pai zi bisericaa!!! la ce proasta orientare in spatiu am eu, pana la sf slujbei poate ..cel putin eu...o nimeresc! sunt recunoscuta pt lucruri din asteaa |
||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 11:52 |
||
---|---|---|
Biserica gradina icoanei , strada icoanei prelungire din pictor verona [ strada dintre cinema patria si libraria carturesti] ora 14 : 45 Ma gandeam sa scriu la topucl cu intalnirea ha ha ha ha ha |
||
cinezee Postat pe 31 Iulie 2009 11:57 |
||
casa de piatra la miri! acu'...ma enerveaza si pe mine cineva on topic! |
||
|
||
dune Postat pe 31 Iulie 2009 14:06 |
||
PAI CINEE?? ce ti-au facut dune/??? ca venim sa-l fulgeram ! | ||
fleur_de_lis Postat pe 31 Iulie 2009 15:09 |
||
Ma enerveaza ca azi am stat 3 ore la coada sa-mi dau "latele" jos si sa ma vopsesc (am pierdut programarea pentru cateva minute).. Ma enerveaza ca prietenele mele cele mai bune mi-au aranajt maine o intalnire - cica sa ma socializez si eu ca m-am salbaticit... Ma enerveaza cand ma gandesc ca si eu am enervat, odata,o prietena in acelasi mod in care voi fi enervata si eu maine.... Ce mai - o sa am un sfarsit de saptamana foarte enervant oare de asta exista prietene bune? |
||
daria_ Postat pe 31 Iulie 2009 20:56 |
||
stai ca inca nu ai aflat tot |
||
pik_nik Postat pe 31 Iulie 2009 21:02 |
||
pe mine ma enerveaza, ca ma enervez, cand oamenii pe care ii consideri amici, te lasa sa vorbesti singur, te dezamagesc! | ||
lady_corina Postat pe 31 Iulie 2009 22:18 |
||
pai..de ce ii cauti? lasa-i sa te caute ei.... |
||
iasomia Postat pe 31 Iulie 2009 22:23 |
||
ai dreptate, iasomico! | ||
lady_corina Postat pe 1 August 2009 00:47 |
||
linisteeeeee!ce este aici?pe mine ma enerveaza,mama,ca ma trage de codite,invata fata !ce-mi trebuie scoala ii spun.ma fac manechina su manejaponia.i-au un Irinel!ma enerveaza mama ca mi spune mereu,alexia lasa telefonul,lasa netul,lasa.....invata fato.azi poti fi orice,nu imi trebuie scoala,am babacii cu de toate.am italieni.englezi si alte natii care se aprind ca becul cand ma vad.ma invita la mare,eu ii spun ca sunt minora,el zice dar nu iti fac nimic. nu ?intreb eu uimita!pai atunci de ce ma duci ok daca raman domnisoara merg.dar cand vb cu mama urla zbiara parca sunt a alteia,nu a ei.imi zice meeu cu cine oi semana tu? ma enervez ca desi am tata,mama intraba cu cine seman. port fustite cat mai scurte,sa se vada popo.acasa ma schimb repede.azi maintalni cu italianul. cica are voie sa ma pupe.are bani multi! m-a adus cu masina acasa.mamele astea...pffff ce ma enerveaza eu sunt mica,mai gresesc,dar ea nu are voie sa ma bata.i fac reclamatie la autoritatea tutelara;ma bate mereu.rele tratamente aplicate minorului.am invatat multe de la voi,acum sfatuiti-ma ce dreaq sa-i fac mamei?sau ce dreaq sa-i fac?vreau sa plec de acasa.voi ma enervati,ca ma certati :sml-da ce dreak sign0151: ptiu drace,o fi in engleza dreaq?ma enerveaza ca Andre pleaca peste 2 zile.vreau la mare,vreau la soare offffff ce ma enerveaza,sa fac toples?mai bine fac nudism.andre secsatoreste cu mine,zice.dar cica nu imi face nimic.ce ma enerveaza .il spun lui mama.eu cred ca lui,trebuie sa-i aplice rele tratamente | ||
allexanndrra Postat pe 1 August 2009 03:08 |
||
ce-a fost asta? | ||
albinuta45 Postat pe 1 August 2009 03:52 |
||
o porcarie, ce sa fie! | ||
fleur_de_lis Postat pe 1 August 2009 03:55 |
||
Alexandra a fost nevorbita ieri. | ||
Micass Postat pe 1 August 2009 10:04 |
||
lady... |
||
iasomia Postat pe 1 August 2009 10:05 |
||
mai precis de-azinoapte... | ||
zambil Postat pe 1 August 2009 10:06 |
||
Micass, restul probabil sunt fara "ne" | ||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 10:07 |
||
Ba chiar sunt cu "ne" dupa cum pare. | ||
Micass Postat pe 1 August 2009 10:08 |
||
alex, nu? | ||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 10:10 |
||
Eu de ea ziceam, dar daca te-ai simtit acum... asta e. | ||
Micass Postat pe 1 August 2009 10:12 |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 10:14 |
||
in limbajul cunoscatorilor treaba asta se exprima asa: NFDHH... | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 11:35 |
||
Azi si in toate zilele ma enerveaza k m-am nascut in tarisoara mik si plin de tampiti. Ma omoara lipsa de logik, absurdul... Park traiesc intr-un balamuc in aer liber... Schimbati-i frate numele, ziceti-i Republica Al. Obregia! In tarisoara mik si plina de tampiti, platesti peste 20 de ani asigurari de sanatate, banii se strang, ii papa FSN, PDSR, PSD, PNL, PD-L etc. si sa te fereask Dumnezeu sa fii bolnav! Spaga pentru o plastie de valva mitrala cik e 1500 (euro) pt medic, 500 anestezistul... si restul... Nu mai pot, imi crapa capul. Asta dupa ce am mai avut-o si pe maik-mea prin spitale vreo doua ture, fiindk o blonda ingenua a acrosat-o pe trecerea de pietoni si pe linia de tramvai. N-ajungea k distractia cu mama, cu operatii, placute de titan, recuperari, sanatorii si alte alea a costat aproape 4000 (tot euro). Acum alti bani, alta distractie. Fratilor, dati-mi si mie o treaba de facut, un trafic de arme, de droguri, de ceva, sa pot sa produc banii astia... Va jur k dak produc mai multi, va dau si voua cand aveti probleme medicale. |
||
garbo011350 Postat pe 1 August 2009 11:45 |
||
De la: gianiblue, la data 2009-08-01 11:35:02in limbajul cunoscatorilor treaba asta se exprima asa: NFDHH... De Haa Haa? |
||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 11:48 |
||
11350, ai dat - in cateva cuvinte - un diagnostic perfect al porcariei traite aici, in Romanica. eu nu te pot sfatui in legatura cu felul in care se fac bani multi. eu muncesc mult, bine, cu rost - pentru altii - si fara pentru mine. si pe bani putini. | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 11:49 |
||
pik: de hat-hat!!!! | ||
gianiblue Postat pe 1 August 2009 11:49 |
||
ma enerveaza si pe mine soacra ca imi vine sa o omor, ele sunt cele mai enervante fiinte de pe pamant le comanda baietilor lor desi au 37 de ani trebuie sa faca ce zic ele bag piciorul in ele |
||
garbo019540 Postat pe 1 August 2009 13:01 |
||
540, esti o adevarata soacra in devenire | ||
pik_nik Postat pe 1 August 2009 13:04 |
||
allexannddroooooooo...te dadusi de gol mama ca esti inca doar minora.....ha ha ha ha....gura pacatosului adevar graieste....si mai vezi ce faci cu italianul ala.....ca nu mai fi NFDHH......ca e pacat mama....la cati bani are.....nu te marita.... | ||
tutankhamon Postat pe 1 August 2009 13:10 |
||
ce inseamna NFDHH ??? | ||
cinezee Postat pe 1 August 2009 14:31 |
||
De la: garbo019540, la data 2009-08-01 13:01:49 ma enerveaza si pe mine soacra ca imi vine sa o omor, ele sunt cele mai enervante fiinte de pe pamant le comanda baietilor lor desi au 37 de ani trebuie sa faca ce zic ele inseamna ca esti norocoasa!!!si el o asculta?ca baietii ori cat de barbati ajung tot de mama asculta. |
||
omidutu Postat pe 1 August 2009 23:59 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
prietenie | 61 | De la: any_chiriac74 2 Septembrie 2009 16:51 |
Greu cu dragostea asta.. | 18 | De la: garbo_407018 30 Ianuarie 2016 19:20 |
De ce e moale mamaliga??? | 189 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:29 |
|
||
Vineeeee 8 Martie !!!!! | 62 | De la: elisabeta_boia 11 Martie 2013 22:26 |
Membri noi | 802 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară