Ce ne enerveaza?

tulai!!!!
tutyka iz in za haus!!!

ce dor imi fu de tifoanele tale,mami!
preciouss
Postat pe 20 August 2009 22:00
preciouss
Postat pe 20 August 2009 22:01
nu gandesc dar eu am avut o cazatura in anii'90 ,am tratat-o cu indiferenta,dar a lucrat in timp vad,am avut rotula deplasata,stiu sigur,atat,nu am facut nimic,cu treaba asta,dar tot picorul e brambura,sper sa nu se agraveze,aha,ce citi acum,ma vreti sirena sa ma fac
scrichy
Postat pe 20 August 2009 22:02
bre...tifoanili ca tifoanili...da ce vrusi matale sa zicesti in al doilea mesaj...ca io nu pricepui...sau baui prea mult suc de portocale??????...haoleo...pusara astia de la european drinks ceva in suc.....mancati-as.... haoleo .....bau barbata-miu o bere si ma pilii eu....

sanchi soro.....corectashi....vazui ca nu fu scris niika...
tutankhamon
Postat pe 20 August 2009 22:03
vezi, de aia nu ma tund eu
lady_corina
Postat pe 20 August 2009 22:03
scrichule....daaaa...lu matale i-ar sta bine sirena......la rotula aia deplasata iti trebuie mami un bandaj din ala elastic mai ales cat ai tu de umblat pe zi....de naucesti toata....
tutankhamon
Postat pe 20 August 2009 22:06
tutanko...
si zi asea mami...
te plimba florinel sub clare de luni,ai?
conced,alea-alea?!
preciouss
Postat pe 20 August 2009 22:07
scrichy, ai facut o radiografie la picior?
patisem si eu una frumoasa si am dus-o pana nu mai puteam indoi genunchiul aproape deloc - era o tortura sa umblu iar de urcat si coborat...nu mai vorbesc...
facusem - dintr-un traumatism se pare - lovitura de un colt de mobila - un chist pe tendon si acesta crestea intrand sub rotula
m-au operat si, de 4 ani, nu mai am nici o problema - si cand ma gandesc ca m-am chinuit ani de zile...
lady_corina
Postat pe 20 August 2009 22:07
preci, creste fata..

kyra
Postat pe 20 August 2009 22:10
Bine TUTANCO, asa vrei sa ajung,sa sar ca la shotron ,pai eram pe la tine prin zona si ma gandeam ,ce mai faci,nu am facut radiografie nik,atunci ,nik acum,dar pot sa iti spun ca nu suportam atunci nici cearceaful pe el ,sau sa ma ating de ceva,noroc ca era vara.
scrichy
Postat pe 20 August 2009 22:12
kyro..care??
is gravida si nu stiu io?
preciouss
Postat pe 20 August 2009 22:12
nazziroo....ia repede o cutie de vopsea din aia care prinde in 10 minute si da-i o nuanta de saten-aramiu...vezi ce nuanta alegi sa nu iesi morcov....ca dupe aia chiar ca mergi pe strada cu palariuta....trasa pe ochi...
tutankhamon
Postat pe 20 August 2009 22:13
am mai facu tuth dinastea de mi ziceau copii morcoveata!!!!!
nazirra
Postat pe 20 August 2009 22:15
PARUL , fata !!
kyra
Postat pe 20 August 2009 22:15
preci...ma plimba.....noroc ca fura pleiadele ca altfel nu-mi placea ca intra soarele in oci.....pe cand asa...stau pe spate...si na na na na na.....stau pe spate...ma uit la steaua mea.....cum caza alunecand p-o raza....
tutankhamon
Postat pe 20 August 2009 22:17
parul kiro....ca ma uit in oglinda si se umple oglinda asa fata mare am ....
nazirra
Postat pe 20 August 2009 22:17
nah,si tu ,kyrutzo...
imi stricasi bunaciune de intriga nevinovata..
preciouss
Postat pe 20 August 2009 22:18
auziti?am si io o intrebare...asa de pelican ce sint...e careva dintre voi multumita dupa ce vine de la saloon???ca cica nu i mai zice coafor ca saloon???si la croitorese ..dizeineri vestimentari...
dupa ce ca am dat o caruta de bani acum mai dau si sa l repar????
nazirra
Postat pe 20 August 2009 22:20
nazirro, eu una n-am cautat salon, sau cum i-o fi zicand, cu "nume", ci o fata/femeie, care sa inteleaga ce vreau si sa nu fie atat de infumurata sa spuna ca ea stie mai bine cum imi sade mie bine si ce mi se potiveste ca deh, ea e de "meserie"...asa ca, da, pot sa spun ca sunt multumita intotdeauna cand vin de la ea
lady_corina
Postat pe 20 August 2009 22:25
nazira, nu. nici eu n-am fost multumita pana nu am dat de o coafeza pe care am innebunit-o. acum s-a obisnuit sa faca cum zic eu.
au obiceiul de-al tapa de parca ai o claie de fan in cap sau de-al fixa prea tare. ca sa nu mai zic de tuns. taie aiurea.
si_totusi
Postat pe 20 August 2009 22:28
nazirro...io pe al meu coafez nu l-as da nimanui....m-a tuns el aiurea data trecuta, dar mi-a facut un joc de culori de au intors toti barbatii capul dupe mine pe strada...si muierile....invidioase...mdeh.....si dupa ce mi l-am prins de doua-trei ori in clema la spate.....acuma sta singur atat de fain ca nu mai sunt necah=jita ca nu mi l-a tuns destul.....ca io vroiam sa nu-mi mai intre in ochi, iar el imi spunea ca e pacat sa-l tund ca e asa frumos.....taie-l.....nu pot...taie-l.....nu pot......iiiiihhhhh
tutankhamon
Postat pe 20 August 2009 22:32
pai ma tunde tipa asta de vreo trei ani !!!!da parca ca azi!!!!
zici ca s ciuperca....
nazirra
Postat pe 20 August 2009 22:33
Io am vrusai sa ma tund a la Esca, cand aparu ea primas data la tv si "stilista" imi baga foarfeca in par si ma tunsa de acum ma confunda lumea cu fi-mio
Asa ca renunta frumusel la coloare si-mi luai vocsele acasa de frica sa nu ma faca aia morcoveata
daria_
Postat pe 20 August 2009 23:37
mneata???????????cineva???heloooou?
nazirra
Postat pe 21 August 2009 05:36
lasa scandalul si toarna cafeaua!
pik_nik
Postat pe 21 August 2009 06:29
O bere nu merge, ca eu asta beau acum!
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 06:46
mica, daca-ti place, merge
eu as bea o cafea, pentru ca merg curand la somn.
da' totusi, poti sa bei singura?
pik_nik
Postat pe 21 August 2009 06:49
Eu am spus ca beau bere, nu am spus ca beau singura bere!
E chestia de semantica, nu?
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 06:52
nu.
e de politete.
pik_nik
Postat pe 21 August 2009 06:55
Da ce e nene nepoliticos in faptul ca beau bere cu cineva?
Aemulus
Postat pe 21 August 2009 07:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
aveti parte de asa ceva.... 43 De la: caleidoscop 11 Iunie 2012 16:33
Eu mi-am rezolvat problemele aflati si voi daca sunteti interesati... 53 De la: pushika 15 Septembrie 2014 21:32
cum se mai poate extinde grupul de prieteni? 180 De la: monic_mtne 13 Ianuarie 2015 20:29
va intreb daca voi cu viata sexuala o duceti bine 83 De la: bluelight 23 Octombrie 2009 19:49
Ingerii lui Daniel 1 De la: Saxon 21 Noiembrie 2010 10:38
Setari Cookie-uri