ma enerveaza ca tre;' sa schimb stechere intr-o veselie...si ma enerveazqa ca trebe' s-o fac EU !!! ma enerveaza vecina care intra plina de noroi pe papuci, si doar ce mi-am cumparat un covor nou de culoare crem ma enerveaza ca ori gasesc filmul da' e titrat in rusa, ori nu-l gasesc de loc |
||
michelle_ Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:03 |
||
---|---|---|
lilo, am sa ma rog pentru tine si totul o sa fie bine. nu-ti fa griji si nu te mai supara degeaba. nu uita ca viata ne-a fost data si cu bune si cu rele,..trebuie doar sa alegem cele bune si sa uitam de cele rele. ingerasul are griaj de tine | ||
aly_fab Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:04 |
||
da..intr-adevar viata este FRUMOASA dar ce te faci,cand cei de langa tine,iti arata o viata mutilata,urata plina de probleme?? azi nu sesizezi,poate ca nici in zilele ce vor urma ...dar..."ei" (nu gasesc pe loc un cuvant potrivit) te vor strivi in cele din urma sub presiunea idioteniei lor... ce faci atunci??? cum scapi??? |
||
|
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:14 |
||
Ignore. | ||
Doara Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:16 |
||
sesizezi atunci cand esti un pic mai sensibila, la cei din jur. ignora, cum spune Doara, pe cei care te supara. si suna un prieten VESEL ....... |
||
cricat Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:20 |
||
EVRIKAA!!! am gasiiit!!!! da ignore!!! da ! da!!! asta este!!!! |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:29 |
||
Fata, nu mai fi suparata. Daca vrei iti povestesc de mine. Ai sa fii brusc fericita si ai sa-mi trimiti bani sa-mi cumpar ceva frumos. | ||
Doara Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:32 |
||
lilo, da-i in ma-sa.. scuzati franceza |
||
Freya_ Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:56 |
||
da O! da... franceza ai??? auzim?? |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 19:59 |
||
oui, oui | ||
Freya_ Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:02 |
||
Lilo, poi cum, maimutzico? "Ma-sa" nu e in franceza? Sau "da-i in", nu-s tot in franceza? Pana si semnul exclamarii e tot in franceza! Freyo, xoxo, mami! |
||
Thor_again Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:03 |
||
... dragii mei "forumisti" toooti dar absolut tooti sunteti apreciati de LILO si stiti de ce? pt ca...ori de cate ori am avut dificultati de diferite "naturi" sa ii zicem asa voi ati fost aci...mereu aci cu glume,cu tepe,cu carcoteli,cu dragalasenii,cu "humor" cu muzichie,cu politichie si cate si mai cate... si am invatat atatea lucruri de la voi chiar IO...care credeam ca sunt timida, m-am convins ca nu sunt ashea ci ca in mine "unduie" un ascutit simt al umorului dar si cand sunt deprimata,sunt la celalalt pol.... offff....spiritul uman cine sa il inteleaga??? |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:06 |
||
thorele, xoxo vezi ca stii ? |
||
Freya_ Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:07 |
||
thorache... iaca pt ca ma "inveselisi" adineaori...parca ma mai inzdraveni ei...chiar ashe..."prietenul la nevoie se ...recunoaste""" |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:08 |
||
Freya_ eu_gemin Thor_again pt voi...nota maxima tre' sa recunosc.. nu m-am asteptat sa fiu luata in seama dar voi..... meritati tot ce este mai bun in lume pt ca... va PASA!!! |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:23 |
||
Maimutico, bem o bere, mami, si ne revenim la normal! si pe aia de ne calca pe bataturi, ii bagam in peezda muma-sa si trecem peste ei, mai departe |
||
Thor_again Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:27 |
||
:(( gata .... acum intru eu in deprimare ...... lilo |
||
cricat Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:28 |
||
magicianulee!! cam ashe??? http://www.youtube.com/watch?v=p64dMj1WA4o o bere... de nacaz si de durere?!?! dar crezi ca trece??? |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:32 |
||
cica... poate face plopul pere |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:33 |
||
Lilutz, daca nu trece, mai bem una, si-nca una... si ii mai bagam o data pe toti | ||
Thor_again Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:34 |
||
face .... doar pentru cine se uita dupa pere :P |
||
cricat Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:39 |
||
cri... no...hai "dara" sa... dar daca ma gandesc la "a paguba" iar imi scade "starea de spirit" |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:43 |
||
fara grija .... nu gresesc profilul.... are cine sa/ti ridice..... moralul ..... |
||
cricat Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:49 |
||
Hai, decartati! am recitit nush' a cata oara postarea-deschizatoare a topicului si...m-am amuzat!!! si atunci eram trista...si m-am amuzat atunci ca si acum |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:49 |
||
xoxo dar unde-i careul de tri pe tri??? |
||
LILO Postat pe 15 Noiembrie 2010 20:50 |
||
maimutico, ce-i cu tine?? deci, mie sa nu mai imi dati vesti proaste in urmatorii 50 de ani, daaa? http://www.youtube.com/watch?v=Q3Kvu6Kgp88&feature=related |
||
zambila Postat pe 15 Noiembrie 2010 21:28 |
||
"copii" mi-am revenit... de fapt viatza este foarte pretioasa haideti sa ne veselim... cat ne este ingaduit http://www.youtube.com/watch?v=TjI6AgSIj2U |
||
LILO Postat pe 16 Noiembrie 2010 16:43 |
||
bine ti-ai revenit ........apoi , sa nu mai faci de astea ca sunt " nevricoasa" , parol............. | ||
jeanette40 Postat pe 16 Noiembrie 2010 17:12 |
||
voooii chiar vreti sa ne "dez_enervam"? HA??? ia luati d-acilea... romanii estem isteti Iata citeva instructiuni REALE de pe ambalajele unor produse aflate actualmente pe piata. Pe brosura unui uscator de par Rowenta : A nu se utiliza in timp ce dormiti. Pe o lde chipsuri Fritos: Puteti fi un castigator ! Nu e necesar sa cumparati. Detalii in interior. Pe un sapun: Mod de folosire � A se utiliza ca un sapun obisnuit. Pe unele produse congelate: Sugestii de preparare � Decongelati. Pe punga unei casti de par pentru baie, dintr-un hotel de 4 stele : Se pune pe cap. Pe fundul unei cutiii de Tiramisu marca ItalGelato : Nu rasturnati cutia. Pe o budinca semipreparat Dr Oetker : Acest produs va fi cald o data reincalzit. Pe cutia unui fier de calcat Rowenta ( loveste din nou) : Nu calcati hainele direct pe corp ! Pe o sticla de sirop contra tusei pentru copii marca GlaxoWelcome: Nu conduceti automobilul ! Nu operati masini grele ! Pe o sticla de Nytol (somnifer) : Atentie: Poate produce somnolenta. Pe cutia unui set de beculete de pom chinezesti : A se utiliza numai in interior sau exterior. Pe manualul unui robot de bucatarie japonez : A nu se folosi in alte scopuri. Pe o cutie de arahide Sainsbury : Atentie -contine arahide. Pe o punga de arahide de la o cursa aeriana: Instructiuni: deschideti punga, mancati arahidele. Pe manualul unei drujbe Husqvarna : Nu incercati sa opriti lantul cu mana sau alte organe. Pe un costum de Superman pentru copii: Acest costum nu va permite sa zburati. Pe o periuta de dinti: Utilizati partea cu peri de plastic. si IO eram in pregul suicidului noh...amu pricepeti?? nu mai rezist sa vad PROSTIIII nu ma pot resemna ca dupa generatia noastra...va urma... o generatie DEGENERATA!!! e greu de spus in cuvinte si asa...sa facem cum spune LILO HAZ de NECAZ |
||
LILO Postat pe 16 Noiembrie 2010 17:54 |
||
deci (cuvant de manelist ) pe mine ma enerveaza ca mi-am scapat telefonul in wc. si nu mai merge | ||
michelle_ Postat pe 16 Noiembrie 2010 17:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
justitia trebuie sa functioneze !!! | 1 | De la: garbo008388 30 August 2009 12:25 |
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? | 180 | De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29 |
Oare iubim mai mult pentru ca este interzisa relatia? | 23 | De la: kyra 4 August 2009 19:36 |
|
||
laptic | 1 | De la: Alexandra_Dinu_1 1 Decembrie 2013 08:55 |
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! | 1 | De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri