Ma enerveaza cand vad cu cata " infatuare ma trateaza cei care "ne conduc", acesti neica-nimeni de parlamentari, ministri si alte asemenea jigodii.... deh, prosti este peste tot, dar la noi, intrece.....limita si........Ma enerveaza cand cineva ma acuza de ceva ce nu am facut.......... |
||
sophia1971 Postat pe 12 August 2009 10:45 |
||
---|---|---|
deh ..sophia, tragedia zilelor noastre..vb unei prietene..ma enerveaza cind cineva ma ia mai fraier decit par | ||
LILO Postat pe 12 August 2009 10:49 |
||
am rezolvarea problemelor noastre:intreg parlamentul si guvernul sa lucreze cel putin pana la 1 ian 2010 fara salar...este cel mai corect | ||
|
||
Dalimi Postat pe 12 August 2009 10:52 |
||
poi da,dalimi-da cum sa renunte ei la casoaiele lor goale,la masinutele fara numar,etc,etc...si alea costa..(ca intretinere) | ||
LILO Postat pe 12 August 2009 10:55 |
||
si-apoi cine mai stie ce idei nastrusnice ii mai paste..sa ne faca sa traim bineeeeee? | ||
LILO Postat pe 12 August 2009 10:58 |
||
inca o revolutie si poate reusim sa scapam,daca nu repetir... | ||
Dalimi Postat pe 12 August 2009 11:00 |
||
De la: dalimi, la data 2009-08-12 11:00:05inca o revolutie si poate reusim sa scapam,.......... |
||
sophia1971 Postat pe 12 August 2009 11:01 |
||
din pacate n-o fost nici o revolutie..o fost schimbare de conducatori din rai in si mai rai... am in faza fotografia copiilor mei din ziua cind or absolvit 08 clase..o urmat liceul,facultatea...greutati,dar si multe sperante...si acum unde le este perspectiva?...munca,munca si iar munka dar rasplata? | ||
LILO Postat pe 12 August 2009 11:05 |
||
revolutie in capul celor mai comunisti dintre ei si ambitia unuia sa fie sef,da tot masacru a fost...acum sunt esalonul 2 si toti spagarii,dar o schimbare tot trebuie...ei cu tot si noi cu buzunarul gol | ||
Dalimi Postat pe 12 August 2009 11:13 |
||
De la: LILO, la data 2009-08-12 11:05:30 din pacate n-o fost nici o revolutie..o fost schimbare de conducatori din rai in si mai rai... am in faza fotografia copiilor mei din ziua cind or absolvit 08 clase..o urmat liceul,facultatea...greutati,dar si multe sperante...si acum unde le este perspectiva?...munca,munca si iar munka dar rasplata? asa este:au murit multi nevinovati, chiar copiii, care sperau la o viata frumoasa si.adevarata... Dumnezeu sa-i odihneasca!!!! |
||
sophia1971 Postat pe 12 August 2009 11:35 |
||
azi...nu ma mai enerveaza decat drumurile lungi....... | ||
fleur_de_lis Postat pe 12 August 2009 11:39 |
||
Ma enerveaza toate foanfele care si-au ales meseria de asis-toante. Ieri, am mers la iubitul meu la spital si m-am adresat uneia dintre ele cu apelativul "doamna", deoarece era o persoana de vreo treizeci si ceva de ani. Credeti ca s-a grabit sa raspunda solicitarii mele? Nuuuuuuuuuuuu. Mi-a zis: "da' ce draga, m-ai cautat, de stii ca-s doamna?" Sunt zile in care imi vine sa fac lucruri pe care nu le-am facut niciodata in viata mea: sa le dau cu poseta in cap, sa le dau pumni in gura... Sunt absolut exasperante creaturile astea. Si doctorii care nu spun nimic si le lasa sa-si faca mendrele cum vor, sunt si mai exasperanti. Un corp medical de rahat. Pentru asta platim asigurari de sanatate! | ||
garbo011350 Postat pe 12 August 2009 11:49 |
||
trebuia sa-i spui ca nu te-ai uitat daca are gauri in urechi | ||
Dalimi Postat pe 12 August 2009 11:58 |
||
De la: garbo011350, la data 2009-08-12 11:49:19Ma enerveaza toate foanfele care si-au ales meseria de asis-toante. Ieri, am mers la iubitul meu la spital si m-am adresat uneia dintre ele cu apelativul "doamna", deoarece era o persoana de vreo treizeci si ceva de ani. Credeti ca s-a grabit sa raspunda solicitarii mele? Nuuuuuuuuuuuu. Mi-a zis: "da' ce draga, m-ai cautat, de stii ca-s doamna?" Sunt zile in care imi vine sa fac lucruri pe care nu le-am facut niciodata in viata mea: sa le dau cu poseta in cap, sa le dau pumni in gura... Sunt absolut exasperante creaturile astea. Si doctorii care nu spun nimic si le lasa sa-si faca mendrele cum vor, sunt si mai exasperanti. Un corp medical de rahat. Pentru asta platim asigurari de sanatate! Pai, daca ei si le-au adus? pe post.de......"TOANTE"? |
||
sophia1971 Postat pe 12 August 2009 12:01 |
||
sunt plian de nervii mi s-a dus placa de baza la laptop si dupa ce ca nu aveam bani acum trebuie sa ma ocup si de laptop ...nu mai suport imi vine sa imi strang si soacra de gat cu aberatiile ei de atatea luni de zile | ||
cinezee Postat pe 12 August 2009 12:34 |
||
pai si mai stai???? | ||
eladaela Postat pe 12 August 2009 12:37 |
||
si mie, cinezoaico... | ||
Thor Postat pe 12 August 2009 12:38 |
||
in cazul asta cred c-o punem de-un...fan club | ||
eladaela Postat pe 12 August 2009 12:53 |
||
astept idei cum sa o ''aranjez '' pana la nunta | ||
cinezee Postat pe 12 August 2009 13:18 |
||
ptr.011350 poate ca aceea prs.era un domn si de aceea ti-a raspuns asa,nu crezi,doar stii ca la noi totul este posibil,f...tui mama lor. | ||
garbo001934 Postat pe 12 August 2009 13:39 |
||
Ignor-o cinezico! Fii vesela. Bucura-te de tot si de toate. Urmeaza ceva frumos in viata ta !! Asta-i important. |
||
blanca Postat pe 12 August 2009 15:04 |
||
De la: garbo011350, la data 2009-08-12 11:49:19Ma enerveaza toate foanfele care si-au ales meseria de asis-toante. Ieri, am mers la iubitul meu la spital si m-am adresat uneia dintre ele cu apelativul "doamna", deoarece era o persoana de vreo treizeci si ceva de ani. Credeti ca s-a grabit sa raspunda solicitarii mele? Nuuuuuuuuuuuu. Mi-a zis: "da' ce draga, m-ai cautat, de stii ca-s doamna?" Sunt zile in care imi vine sa fac lucruri pe care nu le-am facut niciodata in viata mea: sa le dau cu poseta in cap, sa le dau pumni in gura... Sunt absolut exasperante creaturile astea. Si doctorii care nu spun nimic si le lasa sa-si faca mendrele cum vor, sunt si mai exasperanti. Un corp medical de rahat. Pentru asta platim asigurari de sanatate! ushor........ushor...cu nervii!!! ce-ai vazut tu...e valabil cam peste tot...unde se presteaza servicii..."la stat"...adica....pe banii nostri! deci...asta e sistemu`...si se pare ca nimeni nu are vreun interes...sa-l faca sa mearga asa cum ar trebui! deci...calm...ca faci riduri si...zau daca merita pt neshte...toante...tontzi...sau cum s-or numi..prin alte locuri!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 August 2009 15:09 |
||
cam toti cei care sint platiti din banii contribuabilor ca asa se zice la tv se poarta la fel dar stii ce nu le inteleg eu privirea aiaq de superioritate ce ti o adreseaza in orice institutie de stat unde mergi de parca i ai deranja .... | ||
nazirra Postat pe 12 August 2009 15:15 |
||
849........ai dreptate... si macar...de-ar avea ceva carte...cei care te interpeleaza asa!! dar cand te gandesti ca...sant neshte....hai sa nu zic...si...te privesc ca si cand ai veni sa le cersesti ceva........ i-as impusca pe loc!!! |
||
ovidiu42 Postat pe 12 August 2009 15:19 |
||
inchiriez AK47, | ||
eladaela Postat pe 12 August 2009 15:27 |
||
ce vb ce carte frate ???????????E PE PILE Cel mai tare imi place la politie ca ei sint de la natura dotati cu o privire de superioritate ..... | ||
nazirra Postat pe 12 August 2009 15:28 |
||
nu ne trebe ar fi mai misto cu oua sau rosii | ||
nazirra Postat pe 12 August 2009 15:58 |
||
dalmi si lilo, nu rezolvam problema daca nu isi iau parlamentarii banii, ci daca se desfiinteaza ministere care nu-si au rostul: Ministerul Tineretului si Sportului (era doar o directie - amu e minister cu 22 de directii care au aproximativ aceleasi denumiri si exact aceleasi atributii ); Ministerul Turismului (idem primul); Mnisterul INM-urilor; Ministerul Relatiilor cu Parlamentul -aparute doar pentru clientela politica, ce papa baii contribuabililor si in plus mai trag ceva pe langa - doara posetutele de nspemii de euro nu o sa mi le cumpar eu....Pentru cei ce nu isi mai amintesc sau nu i-a interesat, Ministerul Tineretului, Sportului si Turismului a mai fost infiintat odata pentru Crin Antonescu de catre Emil Constantinescu si a fost desfiintat de Adrian Nastase.Acum avea nevoie EBA (ca asa e nr. la masina-a fost explicatii oficiala a Elenei Base pentru folosirea acestei sigle)de ceva fonduri din banii nostri pentru campania dansei de "independenta" - manca tata base pe ea... | ||
daria_ Postat pe 12 August 2009 17:05 |
||
pe criza asta, nu dau cu rosii si oua in ei ca e scumpe si nu-mi irosesc banii de somer pt.asa ceva. Mai bine ma apuc sa scot bordurile si sa le arunc in ei, ca doar are nenea Videanu contreact sa puna altele la pret de lingou de aur |
||
daria_ Postat pe 12 August 2009 17:10 |
||
saracu !!!!!!!!!cum sa faca si el bani????ia bordura pune bordura ......da sti ce mi place in buc ??am fost detasata cu serviciu o luna in buc bre....mi a placut stilu de condus ....e loc hop si eu,....si pietoni citi vreio poti sa i iei pe capota ....cum vrei tu...cea mai tare faza a fost ca unde erau doua benzi s a ajuns sa fim trei masini pe doua benzi ...si cum stateam la semafor a venit tranvaiul .. a oprit la 2cm de oglinda mea si a deschis usile ...mai trebuia sa deschid si eu si sa rup biletele in spate..... | ||
nazirra Postat pe 12 August 2009 17:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
el mai tanar decat mine | 136 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:31 |
prietenie sau iubire | 236 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:28 |
Dovezi ca oamenii au nevoie de Dumnezeu,pt a avea o viata mai linistita | 22 | De la: jeanette40 20 Octombrie 2010 12:23 |
|
||
cicinel | 14 | De la: tutankhamon 10 Februarie 2010 22:11 |
ceao | 8 | De la: garbo_471958 8 August 2017 23:50 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară