafice ale icon-urilor de pe yahoo. folosite oriunde pe net. |
||
eu_geminy Postat pe 1 Noiembrie 2010 05:41 |
||
---|---|---|
multumesc pt sfaturi si pt explicatii.P)))) e bine asa? |
||
vuvuzela Postat pe 1 Noiembrie 2010 05:50 |
||
vuvu, puteai sa nu-mi multumesti, eu stiu ca nu te-am invatzat de rau. dar, eventual puteai sa platesti meditatia de noaptea asta. in BANI... consultantza gratuita nu mai gasesti in ziua de azi, te asigur:P:)))) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 1 Noiembrie 2010 05:57 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-01 05:57:25vuvu, puteai sa nu-mi multumesti, eu stiu ca nu te-am invatzat de rau. zii un cont si codul |
||
vuvuzela Postat pe 1 Noiembrie 2010 06:00 |
||
no, gata, s-a terminat si treaba la mine, te scutesc de plata, tura asta, ca am stat cu tine facand ceva bani aici, vuvu...:P ma "ushchesc" la somn... la mine e "noapte buna". la tine o fi Buna Dimineatza, habar (tot) nu am...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 1 Noiembrie 2010 06:01 |
||
PS: deci n-am auzit ce mi-ai cerut...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 1 Noiembrie 2010 06:06 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-01 06:01:57no, gata, s-a terminat si treaba la mine, te scutesc de plata, tura asta, ca am stat cu tine facand ceva bani aici, vuvu...:P a fost o experienta placuta.somn usor! |
||
vuvuzela Postat pe 1 Noiembrie 2010 06:33 |
||
ma 'NERVEZ ca +"vreu" si IO,ca "tat" omu' sa intru pe profilul MIO si cand colo sunt "azvarlita" fie ca as vizita alte profile cum ar fi G,THOR,si TOTUSI imi cer SCUZEE mii de scuze IO nu sunt curioasa sa va"dezvirginez" profilele dau clik pe profilul MIO si ma gasiti la voi in "batatura" |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:38 |
||
Stai linistita... lilo.... al meu fuse "dezvirginat" asa ca nu este nici o problema. |
||
cricat Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:42 |
||
LILO, nu mai da clic pe link-ul de pe bara rosie. de aia te arunca, are un bug. da click pe poza ta, sau pe link-urile din stanga sus, langa logout. oricum, profilul meu nu e vErgin, asa ca poate fi violat orishicand. cu multa placere:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:46 |
||
cricat gata!! mi-am revenit m-ai facut sa ma distrez sau cum spun unii "sa ma rad" ma duc sa le fac la ai mei de mancare in ciuda dushmanilor!!! va iuMbesc dragilor REVIN!!! |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:46 |
||
asa de repede.... te/am facut "sa te razi".... | ||
cricat Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:50 |
||
pen'ca esti meseriasa, mey cri...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:53 |
||
dar tu de unde stii Ge ? Cat de meseriasa sunt? | ||
cricat Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:54 |
||
Lilo, te asteptam sa ne spui ce ai facut bun..... poate venim la masa.... | ||
cricat Postat pe 15 Noiembrie 2010 16:57 |
||
n-am de unde sti, mey cri... speram sa te enervez si pe tine. sa ma anunti cand reusesc...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:07 |
||
cri... cartofi si iar cartofi a doua" pita" a romanului glumesc... mancare pe baza de cartofi dar IO sunt f f f f "originala" INVENTEZ in functie de ce am la indemana de eX AZI FIERB CARTOFI(FARA COAJA) PUN SUPCO(DE CARE AM) iau cartofii,dupa ce au fiert pe supa fierb taitei IOI!!! mai dureaza cartofii ii pasez,adaug ceapa prajita si carnita prajita lasa ca am retete ORIGINALE in functie de ce am la indemana p.s. erau zile cand... la indemana aveam...apa cartofi si fantezie nu mai POOT!!! vreau la MAMA!!! doar ca mama mea ii la DOAMNE-DOAMNE!!!! ii grav f grav ma lasa ...oare INGERASUL???? rugati-va pt mine!!! si sa stitii ca nu glumesc mi-e extrem de greu ....dar...IO pe voi tot va iubesc!!!! |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:09 |
||
De la: LILO, la data 2010-11-15 17:09:46 Bre, Lilo, stiu ca NU glumesti. Si asta fara nici un fel de mistouri... Te stiu de cand ai aparut tu pe aici, pe garbo, si am vazut ca de cateva saptamani parca ai luat-o razna in cel mai pur sens al expresiei... Ce dreaq se intampla cu tine? |
||
Thor_again Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:15 |
||
mi-e GREU!!! va iubesc!!! asta sa o stiti toti cotorontii si cotoroantzele!!! dfar viata ii dura... dar IO va iubesc!!! |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:22 |
||
la toti ni-i greu ............dar nu dispera ..... te rog........ |
||
jeanette40 Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:27 |
||
am vazut ca de cateva saptamani parca ai luat-o razna in cel mai pur sens al expresiei... Ce dreaq se intampla cu tine? se INTAMPLA..."magicianule" se intampla asta se intampla cu "traitorii" acestei superbe patrii suntem muribunzi.. nu am crezut.. dar asta este VALORILE unde ne sunt valorile? ce se intampla? de ce IMBECILII conduc aceasta lume?? DE CE??? magicianule?? sa stii ca nu IO(BN ar fi sa fiea asa) o iau razna ci...faptele ce vor urma IO nu imi plang de mila PLANG pt NEDREPTATE |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:28 |
||
Lilo... George Cosbuc a scris o poezea, "Lupta vietii" parca si, daca imi amintesc eu bine, se inscrie in categoria gazelului... [...] "Nimic nu-i mai de r�s ca pl�nsul �n ochii unui luptator. O lupta-i viata; deci te lupta Cu dragoste de ea, cu dor. Oricare-ar fi sf�rsitul luptei, Sa stai lupt�nd, caci esti dator. Traiesc acei ce vreau sa lupte; Iar cei fricosi se pl�ng si mor. De-i vezi murind, sa-i lasi sa moara, Caci moartea e menirea lor." Nu e toata si am bagat-o din amintiri, dar baga bine la cap ce zice ala acolo |
||
Thor_again Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:34 |
||
MULTUMESC magicianule!!! va multumesc la toti sa stiti ca va IUBESC fara dubii...imi sunteti prieteni adevarati... ne mai auzim |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:39 |
||
dar VOI bucurati-va!!! bucurati-va!!! offf ca IO vreau sa va stiu fericiti,bucurosi si "sugubati" "cotorontilor" |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:41 |
||
Sa fii sanatoasa, maimutico! Eu unul am destule raspunsuri, inclusiv la intrebarile astea pe care le-ai pus tu... dar e o problema: raspunsurile pe care le am eu sunt valabile DOAR PENTRU MINE. Nu au caracter de universalitate. Prin urmare, s-ar putea ca tie sa nu iti priasca ori, in cel mai bun caz, sa nu tragi nici un folos, cat de mic, din ele... |
||
Thor_again Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:44 |
||
Lilo, ce-ai fata ? ai intrat in anu` mortii ? zici ca te duci la taiere, asa faci...plus ca arunci cu spaima-n populatie, fara sa zici nimic, de fapt.. ne bucuram , ne bucuram, cand avem de ce ... |
||
Freya_ Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:44 |
||
dap... acum nu prea avem de ce. Colac peste pupaza, mai veni si maimutica sa va sperie Lasa Lilo, la 7 jumate in seara asta tine NASA conferinta de presa extraordinara, ce nu s-a mai intamplat in istorie, si anunta ca i-au gasit pe omuletii verzi. Erau niste pitici traitori in Irlanda, sub pamant... si de cand au aparut romanii pe acolo, au emigrat in masa pe Marte. Asa ca toate problemele vor lua sfarsit |
||
Thor_again Postat pe 15 Noiembrie 2010 17:50 |
||
thorele... zica cine ce vrea... "matalutza" esti...un adevarat magician febletea mea... dragii mei...viata e aspra...uneori va multumesc!!! stiu ca ma apreciati...si asta imi ajunge si in vietile viitoare |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 18:44 |
||
iar vorbesti de vieti viitoare? maimutica ..... o avem pe asta .... si este frumoasa tare.... dar nu vedem intotdeauna |
||
cricat Postat pe 15 Noiembrie 2010 18:50 |
||
lilo, asa patesc si eu departe de mine curiozitatea de-a vizita alte profile....... apas pe profilul meu si imi apare profilul altui user |
||
aly_fab Postat pe 15 Noiembrie 2010 18:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Mica muzica de seara.. | 123 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
....e vina mea? | 18 | De la: quasaria 19 Decembrie 2009 19:45 |
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... | 114 | De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36 |
|
||
Prietenii adecvate sau neadecvate! | 23 | De la: quasaria 14 Noiembrie 2009 10:17 |
garbo_3060 | 5 | De la: ristea26 24 August 2012 20:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri