Ce ne enerveaza?

Mno, eu vreau sa ma "enervez" aici
Are cineva, ceva impotriva?
Sa indrazneasca!
panty_C
Postat pe 9 August 2012 23:50
Rutina...asta cred ca ...ne enerveaza!!
elisabeta_boia
Postat pe 12 August 2012 01:25
Iote! Hmmm... mai exista postul asta? Nu mi l-au sters inca?
Thor_again
Postat pe 14 August 2012 04:11
De la: elisabeta_boia, la data 2012-08-12 01:25:17Rutina...asta cred ca ...ne enerveaza!!

Vezi daca umblii prea mult la plaja? Si asta a devenit rutina
Rotty
Postat pe 14 August 2012 07:49
De la: LILO, la data 2012-04-21 23:07:50

DuOAMNE PA si FA
ca nu avem emocioncZi cu sfanta cruce..
ca nu potzi POSTA din cauza de reclame "nesimtite"

nea THORELEeeeeeeeeeeeeee
ce mai faci?
ai pierdut toiagul fermecat??
sau l-ai trimis sa le "altoiasca" pe cotoroantze?

unde (mama lor) or fi??

AI??? aud?
s-or risipit in cele patru zari???

garbo_5862
Postat pe 14 August 2012 14:44

pai Thor nenicule... topicul asta e ca o teava de esapament pentru unii... ! de ce sa-l stearga... e util !
pe mine ma enerveaza cand se enerveaza altii prea repede si fara motiv... !
barboneli
Postat pe 14 August 2012 17:26
Ma enerveaza ca mi-am propus ..anul acesta cat mai putine bagaje in concediu...si am inceput sa pun in valiza..doar strictul necesar..si s-a umplut valiza...;ba mai trebuie si o sacosa..si o geanta cu cosmeticalele,bijuteriile,trusa medicala si trusa de cusut{daca se descoase ceva..?}+ poseta cu de toate...si e doar strictul necesar...!!
Daca mi-ar fii cardul plin..as merge numai cu ce e pe mne..as cumpara o valiza-o sacosa si tot felul de noutati... Si asta ma ..ENERVEAZA-nu mi-e cardul..plin..vai de viata mea de cadru ..didactic..
elisabeta_boia
Postat pe 16 August 2012 00:06
saracutza de tine.... astea sa-ti fie singurele necazuri.... !!!!!
barboneli
Postat pe 16 August 2012 00:17
Ei si tu acum...fac si eu pe..."amarata".. stii tu ca eu ma descurc si cu cat am...doar sa fie de "cat" ...trebiue in cm. ..ma refer..de la 18 in sus...
elisabeta_boia
Postat pe 16 August 2012 00:32
atunci noapte buna....... !!! maine, adica azi, rezolvi tu problemele... !

september
barboneli
Postat pe 16 August 2012 00:45
Distractie placuta la mare Betty si....vezi sa nu te ineci daca ai norocul sa fie mai mare de 18 cm....apa
Rotty
Postat pe 16 August 2012 07:37

Iote, baterii �nc�rcate la max �i un pahar de vb... s� am �i io o zi bun�. Pt 24.
Axl_R
Postat pe 16 August 2012 07:46
Rotty,adevarul este ca desi iubesc marea-apa...nu stiu sa inot Ma bag in mare pana la brau..si apoi...repede afara pe rogojina la ..plaja!! Dar ..in schimb..urc pe munti-ce n-ai vazut!!
Dar..daca gasesc un.."profesor" bun sa ma invete sa ..inot...poate merg mai in largul marii...
elisabeta_boia
Postat pe 16 August 2012 23:40
cu profesorul.... ??? cred ca si la mal... sau aproape de mal... ma rog... stii tu !!!
barboneli
Postat pe 17 August 2012 00:12
De la: elisabeta_boia, la data 2012-08-16 23:40:42Rotty,adevarul este ca desi iubesc marea-apa...nu stiu sa inot Ma bag in mare pana la brau..si apoi...repede afara pe rogojina la ..plaja!! Dar ..in schimb..urc pe munti-ce n-ai vazut!!
Dar..daca gasesc un.."profesor" bun sa ma invete sa ..inot...poate merg mai in largul marii...

18 conteaza?
Rotty
Postat pe 17 August 2012 01:20
Concediu placut Betty ...cu....sau fara profesor
Rotty
Postat pe 17 August 2012 08:36
Nu conteaz� c�t de lung am... p�rul. Ci conteaz� c�t �i cum g�ndesc.
Axl_R
Postat pe 17 August 2012 10:33
Rotty
Postat pe 17 August 2012 10:45
Nu ma enerveaza azi nimic...nici subtilitatile voastre-stiu ca din prietenie...azi la ora 22 va zic paaaa si zic "Mareeee...VIIIIIIIN!!!!" Si binenteles ca nu in cautare de prof merg,merg sa vad MAREA,sa fac PLAJA...acolo nu te baga N
IMENI,dar NIMENI in seama..vb cuiva..poti sa mergi si-n pielea goala si nu se minuneaza NIMENI!! De asta iubesc eu MAREA!!
Dar nu va...enervati..viiiin repede si va aduc SCOICI culese de mine la fiecare,puuup!!
elisabeta_boia
Postat pe 17 August 2012 18:00
In general DIZARMONIA ne deranjeaza. Perceputa diferit de fiecare dintre noi ca:agresiune vervala, injurie sau pur si simplu refuz, dizarmonia ne strica pur si simplu socotelile si de multe ori exclamam "nu pot sa-l sufar", "simt asa o respingere"sau " prea ma cicaleste", "ma doare capul in prezenta lui", " mutra lui nu-mi place"...s.a.m.d, ne deranjaza politica , conducerea...tot ce percem noi ca negativ.
cercelmarilena
Postat pe 18 August 2012 16:12
De la: Thor, la data 2009-07-10 23:48:06Dragii mei, tinand cont ca de cand am plecat din Romania dorm tot "in rate", cate 2-3 ore pe repriza, de vina fiind diferenta de 6 ore in plus aici fata de acasa, mi-am facut de lucru ca sa va dau si voua de lucru.

Despre ce e vorba? Cu totii, oricat am fi de toleranti, credinciosi, buni sau cum mai vrem sa ne autointitulam, mai avem momente in care ne vine sa urlam pentru simplul motiv ca se gaseste cate cineva sau ceva care sa ne enerveze.

De pilda, acum, la ora locala 05.32AM (11.32PM acasa), m-am enervat citind un topic nou al unei producatoare de aberatii agramate pe banda. Nu vreau sa dau nume, vreau doar sa pun o intrebare: allexanndrra, mai poti, mami? nu te doare?
Iata ca nu m-am tinut de cuvant si am scapat 2 intrebari... De nervi!

Deci, dati pe goarna tot, de la patroni cu nume si prenume, eventual adresa sa stim unde sa-i cautam, pana la acea specie deosebita din regnul animal, clasa protozoare, subspecia Homo Politicus (hei, e o clasificare noua). Nu va jenati si mai ales nu va enervati pe mine. Pentru incalzire, incep eu cu cateva aspecte, urmand ca voi sa reveniti ori de cate ori simtiti nevoia (daca nu, macar din ora in ora).

Ma enerveaza cand vad bizonul in trafic, cu tigara in mana scoasa pe geam, aruncand chistocul in mutra pietonilor. Baaaa, da coaja ta de q7 nu are scrumiere????

Ma enerveaza cand, ca bun cetatean, respect recomandarile MAE si, aflandu-ma in strainatate, ma prezint la reprezentanta diplomatica a Romaniei pentru a-mi anunta prezenta, iar acolo sunt tratat ca un cetatean de mana a 14-a. 'R-ati ai dracului de functionari, la munca, baaa, nu la intins mana!

Ma enerveaza sa ma mai gandesc la faptul ca unii ca vadim tudor, becali sau eba ma reprezinta la Bruxelles.

Ma enerveaza cand ma plimb - de nevoie - intr-o capitala "europeana" si nu gasesc un chiosc de gunoi sa arunc biletul de troleibuz pe care tocmai l-am folosit. Opresculeee... mai pune parul pe ei, tata!

Ma enerveaza cand vad cu cata infatuare ma trateaza cei care "ne conduc", acesti neica-nimeni de parlamentari, ministri si alte asemenea jivine.

Cu alte enervari, intr-o postare urmatoare... parca mi s-a facut somn si asta ma enerveaza

Hai, decartati!
garbo_5862
Postat pe 29 August 2012 15:16
De la: preciouss, la data 2009-10-07 22:04:41in Utopia wifo,visai co ochii larg inchisi si cu balele atarnand d'un cot la fetzi frumosi din lacrima...

mami,sa nu-mi zici ca tz-ai luat si tu cizme d'alea de macrame!
huo!!
garbo_5862
Postat pe 29 August 2012 15:18
De la: zambila, la data 2009-10-07 22:02:12io nu ma mai joc asa!
toti aveti clone??? ca acum imi iau jucariile si ma tirez!
garbo_5862
Postat pe 29 August 2012 15:20
Ma enerveaza cand o garboriena ..da cu citate,cu reveniri,cu apostrofari,cu jigniri..cu nesimtire si multa rautate!! dar ce-ar fii viata fara aceste rautati? Mult prea frumoasa!! Sa-i dam ci ..ignore!!
elisabeta_boia
Postat pe 29 August 2012 20:54
"Dar nu va...enervati..viiiin repede si va aduc SCOICI culese de mine la fiecare,puuup!!''

Na, acu' s� m� ienervez? Vreu scoica me!
Axl_R
Postat pe 29 August 2012 20:59
ioi, le-ai si gatit?
ca mie imi plac scoicile, zau
fetiscano
si pentru fantomica...la fel
dor72_
Postat pe 29 August 2012 21:11
Am aduuus ..dar le-am pus la spalat si acum curate si inca se mai aude marea in ele.....VI LE DAU !!! Plus cate un ..
elisabeta_boia
Postat pe 29 August 2012 21:13

Am r�mas f�r� cuvinte!

Dor, �i frumos, s� r�m�n io f�r� DOR?
Axl_R
Postat pe 29 August 2012 21:14

de ce? doar nu-s singura pe lume care mananca scoici
dor72_
Postat pe 29 August 2012 21:16
M� bucur c� te v�d!
Axl_R
Postat pe 29 August 2012 21:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fata blonda cu ochi albastri 7 De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:33
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) 1 De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12
Pritenul meu bisexual 21 De la: garbo_413126 22 August 2015 17:22
Pleaca copilul la facultate ----cum ne descurcam cind e doar unul singur 1 De la: garbo005849 12 August 2009 13:48
buna 32 De la: oana4me 14 Iulie 2010 11:50
Setari Cookie-uri