Ce ne enerveaza?

Bine , bine , da` io tot nu las pe nime` sa-si bage deshtele in cosul meu... Noapte buna.
Rotty
Postat pe 14 Aprilie 2014 22:36
Am înţeles, da' tăt îi de Nu mai iau nica din magazin, că o mie de mâini o umblat pe acolo.
Nu vb de picioare.
Axl_R
Postat pe 15 Aprilie 2014 04:48
Iote ce matinala ai fost azi !
Rotty
Postat pe 15 Aprilie 2014 07:38

si tu nu ? neata la toata lumea. mie mi-e somn inca si asta ma enerveaza... deci daca la ora asta mai esti inca aici, inseamna ca azi dimineata stai pe acasa...
barboneli
Postat pe 15 Aprilie 2014 07:47
Neata Barbo Pe mine ma enerveaza ca nu pot raspunde commenturilor de la poze. Ma delogheaza garbo urgent.
Sunt pe aici....doar pe la amiaza merg la sedinta. Ma duc sa fac o cafea.
Rotty
Postat pe 15 Aprilie 2014 07:53
Buna tuturor,
Eu sunt persoana de ieri, enervata in supermarket.
Multumesc foarte mult pentru comentarii. Chiar mi-a facut placere ca ati citit ce am scris.

Privind ,,aproape ca m-am enervat cand si-a incheiat povestea. mai vroiam...”, imi pare rau, acum nu mai am. Dar cat de curand o sa ma enerveze din nou cei care vor parca pe locul in care parchez eu masina de obicei. Si o sa va impartasesc tot ce simt, pentru ca nu indraznesc sa le impartasesc si lor, avand dorinta legitima ca masina sa nu fie zgariata.

Anca_Irina
Postat pe 15 Aprilie 2014 18:05
La 3 dimi, făceam piept de curcan pane.
Insomniacă de obo. Prescurtări, că-s zgârcă.
Axl_R
Postat pe 15 Aprilie 2014 19:21
De la: Axl_R, la data 2014-04-15 04:48:59Am înţeles, da' tăt îi de Nu mai iau nica din magazin, că o mie de mâini o umblat pe acolo.
Nu vb de picioare.

alte mijloace de transport nu se iau in calcul?:)
off! ploaia asta.....
pitiTa_
Postat pe 15 Aprilie 2014 19:44
De la: Anca_Irina, la data 2014-04-15 18:05:32Buna tuturor,
Eu sunt persoana de ieri, enervata in supermarket.
Multumesc foarte mult pentru comentarii. Chiar mi-a facut placere ca ati citit ce am scris.

Privind ,,aproape ca m-am enervat cand si-a incheiat povestea. mai vroiam...”, imi pare rau, acum nu mai am. Dar cat de curand o sa ma enerveze din nou cei care vor parca pe locul in care parchez eu masina de obicei. Si o sa va impartasesc tot ce simt, pentru ca nu indraznesc sa le impartasesc si lor, avand dorinta legitima ca masina sa nu fie zgariata.

ok, astept cu nerabdare ! imi place cum scri, nu conteaza ce... dar o faci asa calm, amanuntit, pot sa urmaresc cu ochii mintii fiecare gest si chiar mimica fetei tale... ! nu stiu, asa mi s-a parut mie cand te-am citit. pana si culoarea parului de la bagareata, cred ca am vazut-o ! asa ca....
barboneli
Postat pe 15 Aprilie 2014 19:49
Daca parcarea nu-i rezervata te enervezi degeaba , dar macar e bine ca pui la treaba imaginatia lui Barbo.
Rotty
Postat pe 15 Aprilie 2014 20:25

cum le intelegi tu pe toate... !!! probabil ca nu-i rezervata cu plata la primarie... dar sa vedem ce scrie fata ! eu nu renunt la poveste....
barboneli
Postat pe 15 Aprilie 2014 20:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
relatie serioasa 4 De la: loveactually 31 August 2009 16:12
Cine vrea sa fie cu mn 3 De la: Aidan_Gut_1 8 Septembrie 2016 14:24
PRIETENIA O POTI TRANSFORMA INTR O DRAGOSTE? 3 De la: esme 10 Decembrie 2011 23:16
Despre o relatie veche de prietenie-sfaturi 32 De la: garbo_409127 9 Aprilie 2015 10:18
Help..pls:) 47 De la: AMELYY 24 Octombrie 2009 21:15
Setari Cookie-uri