Oricum mi-e uneori dor de vremea cand puteam glumi si ne relaxam pe forum fara izbucniri de orgolii - uneori starnite de neintelegeri sau cauze puerile | ||
panty_C Postat pe 15 Mai 2011 17:51 |
||
---|---|---|
adeca de vremea cand imi vedeai mufa aparand si te bufnea rasu',corinache?! hai,mami...nu mai fi asa supi,pliz! |
||
precizilla Postat pe 15 Mai 2011 17:54 |
||
aham, veve nu sunt supi, mami, da' nush ce dreaq se intampla, mai nou... si zau ca, la varsta mea ( ), trebuie sa-mi protejez tensiunea |
||
|
||
panty_C Postat pe 15 Mai 2011 17:59 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2011-05-15 17:51:17Oricum mi-e uneori dor de vremea cand puteam glumi si ne relaxam pe forum fara izbucniri de orgolii - uneori starnite de neintelegeri sau cauze puerile |
||
sora_ilsi Postat pe 15 Mai 2011 18:03 |
||
planetele,mami...planetele e de vina... si urania aia,cu horoscoapele alea stropsite ia de la preci un si o ,ca-ti regleaza astea tensiunea - ce n-ai vazut! ilsuca... aparu cartea ta in librarii? ca vreau si io una bucata cu autograf,multumesc frumos! |
||
precizilla Postat pe 15 Mai 2011 18:04 |
||
am si eu, ca fiecare, un fix: daca ma adresez cuiva, de ce sa se bage altul, sa ma discrediteze, sa-mi rastalmaceasca cuvintele si apoi sa spuna ca a glumit, doar...una e cand glumim unii cu altii, alta e cand incepem sa ne jignim, sa ne facem tute sau altele... | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Mai 2011 18:07 |
||
pai n-o mai urmaresc pe urania de multa vreme hai si de la mine, pentru voi |
||
panty_C Postat pe 15 Mai 2011 18:09 |
||
nu te mai necaji,ilsi...n-are sens. n-ai altceva mai bun de facut? parca 'ceai ca urmatoarea ne-o dedici...cartea adeca... poi...e gata?!? |
||
precizilla Postat pe 15 Mai 2011 18:11 |
||
ilsuca... aparu cartea ta in librarii? ca vreau si io una bucata cu autograf,multumesc frumos! :sml-love0064 Preci, iubita, cartea e doar la mine, am avut pentru inceput un tiraj mai mic...lansarea va fi la sfarsitul lunii iunie, nu stiu inca unde...suntem trei scriitoare care am lucrat cu acelasi editor si vom avea o lansare comuna...asteptam pe prietena de la Paris care va lansa cu noi... Ma bucur sa va spun ca prima persoana careia i-am trimis cartea a fost o forumista (care mi-a cerut-o cu plata la destinatie) pe care nu o cunosc personal... |
||
sora_ilsi Postat pe 15 Mai 2011 18:18 |
||
haoleo,thorele! ce le ai cu franceza,tati... |
||
precizilla Postat pe 15 Mai 2011 18:18 |
||
precilico, mi s-a cam acrit si mie de tot felul de holy virgins care se tot dau maici tereze pe aici, dar in realitate nu ai da nici un scuipat pe ele. o inteleg si pe ilsi, o inteleg si pe corinutza... so, consider ca am vorbit si in numele lor. si voi continua in acelasi registru, dar mai la obiect, adica mai la persoana | ||
Thor_again Postat pe 15 Mai 2011 18:21 |
||
pai si noi n-avem fatza sa ne-o trimeti,bre?!? ce,banii mei nu circula la posta?!? ia sa-ti dau io adresa lu je in privata,ca sa nu mai ai nici scuza... |
||
precizilla Postat pe 15 Mai 2011 18:21 |
||
ilsi, corecteaza mesajul ala in care ai citat-o pe preci. cred ca ai sters o paranteza patrata, din cauza asta apare pagina asa cum apare acum, dupa postarea aia a ta. | ||
Thor_again Postat pe 15 Mai 2011 18:22 |
||
Cat despre al doilea volum de proza da, vi-l dedic...e un proiect foarte interesant si de mare actualitate...si s-ar putea sa va regasiti printre personaje! Numai ca merg cam greu cu scrisul, ca e sfarsit de an scolar si e un volum mare de lucru...as vrea sa fie gata pana la sfarsitul anului...prietenele mele fac doar asta: scriu...eu am prea multe indatoriri, dar vine vacanta si sper sa dedic mai mult timp scrisului... |
||
sora_ilsi Postat pe 15 Mai 2011 18:25 |
||
Thorele, ma blocasi - mi-e ca intra musca neeee, nu ma supara nimeni acum - doar credeam ca simt un usor repros ca nu m-am bagat - sa ma "isplic", si cat urasc asta! - as vrea sa cred ca cei care ma stiu, stiu si parerea mea despre ei si ca daca nu "scot palosul" nu inseamna ca m-am schimbat - am coloana vertebrala, desi "ixista" aici o persoana care m-a acuzat de lipsa ei acum ceva - multa - vreme (si n-am uitat-o - ce vreti, am ascendent in scorpion ) - doar ca nu-mi place sa torn "gaz pe foc" lungind, la infinit, un conflict, dupa umila mea parere, stupid si fara fundament! |
||
panty_C Postat pe 15 Mai 2011 18:28 |
||
Multam' Thorele, ca ma-nvatasi...ca nu stiam de ce s-a belit scrisu'... | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Mai 2011 18:29 |
||
he, he, he! dap, surioara, si io te iombesc! ca si pa corinache pai daca nu va-nvat io de bine, atunci cine, ha? |
||
Thor_again Postat pe 15 Mai 2011 18:37 |
||
multzam ca m-ai lasat pe dinafara,thorele... | ||
precizilla Postat pe 15 Mai 2011 18:39 |
||
veve, | ||
panty_C Postat pe 15 Mai 2011 18:42 |
||
pai cum sa te las io pa dinafara tocmai pa matale bre, veve? poi ce-i intre nuoi doi, ie pus deoparte, doar stii tu! numa' ca n-o sa dam pa goarna tumna icisha, sa nu inceapa alde holy virgins si maicile terezele cu "courvele de fomei carele ia berbati altora si puorci si nenorociti de berbati!" obligatoriu cu un singur i la final, ca n-au auzit de desinente si articulari |
||
Thor_again Postat pe 15 Mai 2011 18:43 |
||
desprenoi Postat pe 15 Mai 2011 18:47 |
||
...nu va mai stresati din cauza clonei 25...nu e proasta, ci urmareste doar sa distruga linistea de aici... ...se poate sa fie una din persoanele venite de ceva timp de pe kudica, cu enspe mii de conturi |
||
daria_ Postat pe 15 Mai 2011 18:52 |
||
...nene thor, fara incantati ca mintenas ne trazim cu alde irinuca si viziru acilisa... | ||
daria_ Postat pe 15 Mai 2011 18:54 |
||
desprevoi, ceva dileme? e ceva ce n-ai inteles? iesplicam, nici o problema dario, acilea-s pa topicu' meu, deci n-au dacat, sa vina! da' matale ce avusesi cu "25", sau cum ii spusesi? |
||
Thor_again Postat pe 15 Mai 2011 18:56 |
||
preci, ia de la mine cori, nu era vorba de tine, mami...nu puteai tu sa nu pricepi... mie imi e necaz pe mine insami ca ma enervez si nu mai dau pe-aici cu saptamanile...si de ce? ca il las pe un prost sa creada ca "m-a facut"? |
||
sora_ilsi Postat pe 15 Mai 2011 18:57 |
||
sister.. poate tre' sa-ti aduc aminte ca era sa dai coltu'? nu te mai agita aiurea... |
||
iasomia Postat pe 15 Mai 2011 19:00 |
||
....nene thor,ete, ca sa baga in taina pe alt topic si, cand nu-i placu ce-i zasai, ma intreba cate conturi am...ii zasai ca e multe....da sa stii ca io o trimesai la matale si-i sposai ca ai cele mai multe conturi deacilisa, basca faptul ca iesti admin...da nu ma-ntreba pe ce toapic, ca nu mai retiu,,, ..nu dadea... |
||
daria_ Postat pe 15 Mai 2011 19:01 |
||
dario, tu vorbesti de 525, aka 266 (fost, fie-i tzar'na usoara, ca p-ala l-am sters ), aka dreamer (e acelasi cont) aka 854 parca, sau ceva de genul... las-o-n durerea ei, ca pentru ea toti is unu' singur cu mii de conturi... si zi ashea, ha? i-ai zis ca-s admin! si tocmai ce ma chinuiam sa-i iesplic contrariu', ca ma calarea cu tot felul de cereri |
||
Thor_again Postat pe 15 Mai 2011 19:05 |
||
surioara, lasa, bre, ca nuoi te iombim si ashea! ce dreaq, de cate ori sa-tz' spunem, ha? | ||
Thor_again Postat pe 15 Mai 2011 19:06 |
||
....nu-i mai isplica, ca fusai convingatoare... ...vezi ca tre sa dai de beut, ca te avansai in fonctie... |
||
daria_ Postat pe 15 Mai 2011 19:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Votati albastreaua | 7 | De la: ameno 21 August 2010 11:18 |
Vreau sa iubesc si sa fiu iubit... | 114 | De la: Ioana007 30 Iulie 2009 17:36 |
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
|
||
fata blonda cu ochi albastri | 30 | De la: casperphantom 28 Noiembrie 2010 08:55 |
AFACERI | 1 | De la: KNIGHT_31 17 Noiembrie 2010 18:23 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri