Ce ne enerveaza?

Ooooo, da. Mercic mult, Il batem, altfel nu se invata minte.
Rainy_girl
Postat pe 9 Octombrie 2012 21:53
Stai ca ma incalt si viu... ... Tu il tii si io dau....sfaturi
Rotty
Postat pe 9 Octombrie 2012 21:57
Rainy_girl
Postat pe 9 Octombrie 2012 22:01
Am intrat sa vad ce va mai enerveaza...si am ras cu pofta... Rotty si -Gril ati reusit sa destindeti atmosfera "enervanta" a acestui topic...deci ca idee..ar merge si un topic opus,cred ca-l voi deschide eu...intrati pe el?/
elisabeta_boia
Postat pe 9 Octombrie 2012 22:57
Pe mine nu ma enerveaza nimic
b727ana
Postat pe 9 Octombrie 2012 23:04
Treci pe topicul "Ce ne amuza?"
elisabeta_boia
Postat pe 9 Octombrie 2012 23:06
Merci pentru topic, elisabeta_boia, am shi postat.

On topic:

Ma enerveaza teribil sefii mei m-au tinut intro sedinta de "tttttzzzzz" ore in care am intrat cu ideile mele si am iesit cu ideile lor gata puse in aplicare. Data "aviatoare" poate ma voi imbolnavi de lene si nu mai intru in biroul lor cand sunt sedinte.
Rainy_girl
Postat pe 11 Octombrie 2012 17:40
Ma enerveaza Maruta.... si emisiunea lui
GHEISA_
Postat pe 11 Octombrie 2012 17:46
Ma enerveaza cum imi vin mie pofte pofticioase la ore din astea si am zis ca nu mai citesc carti de bucate seara
Rainy_girl
Postat pe 11 Octombrie 2012 21:33
De la: Thor, la data 2009-07-10 23:48:06Dragii mei, tinand cont ca de cand am plecat din Romania dorm tot "in rate", cate 2-3 ore pe repriza, de vina fiind diferenta de 6 ore in plus aici fata de acasa, mi-am facut de lucru ca sa va dau si voua de lucru.

Despre ce e vorba? Cu totii, oricat am fi de toleranti, credinciosi, buni sau cum mai vrem sa ne autointitulam, mai avem momente in care ne vine sa urlam pentru simplul motiv ca se gaseste cate cineva sau ceva care sa ne enerveze.

De pilda, acum, la ora locala 05.32AM (11.32PM acasa), m-am enervat citind un topic nou al unei producatoare de aberatii agramate pe banda. Nu vreau sa dau nume, vreau doar sa pun o intrebare: allexanndrra, mai poti, mami? nu te doare?
Iata ca nu m-am tinut de cuvant si am scapat 2 intrebari... De nervi!

Deci, dati pe goarna tot, de la patroni cu nume si prenume, eventual adresa sa stim unde sa-i cautam, pana la acea specie deosebita din regnul animal, clasa protozoare, subspecia Homo Politicus (hei, e o clasificare noua). Nu va jenati si mai ales nu va enervati pe mine. Pentru incalzire, incep eu cu cateva aspecte, urmand ca voi sa reveniti ori de cate ori simtiti nevoia (daca nu, macar din ora in ora).

Ma enerveaza cand vad bizonul in trafic, cu tigara in mana scoasa pe geam, aruncand chistocul in mutra pietonilor. Baaaa, da coaja ta de q7 nu are scrumiere????

Ma enerveaza cand, ca bun cetatean, respect recomandarile MAE si, aflandu-ma in strainatate, ma prezint la reprezentanta diplomatica a Romaniei pentru a-mi anunta prezenta, iar acolo sunt tratat ca un cetatean de mana a 14-a. 'R-ati ai dracului de functionari, la munca, baaa, nu la intins mana!

Ma enerveaza sa ma mai gandesc la faptul ca unii ca vadim tudor, becali sau eba ma reprezinta la Bruxelles.

Ma enerveaza cand ma plimb - de nevoie - intr-o capitala "europeana" si nu gasesc un chiosc de gunoi sa arunc biletul de troleibuz pe care tocmai l-am folosit. Opresculeee... mai pune parul pe ei, tata!

Ma enerveaza cand vad cu cata infatuare ma trateaza cei care "ne conduc", acesti neica-nimeni de parlamentari, ministri si alte asemenea jivine.

Cu alte enervari, intr-o postare urmatoare... parca mi s-a facut somn si asta ma enerveaza

Hai, decartati!

Dar minciunile lui Ponta plagiatorul si prostia lui Cacarau nu te enerveaza?
vica250945
Postat pe 12 Octombrie 2012 17:24
Ma enerveaza cand faceti politica pe Garbo..si aici???? Nu e destula pe posturile Tv.??Nu e destula in viata de zi cu zi??
Lasati Garbo sa...respire!!
elisabeta_boia
Postat pe 12 Octombrie 2012 23:35
Pai Betty prin vara erai tu insati tot cu politica.Ce-ai patit draga ?
Rotty
Postat pe 12 Octombrie 2012 23:42
De la: b727ana, la data 2012-10-09 23:04:07Pe mine nu ma enerveaza nimic

aiurea... !!! m-ai facut sa rad... chiar la topicul asta... !!!
barboneli
Postat pe 12 Octombrie 2012 23:45
Rotty..mi s-a facut..lehamite!! nu mai pot crede in nimeni..ca politician..
Se zice ca ..Ploitica este a doua meserie din lume,inrudita cu..prima!!
elisabeta_boia
Postat pe 13 Octombrie 2012 00:14
Ma bucur ca te-ai convins. Lasa-i Betty in amarul lor ,ca degeaba iti bati tu capul...
Rotty
Postat pe 13 Octombrie 2012 00:19
De la: barboneli, la data 2012-10-12 23:45:39
De la: b727ana, la data 2012-10-09 23:04:07Pe mine nu ma enerveaza nimic

aiurea... !!! m-ai facut sa rad... chiar la topicul asta... !!!

Ma bucur
b727ana
Postat pe 13 Octombrie 2012 00:33

ma enerveaza nenorocitul asta de forum cu tehnologia lui cu tot..... !!! de 2 zile mi-am schimbat avatarul si inca.... nimic ! daca deschid forumul cu internet explorer... acolo este, aici nu. am primit posta pe privat, acolo mi-a aparut, aici, nu !!! la altii apre cate un avater nou in fiecare zi... la mine nu !!!! sa-i ia naiba... ! (sa ma scuze ica2, calla, ingeras... si nu mai tin minte cine... ca l-am pomenit pe naiba... !)
barboneli
Postat pe 13 Octombrie 2012 20:11

chiar ca nu ma enerveaza nimic
li, lasa ca o sa apara el...cine stie ce ti-ai gasit
dor72_
Postat pe 13 Octombrie 2012 20:27
De la: barboneli, la data 2012-10-13 20:11:08

ma enerveaza nenorocitul asta de forum cu tehnologia lui cu tot..... !!! de 2 zile mi-am schimbat avatarul si inca.... nimic ! daca deschid forumul cu internet explorer... acolo este, aici nu. am primit posta pe privat, acolo mi-a aparut, aici, nu !!! la altii apre cate un avater nou in fiecare zi... la mine nu !!!! sa-i ia naiba... ! (sa ma scuze ica2, calla, ingeras... si nu mai tin minte cine... ca l-am pomenit pe naiba... !)

Pai io de azi dimineata iti vad noul look
Rotty
Postat pe 13 Octombrie 2012 20:29
eeeee...pai asa incep sa ma nervez si io....
tu de ce il vezi si io ba?
dor72_
Postat pe 13 Octombrie 2012 20:31
Io vad poza lui Barbo cu o geaca alba si caciula....cam asa ceva .Tu ce vezi ?
Rotty
Postat pe 13 Octombrie 2012 20:35

maiiii... Rotty, maiiii... la asa ceva spui tu "caciula", draga ???? asta e din blana de Racun... cu coada cu tot... asa se poarta in Canada... mai ales vanatorii... !!! auzi la ea... caciula !!! da, pe internet explorer se vede... cu alt browser, nu. in fine... garbo asta e mai constipat se pare... ! dor vede avatarul vechi.....
barboneli
Postat pe 13 Octombrie 2012 21:19
Stiu ce e, dar voiam sa zic cat mai repede....
Rotty
Postat pe 13 Octombrie 2012 21:23
Fetele..!!I-am cerut lui Barbo..numai coada caciulii... si Nu vrea sa mi-o dea!! II rau sau avar?? Daca-i ceream toata caciula...mi-o dadea?? Dar daca-l pupaceam??
Uff ce m-a "enervat"....glumesc!!
elisabeta_boia
Postat pe 13 Octombrie 2012 21:30
Ploaia mi-a stricat planurile pentru azi .
Rainy_girl
Postat pe 14 Octombrie 2012 14:21
Bucura-te Dupa ploaie vine intotdeauna vreme buna
Rotty
Postat pe 14 Octombrie 2012 14:26
Astazi...chiar nimic!!!
The_rock_flower
Postat pe 14 Octombrie 2012 15:13
De la: elisabeta_boia, la data 2012-10-13 21:30:08Fetele..!!I-am cerut lui Barbo..numai coada caciulii... si Nu vrea sa mi-o dea!! II rau sau avar?? Daca-i ceream toata caciula...mi-o dadea?? Dar daca-l pupaceam??
Uff ce m-a "enervat"....glumesc!!

te cred ca te-am enervat... !!!! si pe mine ca nu apare avatarul nou ! in fine... la "toata caciula"... putem sa tratam ! dar tu, ai par mult si frumos... nu-i pacat sa ti-l acoperi... ?????
barboneli
Postat pe 14 Octombrie 2012 15:28
de ceva timp......prostia ,ipocrizia ....si ce este de rasu /plansu cand le dau peste ochi cu dovezi raman goi si fara argumente . oameni goi ....oameni fara esenta care joaca roluri mizere .
floare_cu_colti
Postat pe 14 Octombrie 2012 15:56
apai floricica rara, de unii nu se lipeste noroiu. nu trebuiesc luati in seama. sunti vid pe dinauntru. trist!
Eugenia_
Postat pe 14 Octombrie 2012 20:04

Recomandari

Setari Cookie-uri