Ma enerveaza ca nu nu se dau inapoi banii luati din salarii... | ||
elisabeta_boia Postat pe 28 Noiembrie 2011 22:00 |
||
---|---|---|
Ia-ti gandul de la ei! | ||
SAL Postat pe 28 Noiembrie 2011 22:03 |
||
Sal, ti-o furat postarea, sa ma ienervez? De ce ai scris ca te-au luat...nu mai scriu , se sterge |
||
|
||
Axl_22 Postat pe 28 Noiembrie 2011 22:09 |
||
Nu asta seara. In seara asta mi-au aparut toate prostiile ce le-am postat |
||
SAL Postat pe 28 Noiembrie 2011 22:11 |
||
Era una in care vb de autoironie...a disparut ! Postarea, nu ironia. |
||
Axl_22 Postat pe 28 Noiembrie 2011 22:15 |
||
De la: Axl_22, la data 2011-11-28 22:15:45Era una in care vb de autoironie...a disparut ! Sigur IRONIA..ramane!!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 28 Noiembrie 2011 23:45 |
||
Automat ma ienervez, cand vad reclama asta cu dispenserul automat !!! Ma duc la dispensar, vreau calmant ! |
||
Axl_22 Postat pe 30 Noiembrie 2011 17:16 |
||
Draguto..nu te enerva..Copacel!Copacel! Dragut avatar ti-ai tras! | ||
elisabeta_boia Postat pe 1 Decembrie 2011 01:24 |
||
Ma enerveaza mitocania, minciuna si prostia. Prostia nu doare niciodata, de aceea rezista . | ||
DD_BB Postat pe 1 Decembrie 2011 09:03 |
||
Multa 'niervare pe topicul aist!!!! | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2011 17:31 |
||
De ce sa dau vina pe altii... singurul care imi fac nervi - atunci cand mi-i fac - sunt doar eu. :D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 1 Decembrie 2011 17:33 |
||
io-te ma, ca ajunsera nervii sa se dezvolte ca muschii...unde or fi lichenii? | ||
dor72_ Postat pe 1 Decembrie 2011 19:05 |
||
sa ma enervez? as vrea sa stiu de ce se sterg postari care n-au nimic indecent sau jignitor? d-lor admini ce faceti, bre? |
||
panty_C Postat pe 1 Decembrie 2011 23:26 |
||
Nah, uite un raspuns bun la intrebarea "unde sunt unii?" sau "unde a disparut...ceva/cineva?" De ce sa mai comentezi daca esti "sters"? Devii "silenzio stampa" si gata! |
||
panty_C Postat pe 1 Decembrie 2011 23:43 |
||
Ce-i facusi Eu- lui Roby?de-l enervasi asa de rau ca acum nu mai vrea el sa posteze? Nu cred ca de la vreo ..dama..nu va sta la nici unul in caracter..!! Am gresit emoticonul... Nu tte enerva,te rog! | ||
elisabeta_boia Postat pe 4 Decembrie 2011 12:55 |
||
Betty, nu mai fi atat de insistenta. N-are rost sa incerci sa creezi din asta un tambalau. Ti-am dat un raspuns adecvat exact pe topicul unde respectivul si-a sters contul. Nici nu vreau sa-i pomenesc nick-ul. fiindca nu ma intereseaza. Dar, cu putina judecata, ai putea constata ca nu i-am facut absolut nimic. El si-a facut-o cu manutza lui. Si se cheama lucru manual. Chiar nu vad de ce atatea regrete si atatea griji. presupun ca esti o femeie ocupata, totusi.:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Decembrie 2011 13:00 |
||
auch! this hurt's! | ||
michelle_ Postat pe 4 Decembrie 2011 13:02 |
||
se pare ca am pierdut..neshte chestii p-aci... iar de enervat , nu ma enerveaza nimic... va doresc o zi minunata tuturor...si fara nervi...nu ajuta enervarea la nimic |
||
dor72_ Postat pe 4 Decembrie 2011 13:02 |
||
dor, n-ai pierdut nimic...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 4 Decembrie 2011 13:04 |
||
De la: michelle_, la data 2011-12-04 13:02:20auch! this hurt's! ei nah... un mic anestezic, me...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Decembrie 2011 13:08 |
||
...sau tema de casa... | ||
michelle_ Postat pe 4 Decembrie 2011 13:11 |
||
Avaaaai! Que tristeza, que dolor...! |
||
nathalie Postat pe 4 Decembrie 2011 13:18 |
||
mie-mi plac shoparlele aruncate de Betty, dupa care insinueaza ca "ha ha ha, am glumit". cica eu as fi avut o dsputa cu respectivul de la vreo "dama". nici vorba de asa ceva. niciodata, o femeie nu constituie "obiect" de disputa pentru mine, cel putin. intr-o astfel de situatie, daca ea ar fi existat, femeia avea dreptul sa aleaga nu am astfel de griji, fiindca ce e al meu, e pus deoparte. :P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Decembrie 2011 13:21 |
||
mda..era mai mult retoric... vad ca nici in zilele in care nu intru pe garbo, nu mai pierd nimic, inafara de timpul alocat sincer, mi-a fost drag garbo, era prilej de relaxare in ultimul timp, ma atrage tot mai putin prea multa greutate in vorbe, prea multe batalii ranchiunoase.... degeaba incerci o gluma, e prea putin inteleasa ( sau deloc) nemaivorbind de a fi gustata.... sau prea multe "cuvinte goale/ Ce din coada au sa sune..." Criticilor mei" Multe flori sunt, dar pu�ine Rod �n lume o s� poarte, Toate bat la poarta vie�ii, Dar se scutur multe moarte. E u�or a scrie versuri C�nd nimic nu ai a spune, �n�ir�nd cuvinte goale Ce din coad� au s� sune. Dar c�nd inima-�i fr�m�nt� Doruri vii �i patimi multe, �-a lor glasuri a ta minte St� pe toate s� le-asculte, Ca �i flori �n poarta vie�ii Bat la por�ile g�ndirii, Toate cer intrare-n lume, Cer ve�tmintele vorbirii. Pentru-a tale proprii patimi, Pentru propria-�i via��, Unde ai judec�torii, Ne'ndura�ii ochi de ghea��? Ah! atuncea �i se pare C� pe cap ��i cade cerul: Unde vei g�si cuv�ntul Ce exprim� adev�rul? Critici voi, cu flori de�erte, Care roade n-a�i adus - E u�or a scrie versuri C�nd nimic nu aï de spus. |
||
dor72_ Postat pe 4 Decembrie 2011 13:21 |
||
PS: nu, nu am gresit. am zis bine cu insinuarea...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Decembrie 2011 13:22 |
||
E f u�or sa �tii c�nd o c�ru�� e goal�, cu c�t e mai goal�, cu at�t face mai mult zgomot! | ||
Axl_22 Postat pe 4 Decembrie 2011 13:27 |
||
bre, ma enervez eu acuma, acilea! de ce? ca asa vreau eu! gata, mi-a trecut! |
||
panty_C Postat pe 4 Decembrie 2011 14:42 |
||
e chestie de labilitate? |
||
dor72_ Postat pe 4 Decembrie 2011 16:09 |
||
nope - de prosteala si de topic | ||
panty_C Postat pe 4 Decembrie 2011 21:26 |
||
booon, pe mine ma enerveaza o musca se pune? si daca nu o sa ma lase garbo sa pun grafica, presamtz ca o sa ma enervez de-a binelea |
||
michelle_ Postat pe 4 Decembrie 2011 21:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Help..pls:) | 47 | De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15 |
Prietenie cu ghilimele. | 56 | De la: Ioana007 5 Noiembrie 2009 06:40 |
Boala care nu ma lasa sa ami traiesc viata | 142 | De la: garbo207334 8 Februarie 2015 20:54 |
|
||
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
Imi caut sufletul pereche | 42 | De la: LaurentiuTudor 7 August 2013 18:03 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri