si eu ma bucur...da zau daca imi ajunge timpul in rest, sunt bine, slava Domnului voi? ce faceti, iubitilor? |
||
dor72_ Postat pe 29 August 2012 21:20 |
||
---|---|---|
Io m� conserv �i pe Garbo. |
||
Axl_R Postat pe 29 August 2012 21:23 |
||
da? si ma rog, ce fel de conserve faci tu acum, pe sezonu asta? si eu sunt la faza de conserve: si dulci si acre si...sarate.... |
||
|
||
dor72_ Postat pe 29 August 2012 21:27 |
||
Zapusc�...a�e zicea fat� mea. Gem de prune...bulion...�md. |
||
Axl_R Postat pe 29 August 2012 21:28 |
||
io zapusca nu mai fac ca nu mananca nimeni...acolo e si culeg prune la greu.... Li, anu'asta poate nimeresti la aia de spalat geamuri si...silvoita, bineinteles...da mai incolo, cand se coc bistritele |
||
dor72_ Postat pe 29 August 2012 21:35 |
||
�i io mai am de anu' trecut...da' t�t fac. |
||
Axl_R Postat pe 29 August 2012 21:42 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2012-08-29 20:54:00Ma enerveaza cand o garboriena ..da cu citate,cu reveniri,cu apostrofari,cu jigniri..cu nesimtire si multa rautate!! dar ce-ar fii viata fara aceste rautati? Mult prea frumoasa!! Sa-i dam ci ..ignore!! |
||
garbo_5862 Postat pe 29 August 2012 22:04 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-24 12:29:34 aleha?ce faci bre? |
||
garbo_5862 Postat pe 29 August 2012 22:06 |
||
De la: dor72_, la data 2012-08-29 21:27:02da? doruletz, mie mi-ai promis ceva amarui :( ai uitat? Sara! |
||
Fss_ssu Postat pe 29 August 2012 22:09 |
||
De la: Ella_34, la data 2009-08-13 00:20:44Mai bine. al-caeda bin laden |
||
garbo_5862 Postat pe 29 August 2012 22:16 |
||
am venit aci s-o pe dorulet cea scumpa vederii n-am chef sa ma enervez! |
||
Eugenia_ Postat pe 30 August 2012 17:08 |
||
Imi face fitze netul simt ca ma ienervesc | ||
Rotty Postat pe 30 August 2012 17:25 |
||
eu, tu stii ca io...de fel nu-s nervoasa te pup, fato apasat |
||
dor72_ Postat pe 30 August 2012 17:30 |
||
Si io pup la tine Gata cu santierul pe la tine ? | ||
Rotty Postat pe 30 August 2012 17:32 |
||
mi s-au inrosit obrajorii de placere acu vine iarna. poate apari mai des. |
||
Eugenia_ Postat pe 30 August 2012 17:33 |
||
nu inca...sunt niste etape da'...am fost putin...plecata pup si io |
||
dor72_ Postat pe 30 August 2012 17:34 |
||
De la: dor72_, la data 2012-08-29 21:35:16io zapusca nu mai fac buna dor... n-ai uitat sa culegi prunele nici anul asta... braaavo... ! ce, nu s-au copt inca ? ce-i aia "silvoita"... ? daca e vorba de slibovita... ai nimerit fix... ca inca un pic plecam inspre Croatia... si aia fac o slibovitza exzact pentru gatul meu de... spalator !!! deci cu asta iti "pierzi" tuvremea... prin copaci cu prune... ha ? |
||
barboneli Postat pe 30 August 2012 17:34 |
||
si cu asta silvoita...ii dulceata de prune bistrite ( de alea de se desfac de pe sambure), facuta la caldare, fara zahar....o poti asemana cu marmelada la consistenta...la gust ...cu nimic... ca nu este dulceata mai buna ca silvoita... si sa vezi cand stai langa cazan si fierbe, si pui pe frunza de varza niste maglavaiz de ala...ioi, ioi.... iara va fac poft da'...asta e.... de ocupata sunt super ocupata...cam....dusa in ultima vreme...dar este minunat flacau ma-ntrece la-naltime...in rest suntem OK |
||
dor72_ Postat pe 30 August 2012 17:39 |
||
zau ca ma bucur... ! n-am indraznit sa te intreb cum a fost... plecata ? probabil ca super.... de ai atata putere acuma... ! tu imi scrii slove pe acilea... ca nu inteleg nica !!! ca si in cantecul asta... ca tot din regiune e ! nu numai cantecul... si cantaretul... http://youtu.be/-J1qZkwcDns a trebuit sa-mi traduca cineva bun la suflet.... altfel, vai de "irima me".... !!!! o sa vin c-o cetera sa-ti cant sub ferestre... poate imi dai si mie di... aia... cum ii zice...maglavaiz... ! |
||
barboneli Postat pe 30 August 2012 17:50 |
||
iti dau frate, cu draga inima.... a fost foarte bine ...dusa...poate chiar prea bine ca am ramas trup si suflet acolo...si imi vine sa plec definitv.... acum e mai dificil asa...nu am inca puterea sa fac altfel ( stii tu toate ) pai da...ca silvoitza ii de la fetiscana...din popor...da ii buuuuuuna,ioi....si tziribicu'( ) la fel am fost prin multe locuri...si mi-a placut...prea tare, putin, dupa cum ti-am zis |
||
dor72_ Postat pe 30 August 2012 18:01 |
||
da, te intelg... nu e asa usor sa iei asa o hotarare... dar totusi, acum cat esti tanara, e mai bine... ! au pe acolo si pruni... sau numai rosii... ! acuma m-a corectat cineva... cuvintele pe care mi le-ai scris nu sunt din regiunea lui Bertii... le-ai adunat tu de prin toate locurile... strangatoare cum esti.... !!! placut sa aud ca te-ai simtit asa de bine... felicitari ! nu-i departe... poate mai repeti in curand..... | ||
barboneli Postat pe 30 August 2012 18:11 |
||
ai sa razi...da poate chiar poimaine...am o oportunitate...si mai am voie la liber...inca.... sa vedem....m-as bucura de inca 5 zile...ar fi un plocon asta, sa-ti spun drept si nu prea conteaza ce au...ci pe cine tin...acolo si cuvintele, nu le-am adunat de peste tot ci ele exista in zestrea mea de la tara....chiar daca etimologic apar ca fiind furate ( din vremuri stravechi) imi face bine sa vorbesc cu tine...foarte bine...imi da o stare de liniste si imi place am mai rasfoit putin si m-am bucurat de veselia ta |
||
dor72_ Postat pe 30 August 2012 18:18 |
||
ei... iti dai seama de placerea mea cand citesc ce-mi scrii... parca fac si mai putine greseli de ortografie cand iti scriu tie... !!! si eu imi permit sa-ti zic ca.... profita de oportunitetea asta... daca o pierzi, e pierduta si ii pacat !!! inca un pic incepe greul... dar placutul, de ce sa nu primesdti inca un bonus... ! nu m-am exprimat eu corect cand am zis adunate... stiu ca sunt pe acolo si in vocabularul vostru... dar am crezut ca ai mai pus si din alte regiuni din apropiere... ! in fine nu conteaza, s-a lamurit problema. da, ai dreptate [e cine au acolo e mai important ! dar treaba asta o s-o puneti voi la cazan... si o s-o fiebeti impreuna, pe toate partile... pana iese palica curata ca lacrima... !!! o poza ceva cu tanarul... ? nimic ? e... cand o sa ai timp... !!! si sa nu te enervezi pe mine... te rog ! nnna... ca sunt si in topic acuma..... |
||
barboneli Postat pe 30 August 2012 18:52 |
||
pai ce motiv as avea? sa ma 'nervez, zic.... sunt cam ocupata..si e un pic de treaba... trebuie sa le descarc, sa le aleg putin, deh...treburi, nu gluma dar cum reusesc, cum ti le trimit.... a propos....sunt o rasfatata...am fost si pe acolo...tot rasfatata ai,ai....intelegi tu ce zic |
||
dor72_ Postat pe 30 August 2012 19:02 |
||
da... ferice de tine.... !!! de voi, pardon... ! gata... inca 5 zile acum... !!! drum bun si sa ai vreme buna... noi te asteptam aici !!! stiu... am pus si eu un cuvant sa se asorteze cu topicul... am scris aiurea doar... !!! http://youtu.be/g0WMrgEfP1g asta ca sa nu et enerveze nimeni.... ! |
||
barboneli Postat pe 30 August 2012 19:10 |
||
nu e nimic sigur... sa vedem dar oricum, poate ca de acum incolo voi avea si eu ceva timp |
||
dor72_ Postat pe 30 August 2012 19:17 |
||
ok... eu iti urez totusi succes... !!! | ||
barboneli Postat pe 30 August 2012 19:27 |
||
M-a ENERVAt..rauuu de tot azi o ..ploaie,tocmai cand sa ma simt minunat in padure,o patura,ciocolata,ceai..minunat. Vremea se anunta nici prea calda ,nici prea rece......dar..ploaia a stricat tooot!! Ei dar sambata-duminica..revine vremea buna-atunci trebuie sa repet iesire cu..bis..binenteles!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 3 Octombrie 2012 23:39 |
||
Ma enerveaza netul - daca-l prind pe vecinu` ca mi-l fura il snopesc in bataie ; procedurile operationale - care habar nu am cu ce se mananca ; insomniile - astea sunt periculoase, ma macina ... pot pentru ca sa plang? |
||
Rainy_girl Postat pe 9 Octombrie 2012 21:31 |
||
Io te ascult ... La nevoie iau lingura de lemn si viu sa te ajut ....Dungi il facem | ||
Rotty Postat pe 9 Octombrie 2012 21:50 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
problema | 9 | De la: garbo_455882 5 Noiembrie 2016 07:25 |
O relatie complicata | 10 | De la: roxxxa87 24 Aprilie 2012 20:34 |
sunt o prietena rea? | 15 | De la: garbo_1399 1 Noiembrie 2012 02:09 |
|
||
Definitie prietenie.... | 90 | De la: Luna_in_capricorn 4 Octombrie 2010 20:02 |
Caut un cardiolog pediatru dedicat (din Bucuresti) | 1 | De la: Daleen 31 Martie 2009 11:12 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri