Acu...factura de la e-on | ||
nuti_vio Postat pe 29 Iunie 2012 19:07 |
||
---|---|---|
Ma enerveaza femeia de scara..."Cine e de vina-aici?/E femeia de servici,/De-aia are leafa ea,/Ca sa dea cu matura..!"..cica e in concediu-putea sa-si puna o inlocuitoare...dar banii i-a luat!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 29 Iunie 2012 19:28 |
||
Femeia de scar�... | ||
|
||
Axl_R Postat pe 29 Iunie 2012 19:34 |
||
betty, femeia nu-i "de scara"...administratorul trebuia sa gaseasca o solutie. | ||
Eugenia_ Postat pe 29 Iunie 2012 19:34 |
||
Pe mine nu m� ienerveaz� azi nica Remediu naturist |
||
Axl_R Postat pe 29 Iunie 2012 19:37 |
||
o matura de paie .... | ||
Eugenia_ Postat pe 29 Iunie 2012 19:39 |
||
Eugenia..nu avem administrator..doar un ..sef de scara pe care nu-l intereseaza.. Dar nu mi-au cazut "gradele" si am maturat eu ..scara... Nu a fost greu..mi-a fost doar un pic necaz ca o platisem...dar lasa sa-i cada si ei bine un concediu.. Acum ma enerveaza ca mi s-au strict 2 televizoare odata..li s-a ars nu stiu ce in ele... Mai avem doar unul in stare de functionalitate...si pana sotul meu le v-a repara{e de meserie} sper sa nu se strice si asta! Sa-mi treaca{nervii} stau pe Garbo!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Iunie 2012 23:03 |
||
De la: Eugenia_, la data 2012-06-29 18:36:06 e ireversibila transformarea... si IO si IO |
||
LILO Postat pe 30 Iunie 2012 09:50 |
||
�i io | ||
Axl_R Postat pe 30 Iunie 2012 09:52 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-06-29 23:03:31Eugenia..nu avem administrator..doar un ..sef de scara pe care nu-l intereseaza.. Dar nu mi-au cazut "gradele" si am maturat eu ..scara... Nu a fost greu..mi-a fost doar un pic necaz ca o platisem...dar lasa sa-i cada si ei bine un concediu.. baiiii... da o duceti bine voi... trei televizoare la doi oameni... da ma rog... nu e treaba mea !!! sau voi va luati mai multe, ca in caz de se strica 1,2... sa va mai ramana unul in viata !!! si daca spui ca s-a ars ceva in ele, inseamna ca duduiau toata ziua amandoua... ! noi avem unul si ala mi se pare prea mult... !!! cand aude lumea ca nu avem cabluri si mobil... zice ca suntem aiurea... salbatici si primitivi... ! da ce naiba sa vad atata la tv sau sa-mi incalzesc creierul cu mobilele... ! eu comversatii nu duc la telefon. ori la skype, ori personale (face to face...) ori la fix, dar si alea cat trebuie. stiu ca tu aveai, inainte de ti le fura hotzul... trei ! la doua urechi cat cred ca ai... cred ca asta e maximum. patru, suna cam exagerat... !!! da s'ti pup... si sa aveti un sfarsit de saptamana placut !!! |
||
barboneli Postat pe 30 Iunie 2012 10:16 |
||
Am inceput cu unul{televizor},apoi ne-am certat pe ce vrea fiecare sa vada....asa a aparut al 2-lea...apoi eu cam ardeam mancarea ca fugeam la tv...si a aparut al 3-lea in bucatarie...Apoi unul s-a stricat..piesa costa cam multisor...mai bine-am iesit cumparand unul nou! Dar s-a gasit apoi si piesa,s-a reparat..si uite-le pe toate 4!! Acum ca ni s-au stricat 3...dar astazi..sotul a reparat unul...avem 2 pe "butuci'... Dar eu tot pe calc. stau mai mult...pe tv cand ajung in dormitor..pana adorm... Televizorul e atat de util si de inutil ..ca nu poate ,totusi,lipsi...dar daca lipseste ..nu se simte.. Si mobile..am ...3..pe fiecare retea cate unul...pe C. O. si V si am si ..fix... Deci tot ..4 Dar odata le-am uitat acasa..pe toate!!Si nu s-a intamplat nimic...Stiu ca se poate{si mai bine-ar fii} si fara ele...dar...nu fumez,nu beau ,nu...macar telefoane.. Am reusit sa intru in topic si sa va..enervez?? SZ,m-am explicat lui Barboneli... |
||
elisabeta_boia Postat pe 1 Iulie 2012 00:29 |
||
Pe mine ma enerveaza ca imi pasa prea mult de cei din jur si din cauza asta mi-i le cam incasez... Ma enerveaza cand incerc sa-mi fac prieteni printre cei care sunt de obicei mai sarcastici si fac glume nesarate, dar sar in sus si la glumele, cu perdea dealtfel, pe care incerc sa le fac eu... Ma enerveaza cand mi-i se scot ochii ca nu am inteles ce-au spus ei, desi si ei inteleg total pe dos mesajele mele! Nu intreb ce pot sa fac in aceasta privinta... Spuneam si eu doar ce ma enerveaza pe mine... Ca sa... ma bag si eu in seama! Sper ca era un topic deschis si pentru cei mai sariti, care... vorbesc singuri! Probabil ca problema este tot la mine... O zi frumoasa tuturor celor care au trecut pe aici si au pierdut timpul lor pretios ca sa citeasca prostiile mele! |
||
Ophiuchus Postat pe 7 Iulie 2012 16:19 |
||
Din punctul meu de vedere esti ok ori....suferim de aceeasi sareala | ||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2012 16:29 |
||
oph...nu stiu cum... te enervezi degeaba...cina a zis ca e obligatoriu sa fim compatibili toti... si apoi, clar ca tu vrei sa iti faci prieteni....e bine pe ei, insa i-ai intrebat daca te vor prietena lor? chiar daca ii placi, de regula trebuie sa ai rabdare ca totul sa fie reciproc...altfel, vei din ce in ce mai nervoasa ( sau nervos? ) si eu sunt una din nesuferitii astia de pe garbo, care n-au alta treaba ( atunci cand alearga pe forum) decat sa tot mistocareasca si sa se dea atotstiutori.... nimeni nu te impiedica sa fii la fel ( daca poti, desigur ) pe mine nu ma enerveaza nimeni si nimic...cred ca mi-am pierdut aceasta gena...sau s-o fi atrofiat? |
||
dor72_ Postat pe 7 Iulie 2012 19:16 |
||
De la: dor72_, la data 2012-07-07 19:16:37oph...nu stiu cum... |
||
Ophiuchus Postat pe 7 Iulie 2012 19:29 |
||
De la: Ophiuchus, la data 2012-07-07 19:29:27De la: dor72_, la data 2012-07-07 19:16:37oph...nu stiu cum... |
||
barboneli Postat pe 7 Iulie 2012 19:34 |
||
Cauta in debara ca poate le-o fi pus in vreo cutie dosita | ||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2012 19:39 |
||
poate era fiecare din cele 14 in...18,428571...ipostaze...n-ai vazut tu unghiurile oph.... ( Li, habar n-am cum sa-l pronunt, zau... ) verifica-ti canalele de comunicare...ceva se rupe la un moment dat....acolo cauta-ti problema.... si, daca-mi permiti, nu mai scrie acel "mi-i", nu-i vad logica...lasa pronumele asa, in "zeama lui " |
||
dor72_ Postat pe 7 Iulie 2012 19:41 |
||
De la: dor72_, la data 2012-07-07 19:41:31poate era fiecare din cele 14 in...18,428571...ipostaze...n-ai vazut tu unghiurile corect... ! "ca imi place sa ....." am inteles tovarasa profesoara ! |
||
barboneli Postat pe 7 Iulie 2012 19:49 |
||
Li, nu te prosti...chiar o sa te creada lumea ce spui trebuie sa tip si sa bat din picior? SUNT TARANCA>>>>abia am invatat sa-mi scriu corect numele "lectiile" erau pentru oph___ ce-o mai fi...tu esti O.K., mereu...la scris... |
||
dor72_ Postat pe 7 Iulie 2012 19:53 |
||
De la: dor72_, la data 2012-07-07 19:41:31poate era fiecare din cele 14 in...18,428571...ipostaze...n-ai vazut tu unghiurile Corect! Cu... "mi-i" . In rest... Eu vad ca sunt 258 de poze... acolo, la locul lor! Barboneli, poate ai preferat sa le vezi doar pe cele cu... motanii gadilati in talpa! Acolo chiar sunt 14! Mai sunt si alte albume, care trebuie sa dai intai clic pe ele, sa le deschizi si abia pe urma sa le vezi! |
||
Ophiuchus Postat pe 7 Iulie 2012 20:03 |
||
De la: dor72_, la data 2012-07-07 19:53:59Li, nu te prosti...chiar o sa te creada lumea ce spui eu nu ma prostesc... sunt deja... dar am crezut ca pe mine m-ai corectat... si trebuie sa-ti spun ca imi place asta, nu-mi gadili orgoliul ca nu stiu unde l-am pus... pentru ca mi s-a parut logic ce ai scris ! ce rost are sa mai pun "mie" la "imi"... doar e cvlar ca e ca un pleonasm sau cum s-o numi... ! "ca mie imi place sa ma uit" doar "mie" poate sa "imi" placa,,, nu ??? |
||
barboneli Postat pe 7 Iulie 2012 20:05 |
||
Si se pronunta: "ofiucus"! Hai, incercati in cor! O-FI-U-CUS! Hai ca nu e chiar atat de greu! |
||
Ophiuchus Postat pe 7 Iulie 2012 20:05 |
||
De la: Ophiuchus, la data 2012-07-07 20:03:23De la: dor72_, la data 2012-07-07 19:41:31poate era fiecare din cele 14 in...18,428571...ipostaze...n-ai vazut tu unghiurile ahaaaa... !!! se pare ca am stat azi prea mult in palmier.... plec sa le vad si pe celelalte ! mersi ! |
||
barboneli Postat pe 7 Iulie 2012 20:07 |
||
Io am reusit Multu Ophi | ||
Rotty Postat pe 7 Iulie 2012 20:10 |
||
mai Li, cu tot orgoliul tau...nici atata nu stii? sa dai un clic?.... vai, vai , vai.....nestiutorule....sa nu stii tu cum se pot organiza pozele...in albume.... oph_ si aoleu...nu sunt interesata sa iti pronunt numele...mai ales la comanda si in cor....ce ma intereseaza? problema e ca...tu chiar nu prinzi unele subtilitati...si te straduiesti prea mult sa dai replici "inteligente" relaxeaza-te...nu avem razboaie pe aici... sigur ai despartit corect in silabe? poate ai diftong... si cum faci sa ma convingi ca asa este corect? |
||
dor72_ Postat pe 7 Iulie 2012 20:11 |
||
De la: barboneli, la data 2012-07-07 20:07:16 ahaaaa... !!! se pare ca am stat azi prea mult in palmier.... plec sa le vad si pe celelalte ! mersi ! [/quote] de aia nu le-ai vazut pe toate.... n-ai ajuns prea bine la mouse...sa iti vina clic-ul...ia sa-ti cumperi tu, fain si frumusel, un mouse cu prelungitor... |
||
dor72_ Postat pe 7 Iulie 2012 20:15 |
||
problema e ca...tu chiar nu prinzi unele subtilitati...si te straduiesti prea mult sa dai replici "inteligente" relaxeaza-te...nu avem razboaie pe aici... sigur ai despartit corect in silabe? poate ai diftong... si cum faci sa ma convingi ca asa este corect? [/quote Nici nu ma asteptam sa o faceti!!! Era doar un raspuns la o intrebare de baraj! Un fel de... la asa intrebare, asa raspuns! |
||
Ophiuchus Postat pe 7 Iulie 2012 20:18 |
||
daca erai un pic mai atenta, observai ca era o simpla discutie, intre mine si barboneli....cu privire la numele tau... | ||
dor72_ Postat pe 7 Iulie 2012 20:21 |
||
De la: dor72_, la data 2012-07-07 20:21:14daca erai un pic mai atenta, observai ca era o simpla discutie, intre mine si barboneli....cu privire la numele tau... O simpla discutie in care apaream si eu! Chiar daca numai cu un pseudonim... Nu inteleg de ce trebuie neaparat sa-mi demonstrezi ceva care nu ma intereseaza... Tu ai zis ceva si eu la fel. Care-i problema? Nu ma cert cu tine daca asa iti pare... Parca ziceai ca fiecare cu stilul lui? Chiar trebuie sa ma straduiesc sa fiu la fel ca voi? |
||
Ophiuchus Postat pe 7 Iulie 2012 20:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sfat.... Relatie de dragul copilului sau NU! | 36 | De la: Christinne_13 6 Iulie 2014 19:31 |
Votati albastreaua | 7 | De la: ameno 21 August 2010 11:18 |
UNDE SA IMI CAUT JUMATATEA?? | 66 | De la: Elya79 10 Martie 2019 18:07 |
|
||
am ales cu inima.am ales bine? | 16 | De la: garbo_2178 3 Iunie 2012 10:31 |
distractie,prietenie | 4 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 20:48 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri