garbo_12164 Postat pe 4 Aprilie 2013 14:35 |
||
---|---|---|
ma eneveaza starea vremii ! |
||
sunsset Postat pe 5 Aprilie 2013 15:01 |
||
Si pe mine... Buna Sunsset |
||
|
||
Rotty Postat pe 5 Aprilie 2013 15:27 |
||
:) https://www.youtube.com/watch?v=cezSp2Md700 |
||
Axl_R Postat pe 5 Aprilie 2013 16:22 |
||
Ma enerveaza ca nu shtiu pe ce planeta voi ateriza maine | ||
Rainy_girl Postat pe 5 Aprilie 2013 19:04 |
||
Pe mine ma enerveaza de mor cand mananca mere o colega. Ma ucide zgomotul ala cand infige dintii si trage! Hai ca m-am indispus deja! Credeti ca problema este la mine? | ||
silfida Postat pe 5 Aprilie 2013 19:54 |
||
dar tu ai incercat s mananci mere sa vezi cam cum e aude zgomotul? daca u iti dai seama cum e zomotul de mancat mere atunci cand mananci tu, fa o proba, mananca si pune un ceva sa te inregistreze,apoi asculta... s-ar putea sa fie efectul la fel ca atunci cand mananca colega ta! o alta solutie ofera-i un cutit cu care sa-si felieze marul.....! |
||
heartbit Postat pe 5 Aprilie 2013 20:26 |
||
Da, m-am ascultat si nu scoteam zgomotele acelea pe care le aud de la vreo 15 m distanta (asta dupa ce mi-am mutat biroul de langa al ei). La discutiile zilnice despre "ce mai gatiti pe acasa" i-am sugerat "mere! taiate feliute". I-am oferit de zeci de ori mere taiate feliute! Nu m-am gandit chiar sa-i dau un cutit, ar fi prea evident gestul meu si poate s-ar simti nu prea confortabil. Nu crezi? Aleg sa ies din birou la o tigara fie vreme rea sau buna, dar uneori vine dupa mine! Cu marul intre dinti evident! Help me! |
||
silfida Postat pe 5 Aprilie 2013 20:40 |
||
nici ea nu s-ar simti confortabil, dar poate ca la un moment dat ar intelege.... sa pana la urma daca nu intelege, spune-i direct: colega, ma deranjeaza cand manaci mere in felul asta, cauta alt mod. drept l tinta! |
||
heartbit Postat pe 5 Aprilie 2013 20:56 |
||
De la: silfida, la data 2013-04-05 19:54:07Pe mine ma enerveaza de mor cand mananca mere o colega. Ma ucide zgomotul ala cand infige dintii si trage! Hai ca m-am indispus deja! Credeti ca problema este la mine? DA ! in primul rand nu-ti sta bine culoarea roz... bleu ar fi fost perfect !!! eventual o rogi pe colega sa inghita marul intreg... ca sa nu mai faca zgomot... ! fara codita... ! a marului ma refer ! si ce ar fi sa mananci si tu mar, in timp ce mananca si ea ? o sa ai dinti frumosi ca si colega... ! si sa-ti spun un scret:daca ar "trage" altceva... era mai neplacut !!! |
||
barboneli Postat pe 5 Aprilie 2013 21:40 |
||
cam multe victime aici pe topic... !!! silfida si Estera... mor cand aud asta sau altceva... ! pacat... fete bune de altfel ! si pe mine nu ma enerveaza 19470 ! si ai grija, silfida... de la tigara, sansa sa "mori" e mai mare ! |
||
barboneli Postat pe 5 Aprilie 2013 21:47 |
||
De la: elisabeta_boia, la data 2013-03-27 22:35:22Se spune ce de ti-e frica ..nu scapi! Mie imi este atat de frica ca voi ...slabi...si ca voi deveni...miliardara!! Stiu cum e! Mai putin partea cu slabitul! Eu vreau sa fac valuri! |
||
silfida Postat pe 6 Aprilie 2013 23:18 |
||
De la: Rainy_girl, la data 2013-04-05 19:04:51Ma enerveaza ca nu shtiu pe ce planeta voi ateriza maine Si pe mine! Ca eu vreau pe planeta maimutelor! |
||
silfida Postat pe 6 Aprilie 2013 23:21 |
||
De la: silfida, la data 2013-04-06 23:18:23De la: elisabeta_boia, la data 2013-03-27 22:35:22Se spune ce de ti-e frica ..nu scapi! Mie imi este atat de frica ca voi ...slabi...si ca voi deveni...miliardara!! Jacuzzy ? ???.....Yuüpiiiiiiii !!!!!!! |
||
Rotty Postat pe 6 Aprilie 2013 23:25 |
||
DA ! in primul rand nu-ti sta bine culoarea roz... bleu ar fi fost perfect !!! eventual o rogi pe colega sa inghita marul intreg... ca sa nu mai faca zgomot... ! fara codita... ! a marului ma refer ! si ce ar fi sa mananci si tu mar, in timp ce mananca si ea ? o sa ai dinti frumosi ca si colega... ! si sa-ti spun un scret:daca ar "trage" altceva... era mai neplacut !!! [/quote] Stimate domn Barbone! Este o idee geniala! Cu proxima ocazie i-l voi indesa pe gat! Dati-mi va rog un sfat si pt. cealalta care plescaie guma de mestecat min 45 min/zi. Dar alta decat sa plescai si eu in acelasi timp si vreau sa cred ca intelegeti motivul. Acelasi pt. care nu cefan merele, da?! Cat despre dinti, macar eu ii am la numar cat este normal, ea are unul in plus, sa fie de la mere?? Cat despre secret... n-am inteles ce "altceva"? Puteti detalia? In alta ordinede idei,in urmarecomandarii dv. am probat si bleul dar am constatat ca ma ingrasa! Rozul in schimb imi pune in valoare talia! Nu trebuie sa fiti de acord, dacaasa ma simt eu bine in pielea mea |
||
silfida Postat pe 6 Aprilie 2013 23:38 |
||
Stiu cum e! Mai putin partea cu slabitul! Eu vreau sa fac valuri! [/quote] Jacuzzy ? ???.....Yuüpiiiiiiii !!!!!!! [/quote] Care Yupppiiiiiii!!!!! Ca ma enerveaza mamaitele alea cu lanturi de aur fara numar la gat care isi povestesc vietile lor si ale nepotilor nepotilor lor in jacuzzi si nu ies pana nu le scot eu! |
||
silfida Postat pe 6 Aprilie 2013 23:49 |
||
De la: silfida, la data 2013-04-06 23:38:40 Stimate domn Barbone! Este o idee geniala! Cu proxima ocazie i-l voi indesa pe gat! Dati-mi va rog un sfat si pt. cealalta care plescaie guma de mestecat min 45 min/zi. Dar alta decat sa plescai si eu in acelasi timp si vreau sa cred ca intelegeti motivul. Acelasi pt. care nu cefan merele, da?! Cat despre dinti, macar eu ii am la numar cat este normal, ea are unul in plus, sa fie de la mere?? Cat despre secret... n-am inteles ce "altceva"? Puteti detalia? In alta ordinede idei,in urmarecomandarii dv. am probat si bleul dar am constatat ca ma ingrasa! Rozul in schimb imi pune in valoare talia! Nu trebuie sa fiti de acord, dacaasa ma simt eu bine in pielea mea [/quote] ba sunt de acord... ! eu nu vorbeam de piela ta (poti sa ma tutuiesti si in bleu si in roz.... ) vorbeam de culoarea costumului de balerina... !!! cat despre secret... si "altceva"... mi-a fost jena sa-i spun pe nume ! in romaneste se spune ca "trage un p...tz...", eu cred ca nu e corect ! asa ceva nu se trage... ci iese ! acum esti multumit/a de detalii... ??? |
||
barboneli Postat pe 8 Aprilie 2013 11:49 |
||
atunci pot sa-ti zic Bombon? ma enerveaza ca nu inteleg! inca putin si sunt de-a dreptul satisfacuta de raspuns. e un punct in plus sau in minus???? p..tz sau p....tz? |
||
silfida Postat pe 9 Aprilie 2013 19:07 |
||
cel mai mult ma enerveaza cand se gaseste cate unul sa se bage in trebuirle tale fara sa stie intentiile sau motivatiile tale!! ma scoate din sarite ----- pentru cei interesati [url=http://mfirma.ro]creare site[/url] |
||
pal_elena Postat pe 15 August 2013 19:57 |
||
Na, d'aia nu mă bag io la linku' tău! Di ce să te enervez? | ||
Axl_R Postat pe 15 August 2013 20:08 |
||
M-am logat de 12 ori şi tot n-am reuşit să comentez la o poză. Bravo băieţi! Somn uşor! Nu mă enervez, fac o pauză şi aşa bate vântu' aici. |
||
Axl_R Postat pe 14 Aprilie 2014 16:52 |
||
Cu commentul la poze e cam complicat... Te delogheaza automat. | ||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 16:59 |
||
Vreau sa va spun ce m-a enervat de curand si as vrea sa-mi spuneti ce credeti despre mine. Am fost de curand la un supermarket si, dupa ce am terminat cumparaturile, m-am asezat la o casa care de-abia se deschisese, unde nu era nimeni. Eu am obiceiul sa-mi asez lucrurile intr-o anumita ordine, cele mai usoare in fata, lactatele mai pe urma, iar la sfarsit carnea. Nu le amestec pe toate intr-o punga. Nici n-am inceput bine sa-mi asez cumparaturile pe banda, ca doamna casiera a si inceput sa le treaca prin aparatul acela care inregistreaza cumparaturile. Eu sunt patita: de cateva ori mi s-au inregistrat mai multe cumparaturi decat aveam, adica in loc de doua cutii de lapte, pe bon au aparut trei, asa ca prefer sa pun inainte toate cumparaturile si apoi sa ma uit la ce se inregistreaza pentru ca sa nu fiu nevoita mai apoi sa verific bonul de la casa. Asa ca am rugat-o sa astepte, lucru pe care l-a facut, dar dupa ce mi-a aruncat o privire care parea sa insemne ca imi lipseste ceva esential la cap. Cand mai aveam cateva produse de pus pe banda, vad ca o doamna din spate incepe sa-mi ia din cos si sa puna pe banda. Si, cu toata parerea de rau, va pot spune ca m-am enervat pentru ca nu suport sa puna cineva strain mana pe cutiile mele de iaut. I-am spus sa-si vada de treaba pentru ca eu nu pun mana pe ce are ea in cos. Si doamna din spate si casiera s-au uitat una la alta cu o privire care semnifica, din nou, ca sunt eu deplasata. Vreau sa va mai spun ca mereu ma grabesc cat de mult pot atunci cand sunt la casa unui supermarket, dar nu pot sa arunc pur si simplu, la intamplare, cumparaturile. In fine, am platit, am luat bonul si i-am multumit casierei. Ce parere aveti? |
||
Anca_Irina Postat pe 14 Aprilie 2014 17:57 |
||
pai ce parere sa avem sau sa am... ? oricum, parerea noastra n-o s-o schimbe pe cea a caseritei sau a bagaretei celeilalte... ! ele vor sa termine treaba mai repede, casierita ca sa serveasca cat mai multi clienti si pe cealalta o astepta amantul la intrarea din bloc... ! si tu le faceai sa fie nerabdatoare si poate chiar vroiau sa te ajute. da, ai dreptate ca uneori se mai greseste la casa. se face special asta de cate ori pot. unele casierite sunt chiar indrumate in acest sens. asta se face nu numai in Romania... ! dar nu ai incotro, trebuie sa verifici numai dupa ce toata marfa ta a trecut in cosul tau si nu in timpul cat se inregistreaza preturile. asta merge la piata cand cumperi numai cartofi si ceapa de la un taran... nu cand cumperi zeci de produse la super. pentru ca daca vin 12 doamne ca tine si incep sa verifice preturile cand marfa e inca in cos... se fac niste cozi enorme ! si lumea nu e dispusa sa rabde asta. cel mai bine si mai corect este sa te retragi undeva in loc linistit find inca in magazin si sa verifici in liniste cupmparaturile si preturile si de cate ori au fost incasate sau nu ! asta e parerea mea. |
||
barboneli Postat pe 14 Aprilie 2014 19:16 |
||
''pentru ca nu suport sa puna cineva strain mana pe cutiile mele de iaut.'' Fă iaurt acasă! Să nu pună nime' mâna! Îi bun şi Garbo de ceva, încep să am o părere mai bună, despre je. NB, copii! |
||
Axl_R Postat pe 14 Aprilie 2014 19:24 |
||
"Cand mai aveam cateva produse de pus pe banda, vad ca o doamna din spate incepe sa-mi ia din cos si sa puna pe banda . " Fara suparare , da aia avea de la mine un ochi vanat din start. Asa ceva aici nu se intampla... |
||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 19:35 |
||
De la: Axl_R, la data 2014-04-14 19:24:16''pentru ca nu suport sa puna cineva strain mana pe cutiile mele de iaut.'' La faza asta , i dau dreptate fetei.... NB ! |
||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 19:36 |
||
mmda... chestia aia cu cutiile ei de iaurt am observat-o si eu, dar am trecut peste ea pentru ca nu era singura ciudatenie... ! oare de unde sau de pe ce planeta vine fata asta ? pai nu stie ea cate maini au pus altii... din fabrica si pana pe rafturi... pe cutiil;e ei de iaurt ??? dar ce, crede dansa ca-s sterile ? inteleg ca le vroia in ordine anumita, dupa alfabet sau numarul de serie.... dar chiar sa nu puna nimeni mana pe cutia de iaurt... cred ca e putin exagerat ! da, nici aici nu se baga nimeni in cosuri... dar asta mai mult de lene cred, nu ca se grabeste in mod special. iar caseritele la noi sunt imbracate in costum de scafandru, nu pun mana pe nimic pentru ca manusile lor nu au degete ci doar apasa pe un buton si un robot, de fapt o mana de robot ia fiecare produs in parte si il trece prin raza de cod... ! ce stiti voi... ?!? si tptul e comandat de la unul din proprii nostrii sateliti pe care ii avem in jurul pamantului. ehe... ! gata, merg sa-mi iau medicamentul ca vad ca iar am luat-o razna..... |
||
barboneli Postat pe 14 Aprilie 2014 20:39 |
||
Offf...Voi nu iontzelegetzi nimic. Pe fata nu o deranjat-o cate maini or pus mana pe cutia aia de iaurt....De la producator , pana la vanzare. O deranjat-o , ca aia o bagat mana in coshu` ei. Si pe mine m-ar fi deranjat , sa vina o tzatza Ioana si sa ma "ajute" la pus pe banda , ca cica se grabeste... Cum ziceam , avea din start un ochi vanat. | ||
Rotty Postat pe 14 Aprilie 2014 21:00 |
||
"pentru ca nu suport sa puna cineva strain mana pe cutiile mele de iaut. I-am spus sa-si vada de treaba pentru ca eu nu pun mana pe ce are ea in cos" si tu ai dreptate... dar tipa nu se grabea. i-am luat nr. de telefon si am s-o intreb... ! hai mai Rottycell... n-o sa ne enervam si noi acum, chair daca o sa fim online pe topic... ! si zici ca trebuie sa-mi pregatesc mai bina garda sa-mi apar ochii... ?! mancati-as pumnisorul ala... dai tare tu !!! in tot cazul, pe mine m-a amuzat cazul si calmul cu care l-a povestit. aproape ca m-am enervat cand si-a incheiat povestea. mai vroiam..... |
||
barboneli Postat pe 14 Aprilie 2014 21:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ajutati-ma sa castig un concuirs...plzzzz !!! | 1 | De la: dana92 24 Iulie 2009 01:29 |
prietenie sau altceva? | 113 | De la: laura30 15 Iulie 2013 12:04 |
plan de cont : soc.com. de asigurari | 1 | De la: garbo158824 28 Decembrie 2010 23:16 |
|
||
Greu cu dragostea asta.. | 18 | De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20 |
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri